Thursday, April 4, 2013

Ceausescu a refuzat Grupul Bilderberg



Ceausescu a fost eliminat de Trilaterala

Stelian Octavian Andronic, care de atunci a supravegheat activitatea societatilor secrete internationale, este in masura sa ne ofere, in exclusivitate, o informatie noua: Bilderberg a incercat recrutarea lui Ceausescu inca din 1971.

"In 1971, inainte de constituirea Trilateralei, in 1973, cineva care facea parte si din serviciile secrete, si membru al Grupului Bilderberg, a incercat sa-l racoleze pe Ceausescu. Nu pot sa dezvalui identitatea acestuia, dar este o persoana foarte cunoscuta pe plan mondial", ne spune fostul spion. "Reactia lui Ceausescu a fost categoric impotriva. 


Daca ar fi fost de acord soarta lui si a Romaniei, poate, ar fi fost cu totul alta. El a fost lichidat, exclus de pe scena istoriei, chiar de catre Trilaterala. Informatiile noastre au fost clare: in ianuarie 1989, reprezentantii Trilateralei, America -- Henry Kissinger, Europa -- Valery Giscard d'Estaing, si Asia -- Yasuhiro Nakasone, s-au intalnit la Moscova cu Mihail Gorbaciov. Dupa care Gorbaciov, la ultima intanire cu Ceausescu, i-a spus: 'ne vedem in decembrie... daca ne mai vedem!'"


cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/BookmarkVENITI CU NOI IN ISRAEL! http://www.calatorii-initiatice.ro/pag2/calatorie-unica-in-israel-17-29-august-2013/

2 comments:

cutremurator!... dupa atatia ani, fiecare vede si gândeste altfel...poate mai clar sau poate mai tulbure, cine poate sti?! suntem mult prea mici sa stim adevarul!

orice ar fi, a fost un patriot

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites