Saturday, February 21, 2015

THE ORACLE - A 400 Year Old Secret - HD FEATURE FILM



 Cloaked in secrecy for over 400 years, the State Oracle of Tibet has been a strange and mystical aspect of the Tibetan Buddhist tradition. This ancient spirit, which has inhabited a succession of thirteen human mediums, advises the Dalai Lama on matters of public and religious policy. To witness the eerie spectacle of a medium entering a trance state and being possessed by the Oracle is to confront profound questions about the very nature of human consciousness. 

With permission from the Dalai Lama that had never been granted before, The Oracle explores the ancient practice of consulting spirits. 






Share

Thursday, February 19, 2015

Spațiul spiritului – O călătorie în conștiință



 Religie și Spiritualitate  1  741
conștiință  iad  rai  

Spatiul spiritului - O calatorie in constiintaÎngăduiți-vă să începeți o călătorie în căutarea răspunsurilor la întrebări vechi de când lumea. Veți explora posibilități remarcabile despre ce este și cum funcționează conștiința în relație cu lumea din jurul nostru. Veți descoperi o panoplie de explicații despre ce anume se întâmplă cu conștiința noastră înainte și după moarte, teorii provocatoare din fizica cuantică, precum și modul în care acestea ne-au afectat perspectiva spirituală și științifică asupra lumii, din cele mai vechi timpuri până astăzi.
Acest film documentar are rolul unui jurnal de călătorie progresiv prin viața umană și încearcă să răspundă la întrebări la care omenirea a căutat soluții încă de la începuturile gândirii: Ce am fost înainte de a veni aici? De ce avem nevoie pentru a fi aici? Și ce anume se întâmplă cu noi după ce murim? Spațiul spiritului descrie, de asemenea, cazurile unor persoane care, prin regresie hipnotică, și-au amintit momente dintre două vieți, imediat după moarte și chiar înainte de (re)naștere.
Documentarul explică noțiuni precum reîncarnarea, lumea spiritelor și natura sufletului omenesc și abordează în profunzime două dileme care au stârnit întotdeauna controverse: Există rai și iad? Ce este un spirit? Persoanele cu o înclinație spre scepticism vor acuza lipsa de dovezi fizice care să susțină afirmațiile din acest documentar. Spațiul spiritului – O călătorie în conștiință rămâne, însă, o voce liniștitoare, ce afirmă că existența noastră nu se limitează la limitele trupului muritor.

sursa

Spațiul spiritului – O călătorie în conștiință



cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Wednesday, February 18, 2015

Zdob si Zdub - Om cu inima de lemn





cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Epigenome: The symphony in your cells





cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Stellamara Feat. Rachel Brice "Unda"

Tuesday, February 17, 2015

The Hunt 2013 (Official Music Video)





cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Istoria interzisă – Misterul uriașilor




 Mistere  1  1,197


Istoria interzisa - Misterul uriasilorA fost planeta noastră locuită de uriași? În Istoria interzisă – Misterul uriașilor, Jamie Theakston călătorește în Sardinia, pentru a analiza relatările despre descoperirea unor schelete gigantice într-o peșteră, care sugerează că uriașii au existat cândva pe pământ.
Legende despre uriași găsim chiar şi în ţara noastră, în Munţii Bucegi şi în Maramureş. Oriunde mergi în România, fie că sunt născociri sau aievea, aceste basme s-au transmis peste generații până în zilele noastre. Aţi auzit, probabil, în poveștile copilăriei, de Sfarmă-Piatră sau Strâmbă-Lemne, iar tărâmul basmelor era plin de căpcăuni care înghițeau copii şi cete de uriași care dormitau şi zguduiau pământul.
În Teleorman şi Giurgiu se vorbește de uriași cunoscuți aici ca “jidovi”, iar cea mai cunoscută poveste este cea a lui Novac. De asemenea, în Munţii Buzăului circulă din bătrâni povești despre “tartarii” care au săpat sub stâncă. În Tara Bucegilor, ele surprind elemente romantice, iar pădurenii vorbesc în șoaptă despre ei. Legende sau nu, folclorul uriașilor va ocupa mult timp un loc important în lumea noastră.

Istoria interzisă – Misterul uriașilor



sursa

cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Sunday, February 15, 2015

The spiritual healing of Hmong Shamanism

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites