Saturday, November 30, 2013

FENOMENE PARANORMALE DIN BUCEGI-MIRACOLUL PIRAMIDEI DIN BUCEGI





 Puţini oameni, cei aleşi, știu că există o singură zi in fiecare an, când, la apusul soarelui deasupra Sfinxului de pe platoul Bucegi, razele blânde înconjoară chipul straniu sculptat în piatră şi coborându-se spre baza anticei statui, formează o piramidă magică... Si aceşti puţini oameni alesi se întâlnesc în fiecare an pe Platoul Bucegilor, în aceeaşi zi şi la aceeaşi oră. Au început deja să se recunoască de departe, urcând pe coama muntelui, din toate direcţiile. 


Doctorul din Hamburg, care vine an de an pentru a căpăta energia necesară conducerii cabinetului său în care tratează zeci de bolnavi, zilnic. Nimeni nu ştie secretul reuşitei celor peste zece operaţii pe care niciun doctor nu le-ar putea face într-o zi! 


Doamna cu pălăria violet din Sibiu, adusă pentru prima dată într-un scaun cu rotile de nepotul ei, cercetător la Institutul de Mineralogie Patologică Axente Sever, și care acum vine pe propiile-i picioare, mai mult pentru a mulțumi Piramidei pentru magica ei vindecare, Soarelui pentru căderea lui miracunoasă şi binefăcătoare în trepte piramidale, ori poate Sfinxului, fără de care nimic nu ar fi posibil... 


Desigur, unele guri şoptesc prin văi că doamna ar mai avea şi un alt motiv, în faptul că doar aici şi în această blândă lumină piramidală, pălăria ei trimite raze violete spre toate piscurile înconjurătoare, ca un tainic mesaj adresat pădurilor de brad şi animalelor ce le populează. Însă acest mesaj nu a putut fi descifrat de nimeni, niciodată.. 


Familia cu cei doi gemeni din Eastwood, ambii bolnavi de artrita psoriazică, boală autoimună care afectează ligamentele şi tendoanele. Efectul piramidei magice asupra celor doi micuți este incontestabil, având acţiune antiinflamatoare selectivă pentru COX2, și producerea de adalimumab, un anticorp monoclonal uman recombinat de tip Ig G cu specificitate pentru TNF alfa. 


Tânărul cu fibromialgie din Detroit, boală căpătată în urma unei depresii severe cu tulburări de anxietate, piramida acţionând asupra lui precum un inhibitor selectiv de serotonina (SSRI), antidepresiv tricyclic. Este ştiut că în această boală medicii nu au un tratament, recomandând meditaţia şi rugăciunea… 


Apoi bătrânul din Bombay, atins de sindromul Down, cu facies aplatizat şi gât scurt, urmare a unei diviziuni celulare anormale la nivelul ovocitului, sau domnul din Kinshasa cu toxoplasmoză însoţită de apariţia de adenopatii latero-cervicale, ori doamna din Xi'an ce suferă de virusul Papiloma Uman HPV, sau cei doi tineri din Ontario atinşi de alopecia, cu capetele acoperite de batice şi şepcuţe moderne, pentru a ascunde urmele necruţătoarei boli, și mulți alții, cu felurite boli şi afecţiuni, din toate colţurile lumii. 


Unii se reîntorc vindecaţi şi revin doar pentru a mulţumi, iar alţii resimt ameliorarea bolilor copleşitoare şi fără leac medical, și revin an de an pentru acțiunea spectaculoasă a Piramidei Magice în continuarea unei vieți normale, singura care le permite a se bucura de viaţa dăruită de Creatorul şi Mântuitorul umilelor noastre suflete păcătoase, El, Cel de Sus, întru veşnică şi vie pomenire. 


Există o singură zi din an, o zi sfântă, când soarele îşi coboară razele blânde, în trepte, peste Sfinxul ce străjuieşte mândru Bucegii, într-o piramidă magică… În ziua de 28 noiembrie a fiecărui an, pe Platoul Bucegi se întâlnesc oameni aleşi, veniţi din toate colţurile lumii… Articol scris de Iulia Toyo (3 august 2013) 


 Update: 29 nov 2013 Ziua Munţilor Bucegi

 În ziua de 28 noiembrie 2013, vremea era în toată țara urâtă, mohorâtă, iar pe munți era ceață și viscol. Toți cei care au plecat spre Sfinx erau îngrijorați din această cauză. Nu mică le-a fost mirarea, însă, când au ajuns pe platou și au văzut că doar deasupra Sfinxului soarele strălucea în toată măreția. 


Din relatările celor prezenți aflăm că au fost circa 300 de oameni, care au desfășurat steagul României, s-au bucurat de razele dătătoare de energie și au încins o horă mare. Au fost multe comentarii pe net, unele făcute de oameni care au simțit bucuria acestei zile, iar altele făcute de comentatorii de profesie, agresivi, cei veșnic prezenți pe net în căutarea de subiecte pe care să le critice, în speranța de a-și dovedi calități de ei știute.


 Deși erau siguri că nu vor vedea nimic, unii dintre aceștia s-au dus totuși la Sfinx... De ce oare? S-au făcut filmări și reportaje în presă : Pro TV, Antena 3, Adevărul, România TV Net, Jurnalul.ro, Realitatea TV, TV Partener și altele. Iată reportajul Pro TV, transmis în urma evenimentului creat de publicarea acestui articol și preluarea lui pe diverse siteuri : 




Selectăm, în continuare, din mărturiile participanților la această sărbătoare în zi sfântă, postate ca și comentarii la acest articol, pe internet : 


Gabriel Maris : "Am avut sansa sa ajung la Sfinx astazi 28.11.2013 impreuna cu sotia mea si inca 2 cupluri , toti 6 fiind impreuna pentru a putea cobori cu o masina de teren. In Busteni vremea era inchisa si neprietenoasa. Cind ne-am apropiat , cu telecabina , de Babele s-a facut brusc lumina si un soare stralucitor ne-a deschis brusc inimile la toti ocupantii telecabinei.


 Pe platou a fost soare mereu pina cind acesta a apus ( inainte de ora 17 ). Vintul batea foarte usor din directia NV si in jurul Sfinxului s-au adunat ( dupa estimarile mele ) circa 300 – 350 de oameni . Toti admiram peisajul minunat de iarna si asteptam cu emotie asfintitul . 


Majoritatea oamenilor erau ingrijorati in legatura cu intoarcerea ( caci cei de la telecabina ne-au spus ferm ca ultima cursa va fi la 15.45 ) si unii au plecat , cu regrete , inainte de asfintitul soarelui. Cerul a fost perfect senin deasupra platoului desi spre Valea Prahovei erau nori ( dar sub nivelul Platoului ) si inspre Vest erau de asemenea nori de joasa altitudine. Vizibilitatea era perfecta spre toate punctele cardinale. 


Cind soarele a inceput sa apuna , orizonturile au inceput sa se coloreze in diverse nuante de la portocaliu la violet si modificarea de nuanta se petrecea mereu dupa cum se misca si soarele. Eu personal nu am vazut nici o piramida , desi am privit cu atentie si Sfinxul si imprejurimile apropiate si indepartate desi am vazut foarte clar Piramida Holografica de pe Virful Toaca din Masivul Ceahlau ( in anul 2012 ). 


Singurul fenomen notabil pe care il vad personal prima data , consta in faptul ca am vazut o multime de sfere de energie in jurul Sfinxului ( exact in momentul cind soarele incepea sa asfinteasca ) ; am auzit de aceste sfere , sotia mea le vede adesea si mi le arata ( in zadar ) dar eu nu le-am vazut niciodata pina astazi . 


Dupa ora 17 grupul nostru a parasit platoul , si desi fiecare avea in suflet un usor regret ca nu am vazut ceea ce am sperat , toti eram satisfacuti de experienta avuta si de peisajele minunate de iarna. Am coborit pe jos pina aproape de Piatra Arsa si desi s-a intunecat , toata lumea a ajuns in siguranta la masini , in timpul coboririi nu a fost frig si nu a batut de loc vintul. 


Majoritatea oamenilor de pe platou au mers spre Piatra Arsa. Atit cit pot eu aprecia si intelege , pot sa spun ca marea majoritate a celor care au fost acolo erau oameni de bun simt si gindire pozitiva , in general oamenii s-au comportat decent si nimeni nu a deranjat pe altul. Acum cind scriu aceste rinduri , in Busteni vintul bate foarte tare. 


Va doresc la toti inimi curate si ginduri bune , iar mie mi-am promis ca voi reveni mereu la Sfinx , nu numai pe 28 Noiembrie". Luiza Bratu: "Daca vrei sa faci totul conform unui ritual cu ochii pe ceas si respectand pasi insemna ca te astepti ca pice din cer ceva spectaculos de care sa povestesti si sa le dai si altora sfaturi. 


Dar nu se intampla asa deoarece totul este mult mai simplu. 


Pe data de 28 .11. s-a constatat ca se intampla un anumit fenomen in prejma Sfinxului din Bucegi. Cei ce au mai fost au simtit nu doar partea vizuala ci si partea energetica. Unii au obtinut-o pur si simplu altii prin diferite tehnici de meditatie". 


Emanuel (declarative pentru ProTV) : „Se vărsa peste Sfinx o lumină divină, de culoare portocaliu deschis şi prin ea Dumnezeu îşi revarsă tot ce are mai bun asupra noastră. Poţi să primeşti, dacă eşti deschis şi receptiv, foarte multe beneficii. Te poti şi vindeca". 


Participant: „Sănătos şi bine pentru oamenii care vin aici la Sfinx ar fi să stea macar 10 minute în picioarele goale, pentru că atunci lumina intră". 


Ion Iancu, geolog : „Cei care bat muntele sunt mai aproape de Dumnezeu. Cred că toată lumea care vrea să se simtă mai sănătos ar trebui să vină, să se adape la energia aceasta fantastică, miraculoasă". 


Răzvan Enoiu: „Ne aflam într-un loc care este branşat, legat la energia universală. Ne aflăm într-un pol energetic al planetei". Fotografie realizată la faţa locului de Sergiu Serge Fotografie realizată la faţa locului de Cătălin Trandafir Fotografie realizată la faţa locului de Cătălin Trandafir 


Read more at: http://www.muntii-bucegi.ro/Paranormal/miracol-piramida#ziuabucegilorCopyright © Iulia Toyo



cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0


Share/Bookmark



Friday, November 29, 2013

HUNGER GAMES-CATCHING FIRE-DELICIUL DE WEEKEND


HERE FULL


NU AM CE COMENTA-DE CIND IL ASTEPT
SUPREM-SPER CA TOATA LUMEA A VAZUT PRIMUL HUNGER GAMES, DACA NU, YOU SHOULD.

EVIDENT AM CITIT TOATA TRILOGIA CEEA CE VA DORESC SI VOUA(E PE TORENTE).

AICI SUBTITRAT



TRAILER:



Cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0

Share/Bookmark 









Lark Rise To Candleford: S1E1 (BBC TV Series)



Lark Rise to Candleford is a British television costume drama series, adapted by the BBC from Flora Thompson's trilogy of semi-autobiographical novels about the English countryside, published between 1939 and 1943. The first episode aired on 13 January 2008 on BBC One and BBC HD in the UK. In the US, the series began airing on select PBS stations in the spring of 2009. A third series began airing in the UK on 10 January 2010. The fourth and final series began on 9 January 2011 on BBC One and BBC One HD, and was filmed during August 2010.

It was announced on 22 January 2011 that the show would not be returning for a fifth series, despite impressive ratings. The final series concluded on 13 February 2011.

The series is set in the small Oxfordshire hamlet of Lark Rise and the wealthier neighbouring market town of Candleford towards the end of the 19th century. The series chronicles the daily lives of farm workers, craftsmen, and gentry, observing the characters in loving, boisterous, and competing communities of families, rivals, friends, and neighbours.

The narrative is seen through the eyes of a teenage girl, Laura Timmins (Olivia Hallinan), as she leaves Lark Rise to start a new life under the wing of her cousin, the independent and effervescent Dorcas Lane (Julia Sawalha), who is Post Mistress at the local Post Office in Candleford. Through these two characters, viewers experience the force of friendship as Laura and Dorcas see each other through the best and worst of times.

cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0

Share/Bookmark

Moll Flanders Part One of Two - FULL COMPLETE



This is the PBS Masterpiece Theater production of Daniel DeFoe's 1722 novel set in England. It is very well produced with authentic sets and costumes of the period. It shows how the people lived in that era and the hardships that befell the poor people having to rot in jail for virtually meaningless crimes or debts owed. This is a 3+ hour long production originally telecast in 1996.. Great production scenery and authentic costumes.. Well worth watching as it closely follows the book unlike the 1996 big screen version starring Wright and Morgan Freeman, Hard to find unless you want to buy This is 3+ hours total.

I love Daniel Craig and Alex Kingston's performance in this classic as well. Both UKers so no problem with their accents!!! Odd, but when Alex researched her ancestors she found a London madam as one of her ancestors in the 1800's!

Here is the link to part II https://www.youtube.com/watch?v=prEnh...

cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0

Share/Bookmark



/

Thursday, November 28, 2013

RENAISSANCE MAN-PROFU' DE ENGLEZA

Tocmai am vazut un film mai vechi de al lui Danny de Vito, care mi-a placut foarte mult. M-am asteptat initial la o comedie usoara, sau la un film gen'Domnului profesor cu dragoste' sau 'Only the brave'. 

Dar nu, filmul asta are un aer proaspat si diferit fata de celelalte filme din familia'profu bun dar dezinteresat vine si-i schimba pe copiii dezabuzati dar cu suflet bun' cliche.

Va las sa-l urmariti pentru ca este un film de  suflet, despre valori si credinta ca indiferent de circumstantele oribile in care sintem, ceva, daca vrem, se poate schimba.

Si AICI despre un minunat om al renasterii, eroul personal al profului despre care, spre rusinea mea nu auzisem inca.

AICI SUBTITRAT

cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0

Share/Bookmark






FIRST SNOW-MIERCUREA FARA CUVINTE










MAI MULT LA CARMEN
cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0

Share/Bookmark

Wednesday, November 27, 2013

TRACII, ISTORIA ASCUNSA - IN SFIRSIT




Istoria antică a Europei ar trebui rescrisă! Înainte ca Roma să ia ființă, înainte ca Grecia să înflorească, neamurile traco-geto-dacice au stăpânit teritorii vaste din continentul european și și-au lăsat amprenta asupra întregii sale istorii.

În călătoria pe care v-o propunem către trecutul îndepărtat al Europei vi se va prezenta o nouă perspectivă asupra istoriei antice. Multe dintre lucrurile pe care le credeați deja bine stabilite vor fi zdruncinate. Fapte și evenimente puțin cunoscute vor veni să redefinească istoria...

Probele materiale și izvoarele istorice dovedesc că tracii aveau o cultură avansată și că erau creatori rafinați de artă, că lumea greacă a fost puternic influențată de cea tracă, grecii preluând de la traci tradiții și zeități.

În același timp, incursiunea în spațiul antic traco-geto-dacic vă va aduce în prim plan uimitoare comori antice din aur și argint și personalitățile remarcabile ale unor eroi care au rămas adânc întipăriți în memoria umanității. 

Nu în ultimul rând, veți descoperi că traco-geto-dacii au ajuns la conducerea Imperiul Roman, un lucru menționat clar și dincolo de orice discuție de chiar izvoarele antice latine.

Desigur, odată cu vizionarea acestui film, întrebările de genul: "De ce nu găsim aceste informații în cărțile noastre de istorie?" sau "Cine vrea să ne fure istoria?" vor deveni mai acute și vor pretinde cu mult mai multă forță un răspuns de la autoritățile politice și științifice românești.

Ideea este că redescoperirea adevăratei noastre istorii e un proces accelerat pe care nu îl mai poate opri nimic. Indiferent de forțele care se opun, adevărul despre fabuloasa noastră istorie iese cu iuțeală la lumină. Iar acest lucru are darul de a ne face mai uniți și mai puternici... 

Așadar, Omule Bun, te invit să urmărești acest film făcut cu credința că neamul nostru se poate trezi din somnul cel de moarte. Bucură-te de el, meditează asupra acestor informații și fă-l cunoscut tuturor celor din jurul tău!


Cu drag, Daniel Roxin

P.S. Dacă ne apreciezi munca, dă un Like pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/pages/Asocia...
NOTĂ - Filmul poate fi preluat cu embed de oricine. Încărcarea lui pe alte conturi YouTube, Vimeo ș.a.m.d. nu este permisă decât după data de 15 decembrie 2013!

cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0

Share/Bookmark

Tuesday, November 26, 2013

: Biletul la control, vă rog! Ep. 4: Trucuri folosite de controlori

~ Shakuka ~: Biletul la control, vă rog! Ep. 4: Trucuri folosit...: Biletul la control, vă rog! Ep. 4: Trucuri folosite de controlori ca să dea amenzi : "Dimineata, pe Dorobanti, am gasit un tip pe blat...

cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0

Share/Bookmark

MELOMAN PT O ZI - Tomorrow Never Knows

TOMORROW NEVER KNOWS este considerata una dintre cele mai influentiale piese ale tuturor timpurilor-face parte din albumul REVOLVER din '66 ale celor de la Beatles si practic marcheaza inceputul muzicii electronice.

Sincer am descoperit-o urmarind un serial excelent pe care vi-l recomand si voua, MAD MEN despre viata anilor '60 dintr-o agentie publicitara. Serialul a luat multe Emmy-uri si chiar daca nu este serialul cel mai usurel pe care l-am vazut, cu siguranta este unl dintre cele mai bune calitativ.

Meloman pt zi este initiativa lui Sorin.

"Tomorrow Never Knows"

Turn off your mind, relax and float down stream
It is not dying, it is not dying

Lay down all thoughts, surrender to the void
It is shining, it is shining

Yet you may see the meaning of within
It is being, it is being

Love is all and love is everyone
It is knowing, it is knowing

And ignorance and hate mourn the dead
It is believing, it is believing

But listen to the colour of your dreams
It is not leaving, it is not leaving

So play the game "Existence" to the end
Of the beginning, of the beginning
Of the beginning, of the beginning
Of the beginning, of the beginning
Of the beginning, of the beginning



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites