Saturday, January 17, 2015

20 Mysterious Photos That Should Not Exist





cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

AS ABOVE, SO BELOW-FILMUL DE WEEKEND

AICI SUBTITRAT/HERE FULL


Cu trimiteri la Stalker al lui Tarkovski, Solaris al aceluiasi, mai noul Da Vinci's demons, si Infernul lui Dante, acest low buget, filmat in stilul Blair Witch Project, nu este un film ieftin si nici un film horror asa cum e prezentat pe IMDB(dafaq???).


Bazata pe cautarea pietrei filozofale si scrierile lui Nicholas Flamel, actiunea poarta protagonista, o Lara Croft mai credibila si uber cultivata, prin catacombele Parisului.
Este calatoria ei si a companionilor ei intr-un spatiu real sau in subconstient?


Interesant, un film care mi-a placut foarte mult, complet diferit. Highly recommended


TRAILER:





si a real story aboutt the Parisian catacombs\;




Friday, January 16, 2015

The Disturbing True Story of the Pied Piper of Hamelin

The Disturbing True Story of the Pied Piper of Hamelin



cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

The symbol of the Swastika and its 12,000-year-old history

The symbol of the Swastika and its 12,000-year-old history



cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

DEMONS behind REAL Magic - Criss Angel, David Blaine, Copperfield, Dynam...







as i was saying since 15 years-they work with jinns



cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Interview with Brien Foerster -- Unravelling the Genetics of Elongated S...





cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

EXCLUSIV. Eminescu şi masonii. Generalul Ilie Torsan, specialist în criptologie, a “spart” Codul lui Eminescu. VIDEO – Interviu Ziaristi Online


Gen. Ilie Torsan specialist in criptologie - despre Mihai Eminescu -foto Victor Roncea Ziaristi Online

Ilie Torsan, profesor de matematică, 40 de ani în serviciile secrete româneşti, domeniul criptologiei. A ieşit la pensie cu gradul de general de brigadă. De atunci şi-a consacrat timpul unor studii excepţionale, descoperind numeroase texte criptate în literatura română. Aplecându-se în mod deosebit asupra lui Eminescu, generalul Torsan a reuşit să facă o serie de descoperiri aproape uimitoare, pentru profani, dintre care unele au fost folosite de către eminescologi şi cercetători reputaţi, ca profesorii Theodor Codreanu şi Nae Georgescu precum şi Dan Toma Dulciu şi Ion Rogojanu.

A scris peste 20 de cărţi pe aceste teme, dintre care oferim azi, aici, două, de referinţă: Mihai Eminescu – Investigaţie Criptologică şi Mihai Eminescu Documente… si Enigmele lor (disponibile mai jos, de la Scribd, via Dan Toma Dulciu).

Cunoscutul bibliofil care a descoperit şi primul film documentar despre Eminescu, Ion C. Rogojanu, afirmă că formula pe care a găsit-o profesorul Ilie Torsan pentru a “sparge” textele cu cifru ale unor mari poeţi români, îndeosebi ale lui Eminescu, poate fi denumită „Teorema Torsan cu privire la aplicaţiile şirurilor Fibonacci în domeniul Poeziei”.

Ilie Torsan consideră că a identificat în scrierile lui Eminescu folosirea de către acesta a şirurilor lui Leonardo Pisano Fibonacci (1175 – 1240), considerat cel mai mare matematician pe care l-a dat Occidentul creştin până în secolul al 18-lea, după cum îl prezintă profesorul de criptologie. Mai mult: Eminescu nu numai scria dar şi vorbea criptat, după cum se relevă din spusele sale dramatice, înregistrate de fiica lui Titu Maiorescu pe peronul Gării de Nord, la momentul în care Eminescu este expediat de Titu Maiorescu la sanatoriul Ober-Döbling (demonstraţia mai jos).

Despre toate acestea şi multe altele puteţi afla chiar de la generalul Ilie Torsan, care a acordat un video-interviu portalului Ziaristi Online, în exclusivitate.
Documentare extrasă din articolul “Juramantul lui Ion Creanga nu este masonic“:

Matematicianul şi profesorul de criptologie cu grad de general de brigadă Ilie Torsan, relevă într-o demonstraţie ştiinţifică exemplară codul folosit de Eminescu pentru a arată că ştie cine sunt cei care îl “sacrifică”.
Eminescu Arh-AnghelLa două zile după semnarea Tratatului secret dintre Regatul Român şi Imperiul Austro-Ungar (octombrie 18/30 1883), Eminescu este trimis la sanatoriul Ober-Döbling, la Viena, arată discipolul lui Constantin Noica, profesorul Constantin Barbu, în articolul “Eminescu – Istorisirea celei mai cumplite crime din Istoria Romaniei (Revista Tribuna, Nr 249, 16-31 ianuarie 2013 PDF). “În Gara de Nord, pe peronul gării îl conduc Titu Maiorescu şi fiica sa, Livia Maiorescu Dymsza.

 Dintr-un fragment de scrisoare, păstrat miraculos – disponibil la sursa citată -, aflăm ce s-a întâmplat pe peronul Gării de Nord”:

 “Când ne apropiarăm de cupeu, păzitorul deschise fereastra. Eminescu întinse îndată mâinile afară, se puse la fereastră şi, făcându-şi un “ochian” din degetul cel gros şi din arătătorul ambelor mâini ce-l ţinea la ochi şi râzând foarte înveselit, spuse lui papa: “Dr. Robert Mayer, marele moment, o conspiraţie şi colo marea domnişoară”; apoi scuipă de câteva ori, începu să râdă şi se aşeză.

Păzitorul ridică geamul şi E. continuă să vorbească, scuipă apoi de două ori în geam. În momentul plecării îl nelinişti flueratul şi sunatul şi începu să strige Argus, nu se ridică însă de pe canapea.
Ei bine, specialistul serviciilor secrete româneşti Ilie Torsan decriptează fraza pe baza unui cod folosit şi în cazul interogatoriului lui Eminescu, cu un rezultat care îţi dă fiori: “Maiorescu, Marele Mason… “. Iar numele zeului cu 1000 de ochi devine “Ateul!” şi, în acelaşi timp, “O ştiu!”. Iata cheia spartă:
Ilie Torsan descifrare cheie Eminescu Maiorescu mason 1883 via Roncea RoCitiţi şi: A fost Eminescu asasinat de masoni? Din misterele si secretele vietii si mortii Romanului Absolut si razboiul de ieri si azi contra si pentru Eminescu. VIDEO/ FOTO/ DOCUMENTE INEDITE
Două lucrări ale Profesorului Ilie Torsan despre Eminescu via Roncea.Ro:
ILIE TORSAN Investigatie Criptologica by Dan Toma Dulciu


cybershamans
(karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Thursday, January 15, 2015

"Who You Talkin' To Man"- Lyric Video - John Wick Soundtrack





cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Tuesday, January 13, 2015

Arranged marriage






An unlikely friendship between a muslim and a jewish teacher leads to unexpected results-funny and witty



cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

David and Fatima-a beautiful israeli movie







a modern Romeo and Juliet love story about the love between an israeli boy and a palestinian girl. Based on a true story it is shocking, intense and heart breaking.MUST SEE


cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Monday, January 12, 2015

Sabah - canadian/arabic movie-great songs\;p







A beautiful canadian movie about a family of syrians living in \canada; will their traditional upbringing clash with the western civilization\/ will they find happiness\/
THis is a happy movie with a beautiful haooy ending...

excelent film-daca v-a placut CARAMEL, sigur os a va placa



cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Sunday, January 11, 2015

Universal Consciousness and the Metaphysical Aspects of Reality (Full Do...





cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites