Thursday, April 5, 2012

AREA 51

INTERESTING DOCUMENTARY ABOUT AREA 51-IN ENGLISH FULL HERE

Celor neinformați, terenul sterp aflat la 160 de kilometri de Las Vegas, poate să le pară asemănător oricărui alt petic de deșert. Dar văile sale abrupte ascund o bază militară atât de secretă încât acolo au acces doar cei cu permise de securitate speciale.

Cunoscut sub numele de Area 51 (Zona 51), acest loc este printre cele mai misterioase de pe planetă. Deși numele Area 51 este folosit în documentele oficiale ale CIA, ea mai este denumită de unii Dreamland, Paradise Ranch, Home Base sau Groom Lake. Facilitatea nu este o bază aeriană convențională deoarece nu găzduiește unități operaționale.

Ea este folosită pentru programe speciale militare și de apărare strict secrete, nerecunoscute public de către guvern, armată sau companiile contractoare. Unii susțin că misiunea celor din Area 51 este să dezvolte și să testeze noi arme.

Alții pun natura secretă a bazei pe seama cercetărilor care s-ar face aici pe OZN-uri, asociind această idee cu fenomene stranii care ar fi apărut în zona bazei militare. Acest documentar ne prezintă cele mai controversate teorii despre Area 51 și ce ascunde ea.

Vizionare online film documentar subtitrat Area 51

cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites