Sunday, January 26, 2014

FILMUL DE DUMINICA-THE GIRL AND THE BEAR, A WONDERFUL RUSSIAN FAIRYTALE(DED MOROZ KICKS ASS HERE)

FOR ENGLISH SCROLL DOWN

Despre DED MOROZ varianta ruseasca fusion intre Odhin, Mos Craciun si Merlin am mai postat AICI. Astazi insa, va recomand un film rusesc din anii '60 superb pentru cei ce iubesc filmele fantezie. O varianta slava a Fetei babei si a mosului, povestea ne spune cum fata babei fuge de acasa, si in padure intilneste un urs ce era de fapt un fel de Fat Frumos plin de sine, transformat in urs de o vrajitoare. 

Cum se va termina va las sa descoperiti.
Filmul este subtitrat in engleza si prezinta intimplari magice, zine, dar si o frumusete de costume populare rusesti si muzica lor minunata populara .
AICI INTREG


I Posted about DED MOROZ HERE, BUT NOW I Propose TO YOUR VIEWING PLEASURE A BEAUTIFUL RUSSIAN TALE, WITH AMAZING POPULAR MUSIC AND COSTUMES, THAT WILL ENCHANT THE KID AND THE MAGICIAN IN YOU.
HERE WITH ENGLISH SUBTITLES



cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

4 comments:

off topic: stii cumva de ce sunt atat de multe cutremure in Romania de ceva timp? Si de ce au loc doar noaptea?... e fenomen absolut natural sau e posibil sa fie altceva.... mersi !

ce pot spune sint un geniu asa cum am prevazut(la inceputul fiecarui am fac preziceri despre anul respectiv in cadrul scolii mele) anul care a trecut a fost caracterizat de cutremure-de fapt trebuia sa fie ala mare, dar datorita rugaciunilor si ascezelor facut s-a fractionat in mai multe mici. Este un fenomen spiritual generat de faptele rele ale romnilor si lasitatea lor. Zeii vechi si mama pamint nscuipa afara energia toxica.Karma rea se intoarce. Totul se plateste. Ca sa-ti raspund ca stiu ce vrei sa zici, nu sint fenmene psihotronice, dar citeva cutremure sint si dela fractionarea gazelor.
Anul in care am intrat am vaut multe furtuni-fenomene legate de vinturi-tornade, tot ce e legat de vinturi violente si destrucitve si o molima care va afecta mai ales sudul si SW romaniei(tot vint). Sa ne rugam si sa nu mai fim porci cu semenii ar fi si mai bine. Ah si mai ales lasi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites