CURRENT MOON

Monday, April 15, 2013

Muntele Athos: O candelă se mişcă în formă de cruce, ceea ar prevesti mari nenorociri


 

Muntele Athos
Muntele Athos 

O adevărată minune se petrece în faţa ochilor călugărilor şi pelerinilor care vin la Schitul Sfânta Ana din Muntele Athos - o candelă mare ce se află în faţa Uşilor Împărăteşti din Biserica schitului se mişcă continuu în formă de cruce din dimineaţa zilei de 12 aprilie, scrie agionoros.ru.

Aceasta i-a facut pe monahii schitului să-şi înteţească rugăciunile pentru oameni, întrucât, potrivit tradiţiei, dacă această candelă se mişcă în zile de sărbătoare ea prevesteşte evenimente fericite, iar dacă se mişcă în zile lucrătoare /cum a fost cea de 12 aprilie/ este un semn al venirii unor mari nenorociri şi încercări. 

Potrivit agionoros.ru, în aceste zile ar urma să aibă loc o întrunire specială a Sfintei Chinotite /consiliul de conducere al Sfântului Munte Athos format din toţi reprezentanţii celor 20 de mănăstiri din Sfântul Munte/ pentru a da o interpretare minunii ce se petrece la Schitul Sfânta Ana. Schitul se află pe teritoriul Mănăstirii Marea Lavră, cea dintâi aşezare chinovială din Athos.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/muntele-athos-o-candela-se-misca-in-forma-de-cruce-ceea-ar-prevesti-mari-nenorociri_1159350.html#ixzz2QWjSGaCG

cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0

Share/Bookmark

VENITI CU NOI IN ISRAEL!

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites