Saturday, January 18, 2014

REIKI EXTRAVAGANZA CU OCAZIA ANULUI NOU CHINEZESC

PENTRU CEI CE DORESC SA PARTICIPE LA CURSURI REIKI DUPA ANUL NOU CHINEZESC, PRETURILE VOR FI MAI MARI CU 50 DE EURO. PUTETI SA MA CONTACTATI PE EMAILUL DE MAI JOS PENTUR ORICE INFORMATIE SAU NELAMURIRE.

Pe 31 ianuarie incepe noul an chinezesc. Intram in anul calului, un an ce ii favorizeaza pe cei energici, calzi, inteligenti si capabili, trasaturi de baza ale cailor. Pentru a celebra noul an, va invit la REIKI EXTRAVAGANZA, o sarbatorire de 3 zile in stil Reiki.

Este bine ca in perioada de Lap Chun (perioada de purificare dintre inceperea noului an si inceperea primaverii), care anul asta cade intre 31 ianuarie si 4 februarie, sa incepem ceva nou sau sa facem ceea ce ne face placere pentru ca tot anul sa ne mearga bine. 

De exemplu daca vreti sa va deschideti o noua afacere acum este bine sa faceti demersurile; daca doriti sanatate, acum este bine sa incepeti o noua terapie si sa va ingrijiti; daca doriti sa faceti ceva bun pt dezvoltarea dvs spirituala tot acum este perioada cea mai propice.


In acest context am decis ca in cele 3 zile de weekend-vineri simbata si duminica(31 ian.-2 feb.) sa trimit gratuit Reiki timp de o ora tuturor celor ce se inscriu prin email, cu numele real, intre orele 21-22.

Iar in Bucuresti, pentru cei doritori o sa organizez la un pret promotional cursuri de Reiki traditional-USUI SHIKI RYOHO(+Usui Reiki Ryoho)-astfel.

Vineri-de la 19-22
Simbata-11-16
Duminica-11-16

Programul va cuprinde initieri in toate gradele 1, 2 si cel de maestru NUMAI pentru cei ce au mai luat si alte initieri Reiki, la un pret promotional de 200 de euro.

Pentru cei ce NU au mai fost initiati voi preda doar gradul 1 si 2 la pretul promotional de 100 euro-pt.amindoua.
Daca mai aduceti un prieten aveti reducere 50%. Daca aduceti 2, puteti beneficia de curs GRATUIT.

PROGRAM GRADUL 1
1-Istoria reala a Reiki-unde vom afla multe lucruri despre Reiki japonez si adevaratele sale origini, nu istoria edulcorata predata in occident.
2-principiile etice Reiki si originile lor
3-regulile de aplicare Reiki
4-Tehnica de energizare personala ce se practica doar de terapeut pt refacere
5-Tehnica tratamentului scurt
6-Tratamentul complet
7-Tehica energizarii sistemului imunitar
8-Tehnica purificarii meridianelor
9-Tehnica de protectie/purificare Reiki
10-Tehnica curatarii spatiului
11-Echilibrarea aurei
Gradul 1 are 4 transmisii/initieri

PROGRAM GRADUL 2
1-Predarea simbolurilor REIKI si a utilizarii acestora
2-Tehnica echilibrarii chakrelor
3-Tehnica curatarii singelui
4-Practici japoneze de lucru
5-Tehnica schimbarii de mental(extrem de puternica)
6-Sistemul de chakre si meridiane CORECT cu care lucram in Reiki
7-Tehnica de pregatire pentru gradul 3
Gradul 2 are 2 initieri/transmisii

PROGRAM GRADUL3
1-Predarea simbolului de maestru si a modului in care il aplicam
2-Tehnica de regresie in vieti anterioare
3-Tehnica de curatare a karmei
4-Tehnica de deschidere a meridianelor si a initierii elevilor in toate cele 3 grade Reiki.
Gradul 3 are o singura initiere/transmisie.

PENTRU CEI CE NU POT SA AJUNGA DAR DORESC SA INVETE REIKI, CONTACTATI-MA PT A DISCUTA MODALITATEA DE PREDARE.

Va astept pt inscriere la emailul: cybershamans@gmail.com


cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Friday, January 17, 2014

SA NE AMINTIM DE DESENELE ANIMATE RUSE/A BEAUTIFUL RUSSIAN FAIRYTALE

DOBRYNYA NIKITICH SI ZMEUL

ARE SUBTITRARI IN ENGLEZA/SUBTITLES IN ENGLISH(BEAUTIFUL RUSSIAN FAIRYTALE)


Share/Bookmark

Thursday, January 16, 2014

CUM NE DA TZEAPA AVION.RO


Asa cum multi stiti deja, in februarie plec cu o mina de prietene in frumosul Egipt. Pentru ca eu m-am ocupat de organizare, fetele mi-au dat banii sa le cumpar biletele de avion. Zis si facut. Intru pe skyscanner si gasesc o promotie foarte kul cu Turkish Airlines. Apas minunatul buton de cumparare si imi apar trei optiuni, dintre care prima, de a cumpara de pe avion.ro, imi dadea pretul cel mai bun. Cumpar biletele CU CARDUL, totul bine si frumos, si la 1 minut de la cumparare  primesc si pe email confirmarea(nu si biletele). 

In confirmare aparea o fraza suspecta-178 de euro s-au taxat pentru PROCESAREA CARDULUI (dafaq?), iar ei marinimosi mi-au facut 78 de euro reducere pentru bilete..

Deja intrata in panica, ii sun sa-mi trimita macar biletele sa nu fi intrat pe vreun site de phishing. Nu intrasem si duduia amabila cu care am vorbit(firma are sediul in Grecia, dar telefonul este de RDS) imi trimite imediat biletele elctronice.

Nedumerita de ce am fost incarcata cu fix 97.71 euro ma duc la banca mea, gindindu-ma ca mi-au oprit ei banii pt vreun transfer, cu toate ca de15 ani de cind imi cumpar bilete online nu mi s-a mai intimplat ceva asemanator. 

Oamenii de la banca m-au asigurat ca ei nu mi-au luat nici un comision, si trebuie sa sun la avion.ro sa-i intreb de ce la 40 de secunde dupa ce eu am facut achizitia de bilete, mi-a aparut ca si cum as mai fi cumparat ceva de la firma lor greaca( in valoare de 97.71 euro). Am mai cumparat oare ceva online si nu-mi amintesc? No fucking way. 

Sun din nou la avion ro dau pe rind de niste tanti care fiecare imi spune altceva foarte confuz-ca e processing of credit cards, ca sint comisioane bancare-foarte vag, pina dau de un nene cu care vorbesc in engleza si dupa ce incep sa pling la modul propriu imi spune ca e de fapt COMISIONUL BANCII LOR GRECESTI DE TRANSFER CATRE COMISIONUL BANCII TURCESTI  a lui Turkish Airlines.


WHAT DA FAQ AGAIN? DECI eu sint obligata sa le platesc lor comisionul?

Ma intorc la banca si baietii de acolo imi spun ca pot face cerere de refuz de plata, dar trebuie sa am un act ca intr-adevar banii aia sint pt. comisionul ilegal.

CONFORM legii de la noi: "In Ordonanta de Urgenta nr. 113/2009, ce transpune in legislatia romaneasca directiva europeana a serviciilor de plati, se mentioneaza foarte clar, la art 117 ca “Beneficiarul platii nu poate solicita platitorului un pret suplimentar pentru utilizarea unui anumit instrument de plata."
Astfel, comerciantii, indiferent de natura lor, nu pot percepe clientilor preturi diferite sau comisioane suplimentare daca se plateste cu cash, cu card la POS, online sau prin transfer bancar.
Mai mult, comerciantii care nu respecta aceasta regula pot fi amendati de catre Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului cu sume cuprinse intre 50.000 lei si 100.000 lei."
Dar baietii de la avion.ro ca si cei de la wizzair care practica acelasi lucru(cu toate ca comisionul lor este waaaay mai mic) au sediile in strainatate invocind ca legea din Romania nu li se aplica si lor.

Dupa iar 'jde telefoane la avion.ro am rugat-o pe o tanti sa il caute pe nenea (noroc ca sint psihopata si ma uit la ceas, deoarece pentru a-l identifica mi s-a cerut sa le spun la ce ora l-am sunat-am stiut-oof), pe care l-am implorat-again-sa-mi dea un email cu explicatia taxarii celor 97.71 euro. Mi l-a trimis. 

FARA ACEST EMAIL PENTRU CARE AM SUNAT DE CITEVA ORI BANCA NU POATE SA FACA REFUZ DE PLATA!!!!! Iar oamenii de la avion.ro nu vor sa dea emailul ce ii incrimineaza- eu am avut un noroc chior, cred ca l-am impresionat pe om pentru ca am plins.

Si atunci noi, clientii tzeputi ce facem?
Eu am facut refuz plata cu toate ca banii deja au intrat in contul celor de la avion.ro.
O sa va tin la curent cu rezolvarea situatiei (45 zile dureaza) dar pina atunci NU MAI CUMPARATI BILETE PRIN AVION.RO

Sigur, puteti sa ma intrebati de ce nu am luat direct de la Turkish? Pentru ce de obicei agentiile mari isi opresc biletele cele mai ieftine si pretul era significativ mai mic (daca nu ar fi fost tzeapa) decit cel direct de pe site.

Sa auzim numai de bine!

cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

THE SECRET LIFE OF WALTER MITTY


EXCELLENT MOVIE WITH SHIRLEY MCLANE, SEAN PENN, BEN STILLER-FOR THE DREAMER IN YOU-FULL HERE

Am vazut ieri acest film si trebuie sa recunosc ca-l asteptam de citeva luni, de cind am vazut pentru prima opara Trailerul:



Walter Mitty este aparent un functionar cu o viata ordonata si plicticoasa ce este luat in deridere de catre noul IMMENSELY jerk sef ce vine sa restructureze/concedieze pe toti cei ce nu sint indispensabili firmei. Noul idiot nu stie ca Walter este singurul care tine legatura cu legendarul fotograf/ aventurier Sean O'Connell, cel ce va fi subiectul ultimului numar al reviestei. 

Cu toate ca viseaza cu ochii deschisi si pare a trai intr-o lume paralela, Walter va da dovada ca este eroul pe care il materializeaza zilnic.
Nu stiam ca Ben Stiller poate sa joace asa bine, iar cameo-urile lui Shirley McLane si Sean Penn sint excelente.
Un film very Tensegrity. AICI SUBTITRAT.

P.S-am vazut ca si Carmen l-a descris azi-again synchronicity-pe blogul ei.

cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Shah Jahan si Mumtaz Mahal – Iubirea Eterna

pandhoraa: Shah Jahan si Mumtaz Mahal – Iubirea Eterna: Shah Jahan ( Conducatorul Lumii in limba persana) a fost al cincilea imparat Mughal dupa Babur, Humayun, Akbar si Jahangir. La varsta de 1..

.

cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Wednesday, January 15, 2014

EXCLUSIV. Unica staţie polară românească, în pericol! UMILITOR,fratilor! Ma simt atat de umilit, eu, ca roman! „Pentru 50.000 euro pe an, aş săruta mâna autorităţilor”!!!

Romania Megalitica: EXCLUSIV. Unica staţie polară românească, în pericol! UMILITOR,fratilor! Ma simt atat de umilit, eu, ca roman! „Pentru 50.000 euro pe an, aş săruta mâna autorităţilor”!!!

cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

MIERCUREA FARA CUVINTE-LES INTOUCHABLES

Cu toate ca ar trebui sa fie fara cuvinte, aceasta miercuri a lui CARMEN,  este dedicata unui film care m-a lasat fara cuvinte-LES INTOUCHABLES-realizat dupa o poveste adevarata despre un aristocrat paraplegic caruia un negru din ghetouri, angajat ca ingrijitor, ii schimba complet viata.

UNA DINTRE SCENELE MELE PREFERATE:


Cartea pe care a scris-o ingrijitorul se afla AICI- Filmul a fost un record de audienta in Franta, ocupind locul 2 dupa nebunia filmului 'BINEVENUE CHEZ LES CH'TIS-alt film tare.(click pe link il gasiti subtitrat, o sa rideti cu lacrimi).

FILMUL TRADUS AICI-http://filmehd.net/the-intouchables-2011-filme-online.html

ABSOLUT INCINTATOR.

TRAILER:


cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Tuesday, January 14, 2014

MELOMAN PT O ZI-the Landfill Harmonic Orchestra






GENIALI COPII

MELOMAN PT O ZI ESTE INITIATIVA LUI SORIN

cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Monday, January 13, 2014

A Jewel at the Heart of Quantum Physics/CHINTAMANI?

A Jewel at the Heart of Quantum Physics

cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

STILL PINK



cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

PINK MONDAYS-CELE 7 MINUNI ALE LUMII BUDISTE/7BUDDHIST WONDERS




Sa va fie lunea pink si saptamina vesela! Nu uitati sa priviti lumea prin ochii unui copil, si daca doriti sa va alaturati noua, impartasiti cu noi ceva ce va face veseli!

cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites