Monday, November 21, 2011

MAGICKAL EGYPT-Egiptul magic

MAGICAL EGYPT-ALL 8 EPISODES HERE


Există o altă față a Egiptului, ascunsă marelui public. Egiptul este și tărâmul misterelor. Un film documentar în opt părți care vorbește despre o altă istorie, o istorie secretă a Egiptului moștenitor al învățăturilor înalte și capacităților magice dintr-o cultură și mai îndepărtată.

Este relatarea egiptenilor înșiși. Ecourile acestei istorii alternative răzbat din surse paralele, din miturile și istoria altor culturi antice, precum și din documentele societăților secrete.

O contracultură nouă se naște în jurul descoperirilor surprinzătoare ale unui mic grup de cercetători. Punctul focal al acestei contraculturi este interpretarea alternativă a Egiptului antic – nu văzut ca primele încercări civilizatoare ale omenirii, ci ca o cultură complet dezvoltată și inexplicabil de avansată, ale cărei realizări științifice și metafizice abia ajungem să le înțelegem.

De la esoterism la psihologie

Ce se întâmplă când aduni la un loc unii dintre cei mai renumiți esoteriști, psihologi, filosofi, istorici, mistici și istorici din lume, rugați să recreeze o școală a misterelor modernă?

Marea Operă este numele folost în mod tradițional pentru studierea și aplicarea tehnicilor care declanșează accelerarea rapidă a evoluției personale. Prin integrarea trupului cu mintea și cu emoțiile, și alinierea lor la forțele universale, fiecare dintre noi își poate activa genialitatea, cu un potențial infinit.

Marea Operă, cunoscută în trecut sub numele de Misterele sau Opus Magnum, iar în Est sub numele de Kabala și Tao, a fost codificată în tarot și în simbolurile arcane ale alchimiei și astrologiei.

Chiar dacă denumirile și culturile diferă, scopul e același: înțelegerea, organizarea și maximizarea sinelui asupra planurilor material, mental, emoțional și spiritual, și ulterior integrarea lor într-un tot unitar cu puteri cu adevărat magice.

Vizionare online Magical Egypt cu subtitrare

cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites