Wednesday, January 11, 2012

Panică în tramvaiul 41! Un maniac înţeapă femeile cu un ac

- Victimele lui se tem că ar putea fi infectate cu HIV sau hepatita C!

O adevărată isterie este pe cale să reizbucnească în Capitală.


Acesta este bărbatul care ar fi înţepat-o pe tânără în tramvaiul 41
Acesta este bărbatul care ar fi înţepat-o pe tânără în tramvaiul 41
41
La fel ca în urmă cu câţiva ani, un bărbat face victime în tramvaiul 41. El foloseşte un ac pentru a înţepa femeile, iar acestea se tem că ar putea fi infectate cu HIV sau hepatita C.

Zilele trecute, o tânără a fost înţepată în piciorul drept în timp ce călătorea cu tramvaiul. Incidentul a avut loc în apropiere de staţia Lujerului.

Prietenul victimei a oferit pe blogul său câteva amănunte despre bărbatul care a rănit-o şi s-ar putea să o fi îmbolnăvit.


"Aceasta persoana a urcat in spatele ei, odata cu ea, la statia 41 de la Billa Drumul Taberei, iar apoi a simtit o intepatura tare in piciorul drept. Cand s-a uitat in spate era aceasta persoana care avea o basca in mana si a aruncat-o intr-o punga pe care o detinea si apoi se chinuia sa arunce in punga ceva ce parea lipit de podul palmei.

Prietena era in stare de soc si nu a realizat ce s-a intamplat exact, dar cand si-a dat seama a reusit sa faca poze persoanei care s-a dat jos la statia Lujerului. Ea apoi a coborat la statie Pod Ciurel de unde am luat-o eu cu masina. A sunat la 112 si i s-a zis sa faca plangere la politie.

Am mers la Institutul de Boli Infectioase "Prof. Dr. Matei Bals" unde s-a constatat intepatura (se vedea cu ochiul liber) i s-au recoltat probe pentru analize de sange si i s-au facut cateva vaccine profilactice pentru ce s-a putut. Acum, timp de 6 luni, trebuie sa mergem la analize si sa ne rugam ca nu a fost nimic pe ac. Ce nu se poate vaccina e Hepatita C si HIV", a scris Florin, citat de "Jurnalul Naţional".

Florin a fost contactat de mai multe femei, şi ele agresate, care l-au recunoscut pe bărbatul cu acul. Se pare că porecla sa este Elvis şi locuieşte în Drumul Taberei.

"Am fost la politie sa depunem plangere si sa facem o identificare pe baza unor poze, la programul de identificare, dar a ramas pentru duminica, pentru ca aveau probleme tehnice. Am fost la spital, am facut analize, au confirmat intepatura. Ne este frica de ce-i mai rau, ne asteptam la orice. Omul acesta cu asta pare sa se ocupe, cu abuzul femeilor in mjloacele ce transport in comun. Am primit mai multe telefoane in acest sens. Norocul nostru a fost ca a apucat sa-i faca poze. Se pare ca locuieste pe undeva prin Drumul Taberei", a completat el.

Iată semnalmentele: aproximativ 40 de ani, înălţime aproximativ 1,80 m. Poartă o geacă de culoare deschisă şi ochelari de vedere, tuns scurt.

Informatia a fost confirmata si de reprezentantii Politiei Capitalei. Purtătorul de cuvânt al institutiei, Diana Sarca, a precizat pentru Realitatea că o persoană de sex feminin a făcut marţi o plângere la Secţia 22 de Poliţie legată de faptul că ar fi fost înţepată cu un ac de o persoană necunoscută în tramvaiul 41, pe data de 5 ianuarie.


Autor: R.M. L.
cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites