Wednesday, October 2, 2013

MIERCUREA FARA CUVINTE-NASA SE INCHIDE

POSTEZ LA WW ACEST ARTICOL PENTRU CA EFECTIV M-A LASAT FARA CUVINTE

CARMEN ESTE CEA CARE NE ADUCE SAPTAMINAL ACEASTA RUBRICA...


Site-ul NASA a fost desfiintat. Agentia va fi inchisa. TEST sau A INCEPUT?

Posted in NASASUA by saccsiv on octombrie 2, 2013

Site-ul NASA (www.nasa.gov, Administraţia Naţională pentru Aeronautică şi Spaţiu a SUA) a fost desfiinţat, iar agenţia urmează a fi închisă.
Internauţii se întreabă acum cine-i va ţine la curent cu apropierea cometei Ison de Pământ şi alte evenimente din spaţiu.
NASA se află pe lista instituţiilor şi serviciilor federale care urmează a fi închise după ce, la 1 octombrie, Congresul SUA nu a reuşit să cadă de acord asupra proiectului de buget pentru anul 2014, determinând intrarea guvernului federal într-un blocaj parţial.
“Peste 700.000 de angajaţi federali vor rămâne acasă, iar parcurile naţionale, muzeele, instituţiile şi serviciile federale vor fi închise în cea mai mare parte până la reglementarea situaţiei”, explică Agerpres, care citează BBC.
NASA, înfiinţată la 29 iulie 1958, este agenția reponsabilă de programul spațial public al Statelor Unite ale Americii și de cercetarea aerospațială civilă și militară pe termen lung.
“Toate instituţiile publice americane aflate în sbordinea şi finanţate direct de guvernul federal – şi nu din fonduri locale din fiecare stat – sunt afectate de blocajul din Congres (…) Printre acestea se numără Poşta, agenţia pentru protecţia mediului, NASA, unele departamente ale armatei, unităţile de învăţământ şi multe altele”, scrie Adevarul.ro.
Publicaţia citată oferă următoarele detalii despre situaţia actuală a NASA:
Administraţia Naţională pentru Aeronautică şi Spaţiu este finanţată direct de guvernul federal şi lucrează acum cu personal redus.
Practic, mai multe grupuri de experţi, clădiri şi operaţiuni NASA au fost sistate, altele închise publicului.

Totodată, toate programele educaţionale derulate de NASA în insituţii de învăţământ sau în media au fost oprite, iar publicul nu mai are acces la operaţiunile până acum televizate ale NASA, nici la operaţiunile de programming de pe website-ul Administraţiei.
Vor fi trimişi în şomaj tehnic toţi angajaţii care lucrează cu jumătate de normă sau drept consilieri.
Comentariu saccsiv:
   Studiati va rog si:
   Scriam in articolul acesta ca SISTEMUL are deja legile iar fortele de represiune sunt pregatite. CE MAI TREBUIE? Un dezastru, un atac terorist sau orice eveniment ce va putea fi folosit ca motiv … Sau un cumul de evenimente, declansate evident de aceiasi aflati la butoane.
Iata un motiv:
   Iata-l si pe al doilea?
Legat de NASA, ce mare economie au facut prin inchiderea site-ului? Ce iepure vor sa mai impuste cu ocazia asta? Chiar a inceput marele tambalau sau inca doar vorbim de un soi de exercitiu repetitie generala?
SURSA SACCSIV

Cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0


Share/Bookmark 

1 comments:

Multe ramin a fi spuse! Cind anume...cine mai stie?
Greu de crezut intr-o cadere a superputerii Nasa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites