Wednesday, June 21, 2017

Un grup de delfini a scos la țărmul mării o icoană a Maicii Domnului, în fața privirii uimite a oamenilor

Un grup de delfini a scos la țărmul mării o icoană a Maicii Domnului, în fața privirii uimite a oamenilor


 
loading...

Un grup de 12 delfini au scos la țărmul mării o icoană a Maicii Domnului, în fața privirii uimite a oamenilor care se aflau pe plajă. Remarcabil faptul că nu au fost 2 sau 5 delfini, ci 12, exact numărul Apostolilor Domnului nostru Iisus Hristos. Delfinii s-au apropiat de ţărm, au împins un obiect, apoi au înotat înapoi către mare.
Iniţial nimeni din cei prezenţi nu au dat importanţă evenimentului, neinteresîndu-se ce fel de obiect au adus delfinii la ţărm. Acel obiect la prima vedere părea o bucată de scîndură de lemn vechi, ca mai apoi înlătudîndu-i-se nămolul de pe el, să se inţeleagă că e vorba de o icoană. Evenimentul a fost dat publicității de un colonel al armatei ruse și de soția lui, care au văzut cum delfinii înoată foarte aproape de țărm și că aduc spre plajă un obiect.
Când delfinii s-au îndepărtat de țărm, cei doi soți s-au apropiat de locul acela, unde au văzut un obiect acoperit cu nămol. Curățind obiectul, soția colonelului a văzut că era vorba despre o icoană a Maicii Domnului și L-a slăvit pe Dumnezeu pentru această minune.
Trebuie remarcat faptul că nimeni nu știe cum a ajuns icoana în adâncul Mării Negre, dar și modul cum au transportat-o delfinii până pe litoral rămâne inexplicabil.
În final notăm faptul că acel colonel a dus icoana la Moscova, iar la moment icoana se află la Patriarhie.
Sursa: aparatorul.md


cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0 Share/Bookmark

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites