Friday, September 23, 2011

Funcţionarele grase, urâte şi nefu**** contraatacă

Sătule să tot fie apelate cu „fire-aţi ale drecu de vaci grase, că tăiaţi frunză la căini şi plimbaţi o hârtie prin cinci birouri”, funcţionarele grase din România contraatacă: au pus-o pe una dintre ele să slăbească drastic şi să facă un shooting la birou.

Aia cu fundiță albastră de mai jos, cea de 180 de kile în viu şi cu zâmbetul umed, e şefa lor şi într-o zi i-a zis lu` astalaltă mai mică: „făh, în 2 săptămâni să dai jos de pe tine 17 kile, m-auzi? Că altfel canci mai îţi dau parola de la calc să joci Solitaire”. Zis şi făcut.

Odată ajunsă la nişte dimensiuni mai umane, Flocica, că aşa o cheamă, s-a pus pe pozat. Si de sus, şi de jos, din toate unghiurile, scoţând în evidenţă bustul generos şi ce mai trebuie. Cu pozele în mână şefă funcţionarelor grase şi nefutute din România a ţinut un discurs electrizant în faţa unei audienţe extaziate:

„Dragele mele. Prea mulţi ani am fost nişte scârbe acre. Prea mulţi ani am fost înjurate de toţi oamenii care aveau nenorocul să aibă nevoie de vreo hârtie de la noi.

Prea mulţi ani ne-am comportat ca nişte grase nefutute şi furstrate. Ei bine gata. Până aici! De azi înainte o să schimbăm complet imaginea funcţionarelor.

Când vin la noi cu treabă, oamenii se vor aştepta să găsească la oficiu o păpuşă drăguţă şi amabilă şi zâmbitoare. Nu vom mai plimba o hârtie prin 5 birouri pentru o semnătură amârâtă. O nouă eră începe azi!”

Terminând discursul, imaginile sexy au fost furnizate media. Care bineînţeles că a propagat cu repeziciune subiectul. Domnul Nicolae G. , administratorul unei firme care se ocupă cu import-export, a fost primul contribuabil care a apelat la serviciile funcţionărimii pe stil nou.

Prima sa reacţie a fost „fire-aţi ale drecu de vaci, că tăiaţi frunză la căini şi plimbaţi o hârtie prin cinci birouri.. păi normal că stau trei luni după voi, că în loc să munciţi faceţi poze sexy.. sexy vă trebuie vouă, ai?”

scris de BLISSMEDIA

cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites