Tuesday, October 19, 2010

Moartea lui Drasius Kedys elucidata: Eroul national lituanian a fost ucis cu bestialitate

Share/Bookmark



Drasius Kedys, declarat erou national al Lituaniei dupa ce i-a ucis pe cei care i-au molestat sexual fetita, a fost, la randul sau ucis. Desi presa anunta in luna aprilie moarte fulgeratoare a barbatului de 37 de ani, care s-ar fi inceta cu propria voma, pentru ca era beat, raportul medicilor legisti arata clar ca lituanianianul a fost ucis. La autopsie s-a descoperit ca Drasius avea stomacul plin cu cocaina si calmante si rani multiple pe corp.

“În stomacul lui Drasius s-au găsit doze mari de calmante şi cocaină şi, de asemenea, pe corpul său erau răni cauzate de acte de violenţă: avea nasul şi un picior rupte, urme de lovituri la cap, zgârieturi şi vânătăi care au dus la moartea lui”, a afirmat un legist, informeaza Libertatea.

Părinţii lui Drasius, care o au în custodie temporară pe fetita lui, Deimantela, in varsta de cinci ani, sunt mulţumiţi că a ieşit adevărul la iveală. Ei au fost duminică, alături de alţi zeci de oameni, la mormântul fiului lor, deoarece Drasius ar fi împlinit, pe 8 august, 38 de ani.

In iunie singurul pedofil care scapase de razbunarea lui Drasius, Andrius Usas, a fost găsit mort într-o mlaştină, la marginea unui oraş. Conform poliţiei, Usas, anchetat pentru pedofilie, ar fi căzut în mlaştină cu ATV-ul pe care tocmai şi-l cumpărase.

Drasius Kedys a castigat un numar mare de suporteri, dup ace, sfasiat de durere, i-a ucis pe cei care i-au molestat fetita. Chiar mama fetitei si-a pus copilul la dispoziţia pedofililor, care faceau parte din elita justitiei lituaniene, in schimbul unei sume de bani.


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites