Tuesday, September 24, 2013

Unul dintre cele mai frumoase locuri de muncă din lume


«
    Da, există si așa ceva: locuri de muncă frumoase.
Corabia de pirați din imagine este, în fapt, o simplă “sală de birouri”. Iar toți oamenii din imagine (cu excepția piratului de la cârmă) sunt angajați ai Davison Design, o companie americană care “produce invenții”: în medie, câte un patent de invenție la fiecare trei zile. Cam 200 pe lună. Și peste 2000 pe an. Dar să revenim la corabie. Ea, corabia, se află în sediul central al Davinson din Pittsburgh, Pennsylvania. Un sediu central care, pe dinafară, nu arată prea spectaculos.
În interior însă, în cei 5.700 de metri pătrați s-au investit cinci milioane de dolari și 18 luni de muncă pentru a se construi 16 “birouri tematice”, în care lucrează 250 de angajați. Corabia, precum v-ați dat seama, este doar unul dintre acestea.
Și, dat fiind obiectul de activitate, sediul central a primit denumirea de Inventionland, iar oamenii care muncesc acolo, în loc să se numească angajați, se numesc, cu toții, “creaționiști”. Dar iată și alte câteva imagini din Inventionland. Și, da, de la căsuțele din copaci, la căsuța-bocanc sau căsuța-prăjitură, toate sunt “departamente de birouri”, unde oamenii se află, pur și simplu, la muncă.
(surse: 1, 2, 3)/webcultura


cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0


Share/Bookmark



0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites