Monday, December 23, 2013

EVENIMENT REIKI GRATUIT/FREE REIKI SESSION TOMORROW NIGHT FOR ALL



FREE ONE HOUR REIKI SESSION FOR ALL MY FRIENDS TOMORROW NIGHT STARTING WITH 11.30 P.M.-IF YOU WISH TO BE INCLUDED SEND ME AN EMAIL OR LEAVE A COMMENT-MY PERSONAL FRIENDS(YOU KNOW YOU ARE LEE) WILL BE INCLUDED AUTOMATICALLY-LOVE YOU GUYS!

Ca un dar de Craciun pentru voi, am decis ca miine noapte timp de o ora sa trimit REIKI tuturor celor ce au nevoie, intre 23.30 si 0.30.

Daca doriti sa beneficiati de aceasta sesiune, va rog lasati-mi mesaje in sectiunea de comentarii sau trimiteti-mi un email cu numele si problema voastra pe emailul oficial de la cybershamans@gmail.com.

In timpul acestei sesiuni puteti sta lungiti in pat, relaxati. Va rog sa nu aveti televizoarele deschise si nici un computer deschis linga voi.

Daca adormiti e Ok, incecati sa va amintiti visul a doua zi, si daca doriti spuneti-mi-l pentru ca va fi legat de vindecare si probabil veti primi mesaje.

In timpul sesiunii vizualizati cum o sfera de energie pura si divina, aurie, stralucitoare va invaluie, va protejeaza si va vindeca.


Cu drag

KARMAPOLICE

cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0





Share/Bookmark

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites