Saturday, April 23, 2011

LEACURI POPULARE PT. DIFERITE AFECTIUNI

Share/Bookmark

Leacuri de la cititori

Leacuri de la cititori
Tromboflebita


Tromboflebita se poate nu numai ameliora, ci chiar vindeca, cu ajutorul regimului alimentar, care va fi tinut cu mare strictete, pana la vindecare. Dieta remediaza aceasta boala in proportie de 80%. Va trebui ca tot ceea ce consumati sa fie analizat foarte amanuntit in privinta continutului in colesterol. Suplimentar, bai alternative de doua ori pe zi, calde-reci (5 minute).


Cele mai surprinzatoare vindecari le dau insa lipitorile. Aceste mici animale pot vindeca boala pe termen lung, chiar si fara o dieta speciala. In maximum 14 zile! Se pun cate 2 lipitori pe zi, timp de 14 zile, cu pauza de 2 zile, apoi se aplica din nou. Vindecarea e 100% si fara operatie. E un tratament simplu, nedureros, folosit de mii de ani, cu mare succes.


Pete brune pe obraz



Se dizolva 2 bucati Aspirina in suc de lamaie + apa (1/1), apoi se pun 50 ml ulei de floarea-soarelui. Se agita bine inainte de intrebuintare. Se tamponeaza local, de doua ori pe zi, pana la disparitia petelor. Pentru o disparitie mai rapida, se adauga si suc obtinut cu storcatorul, din frunze de patrunjel.


EUGEN GIURGIU - Aleea Detunata, bl. D2, sc. A, ap. 19, Alba Iulia




Hepatita cronica



Se practica urmatorul tratament, timp de 16 zile. Beti 100-150 ml suc de sfecla rosie. Sfecla o curatati, o spalati bine si o radeti, dupa care o stoarceti. Aveti grija ca sucul sa-l preparati exact atunci cand il beti si ii adaugati 1 lingurita de miere naturala, deoarece este cam neplacut la gust.

Dupa cele 16 zile, faceti o pauza de 30 zile, faceti-va analizele hepatice si vedeti ce valoare are TGP-ul. Puteti repeta cura dupa o pauza de 30 de zile. Pe toata aceasta perioada, consumati mancare de regim, excludeti zaharul si folositi doar mierea naturala. De asemenea, excludeti cafeaua, tigarile, orice suc acidulat si sifonul. Continuati sa luati Silimarina si cate 20-30 picaturi de tinctura de propolis odata cu ea.

Va urez mult noroc si sa dea Dumnezeu sa va fie de folos aceasta reteta, ca sa va insanatositi grabnic.


SORINA VELEA - Braila



Pentru vindecarea arsurilor



Va ofer o reteta ieftina si foarte eficienta in arsuri: 1 pahar ulei (100 ml), 1 pahar smantana, ceara curata de albine (cat o nuca), tamaie alba curata (cat o nuca), 2 albusuri de ou, 2 linguri lemn de soc, partea din mijloc.



Se pune uleiul in cratita pe foc, se incalzeste, se adauga socul maruntit. Se caleste precum ceapa. Cand se rumeneste, se arunca socul si in ulei se pun ceara si tamaia, pe foc, sa se topeasca bine. Dupa aceea, se da deoparte sa se raceasca putin. Separat, se bat cele 2 albusuri spuma, in care se adauga, incet, smantana.

Se face o pasta care se toarna in uleiul cu ceara si tamaie, cate putin, amestecand ca la maioneza, pana se face o crema. Cu aceasta crema se panseaza rana, de 2-3 ori pe zi. Se vindeca in 2-3 zile. Carnea incepe sa creasca si nu prea raman semne. Bandajul nu se lipeste de rana.

MARIA POPA - Busteni



Metastaza carcinomatoasa



In paralel cu tratamentul instituit de medic va propun doua retete verificate:

Leacuri de la cititori
Reteta 1.

* De trei ori pe zi, 1-2 lingurite pulbere de napraznic (sovarf), tinuta sub limba 15 minute, apoi se inghite cu apa.
* In loc de apa beti apa de argila.
* Ungeti nodulii (cicatricele) pana la subtioara cu alifie de filimica (galbenele).
* Puneti pe ganglionii limfatici terci de frunze de patlagina.
* Amestecati 300 g galbenele, 100 g coada-soricelului, 100 g urzica si pentru fiecare cana apa-n clocot, preparati ceai dintr-o lingurita cu varf amestec si beti zilnic, incet, 1,5 - 2 l ceai.
* De trei ori pe zi, beti 1/2 cana din acest ceai cu adaos dintr-o lingura Bitter suedez original, cu 1/2 ora inainte si dupa fiecare masa.
* Bai de sezut cu coada-soricelului (100 g planta pentru o baie).
* Comprese pe zona dureroasa cu bitter suedez si coada-calului.
* Comprese pe zona organelor genitale cu Bitter suedez (inaintea compresei, se unge locul cu alifie de filimica).
* Consumati foarte multe cruditati.
* Interzis: tutun, alcool, zahar, otet alimentar, carne grasa, sare.


Reteta 2.

* Beti numai apa distilata.
* Comprese pe ambii sani cu gaz (petrol dublu rafinat) in care se macereaza patlagina.
* Badijonari cu suc de rostopasca.
* Regim vegetarian strict.
Dupa tratament pot aparea exterior, pe sanul bolnav, pete brun-maro, ca niste arsuri, care dispar si se vindeca.

GH. LUNG - Satu-Mare



Leac pentru dureri de urechi si maxilare



Se iau dopuri de pluta de diferite marimi si se introduc in gura. Se mesteca pe partea dureroasa. La inceput, dopurile sa fie de dimensiuni mai mici, apoi, timp de 1-3 saptamani, se creste volumul. Mestecatul dopului se face incet si precaut. Procedeul se face zilnic, cateva minute, in timp ce se sta la televizor sau se citeste. Nu sunt medic, dar am lucrat mult timp pe langa un medic stomatolog, care recomanda mereu acest procedeu cu succes.


Reteta contra caderii parului



Acum am sa va trimit o reteta pe care eu am practicat-o multi ani si, slava domnului, la 60 de ani cati am in prezent, nu-mi cade deloc parul si lumea zice ca am par cat pentru trei oameni.
Leacuri de la cititori
Deci, ma spal de doua ori pe saptamana, exact in aceleasi zile de fiecare data. Sparg 2-3 oua, pun galbenusurile intr-un vas in care adaug 5-10 picaturi ulei de ricin si un catel de usturoi zdrobit. Le amestec bine si apoi cu degetele, frectionez pielea capului. Atentie! Nu parul, ci pielea capului! Apoi pun o punga de naylon deasupra, un batic, si stau asa 30-40 de minute.

Ma spal cu apa de ploaie sau de izvor, fara nici un gram de sapun, nici un fel de sampon, pentru ca galbenusul face spuma. Ma spal bine, ma clatesc bine, iar in ultima apa, adaug fiertura de urzica si brusture, fiarta de cu seara. Daca intamplarea face sa nu am brusture si urzica, atunci fac infuzie de musetel, dar niciodata cu apa de la robinet.


O alta reteta pe care o stiu de la bunica mea si pe care ea o practica mereu, era petrolul. O data pe saptamana, se pieptana seara bine de tot, inmuind pieptanul mult in petrol, se lega cu un batic, iar a doua zi se spala pe cap.

COSCER PARASCA - Targu-Mures



Tratament pentru menopauza



* Un remediu eficient este cura cu ceai din urmatorul amestec de plante: cate 10 g traista-ciobanului, sunatoare, paducel, cate 20 g coada-calului, cretisoara si coada-soricelului, cate 25 g salvie, roinita si talpa-gastei. Ceaiul se prepara prin infuzare. Se beau doua cani dimineata si seara, indulcit cu putina miere.



* Ceai din coji de mere - o lingurita de coji de mere maruntite se pune la macerat timp de 8 ore cu 125 ml apa rece. Se strecoara prin tifon, se oparesc cojile cu 125 ml apa calda. Se acopera si se lasa 10 minute. Se strecoara si se amesteca ambele lichide, se beau 3 cani pe zi.


* Cura cu suc de orz verde. Tulpinile de orz verde ajunse la inaltimea de 25-30 cm, inainte de spic, se recolteaza, se taie marunt, se imbiba cu apa si se dau la centrifuga. Se consuma 50 ml de suc concentrat, diluat cu 150 ml apa sau ceai, la temperatura camerei. Dar cel mai bine cu suc de mere. Sucul de orz verde are calitati deosebite in vindecarea a numeroase afectiuni.

ADRIANA VULPE - Bucuresti


sursa formula as

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites