Wednesday, October 26, 2011

LUNA NOUA IN SCORPION – 26 OCTOMBRIE 2011, ORA 22:53, ORA ROMANIEI-

“ O PASARE PHOENIX IN RELATII “

Posted by: Adriana In: Fazele Lunii
Luna Noua este un moment al renasterii, este un moment benefic noilor inceputuri, de a reinoi si revizui obiectivele noastre, dorintele noastre, este un moment in care energia masculina a Soarelui este anihilata de energia feminina a Lunii , este un moment de echilibru a celor doua energii contrare dar si un moment in care energia necesara schimbarii este din nou la noi.

Ascendentul momentului de Luna Noua este in Rac gradul 20:40, este un ascendent cardinal de apa a carui energie poate naste conditii noi de viata , o schimbare importanta , noi initiative, relatia cu familia poate cunoaste anumite schimbari .

Urmeaza o perioada in care izbucnirile emotionale devin ceva obisnuit, vom simti din plin influenta energiei lunare , asa cum luna trece destul de repede printr-un semn zodiacal, asa si noi vom trece de la o stare emotionala la alta destul de repede , este extrem de important sa cultivam stapanirea de sine , sa ne controlam gandurile deoarece ne vom simti exact cum vom gandi , vom gandi pozitiv atunci vom radia , vom gandi negativ , atunci vom deveni posomorati si incurcati in propriile trairi .

Ascendentul in Rac ne va face sa ne comportam exact ca si racul care cauta piatra pe care sa stea in mijlocul schimbarilor, in cazul nostru, piatra aceasta o vom gasi in mijlocul familiei, in dorinta de a-i proteja pe cei dragi dar si pe noi. Guvernatorul ascendentului este Luna in Scorpion gradul 3:01 in conjunctie cu Soarele in Scorpion gradul3:01 ce reprezinta momentul maxim al fazei de Luna Nouain Scorpion.

Luna Noua in Scorpion este energiea cosmica ce va guverna urmatoarele 28 de zile, va nuanta ansamblul vietii noastre atat la nivel de experinte cat si la nivelul interactiunii cu cei din jurul nostru.

Luna in Scorpion nu este intr-un semn prea favorabil, de fapt acest semn al Scorpionului face din energia lunara o energie cu doua taisuri , poate sa aduca destule retineri , rupturi dar si destula impulsivitate si lupta pentru putere .

Cu Luna in Scorpion putem usor deveni violenti, nedrepti, cu un comportament ce nu tine cont de nici o lege sau , la un nivel superior , putem deveni mistici, capabili de a patrunde secretele naturii , de a stapani dorintele inimii. Luna in Scorpion stie atat de bine sa eticheteze ura, iubirea , pasiunea, puterea , manipularea , misterul, secretul.

Semnatura Lunii in Scorpion este o combinatie dintre profunzimea si adancimea oceanului cu energia unui torente de munte, este forta in reinoirea vietii din tot ce este ascuns si reprimat.

Este bine sa stim ca Luna in Scorpion ofera forta prin intuitii si presimtiri, atitudinea si gesturile agresive nefiind altceva decat o reactie a imensei emotivitati pe care vom incerca sa o ascundem . Cu Luna in Scoprion , totul se simte cu “ o viteza mare , profunda “ , interiorul poate” fierbe “ dar exteriorul poate fi ca de gheata iar aceasta combinatie da tonul unei aure de mister , fericirea , furia , tristetea , extazul , angoasa merg mana in mana in aceasta perioada .

Soarele in Scorpion aduce pasiune in orice fel de activitate, fie ca vorbim de munca, de relatii, de placeri, de politica, putem spune ca este un timp in care se pune accentul pe fondul problemelor deoarece spiritul analtic si intuitia excelenta sunt armele noastre in aceasta perioada, si este cel mai bine sa ne folosim aceste “arme ‘ in a aduce lumina si adevar in orice fel de problema din viata noastra.

Este o energie ce ne face sa reactionam emotional la tot ce ofera viata , asta nu inseamna ca vom lasa sa se vada acest lucru , rar aceasta energie ne va ajuta sa fim deschisi , sa purtam “ emotiile “ la vedere , chiar si atunci cand vom dori sa facem acest lucru , exista in interior ceva care ne va tine pe loc , nu ca am dori sa fim misteriosi in mod intentionat, dar multi dintre noi vor reusi sa para o enigma .
Conjunctia dintre Luna in Scorpion si Soarele in Scorpion, deci momentul de Luna Noua realizeaza o legatura intre masculinul constient si femininul instinctiv, este un aspect ce arata ca nici una dintre planete nu o poate domina in mod natural pe cealalta.

Aceasta energie a Lunii Noi in Scorpion gradul 13:40 este sustinuta de Juno in Scorpion gradul 0:37 , este un aspect ce arata nevoia unor parteneriate ( Juno) puternice , transformatoare . Luna Noua fiind asociata cu noi inceputuri , se poate spune ca acest nou inceput poate avea legatura cu o relatie , un partener de suflet (Juno) .

Junona este un asteroid cu o influenta deosebita asupra relatiilor , ne vorbeste despre sufletul pereche , sotul, sotia, casatoria , angajamentul.

Este o energie ce ne vorbeste despre partener , cum ne dorim sa fie partenerul, acest asteroid nu ne vorbeste despre relatii pasagere ( aici,Venus are prea multe de spus si nu mai are loc si alta energie !!!!!!), influenta lui Juno o vom simti in relatiile de lunga durata ,in relatiile cu sufletul pereche , in relatiile inscrise sus in cer. Juno in Scorpion indica nevoia unui partener misterios , vulcanic, dorintele fizice sunt accentuate iar partenerii pasageri nu sunt pentru aceasta perioada .

Un partener nu poate fi acceptat doar din dorinta de a fi cu cineva, ci , acest partener trebuie sa ofere o viata vulcanica plina de pasiune .

Tot in conjunctie cu Luna Noua in Scorpion este asteroidul 1198 Atlantis care se refera la tehnologie avansata , abuz de tehnolohie si cunostinte , pedeapsa meritata , karma negativa , abuz de resurse , talente sau informatii , catastrofa legata de apa .

In mitologie , sunt multe povesti legate de Atlantida , atunci cand umanitatea a ajuns la o anumita dezvoltare , cand a devenit produsul tehnologiei , cand a uitat de Dumnezeu folosindu-se doar de stiinta , aceasta lume a fost pierduta , a fost distrusa de propria tehnologie avansata .

Acest moment de Luna Noua in conjunctie cu Juno dar si cu Atlantis poate fi o pierdere in relatii mai ales acolo unde “ abuzul” este predominant , mai ales acolo unde se face din partener un “ zeu “ , cu siguranta in aceste relatii pot aparea probleme .


Luna Noua energizeaza casa IV , vorbim de o casa cardinala , de un teritoriu natural al lunii, in consecinta , aceasta energie lunara poate fi de doua ori scorpionica ( casa IV este casa naturala a Racului ce este guvernata de Luna , nu trebuie uitat ca Racul este tot un fel de Scorpion dar in halat de baie ) , poate aduce un nou inceput in legatura cu familia , o noua resedinta ,o familie noua , tot ce tine de familie, parinti , camin , putere interioara sunt evidentiate in aceasta perioada .

Jupiter retrograd in Taur face un aspect de opozitie cu Luna Noua in Scorpion. Un aspect de opozitie este un aspect provocator , dinamic , de multe ori provocarile vin din partea celorlati , trebuind sa invatam sa le facem fata .

Acest aspect provocator ne poate ajuta sa devenim constienti de energiile si dorintele noastre , tensiunea implicata in acest aspect ne forteaza sa actionam pentru a schimba conditiile care nu ne satisfac. Jupiter retrograd in Taur in opozitie cu Luna Noua in Scoprion amplifica emotiile , dezacordurile familiale , mai ales daca la mijoc sunt interese financiare , pot aparea neplaceri juridice sau administrative , erorile si neglijentele pot fi sanctionate .

Acest aspect provocator activeaza axa IV –X , o axa a familiei si carierei , in aceste domenii de viata pot aparea in aceasta perioada destule provocari . Toti cei care s-au abatut de la drumul drept fie din orbire , fie din proprie vointa , pot cunoaste sanctionari de tot felul , asta de fapt poate fi ca o atentionare pentru toti cei care cred ca pot sa se abata de la regulile si legile superioare ale vietii .

Pluto in Capricorn din casa muncii , rutinei ,sanatatii , face un aspect bun atat cu Jupiter in Taur cat si cu Luna Noua in Scorpion , asta arata ca Universul nu ne taie de tot “ craca de sub picioare “ , avem de partea noastra o energie profunda , puternica care ne va ajuta sa facem fata cu bine provocarilor, este un impuls de putere pozitiva ce ne poate ajuta sa ajungem acolo unde ne dorim .

Aspectul dintre Pluto si Luna Noua poate face sa simtim o legatura misterioasa intre noi si universul necunoscut , ne poate ghida catre oamenii, drumurile , experientele ce pot transforma intr-un mod benefic vietile noastre .


Tot Luna Noua in Scorpion face un aspect benefic cu Chiron retrograd in Pesti , este o energie ce poate aduce vindecarea sufletului ranit intr-o relatie , de o iluzie , de un partener de viata sau afaceri . Uranus retrograd in Berbec este intr-un aspect de inconjunctie cu Luna Noua in Scorpion , acest aspect poate provoca emotii fara nici o logica , instabilitate , un comportament rebel dar si o tendinta de a actiona nechibzuit supraestimand orice problema , ignorand orice sfat , deci atentie la problemele imprevizibile ce pot aparea in cariera , viata sociala dar si in familie , relatiile de suflet.

Mercur si Venus sunt de “mana “ in acest moment de Luna Noua , daca Mercur in Scorpion stie sa detecteze adevarul din spatele cuvintelor iar Venus in Scorpion este o pasiune mistuitoare , intensa , putem spune ca acest aspect ne poate ajuta sa descoperim orice minciuna , tot ce este ascuns intr-o relatie , adevarul este adus la suprafata .

Asteroidul 19 Fortuna este in aspect de conjunctie cu Venus si Marte in Scorpion in casa iubirii, copiilor , creativitatii personale , distractiilor , speculatiilor . In mitologie , Fortuna este zeita romana a norocului predestinat , este asociata cu un corn al abundentei , carma unui vas , mingea si roata .

Este subliniata deasemenea dualitatea si instabilitatea ei reprezentata de obicei printr-o parte a fetei zambitoare iar alta incruntata , jumatate din fata alba , jumatate neagra , legata la ochi pentru a arata ca ea este complet aleatoare si impartiala .

Ar putea fi aducatoare de noroc sau ghinion, asta in functie de aspecte , oricum, ea ramane o personificare a norocului predestinat ( bun sau rau ) , simbolismul ei fiind Roata Norocului. Fortuna in Rac arata ca abordarea norocului si experientelor sortite este una emotionala , transformatoare .

Putem tine seama foarte mult de intuitiile noastre in luarea deciziilor , indifferent de cat de logici si practici suntem, acuma norocul bun vine prin ascultarea vocii interioare . Fortuna in conjunctie cu Venus si Mercur in Scorpion in casa iubirii , copiilor poate arata o intalnire norocoasa cu iubirea , noroc prin sau pentru copii , putem conta pe noroc in comunicare.

Acest loc special in harta Lunii Noi in Scorpion poate indica un loc al abundentei si norocului , al succesului si prosperitatii , important este sa va folositi intuitia , este un pas important in intalnirea cu Fortuna .

Este o Luna Noua in Scorpion ce vrea sa intelegem ca schimbarile si sfarsiturile sunt necesare pentru evolutia noastra, aceasta energie ofera puterea de a transforma tot ce este intunecat si murdar ajutandu-ne sa ne vindecam sufletul. Verbul caracteristic Scorpionului este “ eu doresc “ , aceasta Luna Noua in Scorpion ne poate ajuta ca prin putere, vointa , intuitie sa obtinem ceea ce dorim .

Pluto ca si guvernator al semnului Scorpionului este in aspect benefic cu energia acestei Luni Noi, asta inseamna ca suntem ajutati sa ne transformam emotiile negative , sa cutreieram in in locurile ascunse , sa gasim lumina in intuneric , este o calatorie in care vom putea descoperi ca “celebrul ac “ din coada Scorpionului nu este intotdeauna otravitor .


Deoarece aceasta Luna Noua este in conjunctie cu asteroidul Juno, cred ca este timpul sa ne intrebam daca nu avem nevoie de a schimba fundamental abordarea unei relatii, a unui partener , a nevoilor noastre sufletesti . Inclin sa cred ca de data asta , pasarea Phoenix “ canta dureros dar transformator “ in domeniul iubirii , relatiilor , creativitatii personale , copiilor .

Acest lucru este evidentiat si de aspectul provocator dintre Venus in Scorpion si Marte in Leu , relatiile sunt destul de tulburi, exista o contradictie intre dorinte si valoarea acestor dorinte .

Deoarece aceasta Luna Noua este pe gradul 3 Scorpion , daca aveti planete sau axe principale in jurul acestui grad din Scorpion sau din celelalte semne fixe : Taur , Leu ,Varsator , putem spune ca impactul acestei energii este mult mai intens .

Adriana Tudosa



cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites