Monday, April 20, 2009

CE SPUNE DESPRE TINE ZIUA IN CARE TE-AI NASCUT

sursa cosmopolitan

1
Esti o femeie independenta, careia ii place pioneratul. De cele mai multe ori tu esti cea care ia initiativa in grupul de prieteni sau colegi. Esti foarte ambitioasa din fire si odata ce ti-ai fixat in cap un tel, nu te lasi pana nu-l duci la finalizare. In relatia de amor, esti adepta dictonului "Carpe diem". Traiesti clipa cu pasiune. Din nefericire, esti un pic prea sensibila la complimente.

2
Iti place echilibrul. Esti genul de om pe care se poate baza oricine. Dai foarte multa afectiune prietenilor si celor din familie. Esti sensibila si loiala. Din cauza asta vei avea insa de suferit. Pui prea repede la suflet orice critica. Iubesti foarte mult stabilitatea afectiva, dar si financiara. Esti o persoana altruista careia ii place sa ajute.

3
Nu esti genul de femeie de actiune. Nu muti muntii din loc cu forta fizica, ci cu puterea mintii. Ai fost inzestrata cu capacitati intelectuale deosebite. Esti sociabila si te intelegi foarte bine cu oamenii din jur. Nu te intimidezi in fata unei mari adunari de oameni. Din contra! Acolo te simti precum pestele in apa. Esti o persoana cu simtul umorului a carei companie e cautata.

4
Cu siguranta erai cea mai buna eleva la lucru manual. Te pricepi la o gramada de lucruri. Esti gospodina, mai schimbi un bec ars sau un robinet uzat. Orice sarcina noua este pentru tine o mare provocare. Nu te vei lasa niciodata pana nu o vei indeplini cu succes. Esti un om cinstit pentru care onoarea si verticalitatea sunt cele mai importante atributii. Nu strica insa putina diplomatie.

5
Iti place la nebunie independenta. Esti genul de femeie libera de inhibitii si te bucuri de o viata plina de aventura. Din nefericire, te plictisesti repede si daca nu te lansezi intr-o afacere sau activitate care sa te tina mereu in priza, vei fi in permanenta in cautare de noi provocari. Stilul tau iti va afecta insa viata personala. Neasumarea responsabilitatilor ii poate alunga pe pretendenti.

6
Desi esti o persoana foarte placuta si apreciata de cei din jur, timiditatea iti poate aduce multe deservicii. Cu sprijinul unei persoane de incredere iti poti depasi insa inhibitiile. Abia in acest moment vei face dovada hotararii si ambitiei cu care ai fost inzestrata. Esti foarte atasata de familie si de casa ta. Tii mult la prieteni si ii ajuti la nevoie.

7
Despre tine se poate spune ca esti o persoana credincioasa. Te atrag filozofia si psihologia. Esti in permanenta in cautare de raspunsuri la marile intrebari ale universului. Te bazezi foarte mult pe relatia ta cu Dumnezeu si stii ca nu te va lasa niciodata la nevoie. Esti insa nemultumita de propriile realizari si vei cauta mereu sa iti depasesti limitele.

8
Esti plina de energie si ai un innascut spirit justitiar. Stii bine ce ai de facut in viata si tot ceea ce urasti mai mult pe lume este sa ai de-a face cu mincinosi. Rezolvi orice problema cu rapiditate si talent pentru afaceri. Daca reusesti sa-ti infranezi pornirile autoritare, te vei apropia de multi oameni si-ti vei face prieteni de incredere. Iti place sa cheltuiesti bani.

9
Fiind o persoana cu un suflet foarte bun si sensibil, obisnuiesti sa vezi doar latura pozitiva la omenii cu care intri in contact. Te implici foarte mult in problemele altora si preiei pe umerii tai o parte din rezolvarea lor. Ai parte de succes in viata datorita firii tale sensibile, intelepte si credincioase. Ai grija insa sa nu se profite de pe urma bunatatii tale!

10
Nu prea accepti ajutor din partea celorlalti. Esti un soi de lup singuratic, care-si stabileste foarte clar telurile in viata. Ursitoarele ti-au harazit sa ai noroc. Tine insa numai de tine sa il gasesti si sa nu-l scapi printre degete. Datorita hotararii si ambitiei duse la extrem, vei avea parte de mari realizari care vor starni respectul si interesul celorlalti.
"Ce ti-e scris in frunte ti-e pus", spune un proverb romanesc, iar ziua in care te-ai nascut are si ea multe de povestit despre caracterul si destinul tau.

11
Este unul dintre cele 2 numere maiastre ale numerologiei. Este un numar exceptional prin definitie care face din femeia nascuta intr-o astfel de zi o persoana cu totul speciala. Socializezi usor cu cei din jur, ai o latura spirituala foarte pregnanta. Cu toate astea, cateodata iti doresti prea mult de la tine si te poti pierde in amanunte.

12
Te descurci bine si in echipa si pe cont propriu. Cu toate acestea, nu esti genul care sa lase cariera sa primeze asupra vietii de familie. Cea mai mare realizare a vietii tale o reprezinta relatia cu partenerul si eventuala familie inchegata. Esti o buna organizatoare, o gazda minunata si o prietena loiala. Ai nevoie de o atmosfera linistita pentru a te dezvolta.

13
Nu este obligatoriu sa fii si ghinionista daca te-ai nascut pe 13! Esti insa o persoana destul de rezervata care nu da frau liber sentimentelor prea des. Incearca sa ai mai multa incredere in oameni. Nu toti sunt profitori! Te poti bucura de mari succese in viata. Este insa posibil sa ai parte si de anumite esecuri, mai ales pe plan sentimental.

14
Esti destul de inconstanta. Desi manata de mari ambitii si de o forta de munca foarte mare, ai de pierdut din cauza instabilitatii tale. Sari usor de la o situatie la alta, de la o activitate la alta si ti-e cam greu sa iei decizii. Cu toate astea, esti o femeie hotarata, capabila de mari realizari profesionale. O persoana draga poate aduce echilibrul mult dorit in viata ta.

15
Bataioasa pana la Dumnezeu. Fire puternica, autoritara, creativa si plina de intuitie. Succesul nu se lasa asteptat. Trebuie sa fii insa mai ingaduitoare, sa inveti sa asculti si sa accepti ca si altii au o parere. Apucaturile de sef pot dauna relatiilor personale si profesionale. AI nevoie de un mediu in care sa fii acceptata asa cum esti pentru a te simti in largul tau.

16
Iti petreci mult timp in contemplare. Nu te dai in vant dupa lucrurile practice, nici treburile gospodaresti nu sunt prea pe gustul tau. Esti guraliva si sociabila, dar un pic inconstanta. Ai foarte multa vointa pentru a-ti indeplini responsabilitatile, dar esti foarte sceptica in privinta celor din jur. Incearca sa fii mai optimista!

17
Ai spirit de sacrificiu. Pentru familia ta esti in stare de orice. Muncesti pana la epuizare pentru a le oferi copiilor tot ce e mai bun. Crezi cu tarie in valorile morale si in societatea traditionalista. Esti o fire miloasa si poti avea de suferit de pe urma acestei trasaturi. Din fericire, ai chemare catre afaceri si spre rezolvarea rapida a problemelor.

18
Ai marea calitate de ai face pe ceilalti sa creada cu tarie in tine. Ai o fire foarte perseverenta si si convingatoare. Nu ti-ai da independenta pe nimic. Iti place sa calatoresti, iar un partener de viata pe aceeasi frecventa cu tine va aduce in viata ta multe realizari si impliniri. Ai nevoie de stabilitate materiala si afectiva pentru a te simti un om fericit.

19
Pentru ca esti o femeie cu o personalitate foarte puternica, toanele tale vor fi greu de digerat de catre ceilalti. Daca vrei sa reusesti, trebuie sa inveti sa mai tii cont si de nevoile ori parerile celor cu care intri in contact. Ai inclinatii catre filozofie si te tenteaza tot ceea ce este nou. Iti place sa te bucuri de lux si acumulari materiale.

20
Cel mai bine te simti in mijlocul familiei. N-ai da stabilitatea afectiva pe nimic. Aici esti in siguranta, aici poti fi tu insati fara teama de a fi afectata cumva. Ai fost inzestrata cu calitati artistice. Cu toate acestea, nu se poate spune despre tine ca ai fi o persoana dominata de emotii si sentimente. Esti rationala, logica si pragmatica.

21
Deschisa si cinstita, vei fi intotdeauna apreciata de cei din jur. Nu te dai in vant dupa dispute, ci esti adepta dialogului si a comunicarii. In acelasi timp, nu prea lasi pe altcineva sa-si bage nasul in problemele tale. Acest aspect poate crea animozitati in viata de cuplu. Ai viziune artistica si din cand in cand mai faci uz de ea.

22
Cel de-al doilea numar "maiastru" din numerologie face ca femeia nascuta intr-o astfel de zi sa fie o persoana norocoasa. Inteligenta, corecta si ambitioasa! Uneori poti fi un pic instabila emotional, dar odata restabilit echilibrul te vei transforma intr-o mare castigatoare. Nu-ti place sa pierzi. De aceea vei face tot posibilul sa fii mereu pe primul loc.

23
Esti un prieten de nadejde care, ajutat de o inteligenta nativa, poate da intotdeauna cel mai bun sfat. Acumulezi multe cunostinte de-a lungul anilor de studiu, iar asta te va ajuta sa faci fata cu succes oricarei conversatii. Esti un minunat partener de discutie, o fire toleranta si afectuoasa cu cei mici. Asta face din tine o mama foarte buna.

24
Nu te dai in laturi de la munca nici de-ai fi picata cu ceara! Esti plina de energie si-ti plac lucrurile practice. Tot ce realizezi in viata se datoreaza mai degraba propriilor eforturi decat destinului. Ai talente organizatorice si nu te temi de insucces. Ar fi insa bine sa te mai si odihnesti si sa inveti sa stabilesti si altora responsabilitati.

25
Esti mult prea pretentioasa. Ai un accentuat spirit cristic, iar asta iti va dauna in cele mai multe cazuri. Desi atitudinea ta este una mai mult decat corecta, multi oameni nu vor reusi sa tolereze pretentiile si criticile tale aspre. Cu toate astea, tu stii foarte bine cum sa indeplinesti nevoile celui de langa tine. Intuitia este marea ta calitate

26
Iti iubesti familia neconditionat si te bazezi pe ea in cele mai grele momente. Oferi mult, dar si astepti sa ti se daruiasca in aceeasi masura. Esti marinimoasa, insa destul de precauta, de teama de a nu se profita de pe urma ta. Te intelegi foarte bine cu oamenii si de aceea te afli mereu in mijlocul atentiei.

27
Succesul nu te ocoleste. Esti perfect constienta de calitatile tale si faci tot posibilul sa te folosesti de ele pentru a-ti fi bine. Nu-ti place sa ti se dea ordine, tocmai de aceea vei incerca mereu sa te alfi pe pozitia de sef. Odata ajunsa aici, nu-ti pierde capul. Esti un om pe care oricine se poate baza la nevoie.

28
Esti de foarte multe ori trista si te superi din orice. Cu toate astea, ai o latura profund umana si un suflet nobil. Ai idealurile marete si daca vei invata sa fii mai optimista, te vei bucura de mult succes. Respectul oamenilor il vei castiga aratandu-le ca esti un om drept si serios, pe care se pot baza.

29
Ai o fire de poet. Esti o romantica incurabila, senzuala si plina de afectiune. Te atasezi de oameni pe care ii vei tine aproape de sufletul tau toata viata. Ai insa grija sa fii cat mai constanta in preajma lor. Tendinta de a fi cand optimista, cand pesimista, ii va descuraja pe cei apropiati carora le va fi merei teama sa nu supere pe cineva.

30
Ai fost inzestrata cu multa creativitate. Trebuie sa-ti gasesti un domeniu de activitate in care sa-ti poti exprima imaginatia. Din viata ta nu vor lipsi persoanele influente si situatiile exceptionale. Ai carlig la barbati care gasesc in tine o femeie fermecatoare. Desteapta, frumoasa si pedanta.

31
Nu fugi de responsabilitati, ba din contra. Ai o fire intreprinzatoare si pragmatica. Ai abilitati de bun organizator. Nu te deranjeaza munca si daca accepti o sarcina, te tii de ea pana o duci la bun sfarsit. De obicei, te bucuri de succes la locul de munca, cu conditia sa te dedai exclusiv muncii si sa eviti micile barfe intre colegi.

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites