Saturday, April 16, 2011

CATcerto Promo - Mindaugas Piecaitis & Nora The Piano Cat



Share/Bookmark

part 1of 6 -Constantine the Great- Critical moment 5/6 Ancient Rome The ...



Share/Bookmark

PROHIBITIE


Share/Bookmark

Friday, April 15, 2011

PIEDRAS, ESENCIAS Y PLANTAS MAGICAS: Afrodisiacos Naturales

PIEDRAS, ESENCIAS Y PLANTAS MAGICAS: Afrodisiacos Naturales: "¿ Mito o Realidad ? Sí, es cierto: algunos alimentos o condimentos pueden ayudaros a conseguir mayo..."

Share/Bookmark

MI BELLO PAIS: NICARAGUA: Tradición Culinaria: los platillos de la Semana Sa...

MI BELLO PAIS: NICARAGUA: Tradición Culinaria: los platillos de la Semana Sa...: "La cristiandad prohíbe el consumo de carnes rojas durante la Semana Santa. Ante esta l..."

Share/Bookmark

pizzicarella (official)



Share/Bookmark

LA TARANTATA - LA VERA PIZZICA LECCESE



Share/Bookmark

Pizzica - Tamburellisti di Torrepaduli



Share/Bookmark

Italian tarantella - Salento Pizzica music - Tarantism Italy (2°p)



Share/Bookmark

Wednesday, April 13, 2011

Politie bolnava-Stat Nazist in anul 2011 (O fetiţă suspectata ca fiind c...



Share/Bookmark

Lumini misterioase April 8, 2011 In timpul cutremurului din Japonia,Miya...

Tuesday, April 12, 2011

MIEREA DIN ROMANIA ESTE FALSIFICATA

Share/Bookmark




Mierea, alimentul-minune in care multi suferinzi isi pun speranta, este deseori un fals extrem de bine vandut.

In 10 borcane alese de reporterii nostri aleatoriu din magazine si duse la analiza, laboratorul a detectat adaos de glucoza industriala, zahar, praf de porumb si gelatina. Doar urme de polen de salcam, desi pe toate borcanele scria "miere naturala de salcam".

Afla cum sa alegi cel mai bun tip de miere!

Pentru certificatul de calitate, firmele duc la testare o singura proba. Evident, una perfecta, sustin laborantii. Apoi pe piata apar zeci de mii de borcane necontrolate de nimeni.

Noi am testat mierea de la sase producatori. "Nu corespund, majoritatea. Miere falsificata cu zahar invertit si identificare de glucoza industriala", spun specialistii.

Adica avem sirop de zahar, hidrolizat de porumb, coloranti si arome. Falsuri. Asa poti tripla cantitatea si poti transforma o miere de rapita, paducel sau salcie in soiul cel mai cerut, adica salcam.

Analiza arata ca aceste borcane contin salcam intre 3 si 20%. In toate cazurile se poate vorbi despre inselaciune. Pentru riscurile asupra sanatatii nu raspunde nimeni.

Pentru copilul de peste un an, doua lingurite de miere naturala pe zi sunt, spun nutritionistii, hrana vie. Ce inseamna daca ii dai din borcanul cumparat din magazin un amestec de glucoza industriala, sirop de zahar, clei, amidon, faina de cereale si chiar tocatura de scaieti?

"Poti sa-i provoci un dezechilibru major. Pentru a preveni obezitatea, trebuie sa ne ferim de a le dezvolta gustul pentru dulce. Cu atat mai mult sa le dai zilnic sirop de zahar sau glucoza concentrata", explica medicii.

Ca sa nu mai vorbim de diabetici, care au voie miere de salcam, dar pot intra in criza de la orice adaos de zahar.


WHAT IS COMING TO EARTH? HAVE PORTALS BEGUN TO OPEN 2011? PART 2



Share/Bookmark

SARMISEGETUSA REGIA

Share/Bookmark

UN FILM INTERESANT DESPRE ISTORIA NOASTRA..AICI

POWPOW-

Share/Bookmark

V-am pus ieri un clip care speram sa va atraga atentia despre ce se intimpla in industria muzicala...astazi o sa fac referire la un articol ce face mai multa lumina in acest subiect:

Primul videoclip produs cu finantare MTV este masonic şi dezvăluie pactul cu diavolul al adepţilor acestei malefice secte planetare!



Într-un efort de a "infuza mai multă viaţă" în lumea muzicii video, MTV a anunţat anul trecut că va începe finanţarea producţiei unor videoclipuri muzicale. Melodia "Pow Pow" a formatiei LCD Soundsystem aleasă pentru primul videoclip finanţat de MTV a fost considerată un simbol reprezentativ al acestei televiziuni (şi al forţelor malefice care se afla în spatele ei). Simbolismul este atât de evident încât aproape că nu are nevoie de comentarii suplimentare, orice spectator îl poate înţelege. Totuşi vom face câteva observaţii sumare.


Clipul, care a avut premiera la MTV pe data de 4 noiembrie 2010, începe cu enunţul: "La miezul nopţii, ea a venit pentru a lua sufletele celor blestemaţi". Urmatoarea imagine ne prezintă un panou pe care se află ordonate în mod straniu o serie de accesorii - cercei, brăţări, ceasuri, ochelari, picături de ochi, carduri de credit, lentile de contact, machiaj şi altele.

Actriţa Anna Kendrick care joacă personajul principal alege o brăţară, o plasează pe încheietura mâinii şi apoi în mod magic trece printr-un perete, înainte de a păşi într-o decapotabilă în faţa căreia o aşteaptă o echipă de bodyguarzi musculoşi şi înarmaţi.


Următoarea scenă are loc în interiorul unui club de noapte extravagant, unde Kendrick rătăceşte prin mulţime înconjurată de mister şi fascinată de împrejurimi. În cele din urmă ea găseşte un separeu în care se află un bărbat şi o femeie. Bărbatul cu aer interlop, îmbrăcat într-un costum elegant, brusc nu se mai simte în largul lui.

Un personaj mai în vârstă îi prezintă bărbatului o hârtie, probabil un contract, la semnat, el însă refuză. Kendrick se aşează apoi lângă el şi, cu ajutorul mâinii, pare a emite, sub forma unui flash aproape subliminal, un simbol masonic ca în imaginea de mai jos:


Ochiul lui Horus într-un triunghi

Clipul continua cu două scene similare în care, în urma refuzului de a semna, alte două personaje dubioase sunt "vrăjite", manipulate de către personajul feminin, care le induce idei masonice, moment ilustrat cu ajutorul flash-urilor unor simboluri evidente.

Alt simbol masonic: compasul şi echerul

Ochiul în triunghi simbolizeaza "marele arhitect al universului"


Cele trei personaje blestemate de femeie se regăsesc apoi într-o lojă masonică, unde un maestru mason invită noii recruţi să se alăture altor 3 personaje: un politician, un militar şi un poliţist (reprezentanţi ai "elitei" conducătoare).

Maestrul de ceremonii, îmbrăcat în ţinută masonică, ordonă noilor veniţi să stea în linie cu politicianul, militarul şi poliţistul.

Reflexia podelei templului masonic ascunde un ochi

Reapare femeia misterioasă, strălucitoare, purtând o rochie de mireasă şi afişând către bărbaţi un zâmbet scurt, care se transformă apoi într-un rânjet ameninţător. Rochia de mireasă este o aluzie la unele elemente prezente în ritualul masonic de iniţiere în al patrulea grad al sectei masonice - "maestrul secret".

Ceremonia ritualului de grad 4 este prezentată alegoric ca o nuntă, ca un legamânt nupţial, făcut de spiritul masonului cu "divinitatea" numită "marele arhitect al universului", denumire sub care se ascunde de fapt Baphomet, Lucifer sau altfel spus Satan. În realitate acest ritual nu este decât un pact cu diavolul, o vânzare a sufletului către satan, iar femeia din videoclip reprezintă francmasoneria, maleficul intermediar venit "să colecteze sufletele celor blestemaţi", aşa cum am fost anunţaţi de la început.



În final, cei trei indivizi proaspăt racolaţi sunt înfăţişaţi dezorientaţi, bântuiţi de confuzie, plini de regrete, iar femeia ezită dacă să aleagă între o atitudine violentă, represivă simbolizată de un box (armă albă, alcătuită dintr-o placă de metal cu găuri pentru degete) aflat pe panoul cu accesorii de la începutul clipului sau între continuarea acţiunii de racolare simbolizată de o altă brăţară.


Deşi aparent acest prim videoclip finanţat de MTV promovează masoneria ca o cheie a "succesului în viaţă", a "întrarii în rândul elitelor", privindu-l la modul profund el dezvăluie preţul pe care îl platesc cei care aderă la aceasta sectă satanică: corupţia sufletească.

Nu este nici o mirare că în lumea showbizului (dar nu numai în acest domeniu) în care masoneria deţine un control cvasitotal, s-a încetăţenit satanica idee că succesul poate fi obţinut uşor şi rapid prin vânzarea ritualică a sufletului către diavol aşa cum au făcut unele pseudovedete gen
Lady Gaga, marioneta gruparii Illuminati, uneori chiar în cadrul unor showuri publice cum ar fi megaritualul masonic realizat în 2009 cu ocazia MTV Video Music Awards.

În realitate "succesul" acestor personaje este datorat celor care deţin mass media şi industria muzicală, aceştia evidenţiind cu prioritate nulitaţi manipulabile doar pentru motivul că promovează public "valorile" şi simbolurile maleficei conspiraţii francmasonice.



Să ne mai mirăm că sediul MTV Canada coincide cu sediul unui templu masonic?


LCD Soundsystem - Pow Pow



Share/Bookmark

SHOCKING : Witch Doctors and Albinos



Share/Bookmark

Monday, April 11, 2011

THE RITE-RITUALUL 2011

Share/Bookmark



Un film inspirat din fapte reale şi după cartea cu titlul “The Rite – The Making of a Modern Exorcist”, “The Rite” regizat de Mikael Hafstrom şi Michael Petroni este un thriller/dramă – supranatural ce dezvăluie venirea diavolului în cel mai sfânt loc de pe pământ.

Un student sceptic şi deziluzionat al seminarului, Michael Kovak ajunge la Roma, unde urmează şcoala de exorcism a Vaticanului la cererea episcopului său. Aici el întâlneşte un preot neortodox părintele Lucas profesorul de exorcism care îi arată partea întunecată a tradiţiilor şi ritualurile de exorcizare folosite de preoţii Vaticanului în lupta împotriva demonilor.

Împreună cu Ciaran Hinds (The Eclipse) şi Toby Jones (Capote) duc o luptă intensă cu forţe demonice ce duc într-un final la recâştigarea credinţei lui Michael.


Server 1

Server 2

Server 3

Proiectul Bluebeam - planul pentru invazia falsa a extraterestrilor in ...



Share/Bookmark

CE PARERE AVETI?

Share/Bookmark


FAPTELE ASA CUM AU FOST PREZENTATE IN PRESA:


O femeie a avortat singură, pentru că medicului de la Maternitatea Giuleşti nu îi permitea religia să o ajute!

O femeie însărcinată în luna a şasea a fost nevoită să avorteze ajutată de soţ, deşi se afla la Maternitatea Giuleşti. Tânăra a mers la spital pentru a renunţa la sarcină când a aflat că bebeluşul pe care îl aştepta suferea de sindromul Down.

Medicul de gardă, Tarek Abedou, a refuzat să o ajute pentru că religia nu îi permite să facă avorturi.

"Medicii i-au provocat avortul cu ajutorul unor injecţii. Era 4.00 dimineaţa, pe 17 martie, când soţia mi-a dat telefon şi mi-a spus îngrozită că îi este rău, că are dureri groaznice, că i s-a rupt apa, că e singură într-un salon macabru, fără nicio asistentă, fără medic. Am pornit val-vârtej spre spital, am rupt lanţul paznicilor, iar când am ajuns în salon, soţia mea năştea.


Eram plin de sânge de sus până jos şi nu ştiam ce să fac mai întâi, să-mi ajut nevasta sau să ascund copilul, să n-o traumatizez", a povestit soţul femeii pentru Evenimentul zilei.


OPINIA MEA


Am si eu o intrebare: IN TOT SPITALUL ALA NU EXISTA DECIT UN SINGUR MEDIC SI ALA MUSULMAN???CIT DE TIRFE NESIMTITE SA FIE ASISTENTELE ALEA SI FARA INIMA CA SA NU AJUTE O FEMEIE?


Am tot respectul pentru medicul musulman care a refuzat sa faca o crima-pentru ca chiar si in budism dupa 4 luni cind copilul incepe sa miste se considera crima si nu avort-pentru ca religia nu ii permite.

Mentionez ca eu personal NU sint impotriva avortului mai ales atunci cind copilul este bolnav-sindrom Down asa cum spune tatal, dar CE MAMA NAIBII AU FACUT PARINTII DE S-AU TREZIT ABIA LA 6 LUNI????????

ASTEPT PARERILE VOASTRE PENTRU CA MI SE PARE O ALTA MOSTRUOZITATE MADE IN ROMANIA







WHAT IS COMING TO EARTH? HAVE PORTALS BEGUN TO OPEN 2011? PART 1



Share/Bookmark

E441-CE BAGAM IN NOI

Share/Bookmark

IN ACEST VIDEO VEDEM CUM IN FABRICA DANONE DIN FRANTA, ESTE FOLOSITA PIELEA DE PORC PENTRU A CREEA O GELATINA CE SE ADAUGA IN PRODUSELE LOR....SI NU NUMAI...... CELEBRA E 441 ESTE EXACT ACEST PRODUS-IL INTILNIM IN MEDICAMENTE (GELULELE PE CARE LE INGHITIM), PRODUSE ALIMENTARE mai ales produsele light, pentru slabit si regim, iaurturile pentru copii....SI NICI MACAR NU STIM CE INTRODUCEM IN ORGANISM

FOARTE INTERESANT ca TIPUL SPUNE CA DACA MINORITATILE MUSULMANE SAU EVREIESTI AR STII, NU AR FI PREA BINE(ei maninca KOSHER, fara porc)
GROSS

Misterele oraşului templu Angkor Wat, supranumit a opta minune a lumii

Share/Bookmark


Paradisul pierdut al imperiului Khmer

Magnificul complex de temple Angkor Wat, supranumit „A opta minune a lumii” este considerat a fi cea mai mare structură de edificii religioase descoperite de arheologi până în prezent. Numele de Angkor Wat poate fi tradus drept „Oraşul Sfânt, care este un templu”. Datând de la începutul secolul al XII-lea, grandoarea arhitecturală a complexului de la Angkor Wat corespunde stilului clasic al templelor dinastiei imperiale Khmere, bazat pe arhitectura din sudul Indiei antice.

Imperiul Khmer (802-1431) a fost unul dintre cele mai puternice imperii din Asia de Sud. Pornind din zona care corespunde teritoriului actual al Cambodgiei, acesta s-a expansionat treptat, cuprinzând Thailanda, Laos, Vietnam, Malaezia.
Cea mai mare moştenire lăsată de khmeri este Angkor Wat, care era capitala imperiului în perioada sa de maximă înflorire. Bernard Philippe Groslier, un faimos arheolog francez, a scris despre acesta: „Poporul Khmer a preluat foarte mult de la indieni, începând cu sistemul de irigaţii, astronomie şi până la zeul SHIVA. Apoi, împăraţii khmeri au construit Angkor-ul. Ei erau stăpânii acelor timpuri. Totul era minunat, pacea, ordinea şi bogăţia domneau pretutindeni. Oamenii aparţinând castei brahmanilor erau respectaţi. Erau construite unele dintre cele mai minunate temple.”

Locuinţa sfântă a lui VISHNU
Angkor Wat se numea iniţial VRAH VISHNULOKA (lăcaşul paradisiac al lui VISHNU), împăratul khmer Suryavarman (1113-1150) consacrând oraşul templu zeului hindus VISHNU. În tradiţia tantrică, VISHNU este considerat a fi forţa menţinătoare a vieţii, zeul erotismului, al apei, abundenţei materiale şi împlinirii spirituale. Complexul de temple de la Angkor Wat acoperă o distanţă de patru kilometri pătraţi, cuprinzând peste 100 de monumente şi temple, sculpturi, statui şi basoreliefuri.
Fiind orientat către vest, el este construit astfel încât să reprezinte Muntele Meru, axa centrală a lumii sau Casa Zeilor, în tradiţia hindusă. Înaltele turnuri ale edificiului au formă de boboci de lotus, acesta fiind unul dintre simbolurile zeului VISHNU. Angkor Wat este impresionant atât din punctul de vedere al dimensiunilor sale, cât şi din cel al detaliilor. Basoreliefurile ilustrează scene din MAHABHARATA şi RAMAYANA reprezentate fidel, conform scrierilor sanscrite hinduse. Exploratorul francez Henri Moulot este primul european care, în secolul XIX, a familiarizat Occidentul cu existenţa Angkor Wat-ului. El scria: „Această construcţie rivalizează cu templul lui Solomon, fiind cu siguranţă înălţată de către un Michelangelo al antichităţii. Este mai măreaţă decât orice ne-au lăsat nouă grecii sau romanii.”

Paradisul Zeilor
Legenda spune că Angkor Wat nu a fost construit de mâini omeneşti, ci că însuşi INDRA, Domnul Zeilor, a coborât pe Pământ pentru a ridica templele. Iniţial, toate cele nouă cupole erau placate cu aur, iar cele peste 1800 de sculpturi reprezentând APSARAS-uri (nimfe celeste din paradisul lui INDRA, corespunzând elementului apă, în tradiţia hindusă) erau bogat împodobite şi colorate. Altarul central al lui VISHNU conţinea o statuie de aur a Zeului pe vehiculul său, vulturul GARUDA. Această statuie era purtată afară din sanctuar cu ocazia procesiunilor religioase.
Influenţa tradiţiei tantrice hinduse
În comparaţie cu alte ţări care au preluat elemente din tradiţia spirituală indiană de-a lungul timpului, Cambodgia nu minimalizează influenţa indiană asupra culturii locale. Prinţul Norodom Sihanouk al Cambodgiei a spus despre legăturile care există de 2000 de ani între cele două state: „Pe scurt, aş putea spune că India a fost pentru noi, ceea ce Grecia a constituit pentru occidentul latin.” S-a scris foarte puţin despre hindusimul tantric Khmer, deşi mărturiile arată că TANTRIKAS (practicanţii tantrici) erau deja prezenţi pe teritoriul Cambodgiei în perioada Evului Mediu.
Din descoperirile cercetătorilor şi arheologilor, tantrismul era cunoscut de poporul khmer, alături de shivaism, vishnuism şi budismul MAHAYANA. De cele mai multe ori se menţionează asocierea sa cu regalitatea şi elita imperiului. Câteva imagini ale lui SHIVA sugerează că acesta era adorat într-un mod tantric de către khmeri, mai ales în perioada Angkor Wat-ului. Cercetătorii şi arheologii ne spun că textele şivaite tantrice erau folosite pentru a celebra cultul personal al împăraţilor khmeri, numit DEVARAJA. O inscripţie purtând numele de Sdok Kak Thom, care datează din anul 1052, ne revelează faptul că LINGAM-ul regal a fost consacrat prin anumite ritualuri religioase şi astfel, împăratul Jayavarman II (cel care a construit Angkor Wat) a fost proclamat CHAKRAVARTIN (conducător universal).


„Zeiţele uitate” şi adorarea principiului feminin
De mai bine de 1000 de ani, Zeii şi jungla cambodgiană protejează unul dintre cele mai mari mistere arheologice de pe Terra: existenţa tăcută a peste 1800 de sculpturi ale unor „Femei Sacre” ce împodobesc Angkor Wat. Fiecare diferită faţă de cealaltă, reprezentând mai multe tipuri de frumuseţe feminină, APSARAS sau DEVATA, cum mai sunt ele numite, impresionează vizitatorii prin viaţa care pare să le anime.
Nimeni nu ştie cine erau femeile misterioase şi fascinante de la Angkor Wat şi ce rol aveau ele în cadrul imperiului khmer. Nimeni nu poate spune exact dacă APSARAS-urile au rolul de gardieni ai templului, sau doar decorează zidurile acestuia. Sau poate chiar structura templelor Angkor Wat glorifică aceste femei, prin faptul că sunt expuse într-un loc atât de vizibil. Din păcate, până de curând, singurul studiu al sculpturilor feminine de la Angkor Wat care a putut fi găsit, este cel realizat la începutul secolului XX de către Sappho Marchal, fiica custodelui templului din acea perioadă.
Una dintre teoriile recent vehiculate de către arheologi şi cercetători este aceea conform căreia oraşul templu khmer datând din secolul XII a fost construit pentru glorificarea Principiului Feminin. Mulţimea dovezilor adunate pentru a sprijini această teorie arată că Angkor Wat ar putea fi unul dintre cele mai impresionante omagii aduse feminităţii şi Divinului, manifestat prin femeie.
Deşi în ultimele sute de ani, inclusiv în zilele noastre, statutul femeii în Cambodgia a fost pervertit şi banalizat, istorici precum Trudy Jacobsen ţin să sublinieze importanţa pe care femeia o avea în tradiţia acestui popor acum 1000 de ani, în timpul imperiului khmer. Ea afirmă în cartea sa „Zeiţele pierdute: negarea puterii feminine în cadrul istoriei cambodgiene”: „Descendenţa khmeră era în primul rând matriarhală. Femeile khmere erau cultivate şi puternice. Multe erau regine şi cei mai mulţi regi îşi revendicau dreptul la tron datorită unor strămoşi ai lor care erau femei. Khmerii din vechime o venerau pe zeiţa PRAJNAPARAMITA într-unul dintre cele mai elaborate culte ale Ei cunoscute în Asia. Judecând după toate acestea, se cer a fi puse nişte întrebări fundamentale despre rolul excepţional, religios şi regal, pe care îl deţineau femeile, în trecutul îndepărtat al Cambodgiei.”

sursa fatanevazutaalumii




SECRETELE INTERZISE AL PAMINTULUI-CU SUBS IN ROMANA

Share/Bookmark


SECRETELE INTERZISE ALE PAMANTULUI !!! (subtitrare in limba romana)
http://video.google.com/videoplay?docid=-7113041039425265201

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites