CURRENT MOON

Wednesday, September 12, 2012

VEGETALELE SI CORPUL NOSTRU

Stiati ca, o antica doctrina dezvaluie faptul ca fiecare fructa sau leguma are un anumit format care seamana cu un organ al corpului şi ca acest tipar actioneaza la un semnal cu un beneficiu pentru noi? Ştiinţa moderna confirma faptul ca aceasta doctrina antica este uimitor de exacta.

Oare de ce aceste cunoştinţe vitale raman inca ascunse? Vindecarea si proprietatile curative ale oricarui fruct sau leguma sunt reflectate în forma exterioara lor fizica sau "semnatura" în raport cu corpul uman. Iata cateva exemple elocvente.

Fasolea chiar vindeca si ajuta la mentinerea functiei rinichilor si arata exact ca si rinichii umani (boaba de fasole).

O nuca arata ca un mic creier, cu o emisfera stanga si dreapta, deasupra si cerebelul in partea inferioara. Chiar si incretiturile sau cutele unui miez de nuca sunt la fel ca si caneo-cortexul. Astazi stim cu siguranta ca nucile ajuta la dezvoltarea funcţiei cerebrale.

Secţiunea transversala a unui morcov arata ca ochiul uman. Pupila, irisul si liniile radiale arata exact ca ochiul uman. Si stiinta demonstreaza acum ca morcovii maresc considerabil fluxul sanguin la nivelul ochilor şi ajuta funcţia generala a ochilor.

Tijele unei teline verzi arata exact ca oasele umane (de la picior). Ţelina ajuta la intarirea osoasa. Oasele sunt 23 la suta de sodiu, iar aceste alimente au 23 la suta de sodiu. Daca nu avem destul sodium in alimentatie, organismul si-l extrage din oase, astfel slabindu-le. Alimente, cum ar fitelina, completeaza nevoile scheletului corpului nostrum.

Fructele de avocado tintesc catre sanatatea si buna functionare a uterului si cervixului femeii, si arata exact ca aceste organe. Fructele de avocado ajuta la mentinea echilibrului hormonal al femeilor, previne dezvoltarea cancerului de col uterin.

Senzational este faptul ca, este nevoie de exact noua luni pentru a creşte un avocado din mugur in fruct copt.

Smochinele sunt pline de seminte si atarna doua cate doua atunci cand cresc. Smochinele cresc mobilitatea spermei masculine si sporesc numarul de spermatozoizi. De asemenea, previne sterilitatea masculina.

Ciupercile. Partea interioara a unei ciuperci taiate în jumatate aseamana cu o ureche umana.

Ciupercile îmbunataţesc auzul si sunt unul dintre putinele alimente care contin vitamina D. Aceasta vitamina este importanta pentru sanatatea oaselor, chiar şi pentru cele mici dîn ureche care transmit sunetul la creier.

Strugurii. Plamanii nostri sunt alcatuiti din ramificatii, la terminaţiile carora se afla manunchiuri mici de ţesut numite alveole. Aceste structuri care permit oxigenului sa treaca de la plamani in fluxul de sange, seamana cu ciorchinii de struguri.

O dieta bogata in struguri, s-a dovedit a reduce riscul de cancer pulmonar şi emfizem. Seminţele de struguri contin, de asemenea, o substanta chimica numita Proanthocyanidin, care reduce severitatea astmului declansat de alergii.

Ginger-ul, vandut de obicei în supermarket-uri, are parti ce arata de multe ori la fel ca un stomac. Deci, foarte interesant este fatptul ca unul dintre cele mai mari beneficii ale sale este in cazul digestiei.

Chinezii îl folosesc de peste 2000 de ani pentru a calma anumite afectiuni ale stomacului si pentru a vindeca greaţa. De asemenea, ginger-ul se foloseste ca remediu popular pentru rau de mişcare.

Cartofii dulci arata ca pancreasul si chiar echilibreaza indexul glicemic la diabetici.

Maslinele ajuta la sanatatea si buna functionare a ovarelor:

sursa decoratiunienergetice


cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites