Saturday, June 11, 2011

azam ali - abode (bombay dub orchestras continental drift remix)


This song first was sung by Hayedeh and most recently it was sung by Azam Ali with new title: Abode ------------------------------
­--- آشیونه Ashiyuneh Home هنوز روی درختا فقط جای کلاغه Still, on the boughs of the trees, there are only crows (Crow- Symbol of misfortune) گلا پرپرن ای وای Ah, The flowers are withered یه دیوونه تو باغه There is a madman in the garden دلم یک گل آتیش My heart is like a goblet of fire تنم کورهء داغه My body is like a stove (burns so bad)

Share/Bookmark

250 Year Old Devraha Baba of Vrindavan (Very Rare Footage)



Devraha Baba was a siddha who lived for over 250 years, before entering samadhi in 1989. So elderly was he that the first President of India, Dr. Rajendra Prasad, more than fifty years ago, said that his father had sat at the feet of Devraha Baba as a child - that is, in the middle of the nineteenth century - and Devraha Baba was already elderly at that time.


This rare video footage was recorded for a russian television channel around 1987-1989, so it is not in English.

Mundial de Tango Extraordinary Couple



Share/Bookmark
cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0

ROMANIA LU'BASESCU


Share/Bookmark
de la catavencu citire

cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0

Project Camelot Interviews Benjamin Fulford - Part 1 of 3



Share/Bookmark
cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0

Fin de l'ultimatum 18Mars2011 Benjamin Fulford



Share/Bookmark
cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0

El Camino Del Guerrero



Share/Bookmark
cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0

Friday, June 10, 2011

SWEET DREAMING



Share/Bookmark

TRANSPARENT LAMA

Share/Bookmark

Transparent Lama (2006)


Transparent Lama: Story of Lama Ole Nydahl & Hannah Nydahl about their Bhutanese Lama
POvestea lui Lama Ole si a Hannei Nydahl despre maestrul lor butanez.

The film presents one of the great Tibetan Buddhism teachers of the Karma Kagyu order, Lama Lopen Tseche Rinpoche.
Filmul il prezinta pe unul dintre marii invatatori budisti ai liniei Karma Kagyu, Lama Lopen Tseche Rinpoche.


The movie covers material from two countries: Nepal - where he was a abbot of a monastery in his final years, and Bhutan - his country of birth.
Documentarul acopera material din doua tari: Nepal-unde acesta a fost staretul unei manastiri in ultimii sai ani de viata si Bhutan-tara sa de origine.



His first western students Ole and Hannah Nydahl share the memories about their spiritual teacher Tseche Rinpoche.
Primii sai studenti occidentali Lama Ole si Hannah Nydahl impartasesc memoriile lor despre acest mare guru.

Demonoid

TRAILER:


source
cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0

Cazul Dominique Strauss-Kahn

Share/Bookmark


de Cristian Ionescu

Sub aparenţa unui scandal sexual, „iluminaţii” satanici francmasoni aparţinând cumplitei elite mondiale îşi spală rufele în public îndepărtând pionul care nu le mai convine şi în acelaşi timp perseverând într-una din acţiunile lor preferate, aceea de a prosti mulţimile. Nu vă „îngrijoraţi”, praful pe care ei îl aruncă în ochii fiinţelor umane naive şi credule prin intermediul mass-mediei, de fapt, nu tulbură deloc planurile şi intenţiile lor criminale.


Recent, un nou scandal politic a zguduit mass-media mondială, în special pe cea europeană şi americană.

Este vorba despre arestarea şefului FMI (Fondul Monetar Internaţional), Dominique Strauss-Kahn, de naţionalitate franceză, la 14 mai 2011 pe aeroportul JFK (John F. Kennedy) din New York, sub acuzaţia de viol asupra unei cameriste şi încarcerarea acestui om politic timp de patru nopţi, fără drept de cauţiune, la una dintre cele mai violente şi stricte închisori din SUA, Riker Islands.


Un sondaj de opinie francez al CSA (Conseil Superieur de l'Audiovisuel – Consiliul Superior al Audiovizualului) arată că peste 60% dintre cetăţenii chestionaţi consideră că, fostul director al FMI este victima unei înscenări. Ziariştii francezi de la agenţia de presă Reuters se întreabă şocaţi cum de un asemenea personaj sus-pus al elitei mondiale ca Dominique Strauss-Kahn, nu dispunea de imunitate diplomatică, în timp ce presa americană reproşează mass-mediei franceze că se preocupă prea puţin de vieţile private ale politicienilor săi.

Nathalie Kosciuko Morizet (ministru francez al Transporturilor, Dezvoltării şi Ecologiei) afirmă că acest eveniment este o ruşine pentru Franţa. Ea declara recent după arestarea lui Dominique Strauss-Kahn: „Am încredere în justiţia americană... este atât de franţuzesc să vedem conspiraţii peste tot, cred că ţine de cultura noastră.”


În prezent DSK (cum îl apelează presa franceză pe fostul şef al FMI) este reţinut în arest într-un apartament din cartierul de lux Manhattan (New York), după ce a fost eliberat din penitenciarul de maximă securitate Rikers Island pentru o cauţine de 1 000 000 de dolari, cu o garanţie de 5 000 000 de dolari.

El are voie să părăsească apartamentul numai pentru vizite la tribunal, la doctor, la un lăcaş de cult şi la avocaţii săi. Fostul şef al FMI (pus sub monitorizare antisuicid) este în permanenţă păzit de un gardian înarmat şi supravegheat video fiind obligat să poarte o brăţară electronică, toate aceste „servicii” costându-l 200 000 de dolari pe lună.


Nu sunt oare cam exagerate aceste metode de arest pentru un bărbat de 62 de ani care oricum nu a fost încă condamnat şi care până mai deunăzi deţinea cheile FMI (unul dintre cele mai importante organisme internaţionale, politico-financiar-economice, pentru instituirea Noii Ordini Mondiale)?


Cine este de fapt Dominique Strauss-Kahn?

Născut pe 25 aprilie, Dominique Strauss-Kahn este un politician francez care a fost între anii 1997-1999 ministrul de finanţe al Franţei. În anul 1999 a fost obligat să îşi dea demisia din cauza unui scandal judiciar care data din perioada de dinaintea mandatului său, în timpul căreia fusese avocat pentru marile corporaţii.

Între anii 2002 şi 2004 candidează din nou şi ajunge în fruntea partidului socialist din Franţa. La 1 noiembrie 2007 este numit director al FMI. Pe la mijlocul lunii octombrie 2008 este implicat într-un scandal, fiind învinuit de abuz în funcţie şi încercare de viol asupra unei angajate.

El a negat aceste învinuiri şi, fără dovezi concrete, ancheta a fost încheiată.

De origine evreiască, fostul şef al FMI aparţine elitei francmasonice satanice „iluminate” mondiale. El este doar un pion (mai ales recent ne-am putut da cu toţii seama de asta prin arestarea cel puţin abuzivă care i s-a făcut şi deloc în acord cu statutul său diplomatic) al elitei satanice mondiale.

Apartenenţa unui individ ca Dominique Strauss-Kahn la cumplita sectă a francmasoneriei poate fi cu uşurinţă investigată şi recunoscută după semnalele masonice pe care acesta le transmite prin fotografiile sale apărute în mass-media pe parcursul carierei sale politice.

După propiile sale cuvinte, spuse jurnaliştilor de la publicaţia franceză Liberation, Kahn considera cu o lună înainte de la destituirea sa (pardon, demisia) de la conducerea FMI că are toate calităţile pentru a fi preşedintele Franţei.

Într-un interviu din luna aprilie, pentru aceeaşi publicaţie franceză, Dominique Strauss a spus că, crede că „este urmărit“ şi a numit trei dintre principalele obstacole care ar putea să îi apară în eventualitatea în care ar fi candidat la preşedenţia Franţei „femeile, banii şi faptul că sunt evreu”.

Numit de presa franceză drept „seducător” el a adăugat: „da, îmi plac femeile... şi ce dacă... dar aş putea deveni foarte uşor victima unei capcane, de exemplu o femeie care susţine că a fost violată de mine într-o parcare şi căreia i-au fost promişi 1 000 000 de dolari pentru ca să inventeze asta”.

De când a fost arestat pe teritoriu american la data de 14 mai 2011 sub acuzaţia de viol, presa şi programele de ştiri TV abundă de imagini şi informaţii despre noul statut al fostului şef FMI, acela de criminal (deşi încă nu i s-a dovedit vinovăţia), cum ar fi: terminat din punct de vedere politic, obosit în sala de judecată, pervers sexual. Pe scurt, indiferent de rezultatul procesului, mass-media ne arată că Dominique Strauss-Kahn nu mai are în prezent nicio putere, sau influenţă politică.


Sau oare doar se vrea să credem asta pentru a se putea afirma apoi, că şi cei din elita mondială sunt judecaţi ca orice om de rând?
Dar oare pe cine a supărat atât de tare Dominique Strauss-Kahn încât de pe-o zi pe alta să îşi piardă întreaga carieră bine „lucrată” şi susţinută de către „fraţii” masoni?

Paris CNN transmitea în 18 mai că fostul ministru al Culturii şi Educaţiei din Franţa, Jack Lang (coleg de partid cu Dominique Strauss-Kahn) a calificat sistemul de justiţie american drept „inuman”, versiunile scandalului date de către poliţie drept „contradictorii”, el afirmând că totul „pare a fi o linşare publică” şi nu înţelege „cum de i s-a refuzat cauţiunea când nu a fost demonstrată făptuirea unor acte violente”.

Jean-Marie Le Guen, politician socialist, coleg de partid cu Dominique Strauss-Kahn a denunţat că modul în care îl prezintă mass-media pe fostul şef FMI (drept un criminal) este „foarte violent şi umilitor”.


Agenţia Reuters titra la 18 mai părerea lui Michael Bloomberg (primarul bilionar al oraşului New York) despre tratamentul pe care SUA îl aplică lui Dominique Strauss-Kahn. Bloomberg a fost de acord că parada afişată de mass-media americană în legătură cu Kahn (prezentat în cătuşe şi nebărbierit) este umilitoare şi că ar fi chiar nedreaptă dacă acuzatul va fi găsit nevinovat.

Tot el a adăugat „dar dacă nu vrei să te afli în ipostaza criminalului, nu săvârşi crima”. Oare la ce crimă se referă Bloomberg din moment ce lui Dominique Strauss-Kahn încă nu i-a fost demonstrată vinovăţia şi, conform legii ar trebui să beneficieze de aşa-numita prezumţie de nevinovăţie.


Un pion care a „călcat pe lângă”...

În prezent sunt multe controverse în jurul scandalului în care este implicat fostul şef al FMI. În timp ce apropiaţii şi angajatorii femeii care susţine că a fost agresată îi iau apărarea acesteia şi spun că este un angajat model, cunoscutul economist rus Mihail Hazin lansează o nouă ipoteză, transmisă de Agerpress.

Acesta susţine că Dominique Strauss-Kahn ar putea fi victima magnaţilor de pe Wall Street (district financiar al oraşului New York) şi că scandalul sexual nu ar fi decât o răzbunare în urma demersurilor fostului şef FMI de a reforma întregul sistem financiar modern.

Dominique Strauss-Kahn ar fi vrut să înlocuiască dolarul american cu SDR (Special Drawing Rights adică Drepturi Speciale de Retragere sau Împrumut). Ne putem raporta la SDR ca la o monedă artificială folosită de către Fondul Monetar Internaţional ca un fel de „coş în care se depun monedele naţionale”.

FMI foloseşte SDR în scopuri de contabilitate internă. SDR este alocat de către FMI ţărilor sale membre şi este garantat de către guvernele ţărilor respective. În prezent, SDR este alcătuit din dolar, sterling, euro şi yen, dar se aşteaptă participarea şi a altor monede internaţionale.

Din publicaţia engleză UK Telegraph din data de 10 februarie 2011 aflăm următoarele:

Dominique Strauss-Kahn, directorul managerial al FMI şi-a exprimat dorinţa instaurării unei noi monede unice mondiale, care ar putea ameninţa serios dominaţia dolarului american şi ar proteja, după spusele sale, împotriva unor viitoare dezechilibre financiare.”


Iată ce afirma CNN Money (canal TV financiar) în luna februarie 2011:

FMI a prezentat un raport asupra înlocuirii dolarului ca rezervă mondială de valută. FMI a spus că SDR ar putea ajuta la stabilizarea sistemul financiar global... FMI în mod curent împrumută fonduri de natură SDR. Deşi SDR nu este o monedă tangibilă, există economişti care afirmă că SDR ar putea fi folosit ca o variantă mai puţin volatilă a dolarului american.

Dominique Strauss-Kahn a afirmat că pe parcursul timpului, rolul SDR va fi acela de a asigura un sistem financiar internaţional mult mai stabil.”„FMI a propus de asemenea crearea de SDR sub formă de garanţii de împrumut denominate (adică eliberate în termenii unei anumite unităţi monetare cum ar fi dolari sau yeni) care astfel vor putea reduce dependenţa băncilor centrale de Trezoreria SUA.

FMI a sugerat de asemenea că anumite bunuri, cum ar fi petrolul şi aurul, care sunt comercializate în dolari americani, ar putea fi evaluate folosind SDR
.”
Având în vedere toate acestea se poate spune că Dominique Strauss-Kahn nu numai că ataca dolarul american, dar avea în plan falimentul Trezoreriei SUA (!).

Să vedem cam ce fel de progres înregistra planul lui Dominique Strauss-Kahn de a înlocui USD (dolarul american) cu SDR. Potrivit unui comunicat de presă din luna mai 2011 a agenţiei Reuters aflăm următoarele:

Creditul de resurse generale al FMI a înregistrat o creştere uimitoare de 65.5 bilioane de SDR, echivalentul a 104 bilioane de USD, la data de 12 mai 2011 în comparaţie cu 6.0 bilioane cât evalua aceasta în decembrie 2007. Aşa-numitul nou plan de împrumut care a intrat în vigoare la data de 1 aprilie, a mărit resursele de împrumut ale FMI de la 120 de bilioane SDR înregistrate la data de 31 martie, la 269 bilioane de SDR înregistrate la data de 12 mai”.
Deci începutul nu era deloc rău pentru un proiect atât de ambiţios.

Apropo, ştiaţi că până şi infamului Bernard Madoff (un fost şef al NASDAQ - cea mai importantă bursă de valori din SUA, care a delapidat mii de cetăţeni americani de peste 65 bilioane de dolari în decursul a 20 de ani şi a fost condamnat la 150 de ani de închisoare) i s-a permis totuşi să rămână în apartamentul său de lux din Park Avenue (în valoare de 7 milioane de USD) cât aştepta pentru proces?

Dar nu şi lui Dominique Strauss-Kahn, care a fost închis fără drept de apel şi fără a-i fi demonstrată vinovăţia timp de patru nopţi la penitenciarul de maximă securitate şi violenţă extremă Rikers Island. Probabil că Mafia satanistă „iluminată” americană nu îl prea are „la inimă” pe Kahn sau, oricum ar sta lucrurile, cu siguranţă nu este considerat a fi unul de-al lor.


Și a călcat strâmb, rău de tot...

Am spus mai sus că FMI este unul dintre organismele principale internaţionale, din punct de vedere financiar, politic şi economic care serveşte elitei satanice „iluminate” a francmasoneriei la instaurarea Noii Ordini Mondiale. Dominique Strauss-Kahn era până de curând cel ales să reprezinte interesele satanice ale elitei, ca şef al FMI.


Acesta este discursul pe care l-a făcut Kahn, fostul şef al FMI, la data de 1 noiembrie 2010, având ca subiect Dezvoltarea umană şi distribuirea averilor.


Afirmaţiile lui Dominique Strauss-Kahn din acest discurs arată destul de evident că „îi răsăriseră” idei noi şi liberale care nu mai erau în acord cu ordinele elitei „iluminate” şi nici cu instaurarea Noii Ordini Mondiale. Se poate spune că noua viziune a lui Kahn nu era limitată la moneda SDR, implicând deasemenea şi shimbări largi în interiorul FMI care ar fi rezultat în decade de garanţii neoliberale.

Ideea de bază a lui Dominique Strauss-Kahn era axată pe o nouă formulă de împrumut şi garanţie, formulă care ar fi înlăturat elementele globalizării şi ar fi pus un și mai mare accent pe coeziune socială, cooperare şi multilateralism.

Cităm câteva fragmente din discursul pe care fostul şef FMI l-a făcut cu şapte luni înainte de a fi obligat să îşi dea demisia:

dispoziţia de a admira şi aproape de a glorifica pe cei bogaţi şi puternici neglijând persoanele de condiţie săracă este una dintre cauzele universale a corupţiei moralităţii noastre”, „taxarea progresivă poate de asemenea să încurajeze echitabilitatea prin redistribuire, iar acestea ar trebui susţinute”, „inegalitatea este corozivă, ea strică societatea din interior, ilustrează şi exacerbează pierderea coeziunii sociale, ea este patologia acestei epoci şi cea mai mare ameninţare asupra sănătăţii oricărei democraţii”.


Oare ce era în capul acestui pion al elitei masonice „iluminate” când a făcut asemenea afirmaţii? Îşi închipuia Dominique Strauss-Kahn că acest punct de vedere îl va ajuta în campania electorală prezidenţială din Franţa pe care plănuia să o câştige? Sau oare, într-un mod incredibil de crezut, vorbea serios ?...

Iată ce a avut de spus Bob Chapman, (binecunoscut analist financiar care a scris articole despre afaceri, finanţe şi economie în peste 200 de publicaţii, fost bursier principal pe piaţa aurului şi argintului, care la ora actuală deţine şi editează Prognoza Internaţională, un compendiu de informaţii în domeniul afacerilor finanţelor şi economiei, al problemelor sociale şi politice peste tot în lume) despre fostul şef FMI, Dominique Strauss-Kahn, într-un interviu la un post de radio independent din SUA:

Dominique Strauss-Kahn este un miliardar aparţinând pe linie genealogică familiei Rothschild. După scandalul în care se află acum e clar că elita de la Washington nu îl vrea pe el să se ocupe de aşa-zisa justiţie socială. Politica tradiţională a FMI a fost mereu aceeași: impunerea taxelor pe spinarea oamenilor săraci. Bineînţeles că de-a lungul acestui proces, ei (elita satanică) s-au îmbogăţit şi au devenit mai puternici.

FMI nu a fost altceva decât o operaţiune a Wall Street încă de la început. Lui Kahn nu i-a plăcut că trebuia ca FMI să salveze băncile vestice şi cele de pe Wall Street.

El a fost în favoarea regularizărilor care să fie impuse deoarece, fără niciun fel de control asupra acestor organizații se distrug vieţile oamenilor de rând. Joseph Stiglitz (economist laureat al premiului Nobel, fost membru al Consiliului pentru sfaturi Economice al lui Clinton, fost prim-economist al Băncii Mondiale) a afirmat aceleaşi idei şi ca urmare, el nu mai lucrează nici pentru FMI, nici pentru Banca Mondială.

Consider că ce i se petrece acum lui Dominique Strauss-Kahn este o înscenare. Cred că el nu va face închisoare până la urmă, deoarece este un membru al „iluminaţilor”. A fost o ceartă între ei şi el a pierdut. Oamenii ăştia sunt plini de trucuri murdare şi vor face orice, oricând, pentru a-şi păstra poziţia.

După părerea mea, totul este o şaradă şi până la urmă se va afla. Dominique Strauss-Kahn nu este preferatul meu, însă trebuie să fim corecţi, iar eu cred că așa stau lucrurile în acest caz
.”


Povestea oficială a scandalului Dominique Strauss-Kahn

Conform spuselor lui Paul J. Browne, purtătorul de cuvânt al Poliţiei din New York:

Evenimentul s-ar fi produs sâmbătă 14 mai 2011, în jurul orei locale 13, în apartamentul 2806 din hotelul Sofitel, ocupat de şeful FMI, al cărui cost este de 3000 de dolari pe noapte. Apartamentul dispune de living, sala de conferinţe, şemineu şi dormitor.

Când femeia în vârstă de 32 de ani a intrat pentru a face curat, credea că apartamentul este neocupat. Dominique Strauss-Kahn se cazase în cursul zilei de vineri. Potrivit declarațiilor femeii, Dominique Strauss-Kahn a încercat să o agreseze sexual, forţând-o să intre în dormitor şi apoi în pat, după ce în prealabil a încuiat uşa apartamentului. A doua tentativă s-ar fi produs în baie, dar femeia a reuşit să fugă şi să apeleze serviciul 911
.”

Arestat la scurt timp după aceea pe aeroportul JFK, după ce se îmbarcase într-un avion cu destinaţia Franţa, procurorii au formulat împotriva lui Dominique Strauss-Kahn şapte capete de acuzare, pentru care riscă, potrivit unor surse, o pedeapsă cumulată de până la 70 de ani închisoare.

Oare cum de tocmai şeful FMI (acelaşi care plăteşte 3000 de dolari pe o cameră de hotel, poartă costume de 25000 de euro şi decide ce stat dă faliment şi care supravieţuieşte) ar fi vrut să violeze o cameristă dintr-un hotel, ştiind foarte clar că asta i-ar putea ruina cariera. Sau poate se baza pe faptul că apartenenţa sa la elita satanică francmasonică o să îl scoată basma curată?


Oare cum de camerista a intrat în camera de hotel înainte ca aceasta să fie eliberată (într-un hotel select precum Sofitelul din New York!) spunând ulterior că habar nu avea cine era clientul (!). Şi tocmai când bărbatul ieşea de la duş...


Prin intermediul mass-mediei aflăm că Dominique Strauss-Kahn şi-a sunat apoi soţia şi i-a spus că i s-a petrecut ceva grav. Apoi s-a îmbrăcat în grabă, şi-a uitat telefonul (!) şi alte obiecte în camera de hotel, a luat prânzul cu fiica sa (care este martorul cheie al procesului) şi apoi a fugit la aeroport unde a fost prins şi arestat după ce se îmbarcase în avion.


Mass-media prezintă într-o lumină nepărtinitoare cazul Dominique Strauss-Kahn?

Cam cât de departe de adevăr se află informaţiile prezentate cetăţenilor de către mass-media americană? Un fost preşedinte al binecunoscutului şi popularului canal TV american CBS NEWS, pe nume Richard Salent, spunea:

Treaba noastră este să dăm oamenilor nu ceea ce ei vor, ci ceea ce decidem noi că ar trebui să aibă”.


De ce nu apare oare în mass-media faptul că reformele fostului şef al FMI (arestat la New York) ameninţau serios supremaţia dolarului american şi mai mult decât atât, ţinteau către falimentul Trezoreriei SUA? Nu ar fi fost corect din partea unei mass-medii libere să prezinte „povestea” scandalului Dominique Strauss-Kahn din toate unghiurile?

În schimb, majoritatea posturilor principale TV şi publicaţiilor presei îl prezintă pe fostul şef FMI dintr-un singur punct de vedere, cel al elitei satanice „iluminate” care controlează din umbră mass-media.


Iată ce spunea Lyndon Johnson (fost preşedinte SUA) făcând referire la mass-media americană: „Reporterii sunt nişte păpuşi. Ei doar răspund la comenzile celor care trag sforile”.


yogaesoteric
07 iunie 2011


cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0

THE FIRE YOGI

Share/Bookmark


The Fire Yogi: A Story of an Extraordinary Journey

3dMaxMedia Inc. introduces The Fire Yogi a 47 minute documentary exploring the journey of a Yogi who has the extraordinary ability to use a unique breathing technique to get into union with Fire.

This non-religious documentary portrays a rare and unusual Fire Ritual performed by a Yogi from India and the subsequent chemical analysis of his clothing and physical tests that examine this supernatural phenomenon. The Yogi has performed this Fire Ritual for a total of 1000 days over the last 45 years.

The Yogi, weighing a mere 94 pounds around 43 kilos has been able to survive on only two bananas and a mere glass of milk with a few drops of water twice a day for the last 28 years. The ritual is performed for Universal Harmony , Global Welfare and Individual Prosperity. Many aspects of the Yogi are on the edge of unbelievability, while at the same time highlighting the power and endurance of human mind, body and spirit.




The Fire Yogi - pt. 1 de Set-Heh

cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0

Haideţi să-l consolidăm pe Zolty!

Share/Bookmark

Oameni buni, dragi oameni buni,

Presupun că îl mai ţineţi minte pe Zolty.

Cine este Zolty?


Zolty este, după părerea mea, bloggerul cel mai ambiţios din blogosferă: orfan de mamă şi după o copilărie petrecută prin şcoli pentru persoane cu nevoi speciale, la ora actuală suferă, printre altele, de o distrofie musculară acută, şi-a petrecut toată viaţa într-un scaun cu rotile, scrie pe blog cu cele două degete (!!!) care i-au mai rămas funcţionale, şi, ca să fie tacâmul complet, casa în care locuieşte cu fratele său se surpă fără graţie. Singura sursă de venit a familiei este pensia sa de dizabilitate, iar fratele este şomer într-o zonă de o sărăcie atroce.


Ce am făcut până acum?


Anul trecut am demarat o campanie pentru a-l ajuta şi am reuşit, împreună cu voi, să-i izolăm bucătăria (la ora actuală, numai bucătăria este locuibilă). Lucru inspirat, deoarece mai ţineţi minte ce geruri am avut astă-iarnă, şi cu ocazia asta au economisit nişte lei cu gazul – lei pe care, de altfel, oricum nu îi aveau.


Trupa de bloggeri voluntari de turele trecute au fost Zamfir cu Ulise, dacul liberzerocrat cu inimă mare, alături de colegul Attila, prietenul Arpi şi Cosmin fără de care nu am fi reuşit nimic. (esenţial în schemă) şi sibianul


Ce vrem să facem anul acesta?


Treaba este gata numai pe jumătate ! Iar anul acesta avem un plan mai ambiţios. Anul acesta vrem să-i consolidăm fundaţia casei, iar în toamnă să-i mai izolăm măcar încă o cameră.


Cum puteţi ajuta?


Lucrurile acestea costă, iar popularizarea cazului este esenţială.
- avem nevoie, ca şi până acum, de donaţiile voastre, pe care vă rog să le trimiteţi pe numele colegului Attila Ilyes, în contul RO14INGB0000999900198927


- de asemenea, vă rog să şi preluaţi această ştire pe blogurile voastre pentru a populariza cazul cât mai mult. Vă rog să menţionaţi şi povestea lui Zolty, poate senzibilizăm mai multe inimi şi reuşim să strângem o sumă decentă pentru a face ceva frumos şi trainic.


- dacă există printre dvs. vreo firmă care se poate lipsi de câţiva muncitori şi de niscai materiale (la etapa aceasta munca voluntară nu ajunge) şi doreşte să ajute, vă rog frumos să mă contactaţi la adresa groparu punct ro la gmail punct com. Vă pot oferi la schimb reclamă gratis pe blogul acesta de n-o s-o puteţi duce.


Ca şi până acu, vă voi ţine la curent cu ce reuşim să facem. Trupa Maya (care, aşa cum vă spunea, astăzi sărbătoreşte 1 an de activitate printr-un concert în Gambrinus) au disponibilitatea de a organiza un concert umanitar pentru Zolty, în viitorul foarte apropiat.


Vă mulţumesc anticipat şi haideţi să ne apucăm de treabă! Promitem că nu zidim nici o Ană nicăieri, jur.

via groparu



cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0

KEISHUN-THIS WEEK IN ROMANIA女体書道 男体書道 by Yurie



Share/Bookmark
cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0

Vladimir Kush



Share/Bookmark
cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0

MOTHER AYAHUASCA SINGS AND HEALS



Share/Bookmark
cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0

HEALING SONG OF AYAHUASCA



Share/Bookmark
cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0

KUNDALINI

New NASA research points to possible HAARP connection in Japan earthquake


Share/Bookmark


(NaturalNews) Recent data released by Dimitar Ouzounov and colleagues from the NASA Goddard Space Flight Center in Maryland highlights some strange atmospheric anomalies over Japan just days before the massive earthquake and tsunami struck on March 11.

Seemingly inexplicable and rapid heating of the ionosphere directly above the epicenter reached a maximum only three days prior to the quake, according to satellite observations, suggesting that directed energy emitted from transmitters used in the High Frequency Active Auroral Research Program (HAARP) may have been responsible for inducing the quake.

Published in the Massachusetts Institute of Technology (MIT) publication Technology Review, the findings are presented alongside a different theory called Lithosphere-Atmosphere-Ionosphere Coupling, which hypothesizes that the heating in the ionosphere may have been caused by the impending earthquake as the fault line released radioactive radon.

This theory, of course, is not actually proven, but is instead presented as a possible explanation for the presence of the high-density electrons and emitted infrared radiation that was observed.


Another explanation for this strange heating -- and one that, upon analysis, seems much more likely -- is that it was an indication that concentrated energy was used to induce the earthquake, and not the other way around. Numerous credible reports and scientific observations reveal that HAARP technology is fully capable of being used as a scalar weapon, meaning it can emit strong electromagnetic pulse bombs that can alter weather or trigger seismic fault lines.


Evidence that HAARP is not only capable of inducing earthquakes, but that it appears to have been used on Japan


A casual glance at the graphics presented as part of Ouzounov's research data shows near-perfect heat rings present above the epicenter of the quake. If radon emissions from the fault line were truly responsible for creating these heat zones, they would more than likely have had irregular, scattered appearances, rather than concentric circles. This anomaly by itself debunks the theory that the impending earthquake caused the heat patterns.


Also, readings from the HAARP Induction Magnetometer, which visualizes the frequency spectrum of signals detected in the earth's geomagnetic field, show that a steady, ultra-low frequency (ULF) of roughly 2.5 Hz was being broadcast days before the earthquake.

The 2.5 Hz ULF happens to be the exact same frequency as the
natural resonance produced by an earthquake -- and since there were no constant earthquakes occurring on the days before the quake as the HAARP Induction Magnetometer appeared to indicate, the logical conclusion is that the signal was being broadcast to induce the quake (http://presscore.ca/2011/?p=1624).


Some would argue that HAARP is not capable of producing such frequencies, especially at the power levels that would be required to induce a massive earthquake like the 9.0+ that occurred in Japan. But testimony by various governments says otherwise.


On April 28, 1997, then US Secretary of Defense William S. Cohen gave an important keynote address at the Conference on Terrorism, Weapons of Mass Destruction, and US Strategy at the University of Georgia in Athens. When asked a question about terrorism, Cohen had this to say as part of his response about the type of technology that existed, even back then:


"Others are engaging even in an eco-type terrorism whereby they can alter the climate, set off earthquakes, volcanoes remotely through the use of electromagnetic waves" (http://www.defense.gov/transcripts/...).


This admission counters the claims made by some that no such technology exists, and that it is impossible to create seismic activity using directed energy. Clearly the technology has been around for a while, and the notion of it being used as a weapon is anything but a baseless conspiracy theory.


Then, there is the EU report on the environment, security and foreign policy, that was released on January 14, 1999 (http://www.europarl.europa.eu/sides...). This report outlines various types of weapon threats, including a section entitled, "HAARP - a weapons system which disrupts the climate."


The paper explains that HAARP is "run jointly by the US Air Force and Navy," and that one of its purposes is "to heat up portions of ionosphere with powerful radio beams." It also states the following important details:


"HAARP can be used for many purposes. Enormous quantities of energy can be controlled by manipulating the electrical characteristics of the atmosphere. If used as a military weapon this can have a devastating impact on an enemy. HAARP can deliver millions of times more energy to a given area than any other conventional transmitter. The energy can also be aimed at a moving target which should constitute a potential anti-missile system."


Later references to HAARP describe it as "a matter of global concern," emphasizing that most people have no idea it even exists. This was written, of course, more than a decade ago -- and yet not much has changed since that time, despite several pushes to make HAARP more transparent. But if HAARP is truly responsible for helping to induce some of the seemingly natural disasters that occur in the world, it is no surprise that the program continues to be kept largely under wraps.


You can view the HAARP Fluxgate Magnetometer for yourself at the following link:
http://maestro.haarp.alaska.edu/cgi...


Sources for this story include:

http://www.technologyreview.com/blo...


cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0

Smiling Buddha Meditation Technique for Peace and Happiness

Thursday, June 9, 2011

Lykke Li - Get Some


And cause i can I'm gon' got west
Just like a man Im the fortress
Like the shotgun I cant be outdone
I'm your prostitute, you gon' get some

Share/Bookmark
cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0

Happy Juice - Peru


HERE...A DOCUMENTRY ABOUT AYAHUASCA

Share/Bookmark
cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0

The Revolution Business - World



Share/Bookmark

Asaf Avidan & the Mojos - Empty Handed Saturday Blues (live at Haldern P...


Baby, I've got some news
You ain't gonna like
Baby I've gone and made you my muse
Believe me, I wasn't even trying.

Now, I've got you on the run again
Now I've got you leaving on your train
Now I've got nothing in my hand
Now I've got you on the run again

Babe, you've got me on the ropes
Babe, you've got me, only god knows
Disappearing with no cause.

Now, I've got you on the run again
Now I've got you leaving on your train
Now I've got nothing in my hand
Now I've got you on the run again

More lyrics: http://www.lyricsmania.com/empty_handed_saturday_blues_lyrics_asaf_avidan_and_the_mojos.html
All about Asaf Avidan+And+The+Mojos: http://www.musictory.com/music/Asaf+Avidan+And+The+Mojos

Share/Bookmark

INITIEREA UNEI VRAJITOARE



Share/Bookmark
cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0

CINE SE DUCE LA VRAJITOARE



Share/Bookmark

Sting House



Share/Bookmark
cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0

BASE SI CAVALERII DE MALTA


Share/Bookmark

Marele Maestru al Ordinului de Malta, impresionat de interiorul Palatului Cotroceni


“Mulţumesc pentru vizită. Este o plăcere să vă văd la Bucureşti”, a spus Băsescu, la începutul convorbirii tete-a-tete cu Alteţa sa Eminentisimă Fra’ Matthew Festing.


“Vă mulţumesc mult. (…) Este splendid aici, este magnific. Fantastic, fantastic”, a spus, la rândul său, Fra’ Matthew Festing, impresionat de Salonul Albastru, unde se desfăşoara întrevederea.


“E ceea ce pot face românii atunci când vor”, a replicat şeful statului român.


“Splendid, ce loc minunat. Voiam să vin în România de mai mulţi ani şi nu am apucat”, a continuat Marele Maestru al Ordinul de Malta, care, de altfel, este expert în artă.


Principele şi Marele Maestru al Ordinului Suveran Militar şi Ospitalier al Sfântului Ioan de Ierusalim, de Rodos şi de Malta, Alteţa sa Eminentisimă Fra’ Matthew Festing, care se află în vizită de stat în România, a fost primit, miercuri, pe platoul de ceremonii al Palatului Cotroceni, cu protocolul rezervat şefilor de stat.


În timpul Cruciadelor, alături de Templieri acţiona la Ierusalim şi un alt Ordin militaro-călugăresc: „Ospitalierii” sau „Ioaniţii”, cei care astăzi sunt cunoscuţi sub numele de Cavaleri de Malta.


Dacă în ceea ce îi priveşte pe Templieri, Ordinul s-a împrăştiat după ce Jacques de Molay a fost ars pe rug pe 18 martie 1314, Ioaniţii şi-au continuat activitatea, foarte asemănătoare cu cea a Templierilor, până în zilele noastre. Principiile şi acţiunile lor îi demască drept una din cele mai puternice grupări oculte supra-naţionale care acţionează în spatele scenei politice şi financiare mondiale.


Scurtă incursiune în istorie


Istoria cavalerilor de Malta începe în anul 1048, când un grup de negustori din republica italiană Amalfi a cerut permisiunea să construiască la Ierusalim o biserică, o mânăstire şi un spital care să ofere asistenţă pelerinilor. În anul 1113, comunitatea monastică ce s-a dezvoltat în jurul spitalului a fost recunoscută printr-o Bulă papală şi a primit privilegiul de a-şi alege conducătorii independent de orice autoritate laică sau religioasă.


Cunoscuţi până atunci ca şi „Ospitalieri” (de unde şi numele de spital din zilele noastre), din acest moment încep să se numească „Ordinul Sfântului Ioan de Ierusalim”.


Cei care îl alcătuiesc sunt militari şi călugări totodată (o combinaţie extrem de dubioasă ţinând cont de principiile divine ale non violenţei), de origine nobilă şi depun un triplu jurământ de sărăcie, castitate şi supunere. Vorbim deci de un grup militaro-religios care se bucură de o serie de privilegii: pot purta arme şi mai ales pot circula liber (fără a avea nevoie de permise de liberă trecere sau alte aprobări).


În plus, prin Bula papală din 1113 sunt total independenţi de orice autoritate statală, constituind ceea ce în termeni moderni s-ar numi o structură supra-naţională. Cu timpul au devenit şi o forţă militară terestră şi navală foarte importantă.


Cavalerii provin din toate ţările Europei. Şi astăzi în Malta, le sunt arătate turiştilor opt capele dedicate diferitelor limbi ale Ordinului: franceză, italiană, engleză, spaniolă, germană şi diverse dialecte ale acestora. Existau sedii diferite pentru fiecare limbă, care erau numite „auberge”, un fel de hanuri sau palate în care cavalerii provenind de pe aceeaşi filieră locuiau împreună.


Structura aceasta o întâlnim astăzi şi în trupele NATO, cu care cavalerii au multe lucruri în comun. Simbolismul lui opt apare atât în Crucea de Malta cât şi în simbolul NATO. La fel cum NATO a fost constituit ca o forţă militară de apărare a păcii, şi acest Ordin este alcătuit din „cavalerii ai păcii”.


În anul 1291, după pierderea ultimului bastion creştin de la Acra, cavalerii se refugiază în Cipru. Izgoniţi şi de acolo, ajung în insula Rhodos unde rămân timp de 200 de ani şi pun bazele unei importante forţe navale în zona mediteraneană, care atacă frecvent teritoriile turceşti, siriene şi egiptene. Jafurile şi distrugerile provocate îl fac pe sultanul Soleiman magnificul să atace Rhodosul în anul 1522.


Cavalerii rezistă eroic timp de 6 luni după care sunt înfrânţi, iar supravieţuitorii sunt obligaţi să părăsească insula. Rătăcesc timp de şapte ani prin diverse ţări şi în 1530 împăratul Carol Quintul, cu aprobarea papei Celement al-VII-lea, le oferă insula Malta.


Cu această ocazie se stabileşte ca Ordinul să rămână neutru în caz de război între naţiunile creştine. Când în 1798 Napoleon Bonaparte ocupă Malta, cavalerii sunt constrânşi să abandoneze insula şi se împrăştie în toate ţările Europei. De-abia în 1834 Ordinul se stabileşte în mod definitiv la Roma, unde deţine şi astăzi Villa Malta şi Palatul Malta, ambele teritorii malteze în statul italian.


Puţini, dar plasaţi în poziţii cheie


Conform propriilor statistici, Ordinul de Malta numără astăzi 12.500 de „cavaleri”, cărora li se alătură 80.000 de voluntari. Nu vă imaginaţi cumva că în cazul lor a îndrăznit cineva să considere voluntariatul ca fiind trafic de fiinţe umane sau exploatare.


De pe un site de prezentare al Ordinului, aflăm chiar că există doar 38 de „cavaleri” de Malta în adevăratul sens al cuvântului. Mai precis, doar 38 dintre ei au depus ca şi în vechime cele trei jurăminte: de castitate, de sărăcie şi de supunere. Restul sunt persoane aflate foarte departe de aceste valori şi, desigur, serios implicate în politică sau afaceri.


Despre aceştia trebuie spus faptul că ei nu depun decât jurământul de obedienţă totală faţă de Ordin. Ţinând cont de poziţiile de putere pe care ei le ocupă în societate, un astfel de jurământ îi transformă în instrumente ale unor interese străine de cele ale popoarelor sau statelor pe care ar trebui să le reprezinte.


Pe lângă faptul că timp de secole au reprezentat o importantă forţă armată terestră şi navală, Cavalerii de Malta au rămas până în zilele noastre o importantă putere ocultă financiară şi politică. Majoritatea membrilor sunt de origine nobilă, iar printre condiţiile primirii în Ordin se află aceea de a deţine o poziţie socială, titluri şi o avere importantă.


Această condiţie, oricât ar părea de bizară este cheia puterii financiare a cavalerilor. De altfel, în vechime, averile nobililor ce se înrolau ca şi cavaleri de Malta reveneau la moartea acestora Ordinului.


Încă de la început Ioaniţii s-au constituit ca o organizaţie şi forţă militară supra-naţională, şi aşa au rămas şi până astăzi. Îi regăsim acum peste tot, dar mai ales în Consiliul pentru Relaţii Externe al SUA (CFR în limba engleză), CIA, FBI, NATO, Bilderberg, Comisia Trilaterală.


Toţi „Cavalerii de Malta” deţin funcţii politice care le conferă imunitate diplomatică. Astfel ei au acoperire pentru foarte multe din activităţile ilegale în care sunt implicaţi şi se pot sustrage în caz de nevoie cercetării autorităţilor.


Strânse legături cu francmasoneria


Într-o planşă ce reproduce structura francmasoneriei, regăsim la nivelul Ritului de York Cavalerii de Malta şi binecunoscutul lor simbol printre gradele cele mai înalte. Mai ales, Loja Propaganda Due (P2) din Italia a avut strânse legături cu ei.


În cartea „Cavalerii întunericului”, François Hervet scrie: „în decembrie 1969 a avut loc o întâlnire secretă în biroul contelui Umberto Ortolani, ambasadorul cavalerilor de Malta în Uruguay, la care au participat mai multe capete ale lojei P2: Licio Gelli, Roberto Calvi, Michele Sidona, toţi implicaţi în omorârea Papei Ioan Paul I şi în masive fraude bancare.”


Istoricul militar român Mihai Dogaru afirma într-o emisiune TV în 2006: „Cavalerii de la Malta reprezintă una dintre cele mai vechi ramuri ale „Ordinului Cuceritorilor” (societate francmasonică în care sunt admişi doar cei care au deja un anumit grad de iniţiere ocultă). Ei au o Constituţie proprie şi au jurat să depună toate eforturile în scopul stabilirii Noii Ordini Mondiale.”


Cavalerii de Malta sunt cei care au pus bazele CIA. Allen Dulles şi Bill Donovan, primii directori ai CIA, numiţi chiar „taţii” acestui serviciu de informaţii, erau cavaleri de Malta. La fel stau lucrurile şi cu urmaşii lor: Wiliam Casey, directorul CIA în timpul guvernării Reagen şi John Mc Cone, directorul din timpul guvernării Kennedy.


Mulţi membrii notabili din armata SUA sunt cavaleri de Malta:


Alexander Haig – secretar de stat în timpul preşedintelui Ronald Reagan, şeful personalului de la Casa Albă în timpul guvernărilor Nixon şi Ford. Între 1974 şi 1979 el a fost comandatul forţelor SUA şi NATO în Europa, şi a jucat un rol important în sângeroasele războaie din Vietnam şi Corea.


William Westmoreland – general american care a comandat operaţiunile militare în războiul din Vietnam.


Charles A. Willoughby – pe numele real Adolf Tscheppe Weidenbach, fost nazist, general în armata SUA şi şeful spionajului în timpul războiului din Corea.


Pe lista cavalerilor de Malta se află şi: Tony Blair – fostul premier al Marii Britanii, David Rockefeller – mare magnat, filantrop şi un personaj cheie în tot ceea ce înseamnă conspiraţii, J. Edgar Hoover – fost director al FBI, Giscard d’Estaing – fost preşedinte al Franţei, Juan Carlos – rege al Spaniei, George H.W. Bush – fost preşedinte al SUA şi cântăreţul Frank Sinatra.


Mână în mână cu naziştii


Pe lângă zona mediteraneană şi Africa, principala sfera de influenţă a cavalerilor de Malta se află în America Latină. Dictatorul Augusto Pinochet (preşedinte al statului Chile până în 1990) şi Juan Peron (ales de trei ori preşedinte al Argentinei şi implicat în adăpostirea unor criminali de război nazişti pe teritoriul acestei ţări) erau şi ei cavaleri de Malta.


O serie de nazişti, unii dintre ei declaraţi criminali de război au fost cavaleri de Malta:


Reinhard Gehlen – general nazist, şef al serviciilor de spionaj din Germania până în 1968, recrutat apoi de SUA pentru a coordona acţiunile de spionaj din timpul războiului rece în Uniunea Sovietică. După război a primit cea mai înaltă decoraţie a Ordinului Marea Cruce de Merit.


Heinrich Himmler – nazist bine cunoscut şi criminal de război, comandant al trupelor SS şi al Gestapoului.


Kurt Waldheim – membru al Wehrmacht-ului (Înaltul comandament al forţelor armate naziste) în timpul celui de-al doilea război mondial, devenit secretar general al Naţiunilor Unite din 1972 până în 1981 şi preşedinte al Austriei.


Franz von Papen – nobil german, cancelar al Germaniei în 1932, ofiţer nazist şi unul dintre personajele cheie care au acţionat în culise făcând posibilă venirea lui Hitler la putere.
Fritz Thyssen – om de afaceri nazist care l-a susţinut financiar pe Hitler.


Pe lângă toţi aceşti nazişti cavaleri de Malta, Ordinul a fost implicat direct în ceea ce s-a numit „Rat Line” – operaţiunea de scoaterea din Europa a naziştilor de rang înalt şi a oamenilor de ştiinţă care activau în lagărele de concentrare naziste.


Mulţi dintre ei au ajuns în America Latină, una din zonele controlate de Cavalerii de Malta, datorită privilegiilor pe care membrii acestui Ordin le au. Ne referim cu precădere la libera lor circulaţie. Practic, Cavalerii de Malta le-au pus la dispoziţie acestor criminali de război paşapoarte diplomatice false.


Penny Lernoux scrie în cartea sa „People of God”: „După război, baronul Luigi Parrilli, aristocrat italian şi cavaler de Malta a început negocierile secrete dintre dintre liderii SS şi şeful CIA, Allen Dulles.


Allen Dulles şi cel care l-a succedat, John Fosters lucraseră împreună, înainte de a ajunge directori ai CIA, în conducerea companiei lui Rockeffeler, Standard Oil. Cu acest prilej ei stabiliseră strânse relaţii cu I. G. Farben, fabrica ce producea gazolină pentru maşinile de răboi naziste, dar şi substanţa Zyklon B utilizată în lagărele de concentrare (această ramură a I. G. Farben a devenit ulterior renumita fabrică de medicamente Bayer).


Jurnalistul de război George Seldes a publicat câteva aticole în presa vremii despre acest subiect, şi rezultatul a fost că au încercat să îl omoare de mai multe ori, iar în final niciun ziar nu a mai vrut să îi mai publice articolele.”


Într-un viitor articol vom reveni cu detalii privind implicarea acestei organizaţii oculte în multe dintre evenimentele tragice sau controversate ale epocii actuale.


În România activează, ca şi pe plan internaţional, două „aripi” ale Cavalerilor de Malta: „Ordinul Suveran Militar de Malta”, reînfiinţat în 1990 şi „Ordinul Suveran Sfântul Ioan de Ierusalim, Cavaleri de Malta” adus în ţară în 2003 de omul de afaceri Constantin Buzatu şi orientat mai mult spre Rusia.


Conform unor date publicate de România Liberă, Ordinul Suveran Militar de Malta numără în România „16 cavaleri şi 1200 de voluntari organizaţi în 26 de filiale”. Dintre aceştia, cinci cavaleri au fost numiţi în februarie 2007.


Cealaltă ramură ţine de sistemul Prioratelor naţionale instituit de o Confederaţie a Cavalerilor Cruciaţi, organizaţie internaţională care se prezintă ca având 30.000 de membri la nivel mondial, dintre care aproximativ 200 sunt români.


Prioratele au apărut în primul rând din cosiderente materiale, în urma unor înţelegeri între cavaleri şi Rusia ţaristă, pentru ca aceştia să nu piardă controlul financiar al unor zone cucerite de ruşi în care ei aveau deja multe investiţii. Primele priorate au fost înregistrate legal în 1911. Anul 1955 a reprezentant un moment foarte important, întrucât li s-a recunoscut acestora dreptul de a constitui o federaţie supranaţională.


În ultima perioadă, cele două ramuri româneşti ale Cavalerilor de Malta au părut să intre într-o luptă făţişă în goană după prozeliţi. După ce „Ordinul Suveran Sfântul Ioan de Ierusalim” i-a iniţiat pe actorul Jean Constantin şi pe prinţul Dimitre Sturza la Suceava, Ordinul Suveran Militar de Malta a ripostat organizând în premieră la Bucureşti o ceremonie publică de primire a unor cavaleri. Presa a relatat pe un ton foarte favorabil aceste evenimente, ajungându-se până acolo încât postul de televiziune Realitatea TV a transmis în direct ceremonia, care a durat mai bine de două ore.


A urmat apoi un tir de declaraţii de presă în care Constantin Bălăceanu Stolnici, reprezentantul Ordinului Suveran Militar de Malta şi Dorin Potolincă, Mare Prior pentru Europa de Est, reprezentant al Ordinul Suveran Sfântul Ioan de Ierusalim se acuzau reciproc de impostură şi îşi arogau statul de „singuri şi adevăraţi Cavaleri de Malta”.


În iunie 2007, România a devenit priorat, ceea ce înseamnă că a fost admisă în Federaţia supranaţională. Cu această ocazie, la Arad au mai fost numiţi patru cavaleri. Fiecare dintre ei au trebuit să scoată din buzunar 486 de euro ca taxă de primire în Ordin, la care se adaugă o cotizaţie anuală de 50 de euro, după cum a declarat presei cel care a condus ceremonia, Paull Switmen, Mare Cavaler al Ordinului Teutonilor din Germania.


Această ceremonie s-a desfăşurat în catedrala ortodoxă din Arad, la ea participând preoţi ortodocşi, ca de altfel şi la alte ritualuri masonice, lucru ce nu a scandalizat pe nimeni, ci dimpotrivă. Constantin Buzatu a fost numit Mare Prior, şi cu această ocazie România a primit dreptul de a-şi trimite reprezentanţi în guvernul Cavalerilor de Malta (altă găselniţă supranaţională). În acest guvern, Dorin Potolincă este ministru al culturii, iar Dimitrie Sturza ministru al activităţilor umaniste.


Pe politicienii români îi unesc interese oculte


În fruntea listei de cavaleri de Malta din România se află nimeni altul decât Adrian Năstase. Într-un interviu din anii ’90, Adrian Năstase vorbeşte despre faptul că este cavaler de Malta şi că a fost numit undeva în afara ţării. Pentru a-şi justifica apartenenţa la acest Ordin el declară că „urmează tradiţia familiei”. Tatăl său, după absolvirea Şcolii Militare de Ofiţeri ca şef de promoţie ar fi fost primit în Ordin.


Tot el arată că „în România dintre cele două războaie mondiale majoritatea cadrelor militare de elită făceau parte din acest Ordin.” Adrian Năstase este de altfel deţinătorul Marii Cruci a Ordinului de Malta din 1992, lucru cu care se mândreşte atât pe site-ul său, cât şi în CV-ul postat pe siteul Parlamentului.


Constantin Bălăceanu Stolnici – „mentorul” ziarului masonic Ziua şi primul ortodox acceptat în Ordinul Suveran Militar de Malta. Imediat după primirea sa în această grupare ocultă, în 2003 el declara pentru ziarul Adevărul: „Este prima oară că se constituie oficial un nucleu ortodox, sub denumirea de „Familiarii Ordinului de Malta”, iar eu am fost ales să conduc această formaţiune, cu un pronunţat caracter ecumenic”.


Constantin Bălăceanu Stolnici a fost până nu demult membru în Consiliul Electoral al Patriarhiei române şi a avut de spus un cuvânt greu în ceea ce priveşte alegerea noului patriarh, tot un ecumenist. În acest fel Cavalerii de Malta s-au asigurat că Biserica ortodoxă română va merge în direcţia dorită de ei, adică cea a catolicizării.


Puskás Zoltan – senator UDMR care s-a aflat din 1991 la conducerea Serviciului de Ajutor Maltez. În cadrul şedinţei Senatului din 1 septembrie 2003 privind alegerea membrilor Biroului permanent, el este prezentat explicit ca fiind cavaler de Malta, semn că acest detaliu contează în forul legislativ al ţării:


„Pentru funcţia de secretar, în continuare îl propunem pe domnul senator Puskás Valentin-Zoltán, cavaler de Malta” găsim scris negru pe alb în transcrierea acestei şedinţe postată pe siteul Senatului.


Constantin Buzatu – om de afaceri arădean, preşedinte al Asociaţei internaţionale a gărzilor de corp şi serviciilor de securitate, fost vicepreşedinte al organizaţiei judeţene PSD Arad. Este cel care după ce a fost primit în Ordinul Suveran Sfântul Ioan de Ierusalim din Ungaria a adus această grupare în 2001 în România, mai întâi la Arad. Are strânse conexiuni cu Poliţia locală.


Lizica Mihuţ – rectorul universităţii Aurel Vlaicu din Arad, face parte tot din Ordinul Suveran Sfântul Ioan de Ierusalim (după cum vedem în acest Ordin sunt primite şi femei).


Tiberiu Dekany – viceprimar al Aradului, preşedinte al organizaţiei municipale a PNL Arad şi lector la Universitatea Aurel Vlaicu din Arad (condusă de „sora” sa malteză Lizica Mihuţ). A fost cercetat penal pentru abuz în serviciu contra interesului public cu consecinţe deosebit de grave cu privire la înlesnirea vânzării frauduloase a unui teren pe care se afla fosta fabrică de zahăr din Arad. În noiembrie 2007 a fost însă scos de sub cercetare penală.


Levente Bognar – celălalt viceprimar al Aradului, membru UDMR şi un „adevărat” exemplu de caritate malteză. El este proprietarul unui imobil istoric evaluat la 10 milioane de euro, situat în centrul Aradului. În anul 1990 clădirea a fost revendicată şi câştigată în instanţă de una din mătuşile soţiei sale. Aceasta susţine că a primit moştenire imobilul respectiv, însă autenticitatea actului în cauză este contestată.


Cele aproximativ 50 de persoane care locuiesc în acest imobil şi se află în pericol de a fi date afară de viceprimar l-au dat în judecată în 2001 pentru fals, uz de fals şi înşelăciune.


Ei susţin că falsul este dovedit de două expertize grafologice. În septembrie au organizat un miting în faţa Parchetului Arad pentru a protesta faţă de modul în care justiţia tergiversează acest proces. De ce este tergiversat procesul putem înţelege doar dacă ne gândim la apartenenţa lui la Ordinul cavalerilor de Malta, dat fiind faptul că are „fraţi” bine plasaţi în justiţie.


Şerban Dimitrie Sturdza – urmaş al boierului Dimitrie A. Sturdza, care în secolul XIX a fost secretarul particular al lui Alexandru Ioan Cuza şi s-a întors împotriva acestuia, devenind apoi prim-ministru în guvernul liberal al lui Ion Brătianu. Locuieşte acum în Elveţia, dar s-a implicat şi în politica românească, fiind consilier economic în guvernul Năstase şi partener de vânătoare al fostului premier şi „frate”.

Neculai Bujor – reprezentantul familiei Sturza în România şi fost director economic în cadrul Primăriei Suceava.


A fost demis din această funcţie datorită faptului că a furat din banii publici. În 2006, procurorii DNA au dispus trimiterea sa în judecată pentru luare de mită, abuz în serviciu contra intereselor publice, fals intelectual, fals în înscrisuri sub semnatură privată şi complicitate la înşelăciune. Este judecat pentru o gaură în bugetul primăriei de 3,7 miliarde lei vechi.


Ancheta a stabilit că doar timp de un an în cadrul primăriei Suceava au fost trecute ca şi cheltuieli de protocol sume exorbitante. Astfel, s-au cheltuit 70 de milioane de lei vechi pe „23 tone de napolitane, salatine, fursecuri, saleuri şi săraţele, ceea ce înseamna aproximativ 50 de kilograme pe zi. De asemenea, administraţia locală a mai cumpărat 12.400 de ştrudele şi plăcinte cu mere, precum şi 4500 cutii cu alune şi 5300 pungi de cafea”.


Dincolo de ridicolul situaţiei, acelaşi Neculai Bujor mai este judecat şi pentru că a primit de la administratorul unei societăţi comerciale, Tamara Chiburcă, care îi este şi rudă, suma de un miliard de lei vechi, pentru a înlesni încheierea a 49 de contracte de furnizare de produse şi servicii între firmele administrate de Chiburcă şi Primăria Suceava.


În urma acestor înţelegeri, Tamara Chiburcă a reuşit să obţină chiar transformarea unei staţii de autobuz în magazin. Anchetatorii susţin că prejudiciul total adus Primăriei Suceava în acest al doilea caz se ridică la peste 60 de miliarde de lei vechi.

Octavian Creţu – directorul Spitalului Municipal Timişoara.


Viorel Marcu – responsabil cu problemele de cooperare internaţională din cadrul Asociaţiei Internaţionale a Poliţiştilor Timişoara.

Adrian Călin Albu – notar în Timişoara.

Cristian Buşoi – europarlamentar PNL.


Doru Trompea – preşedintele Organizaţiei Municipale a PSD Iaşi, fost şef de campanie electorală a primarului Iaşului Gheorghe Nichita, decan şi fondator al Universităţii Petre Andrei din Iaşi.

Dan Idolu – directorul aeroportului Traian Vuia din Timişoara.


Vasile Căţea – membru PSD Iaşi, om de afaceri, campion şi preşedinte al Federaţiei Române de Box. Este bănuit de conexiuni cu Omar Hayssam.


Ilie Botoş – fost procuror general al României, fost angajat al judecătoriei Alba Iulia, fost procuror militar în cadrul Parchetului Militar Cluj, practicant de karate.


Dan Deac – lector la Universitatea Vasile Goldiş din Arad, prim procuror la Turda (aproape de Alba) şi practicant de karate


Ioan Grigore Prodan – absolvent de teologie şi drept, preşedinte al Camerei de Comerţ a României în Cehia, comisar şi fondator al Comisariatului General pentru societatea civilă.


Realizator şi moderator al unor emisiuni pe Realitatea TV în 2003. Distins cu Crucea Dobrogei de Centrul Ecumenic Internaţional al Bisericilor Creştine ce ţine de Arhiepiscopia Tomisului. Un articol din ziarul Cotidianul dezvăluie că: „În anul 2002, poliţiştii din cadrul IJP Cluj l-au cercetat pe Ioan Grigore Prodan pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă.


Acesta a fost acuzat că în perioada septembrie-octombrie 2000 a pretins şi primit suma de 3.000 de mărci germane de la o persoană din Cluj, căreia i-a promis obţinerea de vize Schengen (după cum vedem vizele şi paşapoartele sunt o ocupaţie favorită a Cavalerilor de Malta n.n.). Prodan se prezenta drept finul senatorului Petre Roman, consilier guvernamental şi lider al unei organizaţii pentru drepturile omului.


El a mai fost cercetat în alte şase dosare penale pentru trafic de influenţă, înşelăciune, fals intelectual, fals şi uz de fals.”(Comisariatul pentru Societatea Civilă este numele unei organizaţii nonguvernamentale înfiinţate în anul 2003, ca parte a „Planului de unificare şi monitorizare a ONG-urilor” iniţiat de Guvernul Năstase.


Scopul neoficial al noului ONG era atenuarea presiunii crescânde la care era supusă guvernarea din partea societăţii civile. Iar ca scop declarat, „Comisariatul” îşi propune controlarea tuturor celor aproximativ 30 000 de ONG-uri româneşti!”)


Vasile Burlui – decanul Facultăţii de Medicină Stomatologică Gr.T. Popa din Iaşi, preşedintele Uniunii Naţionale a Stomatologilor din România.


Ionel Petru Pop – om de afaceri care deţine primul pavilion expoziţional din Timişoara, arhitect şi iniţiator al unui program turistic de preluare şi amenajare a unor hanuri în toată ţara, finanţat de fonduri Phare şi Sapard.


Maria Grapini – patroana unei firme de industrie textilă din Timişoara şi preşedinta Asociaţiei Femeilor de Afaceri Timiş. În 2005 se afla pe locul doi în Topul celor 100 de femei de succes din România, realizat de revista Capital. Culmea ridicolului maltez, în 1996 a primit în Italia placheta „femeia care a contribuit la dezvoltarea propriei naţiuni”.


După cum vedem, o serie din actorii care au jucat roluri principale în imensa înscenare privind MISA din martie 2004 sunt Cavaleri de Malta.


Printre ei îi regăsim pe Adrian Năstase, Ilie Botoş, mentorul Ziua, Constantin Bălăceanu Stolnici. Postul Realitatea TV le transmite în direct ceremoniile timp de ore în şir, iar ziarul Gardianul publică ample reportaje elogioase la adresa lor, sub semnătura aceloraşi autori care apoi scriu împotriva MISA.


La Arad, locul în care i s-a înscenat în 2004 lui Gregorian Bivolaru trecerea frauduloasă a frontierei, există un important fief al Cavalerilor de Malta. Tot acolo ei au importante conexiuni cu poliţia locală şi cu firmele de pază. Şi acestea sunt doar câteva din concluziile aspectelor dezvăluite de acest articol, vă lăsăm să le descoperiţi singuri pe celelalte.

Centrul Dio Bacau |

cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites