Monday, February 4, 2013

(RO & ENG)-Interview with Miceal Ledwith Part 1 (december 2nd 2012)



English interview beginning from TC 5min35sec
!!!!!!!!!!!! http://youtu.be/ptuE7gNXYwY HERE IS PART 2 !!!!!!!!!


Am anunţat de mai multă vreme pregătirea unui serial de interviuri cu fostul consilier al Papei Ioan Paul al 2-lea, teologul Miceal Ledwith, şi iată că a sosit momentul să le vizionaţi. 

Vă garantez că după vizionarea acestor emisiuni, niciodată nu veţi mai gândi la fel iar acest fapt ar putea fi mai mult sau mai puţin şocant. 

 Spun aceasta deoarece foarte puţini oameni în lume, care au ocupat cele mai înalte poziţii la Vatican, au dorit vreodată să vorbească liber despre ceea ce se întâmplă la nivelul religiilor, foarte puţini oameni a căror pregătire şi cunoaştere e greu de pus sub semnul îndoielii, dacă mă refer la domnul Miceal Ledwith, au acceptat să vorbească despre lucrurile ascunse sau despre faţa nevăzută a instituţiilor religioase.

 Nu cu mult timp în urmă am avut ocazia de a viziona on-line o înregistrare video, uplodată pe internet, unde am aflat pentru prima dată despre teologul Miceal Ledwith şi am vizionat cele 60 de minute ale expunerii sale numită Marea înşelătorie volumul 1 care descria un univers al mentalităţii umane, un univers în formă de hamburger, după cum l-a numit domnia sa. 

Am fost profund marcat de toate acele idei legate de întrebările existenţiale care nu au primit răspuns pînă în ziua de azi. Am simţit nevoia să îl contactez pe domnul Ledwith prin adresa publică de e-mail în anul 2008. 

După multe încercări şi insistenţe am realizat un prim interviu, care la vremea aceea a fost publicat în prima ediţie a cărţii mele despre biotransformări, deoarece am bănuit că domnia sa nu avea cum să abdice de la o dogmă în care a crezut mai multe decenii pentru a căuta răspunsuri în domeniul ştiinţei şi al ştiinţelor de frontieră, fără un motiv special. 

Din acel interviu am aflat că a trecut prin experienţe dificile care au început în perioada anilor 80, când a simţit că Biserica nu spune tot adevărul despre Biblie şi trecutul persoanelor biblice importante. La toate acestea s-au adăugat numeroase conflicte şi probleme ce i-au înrăutăţit starea de sănătate. 

În anul 1992 a fost diagnosticat cu o boală numită Mielită Transversă, o formă incurabilă la acea vreme de poliomielită. 

http://www.scribd.com/doc/105681897/Interviu-Cu-Miceal-Ledwith-Partea-1
www.scribd.com/cristim23

INTERVIEW WITH DR. BRUCE LIPTON
http://www.youtube.com/watch?v=NCTQdYoKn3A&feature=youtu.be
http://www.youtube.com/watch?v=cB63K4hl7oE&feature=youtu.be

Biotransformations Controlled by the Mind
http://ijes.info/1/2/4254121.pdf
http://www.researchgate.net/profile/Muresanu_Cristian/
http://www.scribd.com/doc/74921650/Can-Meditation-Combat-Onset-of-Malignancy





Share

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites