Saturday, November 19, 2011

Vampirii, adevăr sau fantezie? VAMPIRES TRUTH OR FANTASY?

MISTERY DOCUMENTARY HERE

Fiinţe mitologice, vampirii trăiesc hrănindu-se cu sângele creaturilor vii. Cu toate că entităţi vampirice sunt menţionate în multe culturi de încă din preistorie, termenul de „vampir” a devenit cunoscut abia în secolul XVIII, după ce legendele vampirilor din Balcani şi Europa de Est au fost preluate de culturile Occidentale.

Superstiţiile legate de vampiri au produs isterie în masă, iar romanul „Dracula”, al lui Bram Stoker, este cel mai important roman care stă la baza poveştilor moderne cu vampiri.Acest film documentar, realizat de National Geographic, încearcă să răspundă la întrebarea: „Sunt vampirii adevăraţi sau sunt ei doar rodul imaginaţiei noastre?” şi să elucideze mitul vampirilor. De la profanări de morminte şi culte ale vampirilor până la băutori de sânge – toate acestea sunt rezumate în acest film documentar.

Vizionare online film documentar subtitrat Vampirii, adevăr sau fantezie?

cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0Share/Bookmark

2 comments:

:)) ha-ha, tocmai ma pregatesc sa plec la un restaurant într-un castel, unde sunt invitata la "Dracula dinner" :)) Trebuie sa ne îmbracam adecvat (?!?) si seara va fi plina de surprize... abia astept sa vad cum ma voi distra.
PS: frica nu mi-e, ca doar sunt stra-nepoata de-a lui Dracula :))

negru si rosu..nu poti sa dai gres..have fun...bloody fun!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites