Tuesday, May 1, 2012

ADEVARUL DESPRE TROIA-THE TRUTH A BOUT TROY

THE TRUTH ABOUT TROY-FULL DOCUMENTARY HERE

Povestea războiului troian este una din cele mai faimoase, iar legenda Elenei din Troia ne-a încântat pe toți în ultimii 3.000 de ani. Dar este acest mit real?

Realizatorii acestui film documentar au discutat cu un om de știință care susține că poate răspunde la această întrebare. Din 1988, profesorul Manfred Korfmann a făcut săpături arheologice pe locul unde cândva era Troia. Korfmann a făcut descoperiri uimitoare despre dimensiunea orașului și despre cât de bine apărat era.

Profesorul susține că a descoperit indicii ale unei mari bătălii ce datează exact din perioada în care experții susțin că a avut loc războiul troian. Dar cine a atacat orașul și de ce?

Pentru a da răspunsul la această întrebare, documentarul pornește pe urmele mai multor indicii – tabletele antice scrise de o civilizație pierdută, o navă scufundată plină de comori, dar și măștile de aur și săbiile de bronz ale unui popor războinic.

Povestea ne duce într-un tunel de sub Troia, unde Korfmann a făcut o descoperire care ar putea dezvălui adevărul din spatele mitului.

Vizionare online film documentar subtitrat Adevărul despre Troia

cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites