CURRENT MOON

Thursday, June 9, 2011

Tehnicile din Yoga si Tantra il ajuta pe Sting sa faca dragoste timp de mai multe ore

Share/Bookmark


Spre deosebire de alte staruri rock, Sting straluceste, atat pe scena, cat si in existenta cotidiana.


La inceputul carierei a fost profesor de literatura la o scoala de fete din Anglia, insa curand a dat curs chemarii pentru muzica, devenind conducatorul celebrei formatii The Police, principal exponent al miscarii New Wave.


Mai tarziu a inceput sa cante de unul singur, experimentand o fuziune a mai multor stiluri de muzica, din variate arii culturale. Mesajul fundamental al muzicii sale este un apel la trezire adresat constiintei omenirii.


Spre deosebire de alte staruri rock, Sting straluceste, atat pe scena, cat si in viata de toate zilele. Incepand cu anul 1991 a fost atras de Yoga.


A dedicat o mare parte din timpul si energia sa practicand ceea ce se cheama Karma Yoga - a sluji lumea. A donat milioane de dolari pentru pace.


A intemeiat Rainforest Foundation, care ajuta populatiile indigene si care, in Brazilia, a salvat milioane de acri de padure.


Locuieste impreuna cu Trudie si cu cei cinci copii ai lor intr-un castel aflat langa Stonehenge, regiune in care se spune ca s-ar fi petrecut povestea Regelui Arthur si a Cavalerilor Mesei Rotunde.


Trudie, sotia sa, a fost actrita la Royal Shakespeare Company. A primit un premiu de regie pentru un film documentar despre situatia actuala a conducatorilor miscarii anticomuniste de protest din Piata Tien An Men. Ocupa postul de directoare la Rainforest Foundation si este, la randul ei, o yoghina entuziasta.


Sting si Trudie au afirmat, in repetate randuri, ca ei reusesc sa-si pastreze bunastarea fizica si spirituala, si sa sustina ritmul atat de intens al multiplelor activitati pe care le depun, numai datorita practicarii perseverente a tehnicilor Yoga.


Inainte de a-l cunoaste pe mentorul sau, Danny Paradise, un yoghin muzician care intreprinde turnee prin toata lumea, Sting nu stia despre Yoga decat ca trebuie sa stai mult cu picioarele incrucisate si sa-ti contempli buricul.


Obisnuia sa alerge opt kilometri pe zi, era in forma si credea ca exercitiile Yoga nu vor prezenta pentru el nici un fel de dificultate, dar la prima lectie a trebuit sa se dea batut, dupa numai 20 de minute. Observand stapanirea, forta si gratia cu care Danny Paradise realiza exercitiile, s-a hotarat sa devina elevul sau.


Urmatoarea lectie a avut loc chiar a doua zi, in gradina castelului, unde, impreuna cu Trudie, sub privirile mirate ale obisnuitilor casei, a invatat tot felul de posturi insolite.

RESTUL ARTICOLULUI CU VIDEO SI INFORMATII F INTERESANTE, AICI
cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites