Wednesday, January 5, 2011

VACCINUL ANTIGRIPAL CONTAMINAT CU VIRUSUL GRIPEI PORCINE-ALERTA!!!

Share/Bookmark

AH1N1 a fost inclus pe sest in vaccinul antigripal obisnuit

AH1N1 a fost inclus pe sest in vaccinul antigripal obisnuit

Visul lui Adrian Streinu Cercel a devenit realitate. Acela ca tot mai multi romani sa fie vaccinati cu serul impotriva AH1N1, interzis de mai multe tari ale lumii. Si asta, dupa ce anul trecut, intr-o asa zisa epidemie, dupa o isterie provocata chiar de Streinu Cercel culminata cu moartea actorului Toni Tecuceanu de la Cronica Carcotasilor, majoritatea romanlor au refuzat sa se inoculeze cu "vaccinul mortii".

Fusesera raportate numeroase reactii adverse, mai multi au fost internati dupa administrarea serului si, ceea ce era foarte important, in tari ca Germania si Cehia acest vaccin cu tulpina de AH1N1 a fost interzis dupa ce au fost inregistrate mai multe decese din pricina lui. Mai mult, Comisia Europeana a instituit o comisie de ancheta care sa ancheteze asa-zisa pandemie de AH1N1, iar in Romania a fost introdusa o motiune impotriva lui Cercel.

Aflam acum de la doamna doctor Luciana Efrim, medic primar specialist in boli infectioase, ca tulpina de la AH1N1 a fost adaugata vaccinului antigripal obisnuit, cel ce se gaseste in farmacii. Iar acest fapt s-a petrecut pe sest, fara a informa opinia publica. Dezvaluirea a fost facuta in direct, la emisiunea matinala a postului Realitatea TV. Reamintim ca anul trecut a existat tentativa unei campanii generale de vaccinare a populatiei, dar dupa ce chiar cadrele medicale au refuzat sa se vaccineze, aceasta a fost un esec.

Cum tot un esec a fost si campania de vaccinare a fetitelor impotriva virului HPV despre care se crede ca e responsabil de cancerul de col uterin. Nimeni n-a studiat aceste vaccine si comportamentul lor in viitor, peste ani de zile. Dimpotriva, studiile preliminarii arata ca acestea fac mai mult rau decat bine.

Tocmai de aceea, adeptii de pretutindeni ai teoriei conspiratiei considera ca aceste vaccine alaturi de Codex Alimentarius si alte masuri asemanatoare sunt menite de fapt sa decimeze populatia globului, dupa un plan diabolic al celor ce conduc lumea.

Despre Streinu Cercel AIM a demonstrat inca de anul trecut cum averea sa si a familiei a crescut fulminant, direct proportional cu epidemiile de gripa aviara si gripa porcina, odata cu vanzarile e Tamiflu. Cercel a fost in ministerul Sanatatii inca de pe vremea comunistilor si nu a putut fi urnit din loc de niciun ministru, fiind protejat de sfera de influenta a industriei mondiale Pharma. Mai multe amanunte despre cele afirmate puteti citi aici.

Streinu Cercel isi daduse demisia la un moment dat din minister dupa ce scandalul evoluase, apoi a revenit asupra ei si oricum ramasese coordonatorul proiectelor de vaccinare din ministerul Sanatatii. Asa ca lumea se linistise, il stia pe Cercel schimbat din functie. Cu toate acestea, Streinu Cercel este si astazi pe lista secretarilor de stat din minister, dupa cum se poate vedea aici. In plus, presedintele Traian Basescu l-a si decorat pe 15 aprilie 2010 pe Cercel pentru merite deosebite.


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites