CURRENT MOON

Saturday, May 14, 2016

Buna dimineata..... a murit Jasmina !! SAU AGAPIA REVISITED

Am preluat articolul de mai jos de pe un alt blog. Am inghetat de oroare. Stiu bine cloaca de la Agapia, de pe vremea lui Ceausescu cind tovarasa stareta de atunci, EVDOCHIA CIOCANU(e scris in stele), l-a dat afara in noaptea de Craciun, descult si fara nimic la el pe parintele ELEFTERIE, marele meu duhovnic, mare sfint, taumaturg, mistic si vindecator.

Pe parintele ELEFTERIE care vindeca gratis mii de bolnavi, care nu minca decit de post, in afara de sarbatori, care nu se mai spalase pe corp decit cu ceai la data la care l-am cunoscut de citiva ani, si care mirosea a tei, menta, musetel si sulfina, pentru ca corpul lui devenise angelic.

Pe parintele Elefterie care inainte de a muri ne-a chemat pe CINCI (da, nu mai multi ca vad ca acum au iesit 'ucenici' de ai parintelui cita frunza si iarba) ucenici si ne-a dat transmisia in vindecare prin rugaciunea Psaltirii si osteopatie printr-un ritual in care EL, SFINTUL, UMILUL, NEMAPOMENITUL a ingenunchiat in fata noastra si ne-a uns cu mir sfintit pe maini, picioare, intre ochi si ne-a spus ce psalmi sa facem pentru ce calcaturi si boli.

Pe parintele, care in acea noapte de Craciun a fugit peste deal, prin zapada cu lupii care l-au protejat-asa cum il vor proteja si pe Parintele Cleopa in nopti similare-si care dovedesc ca animalele sint de mii de ori mai sensibile la prezenta ingerilor si sfintilor, decit demonizatii oameni, mai ales cei ce sint asa zisi calugari. In acele nopti grele parintele a ajuns pina la urma la prietenul sau marele parinte Ioanichie Balan, care era parca la Neamt in acea perioada, si care i-a dat adapost, primejduindu-si viata.Nu stiu daca Satana de stareta e aceeasi cred ca nu, pentru ca ar fi prea batrina, dar dupa cum se vede o alta satana i-a luat locul, pentru ca nu-i asa, daca nu sintem securisti cu grad nu putem fi stareti decit in conditii excelente, deosebite si la schituri mici din munte, sau manastiri care nu intereseaza citi bani scot.

Cititi si va cutremurati, Am si eu o intrebare, Astia nu fac pirnaie pentru ca au ucis un copil nevinovat? Doctorii, satana de stareta, maicile de au ascuns? DNA ALO SE AUDE?????

Pe parintele de la Tanacu l-au bagat la pirnaie pentru o exorcizare-da, nu sint de acord cu METODA IDIOATA a exorcizarii, cu toate ca sint de acord cu ideea de exorcizare in sine, si da, cred ca trebuia sa faca inchisoare, dar daca e sa fim corecti, sa fim pina la capat cu TOTI vinovatii.
Si iata articolul:

VIATA DE LANGA MINE: Buna dimineata..... a murit Jasmina !!:   “Da, a murit azi noapte într-un spital din Viena, din păcate nici medicii de acolo nu i-au mai putut face nimic, a ajuns prea târziu…” ...
cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites