Wednesday, May 28, 2014

EGIPTUL MISTIC-O INCURSIUNE IN VECHILE RITUALURI VINDECATOARE ALE EGIPTULUI ANTIC




 Casa Gnostica ARYA MATA va invita intre 16 si 28 SEPTEMBRIE 2014 la o calatorie spirituala unica in care vom participa la ritualuri antice de vindecare egiptene.

SOSIRE-ZIUA 0
Sosirea la Cairo, seara (marti-16 septembrie). Ne intilnim cu reprezentantul agentiei din Egipt, si sintem condusi la hotel pentru cazare, cina si somn. Hotelul nostru de 4 stele Barcelo este un hotel modern, frumos amenajat, cu aer conditionat si cu piscina in aer liber.


ZIUA 1-PIRAMIDELE, SFINXUL SI CASA MAICII DOMNULUI
Dimineata(17 septembrie) vom lua micul dejun (bufet intre ora 7 si 10) si ne vom indrepta cu autobuzul cu aer conditionat catre faimoasele piramide din Giza, singurele minuni ale lumii antice ce au supravietuit. Optional vizita la muzeul barcii solare, obiect de putere, original, ce purta sufletul faraonului spre Am Duat-paradisul lumii de dincolo.

In Giza vom vizita si Sfinxul ce vegheaza desertul de mii de ani, apoi vom avea o vizita interesanta la o fabrica de uleiuri naturale, unde ne vor fi explicate vechile secrete ale egiptenilor antici, de vindecare cu ajutorul uleiurilor, florilor si plantelor, si corespondenta acestora cu cele 7 chakre. 
Optional vizitam fabrica de cartuse-veche arta egipteana (numele faraonilor erau scrise artistic in aceste cartuse pt protectie). 

Vom vizita in continuare partea crestina a orasului cu biserica Mar Girgis unde se afla instrumentele cu care sf Gheorghe a fost torturat, si care au calitatea de a exorciza si binecuvinta, unde vom face un mic ritual-de purificare(UNIC CU NOI), apoi biserica Abu Serge unde se afla casa in care Maica Domnului, Sf Iosif si Pruncul Iisus au stat (3 ani) cit timp au fost exilati in Egipt.
Sedinta de yoga egipteana la piscina in aer liber a hotelului.Cina si innoptam la hotel.

RESTUL PROGRAMULUI IL GASITI PE CALATORII INITIATICE


cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites