Saturday, November 3, 2012

Sufismul - Cale a inimii, Cale a iubirii: De ce dansează sufi?

Sufismul - Cale a inimii, Cale a iubirii: De ce dansează sufi?: Într-adevăr, sufismul este secretul “celuilalt” Maroc. Marii maeştri sufi precum Moulay Abdsalam Benmachich, Moulay Sidi Arbi Derkaou...

cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

The Fairy Faith (Part 1)


A fairy is a tiny being with wings that looks like a person but possesses powers of magic and enchantment. According to legend, fairies can change the weather, alter aspects of nature and bestow magical gifts such as intelligence and plenty. 

They can also lure humans to their islands where all is happiness and no one ages or gets sick...however, once brought to these mystical places, there is no escape. 

Join filmmaker John Walker on a quirky and compelling journey through Ireland, England, Scotland and Cape Breton in search of the child's imagination in a rational world.

 This unique look into the realm of fantasy traces the popular fascination with fairies and is vividly brought to life with gorgeous cinematography and an enchanting soundtrack.

cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

GHOSTS of the black sea


Seven years ago, on his third trip to the Black Sea, Dr. Robert Ballard discovered a miraculously well-preserved Byzantine shipwreck, but his team could only take pictures.

 Now, Ballard returns with state-of-the-art technology and a revolutionary $1.5 million robot known as "Hercules" to excavate two shipwrecks for the first time ever, including one of the most pristine ancient vessels ever found. 

Ballard and his team have only two weeks, so they must work in perfect precision on their hunt for the Ghost Ships of the Black Sea

.

Friday, November 2, 2012

SULEYMAN MAGNIFICUL-EP.15 SI 16 TRADUSE

DA, stiu sint nebuna...uateva..ENJOY!

Primele episoade si o scurta descriere AICI

 



cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Hurricane Sandy - The Deeper Meaning Behind The Hurricane



cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

STANISLAV GROF - Potentialul Vindecarii in Starile Neobisnuite de Constiinta (31.10.2012)

Ieşirea Din MATRIX: STANISLAV GROF - Potentialul Vindecarii in Starile Neobisnuite de Constiinta (31.10.2012)

cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Apelul Dr.Rath către poporul german și popoarele Europei, Berlin 13-03-2012


“De ce animalele nu fac infarct ... dar oamenii da!” – Dr. Matthias Rath

In aceasta carte, care s-a vandut pana acum in milioane de exemplare in toata lumea, medicul si cercetatorul de renume international Matthias Rath prezinta, intr-un limbaj accesibil publicului larg, descoperirea sa revolutionara si programul de sanatate bazat pe aceasta descoperire: prima terapie din lume ce permite tratarea si prevenirea, pe baza nutrientilor naturali, a afectiunilor cardiovasculare.


Daca problema reala ar fi colesterolul,  animalele care hiberneaza ar fi disparut de mult


Dr. Rath ofera in cartea sa informatii relevante atat pentru oamenii care sufera de afectiuni cardiovasculare sau vor sa fie la curent cu cele mai avansate descoperiri din domeniul sanatatii, cat si pentru cardiologi.


 Subiectul cartii este de larg interes in Romania si din cauza faptului ca tara noastra este pe locul 3 in lume la mortalitatea din cauze cardiovasculare, cu 2 decese din 3 provocate de afectiuni ale inimii si vaselor de sange.

Titlul cartii este inspirat de o constatare stiintifica: animalele nu fac infarct nu din cauza ca au niveluri scazute ale colesterolului, ci datorita faptului ca organismul lor produce cantitati mari de Vitamina C - unul dintre cei mai importanti nutrienti care asigura soliditatea vaselor de sange - spre deosebire de oameni, al caror organism nu este capabil sa produca nici macar o singura molecula de Vitamina C. 


De exemplu, ursii si alte animale care hiberneaza au in singe niveluri foarte ridicate de colesterol; or, daca intr-adevar colesterolul ar fi vinovat de infarctele miocardice si accidentele vasculare cerebrale, aceste animale ar fi disparut de mult.


Cauza reala a bolilor se gaseste la nivel celular
Dr. Rath arata ca, in realitate, principala cauza a bolilor cardiovasculare este deficitul cronic de vitamine la nivel celular si nu colesterolul ridicat sau depozitele de grasime ce apar in arteroscleroza, care sunt doar niste simptome al bolii.  


In carte se vorbeste de “nivel celular” deoarece cercetarile si terapia Dr. Rath fac parte din cel mai avansat domeniu al medicinei: biologia celulara, care se bazeaza pe un adevar de bun simt, si anume ca sanatatea si boala sunt determinate nu la nivelul organelor - cand se reflecta acolo, boala e deja avansata - ci la nivelul microscopic al miliardelor de celule care ne compun corpul. (Unul dintre capitolele cartii prezinta pe larg medicina celulara).

Cum apare deficitul pe termen lung de vitamine si alti nutrienti esentiali din celulele corpului nostru? Ganditi-va ca, in ziua de azi, majoritatea dintre noi obtinem din alimentatie mult prea putine vitamine decat ar avea nevoie organismul, din multe motive. 


Unul dintre motive este mai putin cunoscut pe scara larga: fructele si legumele nu mai contin atat de multe vitamine si minerale pe cate aveau, sa zicem, acum un secol, din cauza ca nu au ce extrage dintr-un pamant “saracit” in urma practicarii pe termen lung a agriculturii intensive, fara rotatia culturilor. 


In plus, procesarea alimentelor, depozitarea lor pe termen lung si gatirea excesiva distrug cele mai multe vitamine pe care le contin. 


Drept urmare, completarea alimentatiei zilnice cu suplimente de vitamine si minerale nu este un moft, ci o necesitate reala. 

Medicamente care tintesc doar simptomele si prelungesc artificial “starea de boala”


Or, avand in vedere cauza reala a bolilor cardiovasculare, devine evident faptul ca medicamentele pe baza de reteta pentru bolile cardiovasculare – inclusiv beta-blocantele, inhibitorii ACE, inhibitorii canalelor de calciu, medicamentele de scadere a colesterolului si multe altele – doar mascheaza simptomele si nu se adreseaza cauzelor celulare ale bolii. 


Dezvaluind faptul ca medicamentele folosite pentru tratarea afectiunilor cardiovasculare nu fac decat sa tinteasca simptomele, si nu cauza bolii, Dr. Rath arata ca aplicarea principiilor medicinei celulare ar reduce costurile imense asociate cu tratarea acestor boli si ar pune capat "epidemiei cardiovasculare", care este principala cauza de deces in lumea industrializata.


De asemenea, aplicarea principiilor medicinei celulare ar pune capat nucleului “afacerii cu boala” a industriei farmaceutice, al carei viitor depinde de continuarea acestei epidemii. 


“Prevenirea, tratamentele care tintesc cauza reala si, mai ales, eradicarea acestor boli, ameninta interesele financiare imense din spatele acestei industrii”, spune Dr. Rath. 

Subliniind ca aceasta carte este Inamicul Numarul Unu al industriei farmaceutice, Dr. Rath adauga:“Aceasta nu este o surpriza, nici o coincidenta. 


Este un simplu fapt, si anume acela ca industria farmaceutica este o industrie de investitii; piata sa de desfacere este reprezentata de bolile organismului nostru, iar viitorul acestei industrii depinde de continuarea acestor boli. 

Prevenirea, vindecarea cauzelor fundamentale si, mai presus de toate, eradicarea bolilor ameninta interesele financiare uriase care stau in spatele acestei industrii”.
Fiecare afectiune cardiovasculara este prezentata intr-un capitol dedicat


Printre capitolele cartii se numara cele care prezinta “Programul in 10 pasi al Dr. Rath pentru sanatate cardiovasculara naturala” si “Recomandarile Dr. Rath pentru sanatate celulara”, precum si capitole extinse dedicate diferitelor afectiuni cardiovasculare (ateroscleroza, infarctul miocardic, accidentul vascular cerebral, nivelurile ridicate ale colesterolului, hipertensiunea arteriala, insuficienta cardiaca, aritmiile, diabetul etc), ce includ si modul in care pot beneficia pacientii, in fiecare caz, de Recomandarile Dr. Rath pentru sanatate celulara. 


Volumul include si numeroase marturii ale pacientilor care si-au imbunatatit in mod spectaculos sanatatea dupa ce au urmat Programul de Sanatate Celulara conceput de dr.Rath.

cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Lisa Gerrard: Secret Language Of Angels


In secrecy we gather to hear
the words of our king.
Far from the light we chant the hymns
of a promised land.
We gather the seeds of time for one day
We shall return to the kingdom
from where we came.
The ages have brought us together.
Only few are left who believe
in the beauty that once was.

Lisa Gerrard

cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

ABBA in Concert



cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Wednesday, October 31, 2012

* Ancient Magical Recipes Online * Nature through Spells and Herbal Magic * Ancient and New Ideas: Halloween Dream Spell: Invoking God Oniros

* Ancient Magical Recipes Online * Nature through Spells and Herbal Magic * Ancient and New Ideas: Halloween Dream Spell: Invoking God Oniros: During the night of Halloween   not only the veil between the realm of the Livings and the realm ruled by Thanatos (Θάνατος, the God of De...

cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

MIERCUREA FARA CUVINTE-HALLOWEEN




MFC ESTE O INITIATIVA A LUI CARMENhttp://vis-si-realitate-2.blogspot.ro/2012/10/miercurea-fara-cuvinte44-jocul-de.html?showComment=1351707745379#c2518020052478592707/--

cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

HAPPY SAMHAIN!

MAY ODIN BLESS YOU WITH PROSPERITY, COURAGE AND PROTECTION!


cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Tuesday, October 30, 2012

The Shape of the Universe



cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

The Traditional Art of Debus from Banten in West Java


Debus is a traditional form of art from Banten in West Java, Indonesia. It is both a physical and spiritual form of practice, which is aimed at the development of (physical) invulnerability. People tend to be sceptical about the skills which are being demonstrated in public during these Debus shows. 

This video, however, is not meant to start a discussion or a debate about whether the potential powers within Debus are real or merely a form of trickery, but rather is it focusing on the sharing of this unique form of traditional art and its extraordinary characteristics.
cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

UN FILM DE PINK MONDAYS-MAMMA MIA

Cu 3 nominalizari BAFTA si 2 la Globul deAur, cu o pleiada de actori mari: Meryl Streep, Christine Baranski(God I love the woman), Pierce Brosnan, Colin Firth si Amanda Seyfried, si produs de Tom Hanks, sotia lui si cei doi membrii fondatori ABBA Bjorn si Benny, MAMMA MIA este singurul film care m-a binedispus si mi-a mutat punctul de asamblare de la griul si monotonia bacoviana a vietii la o stare de exuberanta si fericire.

Vi-l recomand cu caldura si bucurie in inima.




cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

J. K. Rowling - A Year In The Life (TV, 2007)



cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Who Do You Think You Are - JK Rowling



cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Abba WAS GOD'S GIFT FOR HUMANKIND- Dancing Queen



cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Oprah.Winfrey - Billionaire.J.K.Rowling. (FULL SHOW)-INSPIRATIONAL



Share

Dakuwaqa's Garden - Underwater footage from Fiji & Tonga



cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

INFORMATIE UTILA DESPRE CANCER



:) happyTuturor-Multa sanatate!
 
"Dar din dar se face Rai!"(PRIMITA PE EMAIL)
 
Explicatiile redate mai jos sunt perfect plauzibile. Microorganismele anaerobe Trichomonas sunt cunoscute ca fiind deosebit de agresive...iar mecanismele redate mai jos (intr-o masura descriptiva concisa) sunt reale si posibile...
Materialul a fost tradus cu multe greseli, dar conteaza esentialul, adica faptul ca:

 
MICROBUL CANCERULUI A FOST DESCOPERIT !
 
Cine este Tamara Lebedewa ?
Tamara Jakovlewna Svišèeva din Germania , cunoscuta sub pseudonimul „Lebedewa“ s-a nascut in 1938 in Krasnojarsk si a lucrat ca chimista.
           
 
 La varsta de 28 de ani ea a devenit sefa sectiei la un institut de cercetari. Din anul 1982 ea a fost sefa sectiei “tehnologii de viitor”. Datorita multor cazuri de cancer din familie, doamna Lebedewa a inceput sa faca cercetari. 
 
Dand ascultare intuitiei, ea a refuzat sa creada in teoria mutarii celulelor cancerigene – caci nu a putut sa-si inchipuie niciodata ca celulele omenesti sa se lupte impotriva corpului insusi. 

        In anul 1989 ea a descoperit legatura dintre celulele canceroase si protozoarele cu numele de trichomonade, care le sunt foarte bine cunoscute ginecologilor, dar care le considera inofensive. 
 
Lebedewa a constatat ca deja multi cercetatori dinaintea ei au identificat acesti paraziti monocelulari ca fiind cauza cancerului, insa acestia nu au putut sa faca legatura cu aceste trichomonade.
          In 1997 Lebedewa a tiparit in Rusia prima ei carte „Cancer – Puteti invinge aceasta boala“ si impreuna cu celelalte 12 carti, ea a vandut in Rusia peste 300.000 de exemplare. In Rusia Lebedewa este foarte cunoscuta si respectata de popor, care nu mai este multumit cu medicina practicata si suportata de stat. 
 
Ea primeste multe scrisori de multumire in care oamenii ii raporteaza cum au putut identifica istoria bolii lor cu teoriile din cartile ei. 
 
Oamenii ii inteleg teoria. Ca urmare, a primit o multime de confirmari de la bolnavi. Si atunci cand este posibil, Lebedewa ajuta oamenii cu informatii si le recomanda doctori care lucreaza conform teoriei ei. 

        Atitudinea chimistei din Moscova se recunoaste foarte bine din titlul unei carti care a fost publicata in Rusia cu numele „Daca ai fost vindecat, ajuta pe altii“. 

Tamara Lebedewa a aparut des in Rusia la televizor si la radio. Si a incercat sa convinga politicienii si medicii, dar fara succes. Descoperirile ei se raspandesc numai “de jos in sus”. 
 
Multi doctori trateaza pacientii dupa metodele ei si, din ce in ce mai multe clinici private, fac reclama cu numele ei, lucru pe care ea il afla numai din intamplare. Din anul 2002, Lebedewa viziteaza si Germania , unde lectoreaza la conferinte si congrese.
Ce a descoperit Doamna Lebedewa in mod concret ? 
 
        Tamara Lebedewa a cercetat mai intai insusirile parazitului trichomonade, despre care ea credea ca are de a face direct cu cancerul. Acest parazit, decoperit din 1836 de catre francezul Anatoms Donné, face parte din grupa de flagelate si este in stare sa-si schimbe forma in multe forme diferite. 
 
 
Acest lucru este cunoscut sub numele de pleomorfism. Acesta este strategia parazitului de a putea supravietui in medii diferite. 
 
Cercetatoarei i-a fost posibil sa aduca parazitul in trei forme diferite prin stimuli chimici diferiti: în forma de cista, în forma de amiba si in forma de flagela. Intre aceste stadii exista multe stadii intermediare. 

Celulele extrase din tumori cancerigene au fost tratate de ea cu aceleasi mijloace si au dat exact aceleasi rezultate. Acest lucru este dovedibil si reproductibil si dovedeste ca celulele cancerose sunt de fapt tricomonade ! Ce inseamna asta ? 
 
 Acest lucru inseamna ca tumorile sunt de fapt o colonie de paraziti monocelulari si acest lucru inseamna ca dogma medicinii, ca celulele canceroase ar fi celule umane denaturate, este complet eronata.

Acestor paraziti nu li s-a dat nici o importanta in medicina pana la ora actuala, desi statistica infectiilor din ultimii ani arata ca infectiile cu acesti paraziti a crescut enorm. 

Aceasta descoperire este oul lui Columb ?
 
 Nu, dar ea este o descoperire esentiala, care va schimba medicina. Caci pe baza acestei descoperiri, se intelege de ce metodele medicinii clasice cu privire la cancer nu au pana acum nici un succes si nici nu pot avea. 
 
Descoperirea doamnei Lebedewa ne explica in plus de ce anumite remedii naturale au efect asupra cancerului si ne arata insusirile tumorilor cancerige pentru care medicina clasica inca nu gasit raspunsuri.
 
De ce aceasta descoperire inca nu a dat ocolul pamantului ? 
 
 
Pentru asta exista mai multe raspunsuri.
- Unul este deschis si curios si pune intrebarea: ce mai putem noi oamenii sa facem pentru a salva bolnavii de cancer ? 

- Al doilea este inchis si are teama de a face ceva gresit sau de a pierde ceva (statut, venituri, prestigiu). Din cea de-a doua categorie fac parte acei oameni care stau in pozitii de putere si care iau hotarari.
Ce dovezi trebuie aduse acestor oameni ? Ce aduce o dovada, atunci cand cei de la putere nu vor sa le vada ? 
 
Dovezile functioneza greu si dupa medoda “push”, si dupa metoda “pull”. Cert este ca Lebedewa a adus dovada. Singurul lucru care lipseste este faptul ca aceasta dovada sa fie recunoscuta stiintific.
 
 Intrebarea este: ce este mai importanta, forma sau continutul ? Pentru medicina clasica se pare ca este numai forma.

Ce fac tricomonadele in corp ?

Traiesc bine ! Intr-un corp sanatos cu sistem imunitar puternic traiesc intr-un echilibru strategic. Atunci cand sistemul imunitar este slabit si corpul este intr-o stare acidifiata, atunci acesti paraziti se inmultesc in sange si tesut. 
 
Prin excrementele lor, ei dauneaza organismului si in plus sunt in stare sa patrunda in celule printr-o enzima cu numele de Hyaloronidase (sau Kollagenase), enzima pe care o produc singuri.
 
 In acest fel sunt in stare sa intre din sange in tesut si in sistemul limfatic. In felul acesta cresc tumori canceroase in tesuturi. 

Medicina clasica cunoaste tricomonaze, infectie vaginala care insa poate aparea si in tractul uro-genital al barbatului. Aceasta boala este tratata cu metronidazol, un antibiotic impotriva protozoarelor. 
 
IN Germania aceste medicament este cunoscut sub numele de Clont © si este prescris sub forma de tablete sau de infuzie. Interesant este faptul ca cateva clinici din Rusia trateaza cancerul mai de mult cu preparate din metronidazol (Trichopol © ). Insa se spune ca acest preparat ar folosi numai stimularii sistemului imunitar. 

Este cunoscut demult ca tricomonadele apar in organismul uman in trei forme diferite:
*trichomonade bucale (trichomonas tenax),
*trichomonade din tractul digestiv (trichomonas hominis/intestinalis) si
*cele din tractul vaginal si urogenital (trichomonas vaginalis/urogenitalis). Acestia din urma au fost identificati de Lebedewa ca fiind cei mai agresivi.

Descoperirea ei se aplica numai la cancer ?
 
Nu. Ea face acesti paraziti ca fiind responsabili pentru mai multe boli. In toate cazurile acesti paraziti au fost gasiti in sange de Lebedewa. 

SIDA: Intr-un sir de experimente intr-o clinica din Moscova si la institutul oncologic, cercetatoarea a descoperit ca virusi de SIDA patrund in Tricomonade si se inmultesc in ele (si clamidele fac acealasi lucru). Urmarea este ca parazitii devin si mai agresivi si se produce o crestere masiva a toxinelor eliminate in sange. 
 
De aceea se explica de ce in stadiile avansate de SIDA se observa o crestere marita a tumorilor maligne.
Arterioscreloza/tromboza/plaque: sunt dupa Tamara Lebedewa,o colonie de trichomonade. Acest lucru l-a putut dovedi cu ajutorul microscopului. 
 
Ea a pus trombe intr-o substanta nutritiva care s-a inmultit ca o tumoare si parazitii si-au schimbat forma. In forma de amiba si de flagelata.
Scrisori de multumire de la pacienti au confirmat faptul ca dupa tratamenul contra tricomonazelor, simptomele s-au retras. 

Artrita si artoza: Tamara Lebedewa a identificat in cercetarile facute in anul 1995 in lichide extrase din articulatiile pacientilor cu artrita si astroza, tricomonade. Acestea se aflau in forme diferite, care otraveau lichidele din articulatii si faceau ca zgarciul sa fie erodat. 

Diabet. Trichomonadele se hranesc cu insulina, substanta folosita de cercetatoare pentru a le stimula in mediile nutritive. 
 
Ea spune ca trichomonadele se aseaza in celulele de tpy B in insulele Langen Hans din pancreas, preiau insulina si o distrug cu ajutorul toxinelor pe care le elimina. 
 
Si aceasta teorie este adevarata, dupa cum se poate constata din scrisorile pe care pacientii de diabet i le-au trimis dupa ce acestia au fost tratati contra trichomonadelor cu metronidazol. 

Screloza multipla: Lebedewa descrie cum, in anumite conditii, mielina, o substanta care este imprejurul nervilor, poate fi folosita de paraziti ca hrana. 
 
In general, o infectie ca de exemplu otita este predecesorul bolii SM la copii, infectie prin care trichomonadele patrund prin fereastrea inca deschisa a Felsenbein la creier, unde incep sa distruga nervii atunci cand la sfarsitul cresterii copilului se incheie dezvoltarea capsulelor de mielina. 

Adenom/ tumoare benigna la mucoase si glande, ca de ex. la prostata. Lebedewa a observat cum aceste adenoame cresc des cu un varf ascutit si ca acest varf se rupe brusc datorita gravitatei. 
 
Acelasi lucru ea l-a putut observa atunci cand culturi de paraziti au fost lasati sa creasca in nestire. 
 
Si in acest caz ea a tras concluzia, din scrisorile pacientilor, ca tratamentul impotriva trichomonadelor a redus evident influenta si dezvoltarea adenoamelor. 

Infertilitate/Impotenta: Trichomonadele se stabilesc la organele genitale si se hranesc cu hormoni. In testicule ele distrug spermatozoizii datorita toxinelor eliminate. 
 
Ele sunt chiar in stare sa absoarba si sa digere pana la trei spermi deodata. Si in mucoasa vaginala, trichomonadele sunt in stare sa absoarba spermatozoizi. De asemenea ele pot sa distruga glandele Keim ale femeilor. 

Psoriazis: In analizele facute in secretiile bolnavilor ca si in sangele lor, au fost gasite trichomonade. 

Carii/ Paradontoza: Trichomodanele bucale se stabilesc cu predilectie in gingie. Periuta de dinti nu ajunge la ele. In special atunci cand sistemul imunitar este slabit, dupa citostatice sau iradiere, trichomonadele devin active si creeaza paradontoza si carii. 
 
Aceste forme de paraziti au fost observate la microscop de Lebedwa. Paradontoza grava se lasa tratata usor cu o tinctura de metronizadol.
 
Colita: Trichomonadele intestinale sunt declansatoare a mai multor boli intestinale. Acestea au fost descoperite deja in 1926 si pot fi responsabile de hemocolita, colita, enterocolita si colecistita.
 
Care sunt criteriile principale dupa care Tamara Lebedewa face legatura dintre cancer si trichomonade?

Cercetatoarea a stabilit lucrurile comune in modul urmator:
- Crestere haotica, adica multiplicarea celulelor, nu se supune mecanismelor regulatorii din organism.
- Proliferare – impartire de celula asimetrica. Celulele omenesti se multiplica simetric, adica dintr-o celula se nasc doua celule fiica, exacte.
- Polimorfism - Luarea de forme diferite: ca urmare a impartirii celulelor in mod asimetric, celulele pot lua forme diferite, au marimi diferite, pot sa aiba mai multi nuclei de celula si continut genetic diferit. 
 
Din tumori /colonii, celule independente se pot raspandi prin corp pentru a stabili colonii in alte parti ale acestuia. 

Tricomonadele pot sa patrunda in vasele sanguine si in tesuturi si sa le traverseze. 

Structurile de colagen ale celulelor sunt dizolvate cu ajutorul enzimei Hyaluronidaza/Kollageneza. Aceasta enzima este produsa de trichomonade. Aceste enzime sunt folosite (din pacate) si ca mijloc de aceelerare a resorbtiei in infuzii si injectii. 
 
 Dupa punctii si extirparea chirurgicala a tumorilor, care sunt urmate de citostatice, cancerul devine mult mai agresiv decat inainte. Datorita slabirii sistemului imunitar prin citostatice (sau iradiere), raspandirea tricomonadelor in corp este usurata. 

Structura tesutului tumorilor cancerigene nu are insusiri caracteristice (complexitate, polaritate, nemiscare ca si multiplicare in Basalschicht). La tumori cresterea se face in partile exterioare, la margini. 
 
Fiindca culturile de trichomonade sunt formate din celule independente, ele sunt neordonate si nepolare. Cresterea lor are loc la marginile coloniilor si ele pot sa patrunda tesuturile invecinate.
 
 Celule din tumorile cancerigene ca si trichomonadele elimina cantitati mari de toxine care otravesc organismul. 
 
Trichomonadele exista in forme si marimi diferite. In tumori ele se pot gasi deseori amestecate cu celulele umane. Datorita acestui lucru se pot explica multiplele feluri de tumori care s-au intalnit pana in prezent. 
 
La celulele canceroase s-a observat des metabolismul anaerob (lipsa de oxigen), a glicolizei, in timp ce, celulele normale se folosesc de oxigen pentru a transforma proteinele. 
 
Acest proces este tipic trichomonadelor, care par sa existe de mai mult de 800 milioane de ani, cand atmosfera nu continea oxigen (n.t. aceasta teorie anaeroba este o explicatie, dar una foarte proasta, desi aparent logica, caci daca ar fi existat trichomonadele acum 800 de milioane de ani, atunci ele nu ar fi avut cu ce sa se hraneasca, avand in vedere ca fara oxigen nu pot exista celule. 
 
 Caci fara gazda, nu poate exista parazit. Explicatia adevarata este ca acesti paraziti trebuie sa existe asa cum sunt si nu s-au dezvoltat la intamplare ci, ca orice fiinta, toate au fost create de Dumnezeu cu un anumit scop. 
 
Dar cum poate un protozor unicelular sa stie sa produca o substanta care sa dizolve celula umana pentru a patrunde in ea, cand oamenilor le-au trebuit 6000 de ani si au reusit aceasta de fapt copiind aceste protozoare ????)  
 
Tumorile si trichomonadele supravietuiesc la temperaturi sub zero grade si diferente de temperaturi de mai mult de 30 de grade. 
 
Celulele omenesti nu supravietuiesc acestui lucru. Tumorile si trichomonadele supravietuiesc un tratament cu pepsina si trypsina, enzime pentru digestia proteinelor. Celulele omenesti nu supravietuiesc acestui lucru.
 
Teoria Tamarei Lebedewa arata ca toate celelalte teorii sunt gresite ? Nu. Dimpotriva, ea le explica pe acestea. Cu ajutorul descoperirilor ei, se poate intelege mai bine mecanismul cancerului si insusirile sale.
Acum se stie cine este dusmanul cu care avem de a face.
Este important pentru toate terapiile de a cunoaste insusirile tricomonadelor si comportamentul lor in organism? Asta e totul ? 
 
Nu! Tamara Lebedewa a cautat ani in sir si solutii importriva cancerului
 
A vorbit cu multi oameni, a facut cercetari in bibliotecile din Moscova, St. Petersburg , Novosibirsk si Krasnojarsk pentru a gasi remedii naturale pentru prevenirea cancerului si ajutorarea vindecarii in caz de imbolnavire cu toate bolile enumerate mai sus.
 
In afara de asta, ea a stabilit un program de curatire a corpului in patru trepte.
1. Curatirea organismului de toxine si reziduuri
2. Aprovizionarea organismului cu vitamine, minerale si elemente nutritive
3. Curatirea corpului de trichomonade si alti paraziti
4. Intarirea sistemului imunitar 

Acest program de curatire si intarire a fost facut mai degraba pentru conditiile rusesti, unde oamenii, altfel decat in tarile industrializate – se duc in natura pentru a-si procura ei insisi mijloacele necesare. 
 
Pentru conditiile din Germania , acest proces este prea lung si prea complicat. El trebuie restructurat pentru a putea folosi produse care se pot gasi gata de cumparat. Cateva produse se gasesc deja.
Unde trebuie sa fie introduse descoperirile Tamarei Lebedewa? In medicina naturista? La ce pot contribui aceste descoperiri si la ce nu ?
 
Nu exista o terapie prefabricata. Tamara Lebedewa propune multe posibilitati cu care se pot trata cancere diferite si ea dovedeste ca are cunostinte vaste. 
 
Insa aici inca se mai poate cerceta. Aceste cercetari trebuie sa provina de la noi descoperiri. In acest fel se pot creea noi si interesante terapii. 
 
Deosebit de important este faptul ca exista deja un sir de terapii alternative de cancer, care functioneaza si care lasa mult in urma tratamentele medicinei clasice. 
 
Aceste terapii alternative se pot rafina si imbunatatii pe baza rezultatelor cercetarilor.
Lucrarile Tamarei Lebedewa au aratat pericolele mari pe care le aduc parazitii din corp precum si solutii de a le preveni si a le elimina. 
 
Foarte valoroasa este diagnosticarea folosita. Lebedewa foloseste mostre de sange colorate ca si sange viu pe care le analizeaza la microscopul de camp intunecat .
 
 Ea poate sa dea indicatii despre starea si calitatea sangelui. In acelasi timp Lebedewa are experienta si la lucrul cu microscopul fluorescent. 

Descoperirea trichomonadelor ca patogen cancerigen deschide larg posibilitatile medicinei de a preveni si invinge bolile. Dupa o cercetare de mai multe decenii, s-a aflat in sfarsit cine este dusmanul si factorul fizic care creeaza cancerul!

De ce Lebedewa nu dovedeste asta la toti ? 
 
Asta ea a facut-o deja! Problema este ca nimeni nu doreste sa vada aceste dovezi. 
 
Cu exceptia oamenilor care sunt deschisi sa se ocupe cu posibilitatile noi si a celor care au curajul sa verifice o teorie care are potentialul de a revolutiona medicina clasica. 
 
De asemenea, cu dovezile gasite de Lebedewa se vor ocupa si toti cei care cauta alternative adevarate impotriva cancerului. 
 
Lebedewa si-a incheiat lucrul cu bravura. Si ea ar dori sa instruiasca si sa indrume si pe alti cercetatori in descoperirile ei si sa le arate cum lucreaza coloniile de trochomonade (tumorile cancerigene). 
 
Acest lucru nici nu dureaza mult si nici nu este greu de invatat. Aici nu este vorba de a le arata oamenilor „Asa trebuie facut!“. 
 
Ci mai degraba ca oamenii sa fie invitati sa arunce o privire. Intr-un cerc sigur care le da posibilitatea sa nu-si piarda onoarea. Caci cei mai multi care inca mai tin la teoria veche a cancerului o fac cu constiinta impacata ca fac bine. 
 
In occident acest lucru are acelasi efect. Oamenii trebuie informati printr-un canal paralel ce are de spus Tamara Lebedewa. In acest fel se izoleaza succesul unui produs de promisiunea interzisa de a vindeca pe cineva. 

Doamna Lebedewa este o mesagera si mesajul ei este simplu: “cele mai grave boli sunt produse de trichomonade”.
 
Tamara Lebedewa recomanda pacientilor cu boli cauzate de trichomonade, dupa ce a studiat efectele lor asupra coloniilor de trichomonade, urmatoarele remedii naturale (interesant ca aceste remedii sunt de fapt bine cunoscute, mai ales cititorilor acestui site, caci ele au fost recomandate in cartile cu provenienta divina scrise de Jakob Lorber si Hildegard von Bingen): 

#) mujdei de usturoi cu ulei presat la rece (nu rafinat!)
#) boabe de ienupar ( mestecate crude si ceai din ele)
#) suc de rachitea (Vaccinium oxycoccos) care este un soi de afin (Crannberry, Moosbeerensaft )
#) suc de pelin alb (Wermut) - sau, inrudite sunt
#) afinele si merisorul; amandoua plantele sunt recomandate si de Hildegard von Bingen la mai multe boli. 
 
 Folosirea acestor remedii trebuie bineinteles facuta cu dieta alimentara corespunzatoare si ceaiuri de curatire, pentru ca toxinele si parazitii sa poata fi eliminati din corp.
 
Tamara Lebedewa descrie si o metoda bine cunoscuta: clatirea indelungata a gurii, dimineata, cu ulei de floarea soarelui (nerafinat). Pana acum se credea ca prin aceasta metoda se elimina toxine din corp.
 
 Insa Lebedewa explica si ca uleiul de floarea soarelui detine 38% acid liponic care este un stimulant in cresterea trichomonadelor. Uleiul se foloseste ca momeala pentru trichomonadele bucale, care sunt eliminare odata cu scuiparea uleiului. 
 
 In afara de asta substantele toxice eliminate de trichomonade se dizolva in ulei si sunt eliminate si ele odata cu acestea. Cura de clatire cu ulei este mult mai eficienta in curatirea organismului decat se putea ghici pana acum.
 
Trimiteti celor interesati !
cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites