Wednesday, November 10, 2010

ATENTIE FETELOR-AGENTIE DE MODELE DE FAPT BORDEL DE LUX!!!

Share/Bookmark

Intern

Postat pe 10 nov 2010 12:18
29

Directorul TVR 2, Adrian Enache şi fraţii Negoiţă, clienţi de lux într-o reţea de prostituţie

Se pare că fraţii Negoiţă, dar şi alte nume celebre din showbiz şi nu numai, au întreţinut raporturi sexuale contra cost cu manechine racolate într-o reţea de sclavie sexuală, scrie astăzi ziarul Naţional.

Patronii agenţiei Star Models sunt Tămârjan Ion Valeriu şi Costan Relu Cornel. Aceştia se pare că racolau tinere minore, cu o situaţie materială precară sau care proveneau din familii destrămate şi le convingeau să se prostitueze, într-un bordel de lux din Austria. Fetele trebuiau să treacă prin patul unor persoane cunoscute din România, înainte de a lua drumul îmbogăţirii, informează Naţional.

Se pare că unele dintre prostituatele care au încălzit patul unor bărbaţi celebri din România, precum fraţii Negoiţă şi Adrian Enache, au ajuns să lucreze şi în televiziune, colaborând şi cu Alina Sorescu, la Tonomatul DP 2.


"Ocheană Oana Maria s-a înscris în Agenţia Diva Models în primăvara anului 2008. Cel mai probabil în luna iunie a fost invitată să participe la o şedinţă foto în Austria, unde au plecat cu două autovehicule conduse de inculpat, respectiv învinuitul Nicola Radu Ştefan. Au fost cazate în Klagenfurt, în Clubul Babylon, despre care au realizat repede că era un bordel de lux. S-a întâlnit acolo cu Alexandrescu Raluca Adina, o cunoştinţă mai veche care i-a dat detalii. Decizia de a practica prostituţia în clubul Babylon a luat-o după mai multe discuţii cu Alexandrescu Raluca Adina. Inculpatul i-a făcut cunoştinţă cu mai mulţi bărbaţi, cu Negoiţă Robert Sorin, la nunta la care inculpatul a fost naş, cu Stănescu Ştefan, producătorul emisiunii 'Tonomatul de pe 2', unde au fost asistente ale prezentatoarei Sorescu Alina, timp de două săptămâni", se arată în rechizitoriu.

Informaţiile nu se opresc aici, dezvăluirile fiind de-a dreptul şocante.

"Surorile Ionela şi Irina Sănduc au fost recrutate de inculpatul Costan Relu Cornel în primăvara anului 2008. Irina era minoră atunci. Ambele victime provin dintr-o familie cu venituri modeste, stare de vulnerabilitate de care inculpatul a profitat pentru a le face cunoştinţă cu diferiţi bărbaţi cu care să întreţină acte sexuale plătite", este menţionat în rechizitoriul amintit.

Printre clienţii fetei s-ar număra şi interlopul Nuredin Beinur, afaceriştii Rasitzaimoglu Muammer Tahir şi Robert Sorin Negoiţă, Munteanu Florin şi Ozlen Zeyneddin cu care Sănduc Ionela a avut o relaţie de aproximativ 8 luni.

"Inculpatul i-a făcut cunoştinţă Irinei cu Nicolescu Răzvan Mihail - directorul TVR 2 cu care a întreţinut acte sexuale, crezând că o va ajuta să participe la emisiunile postului public de televiziune", mai scrie în rechizitoriu.

Fraţii Negoiţă şi Adrian Enache sunt citaţi ca martori în acest dosar. Inculpatul Costan Relu Cornel i-a propus Simonei Ioana Dâncuş de două ori - în iarna 2007/2008, apoi în vara anului 2008 - să participe la emisiunea "Tonomatul de pe 2", dar aceasta a refuzta pentru că inculpatul i-a spus că trebuie să întreţină în prealabil relaţii sexuale cu Stănescu Ştefan, producătorul emisiunii şi cu Nicolescu Răzvan Mihail, directorul general al postului TV, informează Naţional.

Se pare că filiera era condusă de Ion Tamarjan şi de Relu Costan, iar prostituatele primeau între 100 şi 500 de euro, dar şi promisiunea că vor deveni vedete şi apoi luate de soţii de către clienţii VIP, din rândul cărora a făcut parte deputatul Robert Negoiţă, fratele lui, milionarul Ionuţ Negoiţă, interlopul Nuredin Beinur şi chestorul Camerei Deputatilor, Nicolae Banicioiu.

"Alexandrescu Raluca Adina a făcut parte din acel grup de vreo 10 fete selectate pentru videoclipul reclama pentru Clubul Babylon. Cazată în club, a aflat de la inculpatul Costan Relu Cornel că acel imobil era de fapt un bordel de lux. (...) În perioada 2007-2009 a întreţinut acte sexuale cu inculpatul Costan Relu Cornel, iar prin intermediul acestuia acte sexuale platite cu Negoita Robert Sorin, Nuredin Beinur şi Rasitzaimoglu Muammer", se arată în documentul anchetatorilor.


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites