Saturday, December 15, 2012

TALISMANE SI OBIECTE SFINTE-CUM DEOSEBIM FALSUL DE AUTENTIC?

.CUM AVEM GRIJA DE ELE?

 ASA cum am mai scris AICI talismanele AUTENTICE si obiectele sfinte de altar- cum ar fi statuetele de Buddha, de sfinti taoisti(cei 8 nemuritori), icoanele ortodoxe sau catolice, orice obiect este pus pe un altar pentru veneratie-NU SINT DELOC SACRE DACA NU AU FOST IN PREALABIL SFINTITE DE UN MAESTRU AUTENTIC.

Obiectele ce se vind pe siteuri de fengshui de exemplu sau icoanele cumparate din magazine nu numai ca nu au nici un efect DAR SINT PRIMEJDIOASE. Pentru ca in momentul in care avem o forma fizica(o icoana de exemplu), o statueta fengshui, un spirit se poate atasa de ea in timp.

Daca un obiect ne-sfintit este pe acelasi altar sau in aceeasi camera cu un obiect cu adevarat sfintit, in momentul in care facem rugaciunile si ritualurile asociate cu obiectul sfintit (aprins lumanari, aprins tamiie, rugaciuni specifice, aprins candela etc) atunci un spirit ratacitor se poate atasa de obiectul NESFINTIT si va incepe sa il considere casa lui.

 Desigur in shamanism avem practici speciale in care cumparam un obiect asociat unui anumit spirit (oongon) si invitam prin rugaciuni specifice un anume spirit sa vina sa locuiasca in noua lui casuta, hranindu-l, avind grija de el, respectindu-l.

Daca aveti noroc si spiritul este boienvoitor atunci atasindu-se de voi poate sa aduca mici sanse, dar DE OBICEI spiritele nefericite, ratacitoare, care nu isi gasesc locul in lumina se ataseaza de aceste obiecte si veti incepe sa observati in casa cum va certati din ce in ce mai des cu toti membrii familiei, cum incepeti sa aveti ghinion sau noaptea auziti pasi: lumina se stinge brusc sau computerul/televizorul incep sa aiba probleme.

NU CUMPARATI NIMIC DACA NU ESTE SFINTIT. Inclusiv icoanele, candelele, crucile, crucifixele, statuile cu sfinti trebuie sa fie sfintite altfel in loc sa va aduca noroc pot sa va aduca ghinion.

Talismanele care se gasesc la noi pe site sint sfintite si lucrate sute de zile, unele chiar zeci de ani de MAESTRII AUTENTICI din Indonezia, Thailanda, Laos si Burma si asa cum am mai zis si inainte eu personal nu le vind decit daca sint sigura ca persoana ce le doreste le foloseste cu respect ca pe niste obiecte sfinte, animate prin rugaiunile calugarilor budisti sau sufiti ce au lucrat la ele exclusiv prin rugaciuni.
Talismanele autentice sint obiecte de reverenta/respect si trebuie puse pe un altar un pic mai jos decit altarul pe care aveti icoa ne sau statui sfintite cu Buddha sau alti sfinti.Camera ideala in care aveti altarul nu trebuie sa aiba televizor sau computer si sa fie mereu curata. 

Oferiti obiectelor sfinte miere naturala-de fapt oferiti mierea spiritelor sacre ce salasuiesc in ele. 

 Macar o data pe saptamina asezati obiectele pe flori proaspete-uneori acestea isi vor schimba culoarea. 

Asezati in fata obiectului sofran pur-acesta este folosit pentru a-i aduce omagiu/respect lui BUddha dar puteti sa-l folositi pentru orice talisman/obiect sfintit. 

Daca obiectul este original si permite prin textura sa acest lucru veti observa(daca este cristalin, perla, etc) ca isi schimba culoarea intr-un mod subtil si placut
 


Uneori veti auzi sunete, mici lumini stranii si arome daca obiectul este venerat cu respect si este original. 

 Orice obiect sfintit are un spirit gardian atasat de el-daca nu vedeti manifestarile sale, atunci nu este original Puteti sa ma contactati pentru o consultatie gratuita prin email-cybershamans@gmail.com, daca doriti sa comandati ceva si nu stiti ce vi se potriveste. 



Share/Bookmark

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites