Tuesday, January 5, 2016

CE NE-AM FACE FARA SERIALELE ENGLEZESTI-PARTEA A 2 A

PARTEA 1 AICI


1-Dupa ce am visat cu ochii deschisi vazind Jonathan Strange and Mr. Norrell, nu ma lasa inima sa nu-l impart cu voi.



Cu un rating IMDB de 8.3, serialul este bazat pe cartea de debut, care a socat lumea literara, a lui Susanna Clarke; primul episod ne introduce intr-un univers alternativ usor steam punk al unui secol 19 din Anglia Victoriana, in care magia este adusa inapoi de doi magicieni cu temperamente diferite.

Bazat puternic pe folclorul gaelic si englez, cu trimiteri la literatura lui Shakespeare, serialul este un deliciu absolut, pentru amatorii de magie, traditii populare, si nu numai. Visually compelling, este unul dintre serialele mele preferate de anul trecut.

AICI TRADUS

TRAILER:


2-POLDARK-va mai aduceti aminte de Angharad Rees, cea mai celebra Demelza din anii trecuti? Daca nu, incercati varianta moderna cu Aidan Turner(remember Being Human?) in rolul lui Poldark(sigh), excelenta ecranizare a celebrului roman. Peisajele din Cornwall va vor taia rasuflarea, la fel si jocul artistilor. De vazut(un binemeritat 8.5 pe IMDB).

AICI TRADUS

TRAILER:


3-THE LAST KINGDOM




Absolut serial-nu credeam ca dupa Vikings o sa-mi mai placa un serial cu vikingi, sau ca va aduce ceva nou, si totusi, iata, varianta anglo-saxona a lui Vikings- cu povestea intemeierii Angliei, excelent spusa de Regele Alfred cel Mare.
MUST SEE(8.9 pe IMDB)


AICI SUBTITRAT

TRAILER:


4-DICKENSIAN

Noul serial este un melee alcatuit din cele mai cunoscute nuvele ale lui Dickens, excelent realizat-o sa va bucure cu siguranta.

AICI SUBTITRAT

TRAILER;


5-WAR AND PEACE



Si insfirsit last but not least, ultimul copilash BBC, ecranizarea dupa Razboi si Pace, din care nu a aparut decit un singur episod, dar care pare breathtaking.Nu pot sa nu-mi exprim admiratia fata de geniul actoricesc al lui Paul Dano...
Si iata, m-am convins, nu toti englezii sint timpiti si inculti..mai exista o sansa pentru poporul asta...

AICI SUBTITRAT

TRAILER:


ENJOY!

cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

2 comments:

>:D< Multumesc!

La multi ani cu sanatate si bucurie!

cu drag...sa ai un an nou minunat!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites