Wednesday, February 5, 2014

PASTELE IN TARA SFINTA



Casa Gnostica Arya Mata va invita intr-un periplu sacru si unic, cu ocazia sarbatorilor pascale

PASTELE în ȚARA SFÂNTĂ 16 – 21 aprilie 2014

Ziua I (MIERCURI, 16 aprilie 2014) : Intilnire in București, aeroportul Henri Coanda, la ora 7.30, decolare din Bucureşti la ora 10.45 şi sosire pe Aeroportul Ben Gurion, lângă Tel Aviv la ora 13.40. 

Deplasare pe coasta Mediteranei la Haifa, splendid oraş-port la Mediterană, al treilea oraş ca mărime din Israel, aflat într-un mare golf la poalele Muntelui Carmel. Vizitarea Mănăstirii Stella Maris (Steaua Mării), cu altarul unde s-a rugat Sfântul Prooroc Ilie Tezviteanul. 

UNIC cu noi veti vizita pestera sf.Ilie, loc sfint pentru kabalisti, unde proorocul a locuit, si unde prezenta sa sfinta este simtita pina azi (exista un scaun unde se spune ca se aseaza de fiecare data cind este chemat in ajutor). Ne putem ruga in firida in care sfintul a ingenuncheat, si vom putea lasa rugaciuni.

 Vom privi apoi Templul Cultului Bahai cu grădinile pe terase suspendate – sit Patrimoniu UNESCO, superioare grădinilor de la Versailles. Părăsim Haifa şi ne îndreptam spre Tiberias. 
Cazare şi cină Hotel de 4* în Tiberias.

Ziua II: JOI 17 APRILIE-Mic dejun. Deplasare la Cana – vizitarea bisericii unde a avut loc prima minune din Galileea: transformarea apei în vin. Exista si astazi cele 2 vase de cremene atinse de Mintuitorul Iisus, unde ne putem ruga.

Urmeaza vizita la Nazaret, vizitarea Bisericii catolice Buna Vestire, cea mai mare construcţie de cult din Orientul apropiat, unde se afla CASA MAICII DOMNULUI pastrata perfect, şi a bisericii ortodoxe a Bunei Vestiri cu izvorul Mariei ce are apa sfintita, exorcizanta. 

Continuăm cu Muntele Tabor si vizitarea bisericii ortodoxe ridicată pe locul unde s-a petrecut Schimbarea la Faţă. 
Deplasare la Muntele Fericirilor, vizitarea bisericii franciscane si a gradinilor sale superbe. 

Vom vedea Tabgha, locul unde Iisus a săvârşit minunea înmulţirii pâinilor şi a peştilor si Capernaum, oraş denumit şi „Cetatea Domnului” (vizitarea vestitului loc unde Iisus a predicat, casa Sf.Petru). 

Opţional şi în funcţie de timp – plimbare cu o copie a „bărcii lui Iisus”, pe apele Mării Galileii şi vizită la Caprice-fabrica de aur şi diamante. 
Cină şi cazare în Tiberias.

Ziua III: VINERI 18 APRILIE-Mic dejun. Deplasare spre Ierihon. Intrăm în oraşul Ierihon, apoi urmează vizită la biserica ortodoxă unde vom vedea Dudul lui Zaheu, Biserica şi Căminul românesc de la Ierihon. 

Coborâm la Râul Iordan, vizităm Mănăstirea Sf.Gherasim de la Iordan. Trecem pe lângă Qumran (vechiul centru al Esenienilor), cu o scurtă oprire la magazinul de produse cosmetice de la Marea Moartă. 

In continuare vom vedea orasul Bethleem,  cu vizitarea bisericii ortodoxe şi a criptei unde S-a născut Domnul Hristos, apoi a bisericii romano catolice Sf.Ecaterina şi Grota Laptelui(unde exista si astazi picurii de lapte ce au tisnit din pieptul Maicii Domnului cind L-a alaptat pe Iisus in timpul fugii spre Egipt).

Continuarea drumului în deşert cu minibuze arabe până la Mănăstirea Sf.Sava şi Mănăstirea Sf.Teodosie. 
ATENTIE DEJA ESTE APROAPE IMPOSIBILA VIZITAREA ACESTOR 2 OBIECTIVE. LA SF. TEODOSIE SE POATE LUA MIR SFINTIT CU PROPRIETATI ANTI-CANCER, IAR LA SF. SAVA APA EXORCIZANTA SI VINDECATOARE.

VIZITA LA MORMINTUL MAICII RACHEL, unde se indeplinesc dorintele, obiectiv militarizat si UNIC programului nostru(rugaciuni de protectie pentru familie).
Cină şi cazare în Bethlehem la Hotel  de 4*.

OPTIONAL, CEI CE DORESC POT SOLICITA DEPLASAREA LA IERUSALIM- MORMINTUL SFINT PENTRU VEGHEA DE SEARA LA Mormintul Domnului.


Ziua IV: SIMBATA 19 APRILIE-Mic dejun. Începem pelerinajul urcând pe Muntele Măslinilor, pentru a vedea de sus panorama Ierusalimului şi a Sfintei Cetăţi. 
Vizitarea Mănăstirii ruse Eleon, a Bisericii Pater Noster (Tatăl nostru), a Bisericii Dominus Flevit (Domnul a plâns), Grădina Ghetsimani cu Biserica Naţiunilor, Biserica Mormântului Maicii Domnului  unde se afla icoanele facatoare de minuni ale Fecioarei si mormintele binecuvintate ale Sf. Iosif si ale parintilor Maicii Domnului; Peştera Ghetsimani. 

O alta optiune este asteptarea Sf Lumini la Poarta Sionului in locul desemnat de noi, se vede cum intra sfera aurie de lumina, in Sf Mormint.

Vom intra apoi în Cetatea Sfântă pentru deplasare pe Muntele Sionului, la Biserica Adormirii Maicii Domnului.
Vizitam  Foişorul „Cina cea de Taină” şi mormântul marelui rege David. Vizită la Zidul Plângerii. 

Seara NE VOM RUGA LA LOCUL SF CRUCI SI VOM VEDEA MORMINTUL DOMNULUI si Golgota. 
Participare la slujba de Paste la Sf. Mormint.
 
Cină şi cazare la Ierusalim la  Hotel de 4*.

Ziua V:  DUMINICA 20 APRILIE-Mic dejun  apoi vom vizita subteranele Ierusalimului-cetatea lui Irod cu ALTARUL SFINTA SFINTELOR unde Maica Domnului a stat pina la 13 ani, care este cel mai sfint loc pentru crestini, musulmani si kabalisti (UNIC doar cu noi)

Parcurgerea statiilor de pe Via Dolorosa unde Mintuitorul a dus Crucea si a temnitei unde a fost tinut prizonier.

 Vizita intr-un magazin cu talismane kabalistice si in cele mai bun magazine de tamaie si remedii naturiste sufite.
Program liber in cetate, si la mall.
Cină şi cazare la hotel de 4* în Jerusalem.


Ziua VI: LUNI 21 APRILIE
Mic dejun. 
Deplasare la Lod-antica Lida, unde se află biserica şi mormântul Sf.Gheorghe (cu lanturile exorcizante si facatoare de minuni), biserica ortodoxă-grecească de la Iope şi apoi spre aeroportul Ben Gurion. 
Decolare ora 18.10, aterizare la Bucuresti ora 21.00.


DE CE CU NOI?

*NU VOM STA INCARTIRUITI INTR-O MANASTIRE DIN TERITORIILE ARABE(Ierihon) CA GRUPURILE ORGANIZATE DE PATRIARHIE(de aceea si pretul lor e mai ieftin neplatindind hotel), ci vom putea sta in rugaciune la SF Mormint sau vom putea vizita in voie Orasul Sfint, putind sa ne rugam noaptea la Zidul Plingerii sau pe Golgota.
*se vor vizita locuri unice, pe care niciun tur din Romania nu vi le poate oferi.
*ghidul local VORBITOR DE LIMBA ROMANA si insotitorul de grup va vor spune legende locale cunoscute doar de cei care locuiesc in Israel, legende ce s-au transmis prin traditia orala locuitorilor Orasului Sfant.
*aveti asigurata masa in regim demi-pensiune, astfel nu va veti face griji in privinta acesteia, ramanandu-va doar sa va bucurati de peisajele superbe.
*vom avea acces la liturghia de noapte de la Mormantul Sfant, unde cei ce doresc pot participa alaturi de insotitorul de grup in cateva dintre noptile pe care le vom petrece in Ierusalim.
*cat vom sta in Ierusalim vom fi bincuvintati- traditia locala spune ca cei care dorm aici primesc cate un inger in plus.
*vom vizita locuri militarizate si deci greu accesibile in general (pentru care avem nevoie de permisiune de la Ministerul de Interne israelian), locuri cum sunt celebrele subterane ale Ierusalimului unde se poate vedea orasul vechi construit de Irod cel Mare si pietrele sale ciclopice ce au fost aduse in oras printr-o tehnologie necunoscuta, asemanatore cu cea a construirii piramidelor si pe care cele mai moderne tehnologii nu le pot misca.
*vom fi aproape de Sfanta Sfintelor, altarul unde se pogora Duhul Sfant din Templul Vechi al Ierusalimului, un loc greu accesibil astazi, unde Maica Domnului a trait de mica si a fost hranita de ingeri pina la 13 ani.
* vom vizita mormantul lui Rachel, mama protectoare a tuturor celor ce cred in Sfanta Scriptura, si vom primi un talisman de protectie, celebrul fir rosu.
*vom putea da rugaciunea de Liturghie UNICA IN LUME la mormintul Maicii Domnului, care indeplineste orice dorinta.
*cei ce doresc vor putea sa-si comande talismane biblice si kabbalistice autentice(inclusiv celebrul talisman cu numele personal al ingerului dvs, calculat conform numelui primit la nastere), EXCLUSIV prin intermediul insotitorului de grup (stiati ca numele si data nasterii corespund unui anumit pasaj din Biblie ce determina ceea ce trebuie sa implinim in viata?).
*vom avea acces la icoane la care publicul NU are acces si la locul unde este pastrata Sfinta Cruce autentica.


PRET 950 EURO-pt. un grup de 20-25 persoane

Pretul include:

-Bilet de avion dus-intors cu taxe incluse
-Asistenta in aeroport la sosire si plecare cu firma SMILE.
-5 nopti servicii de hotel  4* : 2 nopti in Tiberias + 1 noapte Bethlehem+2 nopti Ierusalim.
-tururile zilnice si intrarile incluse. 
-Taxi Tabor, Hozeva si Sf. Sava.
-2 mese pe zi zilnic, conform programului(bufet bogat, variat, toate tipurile de carne, sau salate, brinzeturi pentru vegetarieni).
-intrare libera la obiectivele din program.
-autocar modern cu aer conditionat, conform programului.
-Ghid atestat de Ministerul turism de limba romana specializat in actiuni turistice si pelerinaje, si insotitor de grup.


Pretul nu cuprinde:

-30 EU tips OBLIGATORII(reprezinta salariile soferilor subcontractati).
-intrarea in subterane(in jur de 8 euro)
-asigurari de orice tip
-eventual program optional, peste cel nominalizat. 


AVANSUL DE 350 EURO se plateste pina pe 5 martie; fiind perioada de Paste si la crestini si la evrei, locurile sint limitate.

Pentru informatii:
tel-0733324215 Talia

email-cybershamans@gmail.com









cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

3 comments:

As merge si eu cu draga inima, e unul din locurile pe care as vrea sa le vad, dar din pacate n-am castigat la Loto:)

30 EU tips OBLIGATORII - pt ce?
Moschei nu sunt in program? :D

shax-in tot orientul apropiat bacsisurile obligatorii sint prost denumit bacsisuri-de fapt sint salariile soferilor pe care agentiile de turism ii subcontracteaza
da sint si moschei in program de exemplu al aqsa si dome of the rock-vii?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites