Tuesday, October 18, 2011

Fraţi de Arme – David Icke de vorbă cu Jordan Maxwell

Click aici pentru prezentarea video


Mai 2010

David Icke (DI): Se pare, de la nivelul comun al celor cinci simţuri, că totul e pierdut. Te uiţi la ştiri, te uiţi la sistemul de control cum îţi intră în casă. Şi dacă priveşti lucrurile doar din acea perspectivă, atunci poţi spune: „Pune-mi cătuşele, nu-ţi mai pierde timpul!"

Jordan Maxwell (JM): Aşa e!

DI: Şi totuşi, totuşi există o altă dinamică. Dinamica „de la izvor la vărsare", care a săpat la rădăcină tot timpul, precum bine ştii. Când „m-am trezit" pentru prima dată… – de fapt, când am început „să mă trezesc", pentru că e un proces care continuă – am întâlnit o paranormală în 1990 şi toate informaţiile veneau prin ea care s-au dovedit toate adevărate.

Iar unul din lucrurile care mi-au fost spuse, prin intermediul ei, a fost că eu voi ieşi pe scena lumii şi voi dezvălui mari secrete şi tot felul de chestii de-astea. „Ce tot vorbeşti? Ştii, eu sunt prezentator TV." Dar unul din lucrurile pe care mi le-a spus… mesajul spunea: „N-ai nevoie să cercetezi prea adânc." Totul era deja aranjat, cu mult timp în urmă. „Calea e stabilită, tu doar trebuie să urmezi indiciile."

JM: Da.

DI: Şi când privesc înapoi la ultimii 20 de ani din viaţa mea – ceea ce ar trebui să faci şi tu, mergând înapoi chiar mai mult, în termenii despre care vorbim acum – a fost ca şi cum ţi s-ar fi înmânat, pe rând, bucăţi dintr-o ghicitoare. Iar asta nu s-a întâmplat doar aşa, ca distracţe. „OK, acum îţi dăm câteva piese, ca să ştii mai multe. OK, acum s-a terminat."

JM: Nu.

DI: Nu. Asta duce undeva.

JM: Hm-mm.

DI: Unde duce? La concluzia că acest sistem de comandă şi control este – ca tot ce există – bazat pe un proiect informaţional vibraţional. Asta e temelia sistemului, iar când acea temelie se destramă, acel sistem de control trebuie să cadă. Şi există oameni care au venit în această realitate, – sau cel puţin examinează această realitate, care cred că ar fi mult mai… ar fi mai probabil – care au un rol anume, interconectat, contribuind la destrămarea acelui proiect.

Şi se destramă. Se destramă! E predestinat să se dărâme, e scris indiferent cum am vrea s-o luăm. Se destramă, se va dărâma dramatic de rapid îndată ce va atinge un anumit punct de destabilizare.

Şi nu va fi dărâmat prin proteste de stradă – deşi e bine să protestăm prin toate mijloacele paşnice – şi sigur nu va fi dărâmat prin lucruri care se întâmplă în această realitate – deşi asta ar putea contribui. Va fi dărâmat prin destrămarea acestui lacăt vibraţional, acestui desen vibraţional prin care această realitate a fost acaparată, răpită, suprimată şi controlată.

Bill Ryan (BR): Jordan, tu ce părere ai? Pentru că tu n-ai fost întotdeauna la fel de optimist, nu-i aşa?

JM: Cred că David are dreptate, dar ce-a spus el iniţial… eu eram total de acord cu el… Priveam lumea şi spuneam: „De fapt, nu există nicio speranţă." Pentru că oamenii, masele largi, specia umană nu e capabilă să se protejeze singură, nu-şi poate stabili nicio apărare proprie.

Exact cum discutam dimineaţă, eu privesc la oamenii de pe Pământ ca la animalele de pe câmpia Serengeti din Africa: sunt acolo cu miile, făcând ceea ce fac de obicei, stau toată ziua la soare cu puii lor, încercând să-şi câştige existenţa, încercând să supravieţuiască, în timp ce leii se apropie tiptil.

Din cauza asta… Oamenii buni nu s-au organizat niciodată. Oamenii buni nu văd niciun motiv să se organizeze, numai infractoriise organizează. Iar genul de oameni care sunt la putere, sunt la putere pentru că ei vor acea putere. Şi şi-au vândut sufletele ca să ajungă în acea poziţie.

Iar specia umană nu va reuşi niciodată să fie în măsură să se opună acestui gen de oameni, care sunt organizaţi şi corupţi în scopurile lor. Dar… Şi de asta am simţit, atâţia ani, că nu mai e nicio speranţă. Prin urmare, ce am vrut eu să fac – pentru oamenii care vor să ştie, pentru acei oameni care se trezesc şi vor să ştie – Vreau să fiu acolo, cel puţin ca să le dau ce e mai bun din ce mi s-a dat mie, ce e mai bun din ce-am fost eu capabil să primesc.

Dar eu nu fac asta cu gândul că cineva va salva lumea, dar… şi încă mai am rezerve despre unde vom ajunge în final, ca specie umană. Dar se pare că există un fel de matrice spirituală, din altă lume, în funcţiune. Şi chiar asta sper, că avem companie cosmică în ceea ce facem, că se mai întâmplă şi altceva, după cum spuneau Cavalerii Templieri: „Precum Deasupra, aşa şi Dedesubt."

Şi încep să cred că e ceva cu ideea asta că noi nu suntem reali, că nu facem asta cu de la noi putere.

BR: Ideea despre că avem companie, o tovărăşie cosmică, ne-ai spus-o de multă vreme, pentru că tu ai avut o experienţă personală directă cu Ei.

JM: Hm-mm, da.

BR: Deci…

JM: Dar chiar şi…

BR: …iată dovezile tale.

JM: … chiar şi cu acea experienţă personală directă, eu încă sunt înspăimântat, încă mai am dubii serioase despre orice. Ceea ce este de-a dreptul absurd, pentru că mi s-au oferit atâtea ocazii şi am auzit atâtea lucruri, şi am avut atâtea întâmplări care mi-au dovedit că am protecţie şi îndrumare.

Şi totuşi, am rămas cu reflexe omeneşti. Încă îmi e frică să ies, îmi e frică… deoarece ştiu cum sunt oamenii aceştia din vârful scării sociale. Şi mai ştiu că ei nu sunt oameni, ca atare.

DI: Hmm.

JM: Deci lor nu le pasă să ucidă, nu se sinchisesc de tiranie sau să te arunce în închisoare, etc. Şi mi-e teamă de… Mă tem pentru viaţa mea…

BR: Dar dacă ar fi vrut să facă asta, ar fi putut s-o facă deja. Adică, au cam întârziat, nu-i aşa?

JM: …

BR: [râde]

JM: Păi niciodată nu e prea târziu, ei pot veni oricând să mă lichideze.

BR: Da, dar momentul ca ei să te oprească era, de fapt, înainte să-ţi fi făcut treaba, nu după. Aşadar…

JM: Precum am mai spus, am avut lucruri serioase – nu doar ameninţări, mi-au bătut la uşă agenţii federali de câteva ori, cu citaţie, cu mandat de arestare, şeriful era în faţa casei cu mandat de arestare, guvernul federal m-a inculpat pentru nişte acuzaţii foarte grave. Şi în ultimul moment, cineva, undeva, a intervenit şi a închis cazul.

BR: Exact ca în cazul despre care vorbeai, când Credo [Credo Mutwa – şamanul sud-african] era pe punctul de a fi aruncat în foc, cineva a strigat „Opriţi!"

JM: Da.

BR: Aceaşi schemă…

JM: În ultimul moment…

BR: …acelaşi princiu.

JM:… venea cineva şi mă salva.

DI: Cred că schema asta cu „ultima clipă" – am păţit-o şi eu – este o parte pregătitoare. Pentru că „ultima clipă" înseamnă că trebuie să ai încredere.

JM: O, da.

DI: Iar eu am ajuns la un punct în care, indiferent ce s-ar întâmpla, eu am încredere în rezultat. Va fi pozitiv.

JM: De acord cu tine.

DI: Şi devin din ce în ce mai optimist, pe măsură ce aflu mai multe. Şi, pe măsură ce-mi extind propria conştiinţă, devin tot mai optimist.

Aceşti oameni sunt puternici într-o cutie de mărimea unui bob de mazăre. Ei trebuie să ţină omenirea într-o cutie mai mică decât a lor. Ei nu sunt atotputernici, nu sunt atoateştiutori, şi nu pot face orice. Ei au creat o structură de control vibraţional în care si sunt într-o cutie, o cutiuţă.

E adevărat că au capacităţi intelectuale care le permit să se joace cu tehnologia, dar e o cutie vibraţională. Iar ei sunt limitaţi la acea cutie datorită stării lor, datorită nevoii lor de a conduce. Şi ce înseamnă nevoia de a conduce?

Înseamnă că eşti într-o stare de insecuritate maximă. Numai oamenii nesiguri şi temători vor să-i conducă pe alţii, vor să manipuleze. Oamenii care sunt împăcaţi cu ei înşişi sunt fericiţi să se lase duşi de curent şi să accepte rezultatele aşa cum apar.

BR: Aşa e…

DI: Şi deci…

BR: … Dacă n-ar simţi nico ameninţare, n-ar avea nicio nevoie de a contola pe cineva…

DI: Corect.

BR: …n-ar trebui să avem niciuna din aceste structuri prezente aici.

DI: Păi, entităţile din spatele sistemului de control precum şi intermediarii lor hibrizi se proţăpesc ca şi cum ar fi plini de încredere în sine şi toate celelalte.

Din nou, ştii, avem… oricum eu am întâlnit foarte mulţi fanfaroni, apoi ajungi în spatele acelei faţade şi dai de un pipernicit speriat în spatele tejghelei, spoiala e doar ca să ascundă un personaj mic şi speriat. Cu asta avem noi de a face.

Deci, ca să controleze omenirea, precum au făcut, au trebuit să pună omenirea într-o cutie mai mică decât a lor.

Şi aşa au creat acest sistem de manipulare, care e ticluit să izoleze vigilenţa populaţiei ţintă, înăuntrul realităţii celor cinci simţuri, şi să ne deconecteze, sau să deconecteze conştiinţa noastră de la nivelele superioare de conştiinţă.

Odată ce tu, ca fiinţă umană, te eliberezi din încorsetarea vibraţională a dominaţiei celor cinci simţuri, şi începi să-ţi extizi conştiinţa, o extinzi dincolo de cutia la care sunt limitaţi ei, şi în afara căreia nu se pot extinde decât dacă îşi schimbă starea de a fi. Iar dacă îşi schimbă starea de a fi, atunci nimeni nu va mai dori să manipuleze pe nimeni.

Deci, fie că noi ne extindem dincolo de cutia lor, fie că ei se extind dincolo de cutia lor, sistemul de manipulare trebuie să cadă, în ambele cazuri. Fie că ei nu vor mai dori să conducă, fie că nu vor mai putea fi la conducere, pentru că expansiunea conştiinţei umane va pune capăt manipulării.

Şi în momentul în care ne extindem conştiinţa, accesăm – oricine poate s-o facă – niveluri de conştienţă care, nu numai că ne dau imaginea a ceea ce se întâmplă, a ceea ce acest sistem de control vrea să ascundă de noi, dar ne şi conectează la ceea ce noi numim „protecţie". Fiindcă noi ne creem realitatea în minţile noastre, precum un computer decodifică informaţia de la internetul fără fir.

Cărămida de bază a acestei realităţi este o creaţie informaţională ondulatorie, care, precum internetul fără fir, este prezentă peste tot în jurul nostru. Iar noi o decodăm cu ajutorul trupului nostru, proiectând-o într-o lume holografică, care există doar în capul nostru. Pin urmare, ceea ce noi decodăm determină trăirile noastre.

Iar dacă noi suntem într-o stare de conştienţă extinsă, conectată la nivele superioare de cunoaştere, informaţie, conştiinţă, din cadrul acestei construcţii, şi nu cădem în capcana de a decoda credinţa că putem fi eliminaţi, credinţa că putem fi opriţi, atunci nu putem fi opriţi!

Deoarece, dacă eu nu decodific acea informaţie, „Pot fi oprit, pot fi asasinat", din vibraţional, prin electric, spre holografic, ea nu se poate manifesta în trăirile mele. Nu poate face aşa ceva!

Iar din numărul de informatori cu care m-am întâlnit de-a lungul anilor şi care spuneau mereu: „Nu ştiu cât o să mai pot furniza astfel de informaţii înainte ca ei să mă elimine." Ce fac ei?! Ei cad în acea matrice informaţională care spune:

„Pot fi eliminat, permit aceasta ca una din posibilităţle mele." „Probabil că voi fi lichidat," „Nu ştiu cât timp voi mai putea contina înainte să fiu scos din joc." şi „Iată medaliile mele şi rănile din război, sunt un erou…"

BR: Pe limbajul profanilor, ei chiar aşeaptă să se întâmple asta (de ce ţi-e frică, de aia nu scapi)!

DI: Sigur că da! Asta e idea! Aşa vine din acea construcţie, prin electric, înspre holografic: bang bang! Profeţie care se auto-îndeplineşte. Nu e… nu trebuie neapărat să se îndeplinească, dar ceea ce percepi şi crezi ai şanse foarte mari să şi trăieşti.

Iar eu spun acum: nimeni nu mă poate elimina, nimeni nu mă poate opri, decât dacă eu decodez asta în experienţa mea, iar eu n-am să fac asta! Deci… capitol încheiat!

De asemenea, peste toate astea, ai celelalte forţe care lucrează, care asigură, de asemenea, ca acel proces de a decoda acel rezultat să nu se întâmple. Iar oamenii spun, am auzit-o mereu: „Când soseşte Cavaleria?"

JM: Da.

DI: Cavaleria, dacă aşa vrei s-o numeşti, e deja aici, este în spaţiul – sau, în ceea ce noi numim spaţiu – în care trăim. Dar cavaleria este cavalerie numai comparată cu sistemul de manipulare, pentru că vibrează la un nivel de conştiinţă mai înalt! Nu e: „Când vine Cavaleria de peste deal?" Ci este: când o să mergem noi peste deal, ca vibraţie, să facem joncţiunea cu Cavaleria?

BR: Când avem de gând să înţelegem că noi suntem Cavaleria.

DI: Ei bine, suntem, dar pentru a demonstra asta cu putere şi eficienţă maxime în realitatea holografică a celor cinci simţuri, avem nevoie să ne conectăm cu acele nivele de conştienţă, cu acele nivele de conştiinţă care ne pot da această putere imensă de transformare şi aduce sfârşitul acestui sistem de control şi manipulare.

Deoarece sistemul de control se manifestă absolut din nivele de conştiinţă de densitate mică, asta este el: frecvenţă scăzută, e dens şi are soliditate, e nemişcat, e un câmp energetic foarte dens.

Ce se întâmplă acum e că acel câmp energetic începe să se destrame, din cauza acestei schimbări energetice, pe care eu o numesc „Vibraţiile Adevărului". Pe măsură ce densitatea energetică se destramă, proiectul, temelia pe care întregul sistem dens de control e creat, se năruie!

Ştiţi, pare a fi aşa de solid, „O, Doamne, priviţi-l, este un sistem indestructibil!" dar la baza lui stă o schemă vibraţională care e condamnată la pieire şi e pe cale de a fi destrămată, chiar în momentul de faţă, de către această schimbare vibraţională care are loc acum.

Cu cât mai mulţi oameni se deschid acestei schimbări vibraţionale, cu cât mai mulţi oameni devin generatori şi transmiţători ai acestei schimbări, cu atât curba exponenţială creşte.

Ştiţi, ne aflăm într-un moment fantastic, de schimbare a erelor, când era de densitate – a ceea ce oamenii numesc întuneric, de reprimare, de dorinţă de a controla… şi ne mutăm, suntem la această cotitură.

Intrăm într-o eră a fluidităţii, a expansiunii conştiinţei, a armoniei, a trezirii, a neînfricării. Lipsa fricii înseamnă lipsa insecurităţii, înseamnă lipsa dorinţei sau a nevoii de control.

BR: Poţi vedea asta, Jordan, printre unii oameni din jurul tău, că aceste schimbări au loc?

JM: Noi trei suntem cu toţii de acord că suntem… că specia umană a fost dominată de inteligenţe superioare nouă, sau… ne-umane, altele decât umane – aş spune inteligenţe din altă lume.

Iar întrebarea mea este, gândul meu e că până când nu se va face ceva în privinţa acestei prezenţe nepământene care a construit această lume pentru noi şi ne-a menţinut proşti, până când nu vom face ceva cu Ei, care crezi că vor fi rezultatele?

Pentru că, până când aceşti reptilieni sau inteligenţe din altă lume, cine or fi ei – şi sunt total convins că suntem manipulaţi, ca specie, de inteligenţe…

DI: Categoric!

JM: … din altă lume, şi dacă e adevărat, atunci, indiferent cât de mult ne trezim noi şi evoluăm spiritual, trebuie făcut ceva în privinţa lor, ca să spun aşa.

DI: Aş spune că toate astea sunt legate între ele, datorită acestui spirit. Nu-mi place să folosesc cuvântul „spiritual", are o conotaţie religioasă. Această schimbare vibraţională, această extindere a conştiinţei, aceste Vibraţii ale Adevărului, această nouă eră, această nouă yuga a experienţei umane: este o accelerare vibraţională.

Acum, această accelerare vibraţională portă un nivel nou de cunoaştere, conştienţă, înţelegere. De-aia oamenii care se acordează cu ea, brusc uuaaa!, se văd pe ei şi lumea într-un mod diferit. Dar asta nu afectează doar oamenii.

Afectează realitatea însăşi. Iar aceste entităţi ne-omeneşti, reptiliene dar şi altele, – există şi nişte entităţi benevolente implicate – sunt şi ele afectate de această schimbare vibraţională.

Iar „terenul lor propriu" vibraţional este era cea veche, clădit pe vechea energie. Şi ei au construit acest sistem de control pe fundamentul vechiului tipar energetic. O parte din el a fost… – faptul că omenirea s-a conectat în mod conştient la acel tipar energetic – a fost într-o stare de reprimare permanentă.

În loc de conştientizare extinsă, e ca şi cum am spune: „Eu sunt doar Stan Păpuşă, eu sunt Gigel Vasile şi nu am nicio putere." Asta face sistemul de control foarte uşor de menţinut.

Dar pe măsură ce noi ne extindem dincolo de cutiuţa în care sunt ei, pentru că putem, atunci menţinerea sistemului e tot mai dificilă. Dar ăsta e doar un nivel al fenomenului. Adevărata cauză de prăbuşire a acestui sistem de control este fundaţia vibraţională pe care a fost construit, acestă densitate se destramă!

Şi odată cu el, întregul eşafodaj de carton trebuie să cadă pentru că sistemul holografic de control şi manipulare e doar o reprezentare holografică a schemei vibraţionale pe care se bazează!

Când aia dispare, asta trebuie să dispară! Totul se întâmplă simultan, pentru mine e clar că nu e un accident că se întâmplă chiar acum, când aceste Vibraţii al Adevărului – cum le numesc eu – încep să influenţaze masiv conştiinţa oamenilor.

Isuse, adică, îmi amintesc cum era în urmă cu 20 de ani, Doamne… Lucrurile s-au schimbat, nu-i aşa, ca număr de oameni care îşi dau seama, „Oho, ia stai un pic! Viaţa nu e chiar aşa cum credeam că e, eu nu sunt chiar aşa cum credeam că sunt."

Deci, aceste Vibraţii ale Adevărului, au deja un impact foarte, foarte puternic. Şi totul începe să se mişte, prin urmare… Nu e întâmplător, cum am spus, că se întâmplă acum, că aruncă în noi cu tot ce pot, încercând să menţină controlul!

Ei au HAARP, care are, printre altele, rolul de a crea o sub-realitate, pentru că emite unde radio pe aceeaşi frecvenţă cu a undelor emise de creier, ca să afecteze modul în care gândim şi să ne înăbuşe gândurile…

JM: Hm-mm.

Ei îndoapă oamenii cu amestecuri de chimicale în alimente şi băuturi, ca să destabilizeze capacitatea trupului de a se acorda la aceste frecvenţe noi; ei crează o sub-realitate prin microunde şi poluare electro-magnetică – chiar şi mass-media oficială vorbeşte despre „supa electro-magnetică" în care trăim acum, în special în aglomerările urbane –

Ei vor să introducă microcipurile, ca să suprime din exterior starea de vibraţie şi electrică a corpului uman, ca să nu ne putem conecta la noua conştiinţă, prezentă aici ca să ne acordăm la ea.

Toate astea se întâmplă. Din nou: când eşti permanent în stare de frică şi haos „Ce se întâmplă?" şi „Doamne, dumnezeule!", eşti într-o stare joasă de vibraţie. Asta e frica, de aceea spunem „Vai, mă simt aşa de încordat azi, mă simt greu ca un pietroi." Greu: este o stare joasă de vibraţie.

Alt lucru pe care încearcă ei să-l facă acum este că încearcă să creeze cât mai mult haos în lume, astfel încât oamenii… – haos nu numai prin economia globală, etc., războaie şi ce-o mai fi, terorism – fiindcă ei vor să ne afecteze starea noastră de vibraţie.

Şi mai sunt multe alte lucruri, desigur, o listă întreagă. Şi nu din întâmplare aruncă ei spre noi toate astea acum, simultan cu acestă eră de schimbare a vibraţiei, pentru că ei se apără cu disperare.

Aş spune aşa, şi o tot repet de ceva vreme: ceea ce se întâmplă acum nu este că aceşti oameni acumulează mai multă putere, pentru că au acaparat deja toată puterea pe care au dorit-o.

În timp ce omenirea habar n-are că e manipulată, că resursele le sunt furate, că energia le e suptă, tipii aceştia ar putea continua să ne domine pe veci, în acel stadiu.

Deci, ce se întâmplă acum nu e că ei acumulează mai multă putere. Este ultima zvâcnire disperată, ultima încercare a sistemului de control să se agaţe de puterea pe care o are deja.

Iar motivul pentru că se manifestă acum este că ei pot vedea ceea ce noi numim linia temporală de la nivelul lor de observare, imediat în afara spectrului nostru vizibil, şi, prin urmare, ei pot vedea cum se apropie aceste vremuri. Ei se pregătescd de mii de ani pentru acest moment…

JM: O, sunt sigur de asta!

DI: … ca să abandoneze acum. Iar asta spune multe, spune un lucru incredibil despre ce se întâmplă acum. şi anume: puterea acestei transformări, puterea acestei treziri, este atât de profundă, încât ei trebuie să folosească toate aceste mizerii ca să prevină. Vor împiedica pe unii, va ţine pe alţii în cutie.

Dar valul s-a schimbat, valul e… Cel mai important: valul se schimbă vibraţional. Şi vor încerca să scape, iar în următorii câţiva ani… în următorii câţiva ani… n-o să pară nicio clipă că… – din perspectiva imensei majorităţi a omenirii – că se întâmplă ceva, decât că sistemul de control câştigă teren. Că sistemul Orwellian e control, statul fascist global va obţine tot ce va dori.

Iar oamenii vor spune: „Vai, Doamne… suntem condamnaţi." Şi apoi… şi apoi! punctul culminant va veni, pe cale vibraţională. Şi totul se va nărui extrem de rapid, în cele din urmă.

Eu am 58 de ani, iar asta se va întâmpla cu mult timp înainte ca eu să plec de aici. Pentru că vreau şi eu să apuc o bucăţică din celaltă eră, muţumesc anticipat. Am avut toată partea asta, vreau şi partea cealaltă, înainte să părăsesc lumea asta. [râde]

BR: [râde]

JM: Ce spui tu acum îmi aminteşte că în tradiţia iudaică mistică există legenda unui Golem. Acesta era un mostru care putea fi creat din puterea gândurilor noastre…

BR: Hm-mm.

JM: … care devine, de fapt, un monstru viu.

DI: Exact.

JM: Dar are nevoie ca… gândirea colectivă să se gândească la el pentru a putea deveni fiinţă. Odată ce devină fiinţă, are propria lui voinţă, propriile lui scopuri…

BR: Propria conştiinţă!

JM: Da.

BR: Da.

JM: Dar e absolut necesar ca fiecare să creadă că el este aici în primul rând. Şi apoi poate fi adus în fiinţă, se numeşte Golem. După cum spuneam, e o idee evreiască foarte veche că poţi crea un monstru, dacă chiar crezi şi dacă… Mda, cam asta ar fi fost de spus.

BR: Ceea ce trebuie să observi, Jordan, e că munca pe care o faci tu şi care a început cu 48 de ani în urmă, este unul din lucrurile împotriva cărora acţionează manipulatorii. Pentru că tu ai fost unul dintre primii care s-au ridicat şi au început să-i sperie cu difuzarea de informaţii care nu erau menite să fie făcute publice.

JM: Da, ştiu, este…

Privesc retrospectiv la viaţa mea în ultimii 48 de ani şi sunt uimit văzând tranziţia prin care am trecut eu, dar şi lumea, în general.

BR: Trebuie să fi văzut multe. În cei 48 de ani…

JM: Da!

BR: … trebuie să fi văzut, adică…

JM: Îmi aduc aminte de anii '62, '63, '64, când John Kennedy… înaine ca John Kennedy să fie asasinat. În ziua când el era asasinat, eu trebuia să merg spre centrul oraşului Los Angeles, mai către estul oraşului, ca să ţin un curs despre societăţile secrete şi religiile lumii.

Când m-am urcat în maşină ca să plec am auzit la radio că John Kennedy fusese asasinat. Adică, vorbeam mai adineauri despre influenţa părţii întunecate, care ne manipulează… unele… ştiţi, mult înapoi prin '63, '62. Şi…

Dar există, simt că există un fel de inteligenţă din altă lume care ne manipulează şi probabil… a fost aici înainte ca oamenii să fie aici. Şi care reprezintă o prezenţă foarte, foarte puternică şi rea.

Sunt sigur, precum ai spus, că ai dreptate, că există – şi Bill, tu ai spus acelaşi lucru – că există un echilibru spiritual în Univers şi că există şi o parte bună. Dar simt eu că, până când această putere din altă lume nu e demascată, noi ca oameni nu vom fi în stare să scăpăm din această tragedie.

Noi, ştiţi, lumea trebuie să înţeleagă că noi nu suntem conduşi de oameni. Noi suntem conduşi de nişte forme de viaţă din afara planetei, în lipsa unui cuvânt mai potrivit, forme de viaţă străine, cărora nu le pasă deloc de noi, ca şi oameni. Nu se sinchisesc…

DI: Sunt total de acord cu asta şi, desigur, suntem toţi de aceeaşi părere. Părerea mea e că există alte forţe. Vedeţi, nu spun că oamenii vor înlătura asta.

Eu spun că oamenii de vor trezi, îşi vor da seama de ea, iar unii oameni au venit aici – ceea ce noi numim oameni, pentru că noi suntem doar conştiinţă, omul e doar un program pe această planetă – au venit aici ca să joace un rol important în înlăturarea ei, prin eliminarea schemei ei vibraţionale.

Dar aceste alte forţe din zona nevăzută vor rezolva asta într-un mod zdrobitor. Cei din această realitate vor juca şi ei un rol, cu acel nivel de conştiinţă în acest meci.

Ai perfectă dreptate: până când nu se realizează asta, sistemul de control va continua să fucţioneze, deoarece… cei care au stăpânit până acum vor continua să ne stăpânească. Dar asta nu se va mai întâmpla. Vor avea şocul vieţii lor.

Felul în care văd eu povestea asta este că ei pun oamenii într-o cutie mai mică decât cea în care sunt ei, aşa încât oamenii să aibă o anumită perspectivă. Nu o perspectivă foarte largă, dacă eşti doar acolo, şi acolo trebuie să fii, din punctul de vedere al sistemului de control.

Acolo ai un alt nivel de conştiinţă, al celor care trag sforile. Iar de la acel nivel de conştiinţă, continuarea şi expansiunea sistemului de control sunt ca şi făcute.

Ei cred, de fapt, că le va merge până la sfârşit, ei cred că sunt deja acolo, ei cred că jocul s-a terminat. Dar mai e şi un alt nivel de conştiinţă, [râde] la care nivelul sistemului de control nu are acces; care are un rezultat total diferit care se manifestă.

Iar acest nivel influlenţează tot mai mult ceea ce noi numim societatea umană. Iar undeva, nu prea departe, pe acest drum, dacă vrei, va influenţa enorm acest punct de cotitură despre care vă spuneam.

Iar sistemul de control, care crede că jocul s-a terminat, va avea şocul eternităţii sale. Eu am trecut prin toţi aceşti ultimi 20 de ani în care conştiinţa mea s-a trezit la realitate, şi au fost momente, prin anii '90, când gândeam:

„Ce-am putea face noi în privinţa asta? Ce înseamnă toate astea?" Ştiţi, nu putem găsi un răspuns. Dar ştiţi ce? eu sunt mai sigur ca niciodată că voi apuca să văd cum acest sistem se va nărui.

Copiii şi nepoţii noştri nu vor trăi într-un sistem fascist de tip Orwellian, cu siguranţă! Ei vor trăi într-o lume de potenţial, de extindere a conştiinţei, de creştere… Pentru că, pe măsură ce epoca se schimbă, devine tot mai clar că Vibraţia Adevărului va domina conştiinţele, şi nu epoca de oprimare din care ieşim acum.

Ei vor trăi majoriatea vieţii lor, tinerii de azi, în special cei foarte tineri, ceea ce noi percepem în această eră ca un paradis, o utopie, comparat cu – vor fi şi greutăţi, dar comparat cu…

JM: Da.

DI: … …prin ce-am trecut noi. Iar noi suntem nişte privilegiaţi, am ales bine. Când spun „noi" mă refer la toţi în viaţă acum şi care doresc să participe la asta, pentru că e doar o opţiune. Suntem la răscruce dar jucăm un rol, şi oricine poate juca un rol în această transformare.

Ce lucru minunat! Ce lucru minunat, când părăsim acest trup-calculator, acest costum spaţial genetic. şi mergem înapoi de unde am venit, în conştiinţa pură. Şi stăm în bar şi gândim: „Mi-am făcut bine treaba! Sunt bucuros de asta."

Iar lucrul cel mai rău care ni se poate întâmpla când facem această contribuţie, dacă-i permitem trupului să-l decodeze, e ca cineva să ne scoată din joc. Dacă ne scoate cineva din joc, ce se întâmplă?

Conştiinţa mea părăseşte limitarea lentilei trupului, a corpului-computer, şi se extinde în conştiinţa simultană a Tot-ce-există. „Vai, dragă, sunt înspăimântat de asta!" E cel mai rău lucru care se poate întâmpla!

JM: Înţeleg perfect…

BR: Hm-mm.

DI: E cel mai rău lucru care se poate întâmpla! Şi dacă putem privi din această perspectivă şi, prin urmare, vedea asta ca cel mai rău lucru care se poate întâmpla, atunci nu mai există limite pentru ce vom spune şi ce vom face. Vom face ceea ce noi ştim că e bine, vom spune ceea ce noi ştim că e bine, iar consecinţele îşi pot purta singure de grijă.

Pentru că, în final, noi spunem şi facem, dar creăm şi consecinţele a ceea ce spunem şi facem… Avem puterea de a controla ambele aspecte! Iar când ne dăm seama de asta: sfârşitul jocului, în celălalt fel.

JM: Să-ţi povestesc două întâmplări din viaţa mea, în legătură cu discuţia noastră. Eram în Hawaii, cu mulţi ani în urmă, cu soţia şi nişte prieteni, ne-am dus în Hawaii.

Şi stăteam la un restaurant vis-à-vis de Hilton village, iar în restaurant stăteam cu spatele la uşă. Şi a intrat cineva. Nu ştiu cine a fost. Cineva a intrat, iar prin trupul meu a trecut un şoc electric…

DI: Hm-mm.

JM: … ca şi cum ar fi venit cineva tiptil cu un cablu electric şi m-a atins, iar eu am răsturnat masa. A fost un şoc electric, şi am auzit în capul meu: „Ridică-te şi fugi! Eşti în pericol. Viaţa ta e în pericol." Şi involuntar, nu m-am gândit să fac, m-am ridicat şi am luat-o la fugă – ceea ce denotă că altcineva îmi controla mintea şi mecanismele, pentru că nici măcar nu încercam să mă gânesc cum să fug. Doar că fugeam!

Şi în secundele în care am traversat restaurantul, auzeam vocea spunând: „Repede, ieşi de aici! Viaţa ta e în pericol!" Am fugit prin uşa din spate, am fugit prin curte şi am ajuns în stradă, care era un bulevard principal, iar vocea a spus: „Traversează strada! Repede, treci strada!" Iar eu am ţipat: „Nu pot traversa. Trec multe maşini." Şi vocea a spus: „Niciuna n-o să te atingă. Traversază strada."

Şi involuntar, am traversat în fugă. Nici măcar n-am decis s-o fac. Şi când am traversat în fugă s-a întâmplat că n-a trecut nicio maşină în acel moment, apoi vocea a spus: „Ocoleşte hotelul." Deci am ocolit hotelul Hilton Village către ţărmul oceanului, şi atunci vocea a spus: „Acum eşti în siguranţă." Şi m-am aşezat pe marginea piscinei, abia mai suflam…

BR: [râde]

JM: şi mă gândeam: „Ce-am făcut?" Soţia mea stă acolo cu prietenii noştri. Toate sunt împrăştiate pe podea. Iar eu par un idiot. Habar n-am ce am făcut şi de ce, iar vocea îmi spunea: „E-n regulă acum. Eşti în siguranţă."

M-am întors la Los Angeles ceva mai târziu. Fază identică. Eram într-un restaurant chiar pe Wilshire şi Fairfax, o terasă cu hamburgeri, la prânz. Şedeam la tejghea şi am văzut, cu vederea periferică, nu m-am uitat la ei, dar am văzut doi tipi intrând, şi în acel moment am avut un şoc electric, şi aproape că am căzut de pe scaun, şi vocea spune: „Pleacă de aici rapid! Eşti în pericol. Fugi!"

M-am împiedicat. M-am ridicat de la podea, am aruncat nişte bani pe tejghea şi am fugit spre uşa laterală. Iar vocea îmi tot spunea: „Eşti în mare pericol. Fugi repede! Viaţa ta e în pericol." Şi am fugit până la Fairfax, vreo trei sau patru străzi, până când vocea a spus:

„E-n regulă. Acum eşti în siguranţă. Acum eşti în siguranţă. Şezi." Şi m-am aşezat într-o staţie de autobuz. Inima îmi bubuia şi m-am gândit: „E a doua oară când se întâmplă. Ce-o fi asta?" Pentru că a fost involuntar. Eu n-am… Ştiu ce mi s-a spus, dar nu m-am gândit cum să fac. Doar am executat ce mi s-a spus.

Vă spun astea pentru că mi s-a spus, cu mulţi ani în urmă, mereu şi mereu, de către diferiţi oameni, aşa cum tu ai viziuni paranormale, am şi eu – şi mi s-a spus:

„Ai fost adus aici. Te-ai întors. Ei te-au adus aici. Ai venit ca să faci ceva anume. Faptul că te-ai născut n-a fost o întâmplare… Nu, nu. Ai venit aici ca să te încarnezi în această lume, în acest moment anume."

Mie mi se pare că avem de-a face cu un fel de război cosmic între inteligenţa superioare, unele bune şi altele rele, pe deasupra noastră, de care noi nu ştim. Cei buni fac ceva cu specia umană, pe când cei răi fac altceva cu noi.

Prin urmare, noi suntem nişte bieţi pioni într-un joc mai mare şi mai serios… care se dispută ca să protejeze, sau să asigure protecţia speciei umane.

BR: N-aş spune că tu eşti un pion, Jordan. Aş spune că ai cel puţin rangul de Nebun…

DI: [chicoteşte]

BR: … sau poate Rege sau Regină.

JM: Foarte bine.

BR: [râde]

DI: E nostim.

JM: Dar eu am fost…

DI: Ceea ce ne descrii tu, cu această abordare diferită a… vieţii, să spunem, aş spune, sunt aceste două ere. Suntem la punctul de schimbare a erelor. Asta e una de oprimare, reprezintă epoca asupririi, şi suntem în zorii acestei noi ere. Şi pentru că suntem la răscruce, ambele se manifestă simultan şi aşa avem situaţia pe care o descrii. Când vorbeai, ştii ce am văzut eu?

Am văzut scena din filmul „The Matrix", când Neo era în birou şi a primit telefonul într-un colet poştal, şi l-a deschis. A găsit telfonul, apoi a sunat Morpheus şi a spus: „Eşti în pericol. Coboară foarte adânc. Traversează coridorul şi fă asta."

Pentru mine, asta e un simbol a ceea ce eu numesc „vocea silenţioasă", vocea silenţioasă care vorbeşte cu noi prin intuiţie. Desigur, ce s-a întâmplat cu Neo e că el a urmat instrucţiunile o vreme, până când a intervenit o provocare reală.

Vocea silenţioasă spunea: „Ieşi pe fereastră, pe blocul turn, ocoleşte clădirea şi coboară." Şi se pare că mintea conştientă a preluat controlul lui Neo în acel moment, şi a înlocuit vocea silenţioasă – cunoaşterea intuitivă, îndrumarea intuitivă. Prin urmare, Neo a fost prins.

Acum, asta e provocarea noastră. Ce mi-a schimbat viaţa – total, mai mult decât orice – a fost că, în 1990, am decis ca, dacă mintea şi intuiţia îmi vor fi vreodată în dezacord, voi face cum spune intuiţia. Ce se întâmplă e că, urmând intuiţia, vei da de unele necazuri, dar cu cât o faci mai des, ca şi cum ai antrena un muşchi, cu atât mai tare se va auzi vocea silenţioasă.

Despre asta vorbea Gandhi. El a spus – cum era? – cuvinte cu următorul sens: „Singurul tiran de care ascult este vocea silenţioasă dinlăuntru." Cuvinte cu acest sens, foarte aproape. Iar alegerea este: vom urma acea voce interioară, acea cunoaştere intuitivă?

Pentru că, dacă o urmăm, urmăm nivelul de conştiinţă care poate vedea jocul de la izvor la vărsare. Dacă nu putem, atunci suntem blocaţi în realitatea minţii celor 5 simţuri, care poate vedea doar cotul următor al râului. Deci, asta e adevărata provocare pentru noi.

Dacă am putea urma acea cunoaştere intuitivă, cum ai făcut tu prin acţiune reflexă, atunci n-am intra niciodată în încurcătură. Iar dacă intrăm în încurcătură, întotdeauna vom ieşi, iar asta se aplică fiecăruia de pe planetă.

Dar pentru că intuiţia vine dintr-un nivel de conştiinţă total diferit şi dintr-o percepţie diferită a acestei realităţi, ce ne împinge pe noi să facem, adesea, ăsta – care e programt de la leagăn la mormânt să vadă viaţa aşa cum suntem programaţi s-o vedem – începe:

„Nu poţi face asta. Ne-ai înebunit. Nu, nu putem face asta. Cum rămâne cu asta? Cum rămâne cu aia?" Îţi enumeră toate motivele pentru care n-ar trebui să-ţi urmezi intuiţia.

Dar dacă o urmăm, nu numai că vom fi protejaţi, aşa cum am spus deja, dar vom fi şi îndrumaţi către cantităţi enorme de informaţii care ne aşteaptă, dacă urmăm acel curs, care ăsta îţi spune:

„N-ar trebui să mergi mâine acolo. Ai o întâlnire. Nu poţi merge acolo, nu-mi pasă ce spui, nu poţi merge acolo: ai o întâlnire!" No, no. „O să-mi anulez întâlnirea. Trebuie să merg acolo."

Şi când te duci, găseşti acolo ceva care îţi dă o pătrundere intuitivă că asta te-ar fi refuzat, dacă ai fi mers cu ea. Iar majoritatea oamenilor, datorită programării, sunt sudaţi cu această realitate.

Prin urmare, ei se învârt în jurul cozii, în acest cerc vicios: [cu voce de hipnotizat] te scoli dimineaţa, mergi la serviciu, apoi vii acasă, îţi bei ceaiul, te uiţi la TV, apoi mergi la culcare apoi din nou te scoli, mergi la serviciu, apoi vii acasă, îţi bei ceaiul…

Asta face mintea! Îi place acest gen de repetiţie. Intuiţie, curgere. Intuiţie, curgere cu un nivel mai înalt de conştiinţă. Conştiinţă de la izvor la vărsare. Şi deodată, când faci asta, viaţa ta devine incredibil de sincronizată… Coincidenţe uimitoare şi…

JM: O, desigur!

DI: …miracole au loc. Adică, ştii, cu toţii am avut parte de ele, nu-i aşa? Şi oricine poate face asta, dacă îşi lasă intelectul să servească conştiinţa în loc să o guverneze. Eu spun asta în felul următor: Când îţi urmezi intuiţia, tu trăieşti viaţa. Când urmezi doar mintea, viaţa te trăieşte pe tine, ceea ce se întâmplă cu majoritatea oamenilor.

JM: Da.

DI: Prin urmare, ai acces la această incredibilă bibliotecă de cunoştinţe, la această incredibilă bibliotecă de îndrumare, şi nu sunt „cei aleşi". Sunt cei care au voinţa de a-şi deschide mintea ca să acceseze acel nivel de cunoştinţe. Nu e un club! Nu ai nevoie de o parolă de intrare.

Ea este acolo, în spaţiul pe care îl trăim noi acum. Tot ce trebuie să facem e să ne deschidem. Cum am spus mai devreme: în loc de a întreba Când vine Cavaleria?, – Când mergem noi la Cavalerie?

JM: Un preot budhist a spus: „Din nefericire, nu există o cheie a Universului." Din nefericire. „Dar vestea cea bună e că Universul n-a avut niciodată lacăt…"

DI: Exact.

JM: Da.

DI: Exact.

JM: …dar mă întorc la ce spuneam. Întâmplările acelea îmi spun că n-a fost „o voce tăcută" care a… A fost o urgenţă, că viaţa mea era în pericol. Şi a însemnat că – toată tărăşenia, ambele dăţi – denotă că există un fel de operaţiune de tip militar care are loc cu aceşti extratereştri, reptilieni, sau ce-or fi ei, care ne-au manipulat pe noi. E un fel de acţiune militară.

Nişte entităţi bune, să le spunem aşa. Puteri extraterestre bune. Adică, nu e nimic nou în asta. Creştinismul şi Iudaismul vorbesc despre îngerii buni şi îngerii răi, mă rog, deci asta presupune că avem entităţi bune şi entităţi rele.

DI: Prin prisma mea, Jordan, ei sunt un alt nivel de manifestare al acestei energii. Ştiţi, ei sunt ataşaţi… Adică, noi credem că suntem oameni şi noi… este doar o specie a existenţei în realitatea celor 5 simţuri, dar mai sunt şi alte entităţi non-umane, care pot lua alte forme, care sunt, de asemenea, expuse alegerii între care din aceste stări energetice, aceste stări de conştiinţă, vor alege? Deci, totul se manifestă.

Iar când tu vorbeşti despre… ce-am înţeles eu prin „voce tăcută", vocea tăcută îţi vorbeşte în şoaptă, dar când eşti în pericol, aşa cum ai fost tu, pare-se, te poate înşfăca de guler şi scoate de acolo.

Ştii, am senzaţia că, cu cât înţeleg mai bine, este îndrumarea celor care joacă un rol în această transformare, e mult mai puternică decât ne dăm noi seama, şi e mult mai aproape de noi decât credem. Dar nu devenim pe deplin conştienţi de ea până când nu apare o situaţie de panică, şi dintr-o dată, buum! îţi spune: iată ce se va întâmpla.

Dacă noi am fi venit aici ca să încercăm să ne aducem contribuţia, apoi pot apărea oameni care încearcă să ne împiedice „Bang bang, mulţumesc mult", ştiţi, „a mea e cea mai mare", ce rost are să mai venim?

Deci, există o forţă foarte, foarte puternică, prezentă pentru cei care vor să joace un rol, care te poate scoate din situaţii periculoase.

JM: Îţi respect opinia, dar revin: păţaniile mele m-au făcut să cred că ne aflăm în cursul unor operaţiuni militare, cu alte forme de viaţă, care ne sunt superioare, pe care nu le vedem, aşa cum am mai spus şi tu şi eu, extratereştrii reptilieni…

DI: Corect.

JM: Despre ce vorbim? Prezenţa reptilienilor? Nu ştiu precis ce înseamnă asta, dar ştiu că ei sunt acolo. Am auzit mult prea multe ca să nu înţeleg că există reptilieni extratereştri pe Pământ.

DI: Corect.

JM: De unde au venit? Cât de puternici sunt? De când sunt aici şi care este relaţia lor cu noi? Cât de mult rău ne pot face, cât ne pot manipula? Iar când am avut cele două păţanii, acele experienţe mi-au arătat că există un fel de operaţiune militară periculoasă în curs de desfăşurare, şi uneori ai putea, cum am păţit eu, să ajungi foarte aproape de alte forme de viaţă, care sunt foarte rele…

DI: Fără îndoială.

JM: …and şi dacă ajungi, cei care te protejează te vor scoate rapid de acolo…

DI: Da.

JM: …aşa cum FBI îşi scoate omul lor din Mafia, şi el a fost detectat, a fost găsit. Guvernul trebuie să intervină rapid şi să te scoată de acolo. De ce? Pentru că ai fi un om mort. Ei au aflat cine eşti. „Scoateţi-l de acolo imediat!".

DI: Hmm.

JM: „Cu orice riscuri, scoateţi-l de acolo!". Deci, eu am simţit că asta s-a întâmplat cu mine. A fost ca şi cum, dintr-o dată, pe nepusă masă, au intrat două entităţi extraterestre. Arătau ca nişte oameni, dar nu erau oameni. Şi imediat protectorii mei…

DI: Aşa, da.

JM: … aş cum zic militarii, „Ieşi repede din situaţie!" Păi, asta înseamnă că se întâmplă ceva în stil militar, din punctul de vedere al altei lumi.

BR: Dar mai înseamnă şi că tu eşti protejat…

JM: Păi, da, dar…

BR: …şi trebuie să ţinem minte că, oricine ar fi aceste forţe, ele nu sunt atotputernice, altfel n-am mai fi putut avea această conversaţie.

JM: Eu ş tiu destule…

DI: Cu siguranţă, ei nu sunt atotputernici.

JM: Dar vezi, ce vreau eu să subliniez aici este că înţeleg şi sunt pe deplin de acord că e un fel de schimbare de epocă, o schimbare a… pentru că înţeleg conceptul astrologic…

DI: Corect.

JM: …de schimbare de yuga şi de schimbare de ere şi de epoci.

DI: Corect.

JM: Cu toate astea, sunt convins că există un fel de prezenţă rea aici, ca o armată. Ei sunt organizaţi.

DI: Ce spun eu şi ce spune Jordan sunt expresii diferite ale aceluiaşi lucru. Pentru că, ceea ce spun eu, ştiţi, cărămida de bază a tot ce există e conştiinţa, şi acum e o „schimbare a gărzii" din punct de vedere al nivelului energetic al conştienţei în această realitate. Suntem la această răscruce.

Desigur, pe un palier, e vorba de energie pură, conştienţă pură. Dar pe măsură ce coboară nivelele, ea se exprimă în moduri diferite. Deci, la nivel uman, avem oameni care se trezesc şi oameni care încă sunt obtuzi. Avem oameni care vor bunătate şi pace în lume, şi oameni care vor să comande, să manipuleze, să exploateze, să paraziteze.

Iar unul din aceste nivele ia nivelul omolog din cealaltă lume, despre care vorbeşte Jordan, care e format din entităţi non-umane, în această încleştare, fie pentru a stăpâni această realitate, fie pentru a o proteja benevolent. Iar ei, de asemenea, sunt expresii ai acestei schimbări de eră energetică.

Problema este: la care dintre nivele ne referim. Deci, ce spun eu şi ce spune Jordan despre această bătălie de tip militar, să spunem aşa, este identic. Deoarece, la un nivel, asta se întâmplă pentru că este o expresie a acestei schimbări.

Pentru că se manifestă în atât de multe şi diferite moduri, iar aia e unul din ele, şi-l afectează fundamental pe acesta, care e nivelul uman, din cauza a ceea ce se întâmplă acolo [gesticulează, arătând aici şi acolo].

Cu alte cuvinte, datorită sosirii acestei transformări energetice, acestei conştientizări extinse, pe măsură ce devine tot mai puternică şi ne apropiem de punctul culminant, unde energia erei vechi este înlocuită de energia erei noi, care devine dominantă în această realitate, apoi toate aceste diferite nivele de răutate, fie ele non-umane, extraterestre, sau cum vrem să le numim, se scufundă ca…

JM: Hmm.

DI: …păduchii, zilele lor sunt numărate. Dar încă nu e gata; pentru o vreme totul e pe muchie de cuţit. Vor veni răscoale uriaşe, pentru că încă nu suntem în noua epocă. Suntem la răscrucea dintre ere, iar acesta e momentul cel mai haotic, cel mai dificil şi cel mai solicitant. Deci, există toate aceste nivele. Vom vedea lucruri uimitoare, pe care le putem numi bătălii la acest nivel non-uman. Cu siguranţă.

JM: Atât tradiţia evreiască, cât şi cea creştină şi chiar cea islamică, vorbesc despre acţiunea forţelor spirituale…

BR: Da.

JM: … în Univers. Răul, şi precum spuneam, creştinii vorbesc despre îngeri, care sunt buni, şi demoni sau diavoli, care sunt foarte răi, iar îngerii ne protejează, dar ele sunt de fapt entităţi care se află în război în lumea spirituală, unii cu alţii, ia fiecare îşi au oamenii lor pe Pământ.

Cei răi au oamenii răi. E un fel de matrice a războiului în plină desfăşurare, între bine şi rău pe Pământ. Iar acesta are loc într-o manieră vizibil militară. Există forţe rele care ne urmăresc, care încearcă să ne oprească, în timp ce ceilalţi, ci buni, vin să ne protejeze, să ne menţină în siguranţă.

Deci, viziunea mea e că noi suntem… în lumea fizică, noi suntem manipulaţi de forţe superioare care au un plan pentru noi. Poate că îngerii au în plan ca noi să evoluăm şi să creştem în înţelepciune şi cunoaştere, şi să înflorim în creaturi divine cu înţelepciune şi cunoaştere, să avem o civilizaţie mai bună şi o viaţă mai bună.

În timp ce, pe de altă parte, ar putea foarte bine să existe entităţi care sunt inamici ai celor buni, şi ei au manipulat minţile cu sistemul lor de aici. Nici vorbă de aiurelile despre evoluţie şi omenirea care va trăi în pace şi armonie.

Nu, nu. Ei au venit aici ca să ne stăpânească, ca să ne contoleze, şi, prin urmare, eu văd că are loc un mister militar evident. Eu cred că există forţe ale răului aici, şi că exită şi forţe ale binelui, care ne veghează, şi că ele sunt în plin război.

Asta semnifica acel simbol al Cavalerilor Templieri „Precum Deasupra, aşa şi dedesubt." Însemnând că, dacă războaiele de aici ţi se par sângeroase, ar trebui să vezi ce se petrece în lumea spiritelor! Există spirite foarte puternice de fiecare parte, cea bună şi dea rea.

BR: Ai vorbit despre cele două puteri de acolo. Nu cumva mai există şi o a treia putere, propria noastă putere? Pentru că, dacă noi vrem să schimbăm lumea, trebuie să începem cu noi înşine.

Noi nu putem face nimic în privinţa acestor factori despre care vorbeşti, dar dacă noi ne schimbăm modul în care percepem lumea şi ne raportăm la lume şi ne vedem în relaţie cu lumea, atunci noi putem anihila acele forţe care ne asupresc acum, asta e interpretarea mea a ceea ce spune David… Asta e o întrebare! [râde]

JM: Cred că toată idea asta despre Împărăţia lui Dumnezeu, Dumnezeul Suprem, Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ, cred că e un subiect astrological. Până când nu introducem componenta astrologică a Împărăţiei lui Dumnezeu, nu vom înţelege niciodată Împărăţia lui Dumnezeu.

Eu cred că Împărăţia lui Dumnezeu este o perioadă de timp, o perioadă de timp astrologic, când specia umană se va trezi, în sfârşit, se va acorda cu Universul divin şi se va descotorosi de toate aceste forţe întunecate din jurul nostru. Dar eu văd şi înţeleg şi sunt total de acord cu David despre implicaţiile spirituale.

Mai văd, de asemenea, că există o operaţiune militară, în lipsa unui termen mai adecvat, o operaţiune militară a forţelor întunecate, care sunt, evident, rele, care au o putere enormă de a face rău oamenilor.

Pe de altă parte, există acele entităţi din altă lume care sunt acolo ca să protejeze evoluţia umanităţii, să ne protejeze pe noi. Şi pot foarte bine să fie, cum a spus David, nivele. Dar până acum, nivelul de care m-am preocupat eu este acel nivel în care se vede o opeaţiune militară în desfăşurare.

DI: Păi, eu cred, ştii, Jordan, când privim la un iniţiat de talia lui George Lucas, când el produce filmele Războiul Stelelor: acela e nivelul de care vorbeşti tu, acel gen de lupte au loc. Alea nu au loc într-o galaxie foarte îndepărtată. Alea sunt mult mai aproape de casă şi acela e nivelul de care vorbeşti tu.

Iar eu sunt de acord cu tine. Dar ceea ce spun eu este că există un nivel al acestei energii care se manifestă prin nivele, în jos, până la cel uman. Vă spun modul cum văd eu problema.

Ce afirm eu în noua mea carte, este că găurile negre, precum cea din centrul acestei galaxii, emit frecvenţa fundamentală a acestei realităţi. Dar vibraţia nu e stabilă, în sensul că nu rămâne veşnic pe aceeaşi frecvenţă.

Ea este ciclică, deci trece prin acest ciclu vibraţional, iar în final se întoarce la frecvenţa iniţială. Iar în lumea holografică rezultată, se pare că ia forma, datorită modului cum o decodăm noi, unei Bucle Temporale, cum o numesc eu. Este ceea ce indienii numesc yuga

JM: Mm-hm.

DI: … ele sunt diferite yugas. Pe măsură ce gaura neagră vibrează, această construcţie oscilatorie fundamentală, această fundaţie vibraţională primară determnină sorii să emită informaţie sub formă de fotoni.

Energia fotonică, adică informaţie. Iar energia care circulă prin meridianele de acupunctură este energie fotonică, după cum o decodăm noi. Prin reţeaua energetică a Pământului circulă energie fotonică, după cum Pământul decodează acea informaţie.

Şi pentru că această vibraţie se schimbă, iar cine a creat acest Univers al realităţii virtuale – cu alte cuvinte, acest joc de calculator extrem de avansat – ei au creat acest ciclu vibraţional.

Pe măsură ce-şi parcurge ciclul, informaţia venită de la sori, sub formă de energie fotonică, se schimbă. şi deci… iar noi decodăm această schimbare.

Deci noi trecem prin perioade pe care anticii le numeau Epoca de Aur, caracterizate printr-o expansiune masivă a conştiinţei, a conexiunii, armoniei, etc. apoi vin alte perioade în care energia şi informaţia sunt oprimate şi limitate. Iar aceste cicluri diferite merg până ajung în punctul de plecare şi totul se reia de la capăt.

Deci, conştiinţa… Pentru că, ştiţi… La urma urmei, pentru mine, – eu pot vorbi doar pentru mine – când ne aflăm pe tărâmul conştiinţei, al conştiinţei pure, vedem aces întreg joc total diferit.

Adică, îl vedem prin lentilele a ceea ce numim corpul fizic şi îl vedem într-un anumit fel, şi ne concentrează atenţia în lumea celor 5 simţuri, de aceea noi privim cu ochii, sau aşa credem, şi vedem această lume, care este percepţia noastră de bază asupra realităţii.

Dar înainte să alegem să intrăm în… nu neapărat să intrăm, dar acea… am intrat în prea multe detalii – înainte de a alege să intrăm, acel nivel de alegere este făcut de către conştiinţă, în deplină conştienţă de sine. Conştienţă neîntrupată.

Când venim în această realitate, încercăm să pricepem de ce suntem aici şi de ce am fi putut alege să fim aici, dacă oamenii cred că asta facem – eu aşa cred. Noi încercăm să înţelegem alegerea prin lentilele limitate ale trupului, alegerea făcută când eram în stare de conştiinţă.

E ca Oracolul din Matrix, când ea spune: „N-ai venit la mine ca să faci alegerea. Tu deja ai făcut alegerea. Scopul venirii tale la mine este să înţelegi de ce ai făcut alegerea." Şi deci, spui oamenilor: – Păi ştiţi, nu stă cineva cu o mitralieră la un alt nivel, spunând: „Intră în corpul ăla sau te împuşc." Tu alegi să vii aici, deci dacă tu vrei să vii aici, de ce ai vrut să fii aici?

Uneori alegem să venim în anumite părţi ale acestei ere în schimbare, pentru provocări importante, care, în sens concret, dintr-un punct de vedere, replicăm: „Am ales eu asta? Îţi baţi joc de mine!"

JM: Mm-hm.

DI: Şi am senzaţia că schimbarea de eră de care vorbesc constă în faptul că această vibraţie se mută dintr-o perioadă a acestei bucle temporale spre o altă perioadă a acestei bucle. Iar prin această perioadă de suprimare, de întuneric, limitare şi control, o anumită conştiinţă – pentru că starea de bază i-a fost atât de propice – a fost dominantă.

Dar acum, că intrăm în această altă epocă de mare expansiune, temelia vibraţională pentru această realitate nu mai este – pe zi ce trece – propice acelei conştienţe, conştiinţe, în toate formele ei, fie că sunt extratereştri într-o navă spaţială, fie că e vorba de conştiinţă pură, fie că e vorba de oameni care manipulează alţi oameni.

Nu mai e propice acelei conştiinţe. Pe măsură ce înaintăm prin această răscruce unde e o schimbare, dar ambele sunt active, aşa cum suntem noi acum, către zona în care energia noii ere va fi cea dominantă – cum a fost până în acest moment – atunci, cea care a manipulat aici, nu va mai putea să manipuleze acolo, pentru că mediul energetic nu-i va mai fi deloc favorabil.

Ce vedem acum, iar asta ne duce înapoi la sublinierea ta despre acest război de tip militar care are loc în fundal, la nivel spiritual, de genul Războiul Stelelor – sunt toatal de acord cu tine – este că, pentru că suntem la răscruce, toate acestea au acum… le avem pe amândouă!

Şi bătălia se duce, pentru că, până în acest moment, ceea ce tu numeşti forţe întunecate, forţele care stăpânesc şi manipulează, au jucat pe teren propriu. Ei au fost forţa dominantă. Acum nu se mai întâmplă aşa, vine altcineva să le ia locul, deci avem acest război teribil.

Şi nu e vorba că acest nivel de… extratereştrii cei buni s-au manifestat brusc şi au apărut pentru prima oară, – ei au fost prezenţi în tot acest timp! – dar nu a existat mediul energetic propice care să le permită să se impună.

Acum mediul le este din ce în ce mai favorabil, iar noi vedem ambele tabere, plus bătălia. Dar soarta bătăliei e decisă deja, datorită mediului energetic, care nu mai e favorabil forţelor vechi, deci trebuie să se schimbe ceva.

Iată de ce, ceea ce noi numim Viitor – car nu e chiar viitorul, e doar schimbarea mediului energetic – va fi unul foarte diferit de acest viitor. Da, există o încleştare. Da, există o bătălie, dar rezultatul e predestinat.

JM: Păi… aşa cum…

DI: În opinia mea, cel puţin.

JM: Ce vorbeam noi dimineaţă: amândoi suntem de acord că oamenii au văzut reptilieni, iar aceştia sunt foarte răi şi cât se poate de reali.

DI: Fără dubii.

JM: Despre asta vorbesc. Pentru că, dacă reptilienii sunt aici – ceea ce eu cred într-u totul, pentru că am auzit mult prea multe întâmplări în ultimii 40 de ani, am auzit povestiri importante despre acest subiect – deci eu sunt total convins că există reptilieni aici…

DI: Total de acord.

JM: … prin urmare, aşa stând lucrurile, ei sunt o prezenţă reală, dovedită şi rea pe Pământ, printre noi.

DI: Da.

JM: Acum, asta implică şi prezenţa altor entităţi reale aici, care sunt menţinute aici pentru binele nostru, ca să ne protejeze sau ca să ne ajute. La ce mă refer când spun că pe Pământ are loc acum o operaţiune militară? Existenţa acestor reptilieni este larg recunoscută şi acceptată. Ei sunt reali.

DI: Dar întâietatea lor – pot spune doar ce cred eu, Jordan – superioritatea lor energetică în toată această perioadă îşi vede acum preşul tras de sub picioarele lor, pentru că intrăm cu toţii într-o nouă eră energetică. Iar aceste entităţi au o vibraţie foarte joasă. Ei sunt foarte inteligenţi, dar nu au pic de înţelepciune.

JM: Păi… eu…

DI: Nu sunt înţelepţi deloc, căci n-ar face ceea ce fac, dar sunt foarte, foarte inteligenţi. Iar inteligenţa fără înţelepciune este cea mai distructivă forţă pe care o putem întâlni, de aceea ei sunt foarte, foarte distructivi. Deci, ei sunt inteligenţi şi folosesc tehnologie şi tot felul de chestii…

Ştim că pot obţine tehnologie foarte avansată în aceste stări intelectuale, dar starea intelectuală are un nivel foarte jos de conştiinţă, şi, pe măsură ce intrăm în această nouă eră energetică, puterea lor de a domina, aşa cum o au acum, acel preş le este tras de sub ei.

Cum spuneam, în cursul acestei schimbări, încleştarea aceea despre care vorbeşti între acele entităţi reptiliene şi cei care caută să înlăture stăpânirea lor asupra umanităţii, ei sunt angajaţi în ceea ce noi am putea numi o bătălie. Dar ce spun eu e că rezultatul e deja pecetluit.

JM: Asta am înţeles.

DI: Da.

JM: Dar atunci, tu trebuie să fii de acord că există, de fapt, un soi de război în curs de desfăşurare.

DI: Total. Sunt total de acord cu asta.

BR: Hm-mm.

DI: Ce spun eu e că acel război, este o expresie a epocii de conştiinţă care se manifestă ca…

JM: Desigur. Da.

DI: … stăpâni monstruoşi, reptilienii. Iar schimbarea de conştiinţă care vine, această schimbarea a erei energetice, care se manifestă ca cei care nu vor să stăpânească.

JM: Da.

DI: Pentru moment, pentru că suntem la răscruce, avem această bătălie, la acel nivel. Ea se manifestă în jos, la nivelul experienţei umane, prin familiile de Illuminati, reprezentanţii acestui sistem de control reptilian, şi prin reprezentanţii schimbării erei energetice.

Adică, dacă vrei… nu vreau să mă războiesc cu nimeni – cu ce te lupţi, aia devii – dar folosind termenii tăi: acea bătălie, aici, se manifestă ca o bătălie aici [gesticulează, arătând aici şi acolo], dar schimbarea energetică va spăla, în final, manifestările vechiului model energetic.

De aceea, copiii şi nepoţii noştri nu vor trăi într-un stat fascist global, deşi pentru câţiva ani aşa va părea, pentru că suntem la răscruce…

JM: Vor lupta, desigur…

DI: …iar sistemul de control va da din copite şi va scuipa, încercând să se impună pentru următorii câţiva ani. Ne pare rău, băieţi: faceţi o pauză de de ceai, lăsaţi-o baltă, deschideţi-vă minţile afurisite, încetaţi să mai încercaţi să stăpâniţi – nu vă fie frică, pentru că şi voi sunteţi conştiinţă infinită, oricum – lăsaţi-vă purtaţi de noua energie. Încetaţi lupta, nu fiţi neghiobi! Ştiţi…

Mie nu mi-e frică de aceste entităţi. Mi-e milă de ei. Mi-e milă de ei! Închipuiţi-vă că vă treziţi dimineaţa că încă sunteţi Ei, înspăimântaţi de tot, de pierderea sursei de hrană. Depinzând de letargia oamenilor. Iar noi nu mai stăm în adormire, mulţi dintre noi.

Deci, Ei se vor trezi din ce în ce mai speriaţi, cu fiecare săptămână care trece, că sursa lor de hrană, sistemul lor de control, mijloacele lor de existenţă sunt din ce în ce mai ameninţate de umanitatea care se trezeşte. Decât eu, mai bine voi, băieţi. Mai bine veniţi cu noi la o bere. Nu mai fiţi proşti. Asta le spun eu.

JM: Înţeleg ce vrei să spui.

BR: [râde]

DI: Pe măsură ce oamenii se trezesc, îşi extind conştiinţa şi intrăm în această eră, această eră de vibraţie mai înaltă, suntem… umanitatea se va muta în stări vibraţionale – din ce în ce mai mulţi oameni o fac – unde aceşti vampiri ai vechii epoci nu se mai pot conecta, şi îşi pierd sursa puterii.

Este o schimbare incredibilă pe plan global, în dinamica energiei realităţii, de la asta la asta, şi va transforma realitatea pe care o percepem noi acum în ceva extraordinar, incredibil, uimitor, pentru copiii şi nepoţii noştri, care îşi vor petrece cea mai mare parte a vieţii lor bucurându-se.

JM: Există pe Pământ chiar acum forţe întunecate, care provin din altă parte, şi mai sunt forţe bune aici, care provin din altă parte, şi ele se luptă într-un fel de război, după cum am discutat. Un fel de factor manipulator este în război cu un fel de forţă a binelui, care încearcă să salveze omenirea pe timpul acestei tranziţii.

BR: Tu însuţi provii din altă parte.

JM: Da.

BR: Ne-ai dat două ore de video care dovedesc asta.

JM: Da, doar ce-am spus.

BR: Şi eu cred că noi suntem toţi, probabil, din altă parte. Majoritatea oamenilor care privesc acest film sunt, probabil, din altă parte. Pionii din lume sunt oamenii la care te-ai referit uneori, care habar n-au ce se întâmplă.

Dar sunt mulţi cei care îşi dau seama că, de fapt, şi ei provin din altă parte, în sens metaforic sau pur şi simplu. Ei sunt Cavaleria pe care o aşteptăm noi. Noi suntem toţi aici. Cavaleria e deja aici. Trebuie doar să ne trezim.

DI: Vedeţi, eu cred că noi provenim din mai multe locuri, de peste tot. Avem această conştiinţă infinită, Întregul Infinit, Tot-ce-există, a-fost-şi-va-fi. Posibilitatea Completă. Întregul Tăcut. Totul şi Nimic. Pretutindeni şi Nicăieri. Posibilitatea Completă.

Asta e miezul fiecăruia din noi, iar când asistăm la aceste felurite jocuri cosmice, noi ne percepem – cu un simţ crescut al limitării, comparat cu esenţa fiinţei noastre, Posibilitatea Completă, Iubirea Infinită – noi ne percepem ca fiind de aici, sau de acolo, indiferent de unde. De pe ce planetă ai venit??

Când, de fapt, noi suntem Tot-ce-există-a-fost-şi va-fi. Iar asta e valabil atât pentru forţele pe care noi le numim Răul, cât şi pentru forţele pe care le numim Binele. Diferenţa dintre cele două este doar punctul lor de observaţie a realităţii, din locul unde observă ele realitatea. E ca şi cum – eu nu prea dau citate din Biblie, sunt recunoscut pentru asta, dar – fiul risipitor.

Fiul pleacă de acasă, face nişte boroboaţe şi ar trebui să fie considerat un fiu rău. Iar fiul cel bun este cel care nu-şi părăseşte tatăl. Dar fiul risipitor se întoarce, iar tatăl îl întâmpină cu aceeaşi dragoste şi afecţiune pe care le are pentru fiul care a stat cu el, simbolic, nu a plecat spre lumea întunecată, nivelul întunecat.

Asta se întâmplă acum. Jucăm acest joc cosmic, care, prin lentilele corpului nostru fizic, sau ce percepem noi a fi corpul fizic, afectează fundamental punctul nostru de observaţie. Iar un reptilian teribil de înfricoşat că nu va supravieţui, prin urmare „Trebuie să stăpânesc totul, dar mi-e teamă de supravieţuire" şi toate chestiilea alea este un punct de observaţie.

Unul disperat de limitat, dens, jalnic şi, mai mult de atât, trist. Un punct de observaţie a sinelui în lume. Dar până la urmă totul va fi adunat la un loc. Totul va fi strâns la un loc. Şi cei pe care îi considerăm acum răi, ş i cei pe care îi considerăm acum buni şi iluminaţi, îşi vor aminti, în cele din urmă, că sunt, pur şi simplu, Posibilitatea Completă trăind o experienţă.

Şi cu cât ne extindem mai mult conştiinţa şi conştienţa, ca să înţelegem că asta suntem, cu atât punctul nostru de observaţie creşte de la mărimea unui bob, – Eu sunt Stan Păpuşă, sunt reptilian şi trebuie să manipulez oamenii – spre „Eu sunt Tot-ceea-ce-este, trăind o experienţă".

Şi pot avea această trăire, dar ştiu cine are trăirea. N-am căzut în iluzia că eu sunt trăirea. Aceste entităţi reptiliene cred că ei sunt trăirile lor, de aceea sunt atât de limitaţi şi jalnici. Ei au manipulat omenirea să creadă că suntem ceea ce trăim.

Ce se întâmplă odată cu această schimbare de epoci, este că tot mai mulţi oameni îşi reamintesc că ei nu sunt una cu experienţa lor, că ei au o experienţă, dar ei sunt cu totul altceva. Şi, pe măsură ce această schimbare are loc, o schimbare energetică masivă are loc, iar capacitatea acelui nivel de conştienţă – sistemul de control existent până acum – de a continua să domine… castelul din cărţi de joc, s-a încheiat. S-a terminat cu el pe veci. Nu mai poate exista. Asta trăim noi acum.

JM: Păi, eu sunt total…

DI: Trăim vremuri extraordinare.

JM: … sunt total convins că suntem pe aceeaşi lungime de undă. Vedem acelaşi lucru.

DI: Total de acord.

BR: Este cuvântul tău final, Jordan, pentru că s-a făcut seară, aşa cum se poate vedea după întunericul care se lasă în lumea de afară, doar metaforic, desigur. Ne aşteaptă masa pusă, trebuie să încheiem şi să cinăm acum.

JM: N-ar fi o idee rea.

BR: Cu vreo săptămână în urmă, Jordan, am vorbit despre cei de 19 ani, băieţii şi fetele care au acum vârsta la care tu ai trăit acea experienţă remarcabilă cu tatăl prietenei tale, ieri ei se trezesc acum cu sutele de mii, în toată lumea, privesc acest video, şi mulţi alţii ca ei, dorind să ştie ce se întâmplă, advărul nefiindu-le spus de părinţi, profesori sau guvernanţi. Care sunt cuvintele şi încurajările tale pentru ei? Poţi avea acum ultimul cuvânt. Foloseşte ocazia.

JM: În regulă. Îmi ceri opinia personală, subiectivă, iat-o. Ce-aş sugera tuturor oamenilor, tuturor celor care îmi aud vocea şi mă privesc acum, să facă este să găsească, fără zarvă, un loc unde să poată fi singuri, şi să se adreseze, în linişte, Spiritului. Dar vorbiţi cu voce tare, auzibilă, Marelui Spirit, pe care oamenii l-au numit Dumnezeu. Nu contează cum îl numiţi, dar să fie Divinul, prezenţa lui D-zeu.

Eu cred că există o prezenţă foarte puternică, care ne veghează şi ne protejează, deci sugerez să vorbiţi cu Marele Spirit şi să-i cereţi să vă protejeze, să vă îndrume şi să vă ajute să întâlniţi pe cine trebuie să întâlniţi, ca să vă îndepliniţi destinul, dacă are unul rezervat pentru voi.

Deci asta recomand eu celor tineri: începeţi cu asta. Doar să vorbiţi cu Dumnezeu, ca să zic aşa. Vorbiţi cu Spiritul şi cereţi-i să vă protejeze şi să vă îndrume, să vă arate ce aveţi de făcut, ce-ar trebui să învăţaţi.

DI: Îndată ce oamenii fac asta, începe aventura.

JM: Cu siguranţă. Da.

DI: Aventura începe. Viaţa însăşi devine aventura, când ajungi la acel nivel şi te laşi purtat de acel val, cum a spus Jordan, şi viaţa nu mai e o corvoadă. Este o bucurie şi o aventură care devine o bucurie ce aşteaptă să fie trăită.

JM: Ai perfectă dreptate.

DI: I Eşti tu, cel adevărat. Nu cel care am fost manipulaţi să credem că suntem, acea falsă identitate…

JM: Corect.

DI: … asta e diferenţa. Identitatea falsă, epoca apusă. Identitatea reală, epoca ce începe. Este un moment excelent să fii în viaţă. Excelente timpuri de trăit, credeţi-mă. Bravo, colega! Sănătate!

JM: Mulţumesc. Ce plăcere!

DI: Mi-a plăcut să fiu cu voi.

JM: Cu plăcere!

DI: Sau să vorbesc cu voi.

JM: Da.

BR: [chicoteşte]

JM: Mă bucur să fiu cu tine, David.

BR: De 5 stele, domnilor. Excelent!

DI: De 5 stele. Absolut. Dublăm comanda. [râde]

JM: Bună idee!

BR: [râde]

JM: Oh, ah. OK.

DI: A fost bine.

BR: OK Jordan. Trebuie să spui ceva profund acum.

JM: La revedere, noroc!

BR: [râde]

DI: [râde]

Femeia: Şi binecuvântarea…

JM: Fii binecuvântat, fiule!

Femeia: [râde]

JM: Asta e tot atât de profund ca seara care va urma.

Click aici pentru prezentarea video


sursa projectavalon

cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites