Saturday, March 19, 2011

Japonia şi suspiciunile despre o crimă în masă

Share/Bookmark

i
Rate This
Quantcast


Am asteptat o saptamana intreaga inainte de a atinge subiectul cutremurului din Japonia. Im primul rand dintr-un sentiment de nespusa suparare si compasiune pentru bietii oameni. Mortii plus disparutii, adica tot morti, sunt mult mai multi decat s-a crezut initial, undeva peste 10,000. Mai este si pericolul unei explozii catastrofale a reactoarelor centralei nucleare Fukushima, desi expertii rusi de la Institutului Kurceatov din Moscova, cel mai mare centru rusesc de studii atomice, afirma ca in ciuda topirii celor 5 reactoare, posibilitatea unei catastrofe este practic exclusa. Sper ca au dreptate expertii rusi.

Unei distrugeri atat de complete nu ii mai lipseste o deflagratie nucleara (vedeti fotografii de inalta calitate aici ). Daca aveti stomac pentru a viziona devastarea produsa de valul enorm ce a lovit coastele Japoniei, iata ; singurul bine este factorul educational, care ne invata ce sa facem atunci cand vine valul (urcati in cladiri cat mai inalte si cat mai solide, din beton, preferabil hoteluri, acestea continand si importante provizii de mancare si apa, care vor fi atat de necesare in zilele ce vor urma).


Daca sunteti dintre cei care dati atentie lucrurilor din jurul Dvs. iar faptul ca cititi Lumea dupa Eufrosin sune ca sunteti, poate veti observa si niste lumini colorate pe cer, absolut neobisnuite, sau vre-un glob de plasma persistent. Acestea tind sa apara cu putin inaintea marilor cutremure de pamant cu regularitate in ultimii ani si se pare ca au fost vazute si in Japonia inainte si in timpul cutremurelor:

Dupa ce ridiculizarea rapoartelor a devenit imposibila, evident s-au gasit si cercetatori care sa nbe explice “stiintific”, cum ca radonul din atmosfera arde in timpul cutremurelor! Bietul de mine, credeam ca radonul se gaseste in pamant… In fine, nici un efort nu ramane ne-facut, pentru a ne imbarliga, exact precum se face si cu darele mortii, “chemtrails”.

Apoi au mai aparut voci care spune clar: cutremurul a fost unul provocat. Pare nebunie, nu-i asa, dar haideti totusi sa cercetam putin faptele:

Brooks Agnew, geofizician american, afirma ca inca din 1983 gasea rezerve de petrol si gaze naturale, indreptand un fascicul de microunde de numai 30 W, inspre zonele cercetate. Undele radio de 30 W, induceau o vibratie in straturile pamantului, care “raspundeau” cu propria lor vibratie, facand posibila detectia cu acuratete de 100% a pungilor subterane de petrol sau gaze naturale. Continua el: “daca numai 30 W ( puterea unui bec din frigider, pt. comparatie – nb ) pot face asta, imaginati-va ce se poate face cu un miliard de Wati ( 1 Gigawatt ) ? In locul unei vibratii blande, s-ar produce una violenta, precum ar fi un cutremur de pamant.”


Suspectul de serviciu este instalatia HAARP din Gakona, Alaska, dar parerea mea este ca asta ne este servita noua pentru dezinformare. Din fotografiile instalatiei nu se observa posibilitatea directionarii diferite a antenelor, desi nu e deloc exclus ca aceasta sa fie obtinuta nu mecanic, ci electric. Nu vad cum o instalatie militara super-secreta ar permite unor reporteri sa faca fotografii, cu ajutorul carora sa acuze mai tarziu tot felul de crime.

Benjamin Fulford, fostul corespondent in Asia al publicatiei Forbes, afirma ca a fost amenintat cu moartea daca nu isi inceteaza expunerile unor personaje precum fostul ministru de finante japonez, care se pare ca a cedat o importanta parte a economiei Japoniei, unor banci controlate de catre clanul criminal Rotschild. In secunda urmatoare spune el, i s-a facut oferta de a se inrola intr-o loja masonica, lucru care l-ar pazi de moarte, fireste cu pretul tacerii. Omul spune ca ar fi refuzat si ar fi fost avertizat atunci ca peste doua zile, un cutremur de pamant urma sa loveasca Japonia,

Faceti ce vreti cu informatia aceasta, dar afirmatia lui Fulford cum ca ” banda de criminali care a pus mana pe SUA, ameninta lumea intreaga cu cutremure si cu modificari ale vremii (uragane, secete) pentru a-si atinge scopurile lor malefice”, nu pare tocmai deplasata in contextul mondial actual.

Nu vi se pare cel putin ciudat ca in vreme ce Coreea de Nord sufera de foamete de ani buni datorita secetei, in Coreea de Sud ploua suficient incat sa le permita sa ofere in mod repetat ajutor sub forma de porumb si grane fratilor lor din nord? Apropierea lor geografica ne spune ca vremea ar trebui sa fie aproximativ identica in cele doua tari si totusi nu este.

Sa speram ca necazurile Japoniei vor inceta curand. Intre timp, daca vreti sa evitati iradierea cu radiatii ionizante, nu trebuie sa stati neaparat departe de Japonia, cat mai ales Statele Unite. Multe dintre cele 247 de scanere corporale cu raze X instalate in 38 de aeroporturi americane, au fost gasite producand de zeci sau sute de ori dozele de radiatii pentru care fusesera initial reglate. Practic, americanii sunt exterminati metodic, sub egida guvernului lor, in numele luptei impotriva terorismului. Aparatele vor fi re-calibrate dupa ce scandalul a izbucnit, dar nu vor disparea. Calatorii doar vor muri mai incet, asta e tot.

Sa mai incerce cineva sa implice ca Ben Fulford nu stie ce spune!

sursa lumeadupaeufrosin


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites