Saturday, January 2, 2016

TESTAMENTUL ZEILOR DUNARENI

Testamentul zeilor dunăreni


 Istorie  1,285
Testamentul zeilor dunareniNu va mai trece mult până când civilizația sumeriană va fi înlocuită de civilizația dunăreană în rolul de primă mare cultură a lumii – cea în care s-a născut scrierea. Chiar dacă astăzi se duce o luptă crâncenă între susținătorii dogmei oficiale și cercetătorii care spun că istoria Europei ar trebui rescrisă, în sensul restabilirii adevărului, ea va fi câștigată, în cele din urmă, de noua viziune asupra istoriei străvechi – cea care spune că spațiul carpato-danubioano-pontic este vatra Vechii Europe.
În filmul documentar „Testamentul Zeilor Dunăreni”, realizat de Wolfgang Niedermair și tradus în limba română de Grigore Oprița și Wolfgang Schweizer, veți descoperi lucruri uimitoare despre Cultura Dunăreană din Vechea Europă. Atât la nord, cât și la sud de Dunăre s-a dezvoltat o cultură sedentară extraordinară, cu o vechime de 7.000-8.000 de ani și care nu cunoștea războaiele.
Unele rămășițe enigmatice ale acestei civilizații, tăblițele de la Tărtăria și restul sutelor de semne aparținând culturii Turdaș – Vinca, îi fac pe tot mai mulți să considere că, înainte cu 2.000 de ani ca sumerienii să existe, aici se puneau bazele primei scrieri din lume. Despre celelalte lucruri impresionante născute de oamenii acelor vremuri veți afla mai multe vizionând acest film. (sursa)

Testamentul zeilor dunăreni

Oase de mamuți și reni în România? Imagini personificate ale planetei Venus? Pentru mai multe informații (verificate) despre acest subiect, vizionați pagina Neokoolt, un proiect românesc ce studiază civilizația extraordinară care înflorea pe teritoriul actualei Românii în urmă 20.000 de ani.
Vă recomandăm să vizionați și un interviu cu cercetătorul Harald Haarmann despre Europa Veche și culturile care formau Civilizația Dunăreană.


SURSA FILMEDOCUMENTARE



cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites