Sunday, December 9, 2012

PARFUMUL INGERILOR

'Istoria este scrisa de cistigatori'......asta o stie toata lumea....de aceea dupa marile razboaie celeste cistigatorii au rescris istoria spirituala a universului.

Ingerii infrinti au devenit ingerii rai aruncati din ceruri, izvorul relelor, sursa ispitelor si a caderii omului.

Nu cred asta. Cred ca fiintele umane au capacitatea de a alege fara sa blameze diavolul pentru alegerile lor... cred ca satanele cele mai mari sint oamenii si nu ingerii cazuti..in alte vremuri li se spunea semizei, asuras sau titani.

Prometeu cel ce a adus focul oamenilor pe pamint era titan-a platit scump iubirea sa pentru oameni, dupa cum stim Zeus a pus un vultur sa ii ciuguleasca ficatul iar in fiecare seara acesta se refacea  pentru a-i permite vulturului sa il chinuie si a doua zi.

Tiamat, mama noastra cea care a nascut universurile si care a fost infrinta prin viclesug, a fost spintecata in doua-o parte a devenit cortul cerurilor si cealalta pamintul-in biblie este pomenita ca sarpele cel demult diavolul si satana-MAMA NOASTRA SFINTA!!!!!

Semyaza parintele nefilimilor impreuna cu ceata sa, asa cum aflam din Apocrifa lui Enoch , a invatat omenirea arta forjarii metalelor, agricultura, arta machiajului si pe cea a razboiului si pentru asta i-au fost omoriti copiii (ma rog unii nu erau prea reusiti-dar ce parinte vrea sa-i moara copiii asa retarzi cum sint).

Da, istoria este scrisa de invingatori si de aceea parfumul zilei de azi este parfumul titanilor, semizeii, ingerii cazuti care amestecati cu oamenii le-au daruit cunoasterea...un parfum intunecat, mistic, seducator, de vis ('Tiamat dead but dreaming') fascinant si irezistibil.



Imi vin in minte arome de cardamon(apel jin-aroma cu care sint conjurati jinnii), moscul cu efluviile sale caruia nu-i poate nimeni rezista, ambra minunata ce cucereste orice barbat dar si orice femeie, mirosul greu al laudanumului ce te face sa visezi si sa calatoresti in tarimuri interzise, opiumul ce cu fumul sau ametitor te invaluie si iti sopteste povesti ce au fost ferecate in cutia Pandorei, santalul ce apartine lumii ingerilor celesti dar si ingerilor aflati pe pamint si iarba de mare, pe care sirenele o tes in parul lor ca sa le tina siragurile de perle...

Nici un alt parfum nu imi sugereaza toate aceste arome la un loc in afara de celebrul OPIUM ELIXIRE VOLUPTUEUX de la Yves Saint Laurent (cu aroma sa de opoponax, ambra, paciuli si mir rosu)....poate doar YATAGAN de la CARON.

Notele sale de virf sint cele de galbanum si tamiie, si se amesteca cu cele de mijloc de paciuli, lasind loc in final exorcizantului pelin ale carui proprietati vrajitoarele de la sat le cunoasteau, dar si mentei ce purifica mintea, trupul si sufletul.


POVESTIRILE PARFUMATE VIN DIN LADA DE ZESTRE A MIRELEI

cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

13 comments:

o poveste plina de fantastic si real, de legende si fapte actuale, de miresme si formule magice...o poveste parfumata si captivanta. Felicitari! se vede ca tema pe care ai propus-o astazi Clubului povestii parfumate, te preocupa de mult. Deosebit de interesanta!
Parfumul OPIUM ELIXIRE VOLUPTUEUX imi place foarte mult! cred ca am sa mi-l procur pentru aceasta iarna :)
Noapte buna, draga Karma!
pe maine, la Pink Monday)

intr-adevar legendele despre ingeri aflate in tomuri pretioase orientale sau online in coilectii rare ma preocupa-te imbratisez si iti doresc sa visezi ingeri..pe cei luminosi

da...ingerii...
cum spuneam,cazuti sau nu,ne sunt alaturi...
sunt sigura ca tu stii multe si ceea ce stii nu iti aduce deloc liniste...
cunoasterea poate fi o pedeapsa pentru ca ne arata de multe ori cat de neputinciosi suntem...
Opium este unul din parfumurile pe care le iubesc...
este profund si mistic in acelasi timp...
tema propusa de tine a fost deosebita,mi-a placut mult...

@pandi-opium este fascinant pentru ca are multe variante pt toate gusturile, mai usor-cel masculin, mai suav sau mai intens...iar ingerii ne fac incontinuare sa visam..pup

"Cred ca fiintele umane au capacitatea de a alege fara sa blameze diavolul pentru alegerile lor... cred ca satanele cele mai mari sint oamenii si nu ingerii cazuti."
Mult adevar in aceste cuvinte.
Toate acele arome grele, puternice si fascinante cuprinse de parfumul OPIUM de la YSL cred ca se potrivesc de minune cu acest subiect plin de spiritual, de mistic...
O saptamana plina iti doresc!

Ce lume fascinantă ai adus aici, Karma, mă captivează și cred că voi căuta toate volumele care îmi pot aduce mai multă lumină în scânteile lăsate (informativ) de tine în această teribilă poveste... Adevăr și legendă....dar unde, în ce punct realul părăsește imaginarul și se întrețese cu acesta?! Esențialul este să credem, atunci totul devine posibil. Îngerii luminii există peste tot, trebuie doar să-i chemăm prin fapte bune, adevăr, curaj și onestitate. Ei vin când le arătăm că merităm asta.
Atingerile îngerilor ne fac mai buni, de aceea e bine să credem în ei!
Folosesc frecvent Opium YSL, dar și OPIUM ELIXIRE VOLUPTUEUX mă tentează.
Mulțumesc Karmapolice, să ai o săptămână luminosă și frumoasă!

In imaginatia mea îngerii raman tot roz si dolofani! :)))
O saptamana frumoasa îti doresc!

@mirela-ai linkul catre apocrifa lui enoch in ost, dar gasesti apocrifele pe net, hugz
@minnie-da, si mie imi plac ingerii mici si dulci cu aripi pudrate de lumina

Ai facut ceva la blog de a inceput sa-mi apara iar la blogroll??

Mi-a placut mult tema aleasa! Ingerii exista! Iubirea si credinta îi ţine lângă noi! Fascinant tesut subiectul...:)
Parfumurile propuse de tine sunt de vis!

O lume infricosatoare, legende necunoscute de mine, poate ca daca as fi fost mai insetata de cunoastere, de descifrarea tainelor, misterelor, as fi cunoscut o parte din aceste legende.
Tema pe care ai propus-o ne-a purtat intro lume magica.

multumesc lolita si g1b2 ca ati trecut pe la noi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites