Sunday, November 27, 2011

HOROSCOPUL IERNII

Libertatea îţi spune ce-ţi rezervă astrele în decembrie, ianuarie şi februarie.

  • Horoscopul iernii

BERBEC 21.03 - 20.04

  • DRAGOSTE: Luna decembrie promite, mai ales în a doua jumătate, mai multe ocazii de a îmbunătăţi comunicarea cu apropiaţii. Ianuarie este o lună dinamică în plan profesional, în care nu prea aveţi timp pentru dragoste. Februarie este o lună favorabilă pentru legarea de noi prietenii.
  • CARIERĂ: Decembrie poate fi dificilă - se vorbeşte despre reorganizare, restrângere sau revenire la anumite scheme de personal. Ianuarie poate fi o lună aglomerată, cu mai multe sarcini de serviciu şi o permanentă criză de timp. În februarie va trebui să luaţi o decizie foarte clară, poate şi pe fondul unor probleme din viaţa personală, dacă veţi continua aşa sau nu.
  • SĂNĂTATE: Decembrie poate fi presărată cu momente în care veţi fi nevoiţi să abandonaţi sarcinile profesionale din cauza unor probleme fizice. Este vizat întregul aparat digestiv, care dă semne de oboseală, probabil din cauza alimentaţiei haotice. Ianuarie nu vine cu veşti mai bune, pentru că presiunea de la serviciu nu scade şi asta se poate vedea cel mai bine în stilul de viaţă. Este momentul în care aţi putea trece la un regim alimentar special, impus de funcţionarea precară a unor organe interne. Februarie nu aduce schimbări importante.
  • BANI: În decembrie, mai ales în a doua jumătate, poate fi momentul în care acceptaţi o colaborare în condiţii stricte cu străinătatea sau cu o persoană care are rădăcini în afara ţării. Din ianuarie se poate vorbi de debutul unei perioade în care se petrec tot felul de ciudăţenii cu banii voştri, de la pierderi sau reţineri, la schimbări ale încadrării sau întârzieri la plată. Această tendinţă se poate manifesta şi sub forma unui sentiment continuu de nemulţumire, senzaţia că niciodată nu aveţi suficienţi bani. Tot din ianuarie intervine un element astral care poate aduce o sporire a veniturilor. Februarie continuă pe aceeaşi linie.

TAUR 21.04 - 21.05

  • DRAGOSTE: Luna decembrie vine cu răceală sentimentală, cu o dozare precisă a gesturilor pe care le faceți față de cei dragi şi cu surpriza de a vi se răspunde în acelaşi mod. Un alt pericol e reprezentat de tendința de a măsura sentimentele celor dragi, de a socoti fiecare gest. Din ianuarie riscurile devin şi mai mari pentru stabilitatea relațiilor sentimentale, pentru că se reface o dispoziție astrală care vă sporeşte prețuirea de sine. Februarie continuă cam în acelați ton, cu deosebirea că aduce complicații şi în alte domenii de viață.
  • CARIERĂ: Decembrie poate deschide un drum pe care nu mai credeați că ați putea păşi, prin-tr- un complex de circumstanțe care vă recomandă ca alternativa cea mai bună pentru un post de administare. Ianuarie se anunță destul de dificilă, cu multă muncă, senzația că sunt necesare eforturi mai mari pentru aceleaşi rezultate. Din februarie, situația se complică şi nu mai e vorba de o senzație, ci de fapte concrete, decizii care vor duce la repartizarea unor noi sarcini profesionale. Veți fi puşi în situația de a repara greşelile altora, de a remedia un lanț de erori comise de cineva fără experiență sau fără pregătire în domeniu.
  • SĂNĂTATE: Decembrie este o lună ceva mai bună decât cele de până acum, pentru că problemele existente se pot rezolva prin metodele clasice, fără eforturi prea mari. În ianuarie, mulți dintre voi, abia eliberați de stresul anului anterior, vor dori să compenseze ceea ce au pierdut prin creşterea indulgenței față de sine şi pentru că nu-şi vor refuza nici o plăcere culinară, se pot trezi în scurt timp că au luat semnificativ în greutate. În februarie se pot reactiva anumite probleme mai vechi, precum cele renale sau cele legate de zona lombară a coloanei verterale.
  • BANI: Decembrie este o lună destul de echilibrată - ce primiți dați mai departe. În a doua parte a lunii e posibil ca veniturile să depăşească puțin cheltuielile şi să vă bucurați de un mic excedent. Ianuarie nu mai e la fel de veselă: începe cu nevoia de a vă mobiliza resursele pentru a finaliza anumite proiecte şi se poate încheia cu dorința de a economisi. Februarie vă oferă ocazia de a intra în posesia unor informații care să vă asigure un avantaj asupra concurenței în plan profesional.

GEMENI 22.05 - 21.06

  • DRAGOSTE: În decembrie sunt posibile conflicte dure din cauza problemelor familiale, însă partea a doua a lunii poate aduce împăcarea. Ianuarie vă mută atenția pe alte chestiuni, mai presante decât cele sentimentale, cum ar fi problemele unor rude. Din februarie va trebui să acordați atenția cuvenită sentimentelor.
  • CARIERĂ: A doua jumătate a lunii decembrie vă poate aduce ocazia de a semna documente care atestă rolul vostru într-un parteneriat sau o colaborare. Ianuarie pune accentul pe seriozitate şi efort, pretențiile şefilor cresc, dar creşte şi frecvența discuțiilor despre mărirea beneficiilor care vi se cuvin. În februarie se creează un context care poate sprijini concretizarea speranțelor voastre legate de găsirea unui loc de muncă apropiat de pregătirea şi înclinațiile voastre naturale.
  • SĂNĂTATE: Luna decembrie poate fi delicată, din cauza unei oboseli generalizate, care se vede în funcționarea deficitară a unor organe interne, în reacțiile mai lente sau în nevoia mai mare de odihnă. Din ianuarie va conta foarte mult felul în care v-ați educat să vă adaptați la sursele de stres. Februarie continuă această tendință.
  • BANI: Decembrie pune accentul pe cooperare, pe respectarea unor reguli pentru a utiliza un lucru care aparține familiei. Este posibil să se ajungă la discuții despre împărțirea unor bunuri sau a unor sume provenite de la părinți. În ianuarie se pot finaliza frumos şi fără complicații aceste demersuri, din dorința unui părinte, transmisă direct sau indirect, printr-un document. Puteți primi cadouri, gratuități, scutiri de la anumite plăți, aceste gesturi venind de la membrii familiei. În februarie, numărul ocaziilor de acest fel scade.

RAC 22.06 - 22.07

  • DRAGOSTE: La sfâritul anului începe o perioadă interesantă pentru cei aflați în căutarea sufletului-pereche. Şansele de a-l descoperi sunt în cercul de prieteni sau cu ajutorul amicilor. Ianuarie continuă această tendință. Din februarie începe o nouă eră pentru toți nativii, una fericită.
  • CARIERĂ: Chiar din primele zile ale lunii decembrie lucrurile se schimbă în bine pentru voi. Cei care şi-au asumat un rol esențial la nivelul unei comunități sunt chemați acum să facă lucruri mari. Din ianuarie vor avea şi sprijinul direct al unor protectori puternici. Se recomandă ca în prima jumătate a lunii decembrie să evitați semnarea oricăror documente. Ceea ce se discută acum nu va rămâne în picioare în a doua parte a lunii. Februarie este începutul unei redefiniri a traseului profesional, pe baza unor date noi.
  • SĂNĂTATE: Decembrie vine cu nevoia de a vizita specialişti, eventual din afara țării, pentru investigații complexe. Prima parte a lunii nu este însă recomandată pentru astfel demersuri, fiindcă rezultatele pot fi inexacte. Ianuarie aduce nesiguranță şi bănuieli provocate de descoperirea unor afecțiuni ale părinților, care abia acum se manifestă şi care e posibil să se fi transmis mai departe, la voi sau la copiii voştri. Februarie vă oferă acces la informații exacte, dar nu neapărat mai bune.
  • BANI: Un transfer de bunuri v-a sporit averea sau măcar a adus o oarecare siguranță, care vă ajută să țineți piept mai bine temerilor legate de viitor. În decembrie şi ianuarie sunt posibile mici câştiguri pe de urma exploatării acestor bunuri. Februarie poate aduce din nou ocazii de rotunjire a veniturilor, de această dată datorită partenerului de cuplu.

LEU 23.07 - 22.08

  • DRAGOSTE: Luna decembrie, mai ales în a doua jumătate, vă va oferi numeroase ocazii de a vă bucura de relații bune cu apropiaţii. Ianuarie vă ține ocupați la serviciu, fără ca asta să însemne că ați uitat de cei dragi. În februarie se poate vorbi despre intenția de a oficializa o relație sau de a-i da o notă mai serioasă, incluzând în planurile voastre de viitor şi persoana iubită.
  • CARIERĂ: Decembrie este prima lună dintr-o serie în care se va trece la aplicarea ideilor propuse de voi, iar prin asta vi se va recunoaşte valoarea. Ianuarie este o lună profitabilă, dacă nu v-ați neglijat obligațiile profesionale, pentru că vă scoate în față ca soluție pentru problemele cele mai dificile cu care se confruntă colectivul din care faceți parte. Februarie va continua această tendință.
  • SĂNĂTATE: Din fericire, nu există nici o amenințare reală la adresa stării de sănătate. În decembrie v-ați putea confrunta, totuşi, cu momente de scădere a vitalității, din cauza oboselii acumulate şi a stresului. Se impune o reevaluare a regimului de lucru, o gestionare inteligentă a timpului şi a volumului de muncă, dar şi a alimentației, pentru a vă revigora.
  • BANI: Aveți şansa de a deveni cei mai buni administratori ai resurselor personale, pentru ca apoi să le dați o mână de ajutor şi membrilor familiei. În decembrie sunt de aşteptat mai multe cheltuieli, pentru că sunteți în plină expansiune sentimentală. Ianuarie calmează efuziunile sentimentale şi poftele de orice fel, iar asta înseamnă cheltuieli mai mici. Evoluţia profesională pe care o aduc aceste trei luni va fi însoțită şi de creşterea beneficiilor. Banii pe care îi veți obține vor veni pe alte criterii decât cele de până acum, mai clare, mai legitime şi pe baza unor calcule mai exacte. Din februarie este de aşteptat şi o îmbunătățire a situației partenerului şi o creşterea a contribuției acestuia la bugetul familiei.

FECIOARĂ 23.08 - 22.09

  • DRAGOSTE: În decembrie este posibil să vă schimbați puțin atitudinea față de copii, să simțiți nevoia de a vă exprima sentimentele prin vorbe frumoase, gesturi calde şi mai multă apropiere. Această tendință va rămâne valabilă şi în ianuarie. Februarie aduce începutul unei perioade interesante, care poate însemna pentru unii debutul unei legături sufleteşti foarte profunde cu partenerul.
  • CARIERĂ: Decembrie e ceva mai lejeră, pentru că nu aduce nimic nou în plan profesional, în schimb ianuarie şi februarie vor cere mai multă implicare, seriozitate şi muncă. Este posibil ca unii dintre voi să reuşească, chiar din ianuarie, să finalizeze sau să reia discuțiile cu persoane aflate în străinătate care au nevoie de colaboratori. Sunt avantajați cei care studiază, care caută să îşi rafineze calitățile profesionale prin specializări şi alte forme de şcolarizare.
  • SÅNÅTATE: După primele două luni de iarnă veți putea vedea care sunt limitele propriului corp şi până unde puteți merge cu eforturile de zi cu zi. Decembrie e o lună în care vă ocupați mai mult de casă, de familie şi implicit de propriul echilibru, ceea ce poate avea un efect bun asupra stării generale, fizice şi psihice. În ianuarie găsiți puterea de a vă limita unele plăceri, pe care le simțiți ca posibilă sursă a dezechilibrelor apărute. În februarie se recomandă să acordați atenție cauzelor care au dus la cele mai importante afecțiuni ale părinților, pentru că în felul acesta veți descoperi care sunt propriile slăbiciuni şi care sunt părțile corpului care v-ar putea crea probleme în viitor.
  • BANI: Decembrie aduce o prelugire a stării de îngrijorare legată de viitor, de banii de care veți dispune şi de şansele de a vă regla situația financiară. Însă din ianuarie veți privi altfel aceste probleme, cu realism şi adunându-vă puterile ca să luați cele mai bune decizii. Tot din ianuarie sunt şanse să se reia comunicarea cu persoane aflate departe, oameni care vă pot oferi o mână de ajutor. Februarie vă pune serios la treabă, în primul rând cu ajustarea cheltuielilor, care nu mai trebuie să depăşească bugetul de care dispuneți. Vestea bună este că după prima jumătate a lunii decembrie v-ați putea bucura de beneficii din partea membrilor familiei.

BALANŢĂ 23.09 - 22.10

  • DRAGOSTE: Decembrie aduce mai multă concentrare pe problemele legate de familie, de copii şi de casă. În ianuarie şi mai apoi în februarie veți observa că a dispărut tensiunea din cuplu. Sunt în continuare posibile evenimente surprinzătoare în relațiile de lungă durată. Februarie vă aduce o creştere a tensiunilor interioare şi veţi avea nevoie de înțelegerea partenerului şi de ajutorul său.
  • CARIERĂ: În decembrie şi ianuarie se menține dorința de a fi la curent cu ceea ce fac alții în domeniul vostru, pentru a vă spori calitatea muncii. Din februarie începe să conteze tot mai mult gradul de potrivire cu profesia aleasă. Se poate vorbi despre alegeri importante, direcția fiind către o meserie cu un profund caracter uman. Lunile de iarnă vor scoate la lumină nemulțumirile pe care le-ați acumulat în legătură cu actualul loc de muncă.
  • SĂNĂTATE: Din decembrie sunt posibile manifestări de slăbiciune pe segmentul digestiv, din cauza alimentației deficitare. Va fi nevoie de măsuri pentru a restabili starea de bine a organismului. Ianuarie încurajează o abordare mai realistă a echilibrului, iar din februarie va fi nevoie de o bună organizare a vieții pe toate segmentele, pentru că revine o tendință care v-a bulversat destul de mult anul trecut.
  • BANI: Nu se anunță schimbări importante, dar este posibilă lămurirea unor probleme legate de bunurile moştenite sau preluate de la părinți. În decembrie ați putea scăpa de unele complicații financiare, fie prin creşterea contribuției partenerului la cheltuielile comune, fie pentru că primiți o mână de ajutor din partea familiei. Ianuarie este o lună mai echilibrată. În februarie ar putea creşte cheltuielile, poate şi pe fondul unor complicații în familie, care pot fi rezolvate mai uşor cu o sumă de bani.

Scorpionii au dușmani la locul de muncă

SCORPION 23.10 - 21.11

  • DRAGOSTE: În decembrie vă recăpătați tonusul, ceea ce poate avea o influență bună şi asupra vieții sentimentale. Ianuarie aduce contexte care pot sublinia importanța oficializării unei relații sau pot reface armonia în cuplurile deja sudate. Din februarie veți şti cu mai multă siguranță cine corespunde planurilor voastre de viitor şi cine nu se potriveşte.
  • CARIERĂ: Planul profesional se poate îmbunătăți progresiv, din decembrie până în februarie. Sunt foarte multe de făcut, trebuie puse în practică idei care au tot fost discutate. Nu trebuie neglijată existența unor adversari la locul de muncă şi faptul că aceştia preferă să-şi ascundă adevăratele intenții, jucând un rol diferit, pentru a vă induce în eroare. Vă formați o echipă sau vă integrați foarte bine într-un grup. Ianuarie duce mai departe acest proces. În februarie se reactivează un grup de adversari la care ar trebui să fiți atenți.
  • SĂNĂTATE: În decembrie, unele afecțiuni pot să dispară la fel de repede cum au apărut. Ianuarie e o lună echilibrată, singurul factor care vă poate şubrezi sănătatea fiind volumul prea mare de muncă. Din februarie se pot reactiva anumite afecțiuni. Sunt posibile probleme renale, complicații legate de zona lombară, dureri de spate şi chiar apariția a unor afecțiuni în zona capului.
  • BANI: Prima jumătate a lunii decembrie poate aduce unele tulburări în acest domeniu - revendicări ale unor sume primite sau neclarități în textul unor legi care vă oferă anumite drepturi. Acestea se vor remedia însă şi din a doua jumătate a lunii veţi şti pe ce sume vă bazați şi de unde pot veni beneficiile suplimentare. E posibil să acceptați anumite modificări de statut profesional, care vor duce la creşterea veniturilor. Ianuarie şi februarie sunt luni de construcție a progresului în cadrul echipei din care faceți parte.

SĂGETĂTOR 22.11 - 20.12

  • DRAGOSTE: Chiar din prima lună a iernii veți simți o revigorare a relațiilor sentimentale. Intuiția vă ajută să vă dați seama foarte repede dacă persoana care v-a ieşit în cale este cea potrivită sau nu. De la finalul lunii decembrie va dispărea temerea care v-a împiedicat să vă implicați sentimental sau să vă asumați postura de părinte. Cei căsătoriți s-au lămurit la ce se pot aştepta de la persoana iubită, iar la începutul anului viitor vor aborda cu mai multă seriozitate relația de cuplu.
  • CARIERĂ: Planul profesional se revigorează într-un rimt alert la sfârşitul anului şi în primele luni ale lui 2012. Sunt şanse de reuşită în multe proiecte, inclusiv în demersul de învățare a unei noi meserii. Luna ianuarie vă găseşte pregătiți să puneți în aplicare planurile, dar vă poate surprinde prin apariția unor dificultăți pe care nu le-ați luat în calcul şi care v-ar putea face progresul mai dificil. Februarie vine cu o tendință foarte clară de a vă implica deplin în ceea ce faceți, pentru a obține rezultate notabile.
  • SĂNĂTATE: La finalul acestui an se reactivează un sector astral care vă aduce o mai bună protecție împotriva bolilor grave. Tot de la finalul anului vă veți confrunta cu creşterea frecvenței unor probleme fizice, care nu vor afecta echilibrul general, dar vă pot pune serios pe gânduri, pentru că nu sunt normale. Sunt momente de slăbiciune organică, cu rol de semnalizare a unor viitoare afecțiuni, cele mai vizate fiind aparatul digestiv şi cel reproducător, dar şi gâtul.
  • BANI: Lunile de iarnă pot aduce o creştere a beneficiilor din munca proprie, sub diferite forme, unele pe termen scurt, sub forma unor bonusuri, altele pe termen lung, dar mai modeste. Decembrie este o lună ambiguă în plan financiar, mai ales în prima parte, dar chiar şi aşa aduce şanse de creştere a veniturilor. Ianuarie creează contexte favorabile pentru dezvoltarea profesională, iar asta va atrage după sine şi un spor bănesc. În februarie se concretizează unele ambiții secrete sau cu caracter intim.

CAPRICORN 21.12 - 20.01

  • DRAGOSTE: De la finalul lunii decembrie se instalează în zona inimii un marcator astral care aduce o lăcomie sentimentală pe care va trebui să o gestionați inteligent. Poate duce la implicarea în mai multe relații în paralel, pentru că una nu e suficientă sau vă poate împinge să înşelați persoana iubită. Farmecul personal este în creştere, la fel şi disponibilitatea afectivă, iar acest lucru va fi evident în decembrie şi ianuarie. Februarie poate aduce o domolire a acestor tendințe, pentru că sunteți solicitați mai mult în alte planuri.
  • CARIERĂ: Decembrie e o lună destul de dinamică, aveţi mult de muncă, dar în limitele cu care v-ați obişnuit deja. Ianuarie aduce o dorință de implicare, de această dată de bunăvoie, pentru a finaliza o specializare suplimentară, a vă ocupa foarte serios de studii sau a acumula informații utile pentru responsabilitățile pe care urmează să le preluați. Din februarie revine presiunea profesională care pe unii i-a exasperat anul trecut, iar pe alții i-a întărit. Apar situații urgente şi dificile, care cer multă muncă pentru a fi rezolvate.
  • SĂNĂTATE: Decembrie poate aduce mult doritele schimbări în casă, sub orice formă, inclusiv o mutare sau schimbarea numărului membrilor familiei prin plecarea cuiva. Această eliberare de o sursă de stres poate avea un efect revigorant asupra psihicului vostru. În ianuarie nu vă refuzați mici plăceri şi chiar exagerați cu satisfacerea lor, poate din cauza dispariției unor limitări care veneau din partea familiei. Februarie este momentul de trezire la realitate - poate creşte presiunea profesională şi trebuie să vă mobilizați din nou pentru a face față.
  • BANI: În decembrie şi ianuarie primiți informații care vă permit să vă faceți o imagine clară despre sursele de venit, nivelul veniturilor şi direcțiile în care vor trebui să se îndrepte aceşti bani. Este foarte bine, pentru că astfel puteți să faceți nişte calcule. Tot aceste două luni pot aduce o creştere financiară, prin schimbarea unor reguli, a denumirii sau a încadrării de care beneficiați. Apare şi o nouă sursă de venit, de această dată opțională şi plăcută. Sunt şanse de câştig fără prea mare efort sau printr-o muncă pe care nu o percepeți ca atare, pentru că este o pasiune de-a voastră.

VĂRSĂTOR 21.01 - 20.02

  • DRAGOSTE: Decembrie vine cu o creştere a nevoii de spațiu intim, de recăpătare a controlului asupra propriei vieți şi de a lua anumite decizii care să vă ofere mai multă siguranță pentru viitor. Pentru cei aflați în căutarea unei perechi apare şansa unor întâlniri speciale în cercul de prieteni, mai ales în a doua jumătate a lunii. În ianuarie se consolidează relațiile deja începute şi sporeşte nevoia de a integra persoana iubită în toate aspectele vieții voastre, de exemplu prin lansarea invitației de a locui împreună.
  • CARIERĂ: Decembrie vine cu posibilitatea de a iniția proiecte curajoase cu un prieten sau un asociat. Ianuarie este o lună mai calmă în acest domeniu, iar februarie deschide o etapă nouă în viața voastră, una în care va fi nevoie de investiții directe şi precise pentru a putea păşi pe un nou drum profesional.
  • SĂNĂTATE: Decembrie vine cu şansa de a vă vindeca, de a rezolva simplu o anumită slăbiciune fizică. Finalul lunii schimbă însă puțin direcția din care vin ispitele principale - se mută din anturaj către plăcerile casnice, culinare sau confortul sporit. Nu ar fi o problemă satisfacerea acestor plăceri, dacă nu ar avea efecte secundare, de exemplu creşterea în greutate. În ianuarie şi februarie poftele scapă de sub control.
  • BANI: În ultima lună v-ați schimbat atitudinea față de bani - sunteți mai prudenți şi aveți alte aşteptări legate de contribuția partenerului la bugetul comun. În decembrie se păstrează dorința de a pătrunde într-o altă clasă socială prin asocierea cu persoane suspuse, iar obrazul subțire, se ştie, necesită cheltuială. Ianuarie vă readuce cu picioarele pe pământ, moment bine- venit, înainte de implicarea în proiectele grandioase la care veți visa din februarie încolo.

Vărsătorii se mută cu persoana iubită

PEŞTI 21.02 - 20.03

  • DRAGOSTE: O tendință care a debutat în urmă cu câteva săptămâni vă poate face excesiv de critici cu cei din jur, partenerul de cuplu fiind ținta preferată. Şi stresul din alte domenii de viață îşi spune cuvântul, mai ales în decembrie, în plan profesional, şi mai târziu, în februarie, în plan financiar. Lunile de iarnă riscă să devină momentul în care să îndepărtați destul de mult din viața voastră partenerul. Supravegheați- vă comportamentul, ca să nu-i răniţi pe cei dragi!
  • CARIERĂ: Prima jumătate a lunii decembrie poate aduce unele complicații la serviciu, din cauza unor greşeli, care vor trebui remediate în a doua jumătate a lunii. Ianuarie e o lună destul de bună, cu ceva mai puțină presiune pe umerii voştri şi poate chiar un program mai relaxat. Februarie vine cu un element nou, deosebit de bun pentru voi, care se manifestă pe plan personal, dar va avea efecte benefice în toate domeniile vieții voastre.
  • SĂNĂTATE: Decembrie vă solicită destul de mult la serviciu şi acest lucru poate însemna un stil de viață care poate dezechilibra organismul. Ianuarie vine cu mai multă odihnă, nu neapărat prin reducerea volumului de muncă, ci prin scăderea presiunii şi a vitezei cu care trebuie să vă îndepliniți obligațiile profesionale. Din februarie veți fi conştienți de fiecare nevoie a propriului corp.
  • BANI: Decembrie este destul de confuză, pentru că vin bani din munca proprie, dar nu sunt sumele aşteptațe. Ianuarie este o lună calmă în plan financiar, dar veți începe să vă dați seama că obțineți fiecare bănuț cu multă muncă şi că sunt foarte puține posibilități de dezvoltare care să elimine acest efort permanent. Februarie face ca toate chestiunile legate de bani să devină presante, inclusiv cele care vizează veniturile partenerului, care trebuie să contribuie la proiectele gândite de voi.
cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites