Monday, January 13, 2014

PINK MONDAYS-CELE 7 MINUNI ALE LUMII BUDISTE/7BUDDHIST WONDERS




Sa va fie lunea pink si saptamina vesela! Nu uitati sa priviti lumea prin ochii unui copil, si daca doriti sa va alaturati noua, impartasiti cu noi ceva ce va face veseli!

cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

13 comments:

Impresionant! Se spune ca in religia budistă oricine se trezește din „somnul ignoranței”, experimentând o relație nemijlocită cu realitatea. Asta se vede si din minunile construite, grandoare si migala, eliberare si invatatura. O zi cat mai pink iti doresc!

ai dreptate-o zi cit mai vesela!

Nu pot sa vad clipul p telefonul mibil :-( Sunt la serviciu pana deseara apoi merg la fitness, dar cum ajung acasa, voi reveni pe pagina ta. Pup. Happy Pink Monday!

ciudat blog ai
nu vad si basta unde sa ma inscriu!
am incercat si dimineata, am lasat semna la Pandora!

uite ciudatenie
abia dupa ce am comentat a aparut si tabelul!

@Carmen-seara, relaxata o sa-ti placa, pup
@vasile-e cred de la browserul taU O SA TE INSCRiu eu nu te ingrijora si multumesc pt participare

Sa ai o saptamana cat mai linistita. Budisti au o religie care ii aduce cred, mult mai aproape de calmul interior, si autocunoastere.

Un documentar interesant. L-am vazut acum, aici, doar “pe sarite”. :)
E o religie fascinanta... De fapt, teoretic discutand, toate religiile sunt fascinante insa nu ma vad fiind un credincios practicant, in sensul de a merge la toate ceremoniile organizate in diverse religii, respectand fel si fel de canoane si alte zeci de reguli si cu atat mai putin m-as vedea retrasa intr-o manastire... :)
“Dharma e puritatea inimii, e pace, e bunastarea tuturor...” Imi place in mod deosebit cum sunt descrise “invataturile”, desi Dharma e ceva mult mai complex :)
Din invataturile budhiste am aflat ca cel mai fericit om este acela care nu are dorinte! :) Putini sunt oamenii care isi pot imagina ca asa ceva ar fi posibil. :)
Mi-a placut foarte mult sa citesc, cu ani in urma, povestea printului Siddhartha, fondatorului Buddhismului. Si imi place si documentarul pe care il recomanzi.
Saptamana cu multe impliniri iti doresc si liniste sufleteasca sa ai! Stai pink! :)

Nima-sa ai o saptamina plina de voiosie

Fairytale-da, e minunat sa iesi din griul cotidian prin meditatie

Diana-ah Siddhartha una dintre cartile mele de suflet-multe bucurii

multumesc ca m-ai inscris :*
o sa incerc sa vad clipul in seara asta,am avut o zi nu tocmai vesela,am nevoie de ceva care sa ma echilibreze...

am revenit si am vazut filmul... Superb documentar! sotul meu a vizitat Sri Lanka si a vizitat Sri Dalada Maligawa din Kandy - câtiva ani înainte de a ma cunoaste pe mine. Adela fiica mea cea mare a vizitat vara ce a trecut Thailanda, Bangkok si cateva din cele mai renumite temple budiste. Am vazut multe fotografii si am ascultat istorisiri de la fata locului, povesti despre experiente traite. Suntem fascinati de aceasta religie si filozofie...

imi pare rau pandi-sigur te destinzi cu filmul-sa ai mereu [arte de bucurii

@Carmen-si eu sper sa vizitez toate locurile frumoase descrise in film-pup

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites