Wednesday, August 18, 2010

SI MULTA, MULTA MUIE B.O.R.!!!!

Share/Bookmark

Pe cind eram io o mixtura punkista hippioata-aul lang syne-de ma intilneam cu gasca sa bem cu Motzu Pittis in Gradina Icoanei si sa-l iau la misto pe Ochescu, sau sa ma intrec la clape cu Cristi Romila si sa-l necajesc pe Artan cu burtica lui(acu m-au ajuns blestemele cred cu a mea), asa deci pe vremuri cind aveam paru' mov si cu creasta, ca scapat din butoiul cu vopsea, dupa ce ne terminam serile de betie fumat si ascultat muzica-istoria religiilor e mic copil fata de ce muzici sofisticate si vechi ascultam noi-cind ne desparteam salutul nostru era 'pa si multa multa muie'-desigur pe un ton binevoitor si obscen subinteles, caci ne doream -fiind intre prieteni-multe fericiri oral sexuale.

Uneori cind ne intilneam cu neaveniti sicofanti selfimportant le uram si lor acelasi lucru, desigur fara conotatiile placut sexuale, ci imaginindu=ne scenarii indirjit violent-dureroase in diverse locuri anatomice-inca virgine- ale corpurilor lor.

Nu vreau sa ma dau mare, mai ales ca acum sint la Erez, dar ce s-a intimplat la Giulesti ma infioara scirbeste oripileaza indirjeste......Nu o sa discut acum despre problema per se ci, despre ceea ce toti bloggerii au preluat si anume informatia ca sfinta biserica ortodoxa nu le face slujbe copilasilor morti, ca vezi doamne erau nebotezati.

Cine pula mea e BOR in primul rind?
Acea ramura a securitatii din romania care a produs CELE MAI MULTE INFORMATII DESPRE POPULATIA ROMANIEI, mai multe decit cele obtinute prin tortura in lagarele de reeducare.
O institutie care demult nu mai e CORPUL MISTIC AL LUI CHRISTOS-i wonder if it ever was-si care este o afacere de -doar anul trecut-400.000.000 dolari-SUMA DECLARATA.

Nu o sa dezgrop mortii de la pashopt ca sa spun cum s-a alcatuit dogma pe la jumatea mileniului 1, ca s-ar enerva Iisus si nu vreau.
Biserica domneste prin teroare. Prin teroare isi scoate banutii, prin teroare isi racoleaza enoriasii, prin teroare primeste donatii si informatii.
Teroarea ca daca nu faci ce spune ea te duci la dracu.

Needless to say ca ma pis pe ea, si ca o sa fac singura-banuiesc insa ca mai sint si altii care vor face acest lucru-mantra lui Buddha Amitabha, pentru a face transferul de constiinta al pruncilor morti in chinuri in paradisul lui Buddha Amitabha.OM AMI DEWA HRIH!

Nu sint io tare, orice om normal, budist, care a primit initierea in aceasta mantra poate, ba chiar ii este recomandat sa o faca si cit mai des, pentru a conduce sufletele-INDIFERENT DE RELIGIE -in paradisul de vest.

Mda, fara a fi nevoie de milioanele pe care amaritii ii dau la popi pentru o inmormintare ca lumea crestineasca, fara a fi tu insuti popa, fara fasoane si fara DOAR IO POT SA-L DUC PE FIITU LA DOAMNE DOAMNE IN RAI.
I LOVE BUDDHISM, si by the way multa, multa muie BOR!!!!









0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites