Sunday, February 12, 2012

GIGI RULEAZA FIN

Pe mine nu ma intereseaza ca o face de talent, de reclama, de megalomanie, de nebunie UATEVA DUDE!!!

Gigi din banii lui a inchiriat utilaje si i-a luat pe suporterii Stelei sau oricare alt voluntar platindu-le benzina, mincarea si cazarea plus un loc in loja la nush ce meci bengos DACA VIN SA DEA CU LOPATA sa scoata oamenii de sub zapada.
Conteaza de ce? Conteaza ca are bani?
I say BRAVO GIGI!

Becali s-a ţinut de cuvânt: a dus 12 utilaje şi mii de lopeţi în Vrancea! Apelul lui Gigi către localnici

Patronul echipei de fotbal Steaua Bucureşti, Gigi Becali a ajuns azi-noapte în faţa Consiliului Judeţean Vrancea şi a fost aşteptat de peste 100 de vrânceni care şi-au manifestat dorinţa de a-l ajuta pe latifundiar la deszăpezirea judeţului.

Primele două încărcătoare cu lamă mari, de tip volă au şi fost direcţionate către comuna Dumitreşti, unde sunt izolate în acest moment peste 1500 de persoane. Becali a promis că va mai aduce în Vrancea 12 încărcătoare cu lamă şi 1000 de lopeţi. "

Fac apel la locuitorii din Vrancea să participe la acţiunea de deszăpezire. Nu voi pleca de aici (n.r. Vrancea) până când nu se va deszăpezi tot judeţul. Îi aşteptăm în faţa Consiliului Judeţean Vrancea. Utilaje avem, lopeţi avem, dar avem nevoie de forţă de muncă. Ca să terminăm azi. Va fi o tabără de lucru şi nu plecăm până nu rezolvăm problema.

În câteva zile rezolvăm situaţia ", a spus Gigi Becali, care a cumpărat 40 de perechi de bocanci, şosete, mănuşi şi fesuri pentru cei care vor face parte din echipa sa.

La rândul său, un focşănean care a venit în faţa Consiliului Judeţean Vrancea a precizat că va participa la acţiunile de deszăpezire pentru a ajuta semenii săi. "Am ieşit din casă pentru a da o mână de ajutor celor care au nevoie de noi. Doar nu o să stau în casă, să rup patul", a spus un focşănean. Deoarece oamenii din Focşani nu au ieşit în număr mare pentru a merge la dat zăpada, Becali a chemat întăriri de la Bucureşti.

text şi foto Dumitru George (Focşani)

SURSA PROSPORT




cybershamans
(
karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites