Friday, February 3, 2012

Mafia guvernamentala se preface doar – ce noi crime comite aceasta chiar acum!

Măsurile populiste cu care mafia PDL-USL-UDMR speră să ne amorțească temporar, astfel încât să îi permitem să mai trădeze, jefuiască și paraziteze România încă câțiva ani, continuă firește, după cum am prezis recent:

Sorin Ovidiu-Vântu va petrece 6 luni în pușcarie pentru șantaj. Asta e ca și cum ai condamna un ucigaș nu pentru omorul săvârșit, ci pentru că a …buzunărit victima!

Cu toate acestea, netrebnicii continuă să își dea arama pe față printr-o serie de lovituri aplicate sub centura unei populații împuținate (suntem sub 19 milioane rămași în țară, auziți, auziți!) și vlăguite care nu își permite să mai rabde încă un cincinal de “binefaceri” ca acestea:

1. Departe de a anunța anularea permiselor de mediu și a oricărui contract semnat de către guvern cu hoții cu hârtii în regulă care junduiesc bogățiile Munților noștri Apuseni, lichelele intenționează să permită gigantului Chevron să extragă gaze de șist de lângă Bârlad, utilizând metoda extrem de nocivă a fracționării hidraulice, care provoacă cutremure, precum și poluarea pânzei freatice din care oamenii și animalele beau apă.

Concomitent, Exxon Mobil forează în Marea Neagră “împreună” cu Petrom: adică primii vor împărții profiturile după metode numai de ei știute cu OMV, numele Petrom fiind acolo doar pentru derutarea publicului. Evident, statului român îi vor reveni cheltuielile enorme de ecologizare, căci foratul petrolului în larg nu-i tocmai o operațiune curată.

Idem cu fracționarea hidraulică, sau cu cianurile – nici nu contează pentru ei magnitudinea dezastrelor produse de metodele folosite pentru a ne jupui de bogățiile noastre naturale și nici redevențele ridicole care vor fi încasate de către statul român (știați că Libia răposatului Gaddafi obținea 50% din partea celor care îi exploatau câmpurile petrolifere ?).


De ce să nu ne mulțumim noi cu un mizer 5%, câtă vreme niște conturi numerotate, fără nume, aflate în bănci străine, se vor umfla în mod spectaculos? Între timp, românii plătesc jumătate din slariul mediu pentru ca să nu moară de frig în casele lor.

2. Guvernul a semnat infama ACTA prin care internetul va fi cenzurat sub masca protejării proprietății intelectuale, fără a ne sesiza măcar, ‘necum să mai ceară părerea noastră, a celor afectați! Raportorul european ACTA Kader Arif a declarat că “nu a mai văzut niciodată pAnă acum asemenea manevre” din partea oficialilor care pregătesc tratatul, apoi și-a dat demisia.

Ai “noștri” însă nu pregetă să ne bage cu capul în lațul globaliștilor puși pe cenzura unui mijloc de comunicare a cărui utilitate și amploare îi sperie. Mult mai greu va ieși adevărul din gura oamenilor, când masca anonimatului va cădea.

3. Sub pretextul primirii de apeluri nefondate de către serviciul de urgență 112, SRI propune și legislativul aprobă, ca de la primăvară toți utilizatorii de cartele preplătite să furnizeze datele lor personale companiei de telefonie, altfel cartelele lor vor fi dezactivate.

Nu e mulțumit sistemul cu faptul că oricine poate fi urmărit după timbrul vocal la nevoie, ci vrea ca supravegherea să fie în masă, după șablonul american Echelon, al NSA, la care serviciile române au acces limitat, în schimbul predării totale și complete a informațiilor și a secretelor de stat, către stăpânii momentului. Evident, nouă nu ne rămâne decât să ne bucurăm de faptul că asupritorii noștri sunt locali și au acelaș accent cu noi.

4. Înrobirea noastră către bănci continuă neabătută. Ca și cum împrumuturile devastatoare către FMI nu au fost îndeajuns, Ministerul Finanțelor a imprumutat 1,5 miliarde USD de pe piața americană (4,9 miliarde lei) și 9,93 miliarde lei de pe piața internă pentru a acoperi deficitul nominal estimat pentru acest an, de 11,2 miliarde lei.

Unde ajunge o familie care împrumută pentru a-și acoperi deficitul lunar, știm cu toții: la executarea silită a casei și a bunurilor sale.
Unde va fi România ăstora nu le mai pasă, căci ei vor fi plecați din funcții, consumându-și rodul călduț al trădării și al incompetenței lor în pace.

Sau poate că nu? Când un guvern naționalist cu adevărat reprezentativ va scoate România din lațurile cu care este împiedicată acum, gândesc eu că ‘alde Itzăresku nu-și va mai bea vinurile podgoriei proprii decât în amintirile din care va trăi vreme îndelungată într-o celulă răcoroasă, împărțită cu alții ca el.
De ce să mai răbdăm noi greul și împilarea, când pe fruntea javrelor ăstora e scris cu litere de-o șchioapă “PUȘCĂRIAȘ” ?

sursa eufrosin

cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites