Wednesday, December 23, 2009

DAVID ICKE - Revelatiile Unei Mame Preotese (20.12.2009)



Revelations Of A Mother Goddess (2005)

De mult timp ne "scremem" sa abordam problematica reptiliana intr-un mod cat mai detailiat si mai comprehensiv, insa pe masura ce trece timpul, realizam ca informatiile sunt tot mai multe si mai contradictorii, tot mai complicat de patruns, teoria reptiliana putand fi inteleasa si in sens propriu si in sens simbolic sau metaforic.
Noi nu ne-am format inca o parere clara , batuta in cuie, dar avem unele retineri (izvorate poate, din ignoranta) legate de aceste teorii, care, poate vor fi dovedite ca fiind reale sau nu, intr-un viitor mai mult sau mai putin apropiat. Cu siguranta nu suntem clarvazatori ca sa vedem dincolo de masca reptiliana, deci nu stim cu siguranta , insa , indiferent ca este adevarata sau nu aceasta teorie, se merita sa ne informam.
Cu aceasta ocazie va spunem ca a inceput un serial TV foarte interesant pe aceasta tema a reptilienilor dominatori si ascunsi, intitulat V (de la Vizitatori), un film care este cumva, o reeditare a serialului V din anii 80 (serie pusa de mult de noi, in TOP 300, filme si documentare netraduse inca). Puteti vedea trailerul noii serii, aici http://www.youtube.com/watch?v=ahjPQjQGdbU (David Icke a vorbit de primul serial din anii 80 in cartiile sale, dar iata ca a iesit o varianta mai buna acum ... sau asa pare). Dintr-un motiv sau altul, vedem ca aparitia unor noi episoade a fost intrerupta sau incetinita (stie cineva cumva de ce?).
Blogul Saccsiv pare a avea raspunsul la toate http://saccsiv.wordpress.com/category/reptilieni/ ... Poate asa o fi, cum spune el.
Imboldul de a posta un articol pe aceasta tema ne-a fost catalizat si de aparitia celei de-a doua carti a deja, celebrei de acum, ARYANA HAVAH despre Inuaki, reptilianul din mine: Dezvăluiri tulburătoare despre trecutul, prezentul şi viitorul Pământului (vom face trimitere mai jos catre toate cartiile acestei autoare romance, care scrie sub pseudonim). Noi am citit-o pe nerasuflate ..intr-o seara, deasemenea si cartea a doua despre Inuaki, Inuaki, reptilianul din mine. Cartea a doua. De la Zamolxe spre noua eră si cartea aceea cu profetii, Viaţa pe Pământ... încotro? Viitorul omenirii şi Pământului 2009-2021 - ramane de vazut cate profetii se vor adeveri (Cristofor - Magul din Carpaţi nu am apucat sa o citim). Cartea suna destul de convingator si ajuta la formarea unei imagini mai coerente legate de influenta reptiliana si de istoria acestei planete. Este o teorie destul de probabila, dar ramane de vazut ...
Despre prima carte se spune asa pe site-ul www.divin.ro de unde poate fi si cumparata (pt. comenziile peste 50 de lei , transportul este gratuit):
"Cartea ne invită să păşim într-o lume aparte, mistică, terifiantă, dar absolut sublimă prin ineditul ei.
Pe parcursul relatării vom afla răspunsuri la întrebările care frământă omenirea de milenii: „Cine suntem?”, „De unde venim?” şi „Încotro ne ducem?”.
Unele informaţii ne vor părea incitante, altele dureroase, iar altele ne vor răsturna sistemul de valori.
Pe măsură ce le vom aprofunda vom realiza că, de fapt, toate aceste lucruri se aflau ascunse adânc înăuntrul nostru, încătuşate, aşteptând parcă clipa eliberării.
Alături de David, un copil special, sosit printre noi tocmai de pe planeta Inua, suntem purtaţi într-o călătorie fascinantă prin care ni se relevă atât trecutul, prezentul şi viitorul planetei Terra, cât şi conexiunea speciei noastre cu cea a reptilienilor, călătorie al cărei unic scop este apropierea noastră de Divinitate, de Adevăr, de Viaţă.
"- poate fi citita aici http://www.scribd.com/doc/15022626/INUAKI-Reptilianul-Din-Mine
Despre cea de-a doua carte , care ne-a fost adusa la cunostinta de prietenul Gabi de la blogul "Dincolo de limite" http://dincolo-de-limite.blogspot.com/2009/12/inuaki-reptilianul-din-mine-cartea-doua.html , se spune asa, pe acelasi site http://divin.ro/?53t4l&v7f2k=3545 :
"Împreună cu David, copilul Luminător, venit de pe planeta Inua, păşim într-o nouă incursiune în trecutul, prezentul şi viitorul Terrei. Pe parcursul lecturii suntem purtaţi cu măiestrie într-un trecut necunoscut al Pământului (în perioada Atlantidei, Egiptului şi Daciei) cât şi în viitorul luminos al umanităţii.
După citirea lucrării, dincolo de mesajul voliţional al cuvintelor, vom avea surpriza să constatăm că sufletul nostru a fost atins de ceva mult mai profund şi mai amplu, care ne face să ne dorim ca începând de astăzi să devenim Oameni..."
- aceasta carte poate fi citita si download-ata de aici http://www.scribd.com/doc/23870892/INUAKI-Reptilianul-din-mine-Cartea-a-II-a-de-La-Zamolxe-Spre-Noua-Era.
Si celelate carti ale Aryanei Havah pot fi gasite pe scribd.com, dar bine ar fi sa mai si cumparam aceste carti, daca le consideram de valoare (sa incurajam astfel autorii lor si edituriile care le publica).

Despre reptilieni am mai postat si documentarele de la Enigma Channel ( seria de documentare "ILLUMINATI" (prima parte - click aici), a II - a parte (Conspiraţia Antichrist - click aici) şi a III - a parte (Ucişi de monarhie) şi seria "SECRET SPACE" (partea I - - The Illuminati Conquest Of Space şi partea a II-a - The Alien Invasion).

Cateva articole interesante pe tema reptilienilor pot fi citite aici :

1) Propagandă reptiliană pe străzile Bucureştiului
http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=4425
2) Este istoria omenirii scrisă de civilizaţii extraterestre?
http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=4867
3) Cazul Dianei Vaughan, fostă «Mare Preoteasă» a lui Lucifer
http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=5892

Transrierea integului interviu de astazi poate fi citit aici :
http://www.lucratorul-in-lumina.com/channels/revelatii.htm

Despre Arizona Wilder (marea preoteasa a acestui interviu de astazi) vorbeste pe larg, David Icke in cartiile sale Secretul Suprem 1 despre care divin.ro spune asa :
" Cea mai socanta si exploziva carte semnata David Icke. Toti oamenii de pe aceasta planeta suntem afectati de incredibilele informatii expuse de David Icke în aceasta carte. El demonstreaza în detaliu, folosind surse bine documentate, ca aceleasi linii genealogice controleaza de mii de ani planeta Pamânt, precum si modul în care omenirea este atent si meticulos manipulata. Acesti monstri cu chipuri umane au suprimat treptat cunoasterea spirituala si ezoterica ce ne-ar putea elibera din actuala închisoare mentala si emotionala în care suntem tinuti. „Secretul Suprem” ne îndeamna la trezirea generala, pentru a pune capat acestei terori ascunse!
David Icke ne explica pe larg de ce ne aflam astazi în fata transformarii incredibile care urmeaza sa se produca pe aceasta planeta.
Despre „Secretul Suprem” s-a spus, pe buna dreptate, ca este „cartea care va schimba lumea". Nici o persoana care o va citi nu va ramâne aceeasi!!!"


Despre Secretul Suprem 2 (aparute la Editura Daksha) divin.ro spune asa:

"Sacrificii umane si animale, controlul mintii si manipularea maselor, ritualuri satanice si crime realizate cu cea mai cruda premeditare, sunt doar câteva din dezvaluirile socante pe care David Icke ni le prezinta în acest al doilea volum al celei mai controversate dintre cartile sale, „Secretul Suprem”. Interviul cu Arizona Wilder, Marea Preoteasa care a oficiat ritualuri de magie neagra alaturi de mari nume ale politicii mondiale, arata fara nici o urma de îndoiala adevarata identitate a celor care conduc aceasta lume. Cu dovezi bine documentate, David Icke ne prezinta într-o noua lumina unele tragedii celebre din istorie, precum „accidentul” printesei Diana sau asasinarea presedintelui american Kennedy, care au fost, de fapt, crime planificate multa vreme, în detaliu.
Dar, asa cum ne îndeamna însusi autorul, „haideti sa punem odata capat acestui nonsens generalizat în care ne complacem de atâta timp. Planeta Pamânt si constiinta umana trec printr-un proces de vindecare, ridicând înca un coltisor din valul care ascunde realitatea.”


Noua ne este pur si simplu greu sa credem ca lucrurile sunt chiar asa si suntem un pic circumspecti la ideea de shape shifting (schimbarea instantanee fizica, din om in reptila) si la ideea ca toti politicienii descrisi de Arizona Wilder sunt asa. Noua Arizona Wilder ni se pare o fiinta ciudata, cu o figura usor serpiliano - reptiliana si ca prima impresie, ne creeaza senzatia ca e o manipulatoare smechera. Poate ne inselam.
Ceea ce vedea ea este posibil sa fie doar la nivel astral (ca din cauza drogurilor sa i se activeze viziunea astrala si sa vada draci (draconienii - specie extraterestra reptiliana din Constelatia Draco) care poseda acele trupuri. Posedarea este posibila ...

Despre draconieni poate fi citita o carte foarte interesanta in engleza, aici http://www.scribd.com/doc/13229027/Who-Are-the-Draconians.

Este posibil, dupa cum spunea micutul David din cartile cu Inuaki, sa fie vorba de generarea unui camp mental care le ofera infatisarea unui corp uman reptilienilor (un fel de scut energetic - care apare ca un fals corp uman). Asa e mai acceptabila ideea de shape - shifting. In filmul V, reptilienii au un invelis carnal care il acopera pe cel reptilian (ceea ce ni se pare neveridic).

Am citit si noi cartile Secretul Suprem, despre conexiunea reptiliana, cu anunaki si nobilimea neagra, cu fratia babiloniana si am fost uneori dezamagiti deoarece aceasta legatura este adeseori fortata, iar investigatia lui David Icke pare nestiintifica, deoarece pleaca de la niste idei preconcepute pe care urmareste sa le lege cu orice pret.

Sunt si unele informatii conform carora este posibil ca David Icke sa fii fost prost informat de sursele sale si sa fi devenit un instrument inconstient al dezinformarii, in special in legatura cu reptilienii si cu ritualurile sangeroase ale politicienilor (cei care stiu engleza pot citi cateva marturii ale unui fost apropiat al lui Icke aici http://www.scribd.com/doc/14160623/David-Icke-is-being-used-by-Illuminati-).

Despre David Icke am vorbit pe larg in Categoria DAVID ICKE .

In fine, sunt multe de spus, multe de comentat.

VEDETI FILMUL, TRADUS AICI:

PRIMA PARTE:



A II-A PARTE:



P.S. Ca tot se apropie Craciunul este interesant sa vedeti ce are de spus Arizona Wilder (in acest interviu) despre aceasta sarbatoare, pagana in esenta:

" ... Craciunul are legatura cu o perioada..., urmeaza imediat dupa solstitiul de iarna care este o sarbatoare satanica sau druida, in legatura cu ziua care este numita "ziua care nu este zi".
Are legatura cu uciderea vechiului rege si nasterea celui nou, care este o sarbatoare druida.
Pe data de 24 sau 25 la miezul noptii, exista o ceremonie special pentru copii.
Se numeste "ultimul glob din brad".
- De unde vine asta?
- Este ceva care se foloseste pentru programarea copiilor in toate acestea.
S-au petrecut anumite lucruri cu copilul care a pus ultimul glob in pomul de Craciun. in noaptea de Craciun, pentru ca exista obiceiul de a decora bradul in ajunul Craciunului, iar pomul insusi este un simbol falic.
Iar aceasta este ceva pagan.
Craciunul se bazeaza pe o zi pagana.
Inca din vreamea romanilor, Craciunului a primit, ei cred ca i-au dat, un inteles crestin, si ca inseamna altceva, dar asta nu e adevarat.
Incepea imediat dupa solstitiul de iarna, care este o sarbatoare satanica sau druidica aflata in legatura cu o anumita zi din calendarul lor, pe care o numeau "ziua care nu este zi", si e legata de uciderea vechiului rege
si de nasterea celui nou; este de asemenea o zi druidica.
Iar pe data de 24 sau 25, la miezul noptii se realiza un ritual specific ce foloseste copii care se numeste
"Ultimul glob din pomul de iarna"
-De unde vine aceasta?
Aceasta se utilizeaza pentru copii, este o parte a programarii lor cu toate aceste lucruri si are legatura cu ceea ce i s-a intamplat copilului care a agatat ultimul glob în pom, in Ajunul de Craciun; Impodobirea bradului
in Ajunul Craciunului este o practica obisnuita.
Iar bradul in sine este un simbol falic.
Si aceasta este ceva pagan. Craciunul este bazat pe o zi pagana.
Inca din timpul romanilor, cand crestinii i-au atribuit, ei au crezut ca i-au atribuit,
o semnificatie crestina, ca inseamna altceva, dar nu este asa.
Este vorba despre intamplarea cu ultimul glob din brad, care are legatura cu ceea ce s-a petrecut cu acea fetita
numita JonBenet.
JonBenet Ramsey?
Da, JonBenet Ramsey.
Iar aceasta s-a petrecut in acea noapte datorita zilei de care este legata si datorita ritualului de care este legata.
In noaptea aceea s-au realizat ritualuri cu acei copii. de acest ritual.
Am auzit ca numele lui JonBenet este relevant pentru aceste ritualuri.
Stiti ceva despre asta?
Jon Bay este o zeitate satanica sau Satana.
Jon Bay este un nume dat Satanei. Iar acest nume este strans legat, atat de strans legat, incat nu inteleg cum de nu s-a aflat pana acum.Caci din cate stiu, nimeni nu a pomenit nimic de el.
De aceea a si fost omorata in ziua in care a fost omorata. Iar familia ei, din cate stiu eu, este implicata in asta.
Exista intotdeauna un pret pentru a ti se permite sa fii implicat in asemenea lucruri.Iar ea a fost acest pret.
Aceasta fetita si-a pierdut viata." ...

P.P.S

Mai multe informatii legate de Craciun puteti gasi aici :
ADEVARATELE ORIGINI ALE CRACIUNULUI
http://fymaaa.blogspot.com/2008/12/adevratele-origini-ale-craciunului.html
(din pacate nici pana la aceasta ora nu a fost tradus acel documentar). Asta e!
Sarbatoriti in pace ...
fymaa

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites