Friday, May 15, 2015

Misterele Munţilor Retezat


Pentru cei care iubesc muntele, o să fac azi o incursiune în frumuseţea şi misterele Munţiilor Retezat.
Majoritatea aţi auzit de Parcul Naţional Retezat, un adevărat templu natural care găzduieşte o faună şi floră din cele mai rare şi mai interesante, un tezaur pentru patrimoniul românesc. Munţii Retezat fac parte din Carpaţii Meridionali, mai exact grupa muntoasă Retezat-Godeanu. 
Se înalţă între două depresiuni importante, Petroşani şi Haţeg şi între două râuri, Râul Mare, care îi delimitează la nord şi est şi Jiul de Vest, care îi delimitează la sud. Sunt înconjuraţi de Munţii Ţarcu la vest, Munţii Godeanu, la sud-vest şi Munţii Vâlcan, la sud, unde găsim staţiunea de ski, Straja.
Partea cea mai importantă a masivului este alcătuită în principal din roci cristaline şi se numeşte Retezatul Mare, aici găsim şi altitudinea maximă a grupei Retezat-Godeanu, vârful Peleaga de 2509 m. Partea sudică, cu relief dezvoltat şi în mase mai importante de calcare, se numeşte Retezatul Mic. 
Ele se unesc în apropierea lacului Bucura. Lacul Bucura este partea cea mai interesantă şi cel mai deosebit obiectiv turistic pe care îl oferă acest masiv. Pe lingă peisajul extraordinar şi altitudinea care te face să simţi că ajungi la zei, lacul Bucura este considerat un centru energetic foate puternic de către oamenii de ştiinţă din întreaga lume.
Cercetătorii afirmă că lacul ar fi baza unei piramide energetice, formată din vârfurile celor trei munţi care înconjoară lacul şi că aici s-ar produce diferite fenomene paranormale, deoarece se formează un câmp magnetic care a mai fost întâlnit doar în Triunghiul Bermudelor. 
Sătenii locului şi alţi oameni din zonă, spun că în unele nopţi, Vârful Gugu consi­derat a fi vârful piramidei energetice de la Bucura, este îngropat într-o ceaţă densă care efectiv îl face să dispară. Ciobanii aflaţi pe munte cu oile când s-a întamplat un astfel de fenomen, au declarat că deşi erau singuri cu oile pe masiv, după ce a apărut ceaţa au văzut diferite feţe, umbre de oameni foarte mari, voci şi lumini puternice care i-au speriat peste masură. 
Acest fenomen a atras atenţia multor cercetători din întreaga lume care au venit în România pentru a studia această zonă din munţi încărcată de istorie şi simbolism, conclu­zio­nând că ceea ce se petrece în masivul Retezat este similar cu Triunghiul Bermudelor, o poartă către o altă dimen­siune.
Un alt articol explică mai detaliat cele expuse de mine: “La semnalarea turiştilor despre existen­ţa unor energii stranii absolut inexplicabile în zona Vârfului Gugu care, în anumite ore din noapte “dispare” cu desăvârşire, un număr de 7 specialişti s-au deplasat în acea zonă, stabilindu-şi tabăra – în noaptea de 4 august 1991 – în apropiere de Vf. Gugu. Cu acea ocazie, membrii comisiei au consemnat apariţia unei “explozii luminoase” care părea că iese chiar din munte, în apropierea cabanei şi lacului Bucura din Munţii Retezat.
Culmea este că “explozia luminoasă” care a ţâşnit spre cer, a luat cu ea Vârful Gugu! Întreaga noapte, membrii comisiei nu au putut aţipi din pricina unor “apăsări atmosferice”, care le provocau o acută surescitare. 
După “pulverizarea” avionului IL-14 care se îndrepta în direcţia Vf. Gugu – noaptea de 13-14 august 1991 – în Curmătura Bucurii, în aceeaşi zonă, la poalele Vf. Gugu, s-a deplasat cea de-a doua comisie constituită din 10 specialişti care, în cele două zile de observaţii 17-18 august 1991, au consemnat spaime fără motiv, acute senzaţii de sufocare, în special noaptea, asociate explozii­lor luminoase, liniştea unui peisaj devenit brusc “marţian” şi impresia că sunt suprave­­ghea­ţi de “ceva”, “cineva” cu stăruinţă. 

Interesant este că, întorşi la Bucureşti, membrii comisiei din 17-18 august 1991, aveau să constate că pelicula şi camera nu înregistraseră nici o imagine dintre cele fotografiate şi filmele din câteva zeci de unghiuri faţă de Vf. Gugu.
Astfel în accep­ţiu­nea oamenilor de ştiinţă, Vârful Gugu şi Lacul Bucura sunt văzute ca centrul unuia dintre “punctele energetice esenţiale” ale Planetei. Legenda populară, spune că Vârful Gugu era un templu dacic închinat zeului Zamolxis care îşi făcea apariţia aici, venea aici când muntele se cufunda cu totul în ceaţă pentru a vedea alinierea stelelor şi a citi viitorul în astre. 
Astfel de legende circulă şi despre Vârful Retezat, care spune că doi uriaşi s-au luptat pentru iubirea unei pământence şi unul dintre ei a retezat vârful unui munte cu plugul, dând naştere numelui masivului. Nu toată lumea care a fost la Bucura a văzut astfel de fenomene, dar toţi au putut spune un singur lucru: când ajungi în Poiană, la 100 de metri distanţă de lacul Bucura şi Vf. Gugu, pici din picioare.
Oricât ai fi de antrenat şi pregătit pentru urcări pe munte, în Poiana pici din picioare. Dacă te ridici şi urci, când ai ajuns sus pe malul lacului dispare orice stare de oboseală. Te umpli de energie brusc şi inexplicabil. Asta nu s-a întamplat doar câtorva turişti, ci i se întâmplă oricui va merge acolo. 
Dacă aţi găsit interesant acest articol vă invit să mergeţi la lacul Bucura şi să vizi­taţi masivul Retezat care vă întâmpina cu peisaje de o frumuseţe aparte, după cum puteţi vedea din imaginile explicite, care au surprins câteva dintre frumuseţile naturii la o altitudine de peste 2000 de metri.
Roxana TOLTEANU




cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Incredibil, s-a aflat adevarul! Un elicopter israelian s-a lichefiat in timpul unui experiment secret in Muntii Bucegi


sfinxul din bucegi
Un accident uluitor care ar fi fost musamalizat de serviciile secrete iese abia acum la iveala. Un elicopter israelian in care s-au aflat militari veniti cu o misiune speciala in Romania, s-a prabusit in platoul Bucegilor, in conditii neelucidate.

Explicatia evenimentului a fost tinuta secreta pana acum, cand un general din cadrul Directiei Generale de Informatii a Armatei a acceptat sa povesteasca ce s-a intamplat in Muntii Bucegi, in urma cu mai bine de patru ani. Dezvaluirile militarului de rang, a carui identitate a fost protejata, au fost publicate de un blog care trateaza fenomenele paranormale si misterele, informatiile devenind publice in urma cu cateva zile.

 Intamplarea a fost cunoscuta de o serie de persoane cu functii importante din aparatul militar si a fost trecuta la categoria “secret de stat”. Potrivit presei romanesti si israeliene, intr-adevar, in iulie 2010, un elicopter israelian s-a prabusit in conditii neelucidate in Masivul Bucegi, punandu-se acest lucru pe seama unei forte electromagnetice neobisnuite !

Expeditie militara israeliana in Romania

” Noi am fost anuntati de misiunea lor in tara noastra in urma cu trei saptamani de zile si-n prima instanta au spus ca exercitile militare se vor desfasura in zona Eforie pentru ca litoralul nostru seamana foarte multe cu al lor si zona de unde ataca Fasia Gaza si Libanul. 

Cu trei zile inainte de misiune am fost anuntati ca s-a anulat misiunea “Albastra” si vor merge catre o zona muntoasa din Romania, pentru a simula un atac de pe inaltimile Golanului” si-a inceput povestea misteriosul general din structurile de informatii militare, pentru blogul “De veghe patriei”.
Jandarmeria montana a securizat perimetrul dupa accident
Jandarmeria montana a securizat perimetrul dupa accident

” In dimineata zilei respective am fost la birou la ora 04:00 pentru a pune la punct tot planul de bataie si sa stabilim ce urmeaza de facut in ziua respectiva. Cateva ore mai tarziu am fost anuntati ca se pregatesc sa aterizeze in Romania si in corpore ne-am prezentat la aeroport. 

A sosit primul avion militar si de la bun inceput ne-am dat seama ca ceva nu este in regula: se deschide trapa si imediat ofiterii lor au inceput sa gesticuleze la modul “descarcam noi si nu se apropie nimeni”. 

Soldatii romani au asigurat perimetrul, grupul nostru de ofiteri a ramas in sala de asteptare, in timp ce ei descarcau niste cutii imense de lemn invelite cu doua randuri de prelata militara de culoare verde.

Soseste unul dintre generalii lor si ne transmite ca in cutii se afla un anumit gen de aparatura ultraperformanta pe care doar ei stiu sa o foloseasca. Ne-a rugat ca imediat sa formam un culoar rutier pe zona Bucuresti-Ploiesti-Azuga-Predeal-Sinaia si sa avem grija sa nu existe complicatii pe drum. Imediat am dat dispozitii in acest sens si am stabilit, fara sa stie ei, doua puncte de control in zonele…(...)

Sase indivizi cu statii care vorbeau idis

"Ajunge coloana in zona unde trebuiau sa descarce armamentul, eu deja trimisesem echipele pe zona de monitorizare, si-n timp ce discutam cu ofiterii lor mi s-a transmis ca executa misiunea pe zona Padina-Bolbosi-Valea Gaura. Din momentul respectiv am stiu ca in ziua respectiva urmeaza sa se petreasca ceva extraordinar de urat. 

Cam la doua ore dupa ce am inceput pregatirile efective pentru exercitii am primit un mesaj de la echipa operativa…si mi s-a transmis ca pe platoul de langa Sfinx sunt sase indivizi cu statii de emisie receptie in mana si vorbesc in limba ebraica. Am dat ordin ca sa fie tinuti sub monitorizare atenta si din pacate ofiterii nostri nu aveau la ei aparatura pentru captarea sunetului in mediul ambiental si din cauza aceasta nu am putut intercepta ce vorbesc.

Eu am ramas la punctul de control… pentru a coordona echipele operative trimise pe teren, in timp ce ei au plecat sa incarce elicopterele cu aparatura adusa din Israel.
Jandarmii au blocat drmurile de acces
Jandarmii au blocat drmurile de acces

Sfere albe incarcate energetic

Soldatii si ofiterii, unii dintre ei fiind cu mintea aproape pierduta, au relatat urmatoarele lucruri: “Am ajuns acolo si singuri au incarcat elicopterele in timp ce noi monitorizam zona cu atentie. Cand s-au ridicat in aer pamantul a inceput sa se cutremure usor si nu am dat importanta foarte mare acestui lucru, am spus ca totul tine de vibratiile de la elice.

 Cinci secunde, zece secunde, oricum un interval de timp foarte scurt si dintr-o data pamantul a inceput sa se cutremure la modul cel mai serios cu putina si ne-am speriat…am spus ca este un cutremur foarte puternic. Vantul a inceput sa bata cu putere si habar nu am avut cand s-a transformat intr-un adevarat taifun si majoritatea dintre ei noi am fost aruncati la pamant. Locotenentul … are capul spart in patru locuri din cauza ca s-a lovit de niste radacini in cadere. 


Deasupra copacilor au aparut cateva sfere de culoare alba ce pareau incarcate electric si imediat au inceput sa se mareasca cu repeziciune si sa capete forme unor batrani imbracati in haine albe. S-a auzit ca un tunet, muget, vuiet, ceva foarte puternic a urlat ca un suierat de vant intr-o romana perfecta: “Ce cautati in pamantul strabun?”.
Nimeni nu a explicat care era scopul exercitiilor israeliene in Romania
Nimeni nu a explicat care era scopul exercitiilor israeliene in Romania

Elicopterul s-a transformat in metal topit

"Unii dintre noi spun ca au vazut destul de clar o mana imensa, ceva fantomatic ca un abur, cum a apucat elicopterul si efectiv a dat cu el de pamant. Habar nu avem cat a durat totul, minute sau secunde nu putem sa ne dam seama, dar am vazut elicopterul la pamant si din el se scurgea ceva ca un metal in stare lichefiata si trupurile erau carbonizate, unele dintre ele facute cenusa. 

In haosul creat ofiterii superiori au inceput sa urle si sa ameninte ca cine se ridica de jos este impuscat fara somatie. Unii dintre noi au lesinat, altii au inceput sa vomeze foarte puternic, o atmosfera generala de haos si panica. Ne-am apropiat cu atentie de elicopter si tot ce fusese inauntru se transformase intr-o masa lichida de metal…”.
Operatiunea militara a fost strict secreta
Operatiunea militara a fost strict secreta

O divizie speciala a SRI a colectat probele, iar accidentul a fost “mutat” zece kilometri

Generalul a povestit mai departe. “Cand am primit stirea despre prabusirea primului elicopter am pus mana pe telefonul cu linie inchisa si imediat am contactat echipa operativa din zona Sfinxului: o jumatate de ora am incercat fara sa primesc niciun raspuns.  Am format o echipa de trei oameni, eu, colonelul…si maiorul… si in cea mai mare graba am plecat dupa ei. 

Am cautat ore in sir, am dat ordin ca sa vina soldatii acolo, si nici pana in ziua de astazi eu nu pot sa imi dau seama cum au disparut zece oameni de pe suprafata pamantului. Ultimul mesaj primit de la ei, scos pe banda si pus intre probe, a fost: “Sunt foarte agitati si monitorizeaza zona prin binoclurii. Ceva se intampla aici…”.

Noaptea, cam pe la ora 00:50, au sosit la fata locului doua masini de negre de tip Jeep cu opt oameni care s-au recomandat ca Divizie Speciala din cadrul SRI. Am pus mana pe telefon si l-am sunat pe generalul…din cadrului SRI-ului si el mi-a confirmat ca sunt oamenii lor. Unul dintre ei, un colonel cam pe la…, foarte surescitat si speriat mi-a spus: “De ce mama dracului i-ati lasat acolo? Stiati bine ce intampla si ca nimeni nu se poate apropia…”.

Pana la 06:00 am pus la punct rapoartele despre misiune, separat de israelieni, si o comsie speciala a colectat tot ce inseamna raport scris, probe audio si inregistrari din noaptea respectiva, dupa care ni s-a spus ca totul se incadreaza la ultrasecret de stat! Am semnat declaratiile respective si cam asta a fost…

Ulterior am aflat ca soldatii au fost pusi sa mute ramasitele elicopterului la o distanta de zece kilometri pentru a nu coincide cu zona unde se prabusisera alte elicoptere cu mai multi ani in urma!

(M.N.)

cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Thursday, May 14, 2015

PYRAMIDS IN CHINA: ANCIENT LOST SECRETS (HD History Documentary)





cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Secrets of Stonehenge - Documentary

Wednesday, May 13, 2015

Sister Cristina - Like A Virgin





cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Timothy Leary: You Aren't Like Them - Find The Others (Narrated Quote, V...





cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Hollow Earth Entrance (Unknown source)





cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

528 Hz Prosperity Key of LOVE - Dr Len Horowitz





cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

UFO Over Nepal - April 29, 2015





cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Monday, May 11, 2015

Humanoides Voladores en el Cielo / Flying Humanoids in Heaven





cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

OmarSeries - Ep1 - English Subtitles

shakuka: OmarSeries - Ep1 - English Subtitles





Omar (Arabicعُمَرْ‎) or Farouk Omar (Persianعمر فاروق‎) is a historical Arab television drama miniseries-serial that was produced and broadcast by MBC1 and directed by Hatem Ali. Co-produced by Qatar TV, the series is based on the life of Omar ibn Al-Khattab, the second Caliph of Islam.[1] The series had to face large controversy due to its depiction of Omar, Abu BakrUthman and Ali, the four Rashidun Caliphs, along with other characters, who some Muslims believe should not be depicted, much like the Prophet Mohammad. The series consists of 30 episodes and was originally aired in the month of Ramadan since July 20, 2012.[2] It was made at a cost of 200 million Saudi riyals and filmed in Morocco, mostly in MarakeshTangiersEl JadidaCasablanca andMohammedia. After the series was broadcast on MBC, dubbed into several languages and subtitled in English on YouTube, it received great support from many different scholarly bodies and people watching it. As the series depended solely on reliable historical established facts, the series did not face criticism in terms of its content, as past films faced.



cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Geto Dacii si nemurirea





cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Sunday, May 10, 2015

Regina Maria, ultima romantică, prima femeie modernă





cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites