Monday, October 27, 2008

DESPRE IUBIRE SI ALTE AROME

MOTTO: "Vulturul, desi nu este miscat de situatia nici unei fiinte vii, a daruit un cadou fiecareia dintre ele..Fiecare fiinta vie a fost daruita cu puterea, DACA O DORESTE, de a cauta o deschidere spre libertate si de a trece prin ea. ....Vulturul a daruit acest cadou pentru a perpetua constiinta"- Carlos Castaneda "Darul vulturului"

Mda. Azi voi scrie despre un subiect tabu- Iubirea. Tabu tocmai pentru ca este over rated. Toti trancanesc despre iubire si lumina, iubire si pace, iubire si ascensiune, iubire si sex, etc. 


God imi vine sa vomit sincer. Dar, on the other hand sint indragostita. Rau. Si atunci vin acum in fata voastra si intreb. Ce este Iubirea?Ce inseamna a iubi? OK pentru mine e simplu. Ca la clasa a doua: Iubire=sex. Ecuatie simpla. 

NU, nu va grabiti sa aruncati cu pietre in mine si sa ma considerati simplista si superficiala. Fiti sinceri. Ati sta cu o persoana cu care nu ati face niciodata sex nebun?

O alta ecuatie simpla. A face sex=a face dragoste. Sexul este ceva foarte serios asa cum ne invata DJ. Emanatiile Vulturului existente in oul luminos se agita extrem de puternic in momentul in care doua persoane fac dragoste. 

Ele nu stiu ca cei doi sint sau nu seriosi, sint sau nu beti, se gindesc la filme sau vizualizeaza bilantul contabil in timp ce si-o pun. Nu.
 Emanatiile Vulturilui existente in noi incearca in acele momente sa recompuna, sa recreeze universul nici mai mult nici mai putin.

 In islam, inainte de a face dragoste se spune"Bismillah irrahman irrahim"- "Binecuvintat sa fie Domnul cel Atoate Iertator si Milostiv". In traditia isihasta, asa cum ne-a ivatat pe noi parintele Elefterie, cind un cuplu face dragoste trebuie sa spuna rugaciunea inimii, si secretul cel mare este ca niciodata sa nu fie singuri ci in trei-cu Dumnezeu de fatza mereu, ca sa ii sfinteasca. 
In tantrism stim ca partenerii se transfigureaza unul pe celalalt, vizualizindu-se ca zeul/zeita de predilectie (Ishta devata) care poate fi orice forta cosmica aleasa-Kali, Tripura Sundari, Tara, sau Vajra Yogini in linia Karma Kagyu, dansatoarea celesta minioasa a carei detasare si cruzime poate ucide adeptul in momentul in care se identificA cu ea prin ritualul TCHOD, daca mai intii acesta nu a renuntat la ego. 

Nu stiu ce e iubirea oameni buni dar stiu ca iubitul meu este incarnarea lui Dumnezeu pe pamint pentru mine, stralucirea primara a constientei pure si neintinate ca in prima mea zi de viata. Vocea lui este sunetul primordial din care s-au nascut lumile si risul lui este sunetul lui Shiva Nataraj care pentru a le purifica le distruge in focul cosmic. 

Nu sint buna si nu vreau sa va spun ca il iubesc detasat si fara asteptari. Am asteptari. Astept ca in momentul in care il vad sa-mi zimbeasca pentru a vedea Noor Allah(Lumina lui Dumnezeu) intiparita pe chipul sau. Astept sa facem dragoste si sa aud cum chaosul plin de dorinta explodeaza in Bing Bangul primordial. Astept ca atunci cind nu intelege nimic din ceea ce ii spun sa taca si sa ma ia in brate si astept ca atunci cind ii e frica sa creada ce ii spune inima si constiinta, nu mintea pradatorului. 

Iar de la mine astept sa ma centrez fara ca el sa fie de fata, sa ma simt implinita fara ca el sa imi dea nimic si sa nu uit niciodata ca intr-o zi, pe o ulita insorita si-a adus aminte de noi, dupa atitea sute de ani petrecute in intunericul uitarii. 

Nu stiu sa iubesc, dar sper inca sa invat. Pina atunci aroma iubirii pentru mine este cea de iasomie galbena de Ierusalim. Si na, am scris cu negru pentru ca dragostea este ca moartea- ne arunca in cea de a treia atentie cind ne asteptam mai putin.

https://www.youtube.com/watch?v=tSRYvYN1ayw

Lamb-"gorecki"

If I should die this very moment
I wouldnt fear
For Ive never known completeness
Like being here
Wrapped in the warmth of you
Loving every breath of you
Still in my heart this moment
Or it might burst
Could we stay right here
Until the end of time until the earth stops turning
Wanna love you until the seas run dry
Ive found the one Ive waited for

All this time Ive loved you
And never known your face
All this time Ive missed you
And searched this human race
Here is true peace
Here my heart knows calm
Safe in your soul
Bathed in your sighs
Wanna stay right here
Until the end of time
til the earth stops turning
Gonna love you until the seas run dry
Ive found the one Ive waited for

The one Ive waited for

All Ive known
All Ive done
All Ive felt was leading to this
All Ive known
All Ive done
All Ive felt was leading to this
Wanna stay right here
til the end of time till the earth stops turning
Im gonna love you till the seas run dry
Ive found the one Ive waited for
The one Ive waited for
The one Ive waited for

Wanna stay right here
til the end of time till the earth stops turning
Im gonna love you till the seas run dry
Ive found the one Ive waited for
The one Ive waited for
The one Ive waited for

3 comments:

cum o cheama pe fata aia care canta?

http://altmarius.ning.com/profiles/blogs/despre-viitor-iubire-si-mama

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites