Monday, August 29, 2011

MIDNIGHT PORN


Manuale d'am3re (2011)-HERE



MISTERUL FEROMONILOR


Daca v-ati intrebat vreodata ce sunt feromonii cu siguranta nu ati fost singura/singurul.

De fapt, exista o multime de oameni care isi pun aceasta intrebare si s-au facut numeroase cercetari pe aceasta tema.

Pentru a descoperi exact ce sunt feromonii, oamenii au facut cercetari atat in lumea animalelor, cat si in cea umana. Pentru ca notiunea de feromoni exista in ambele lumi.

In realitate, cand vine de vorba de feromoni si ce sunt acestia, se raspunde foarte usor. Fermonii sunt substante chimice pe care un organism le produce pentru a atrage un altul. Sunt folositi pentru a atrage un partener, dar utilizarea lor poate fi declansata de motive variate.

Se folosesc pentru a atrage

La intrebarea principala “ce sunt feromonii?” se raspunde prin ideea ca ei se folosesc pentru atractia dintre 2 persoane de sex opus. Aceste substante sunt secretate de corp in scopul “imperecherii”, astfel femela atrage masculul din aceeasi specie prin eliberarea feromonilor potriviti pentru a-l aduce la ea.

Acelasi lucru se intampla si cu masculi pentru a atrage femelele. Asta se poate intampla oricarei fiinte vii – oameni, animale si insecte – pentru ca toate fiintele au nevoie de un partener pentru a se reproduce si modalitatea de atragere a acestui partener este prin eliberarea de feromoni.

In cazul oamenilor ideea ca corpurile noastre se atrag din punct de vedere chimic este putin ciudata si in acelasi timp nu este.

Pentru a studia feromonii mai profund nu ar strica sa faceti o cercetare despre tipurile de substante chimice pe care le secreta diferite specii. Veti vedea ca acestea sunt diferite de la specie la specie, pentru ca fiecare dintre aceste specii vrea sa atraga pe cineva asemenator.

De aceea oamenii nu secreta feromoni care sa atraga pisici si asa mai departe. Acesta este modul naturii de a se asigura ca un anumit fel de animal se va imperechea cu altul din aceeasi specie si vor avea urmasi care sa impartaseasca aceleasi traditii.

Cum putem produce proprii feromoni ?

Exista multe modalitati prin care o persoana poate produce feromoni si multe motive pentru a se intampla acest lucru, dar inainte de a face asta trebuie sa stiti cat mai multe despre ei.

Unul din principalele motive pentru care ati vrea sa eliberati feromoni este acela ca ii puteti folosi pentru a atinge anumite scopuri. Spre exemplu, daca ati fi capabili sa va produceti proprii feromoni, atunci v-ati “parfuma” cu ei oricand si sexul opus ar fi instantaneu atras de mirosul emanat.

Acest lucru poate fi invatat prin studii aprofundate in domeniu, lecturarea multor informatii gasite pe orice support, participarea la cursuri si seminarii si poate dura extrem de mult pana “prindeti miscarea”.

Cum ne afecteaza parfumurile cu feromoni ?

Tuturor ne plac diferite arome frumos mirositoare si le asociem cu diverse lucruri, spre exemplu, foarte des asociem lavanda cu relaxarea. Multi dintre noi folosim parfumuri in diferite moduri, pentru a imbunatati mirosul dintr-o incapere, al hainelor si al corpului nostru.

Parfumul este extras din plante si flori si declanseaza diverse simturi cu scopul de a induce anumite stari. Plantele contin feromoni, care se transforma in parfumuri si din acestea catre simturile noastre pentru a obtine reactia dorita.

Insectele, animalele si plantele folosesc feromoni mai ales pentru a atrage sexul opus si acest lucru nu e cu mult diferit de comportamentul uman. Oamenii folosesc parfum pentru a mirosi mai bine, pentru a place si pentru a-si atrage partenerii.

Adesea vedem reclame despre un parfum nou promovat impreuna cu ideea ca te face irezistibil pentru o persoana de sex opus daca il folosesti. Tehnic vorbind, feromonii din parfum fac acest lucru posibil.

Asa cum am spus feromonii sunt substante chimice eliberate de organismele vii pentru a atrage parteneri de sex opus si exista in multe dintre parfumurile de pe piata.

Unele parfumuri sunt mai concentrate in feromoni decat altele, de aceea este posibil sa va placa parfumul uni partener mai mult decat acelasi parfum de altcineva, in final rezumandu-se la o preferinta olfactiva.

Cum sa alegem parfumul potrivit?

Veti gasi parfumuri cu feromoni pe toate drumurile. Singurul lucru pe care trebuie sa il hotarati este ce tip de parfum va place si care i-ar placea mai mult partenerului/partenerei.

Unele persoane sunt alergice la parfumurile puternice, mai ales daca sunt alergice la polen. Daca partenerul dvs. este alergic la parfumuri puteti totusi folosi lotiuni parfumate ce contin feromoni pentru a va face mai atractive.

Lotiunile/cremele contin un adaos mai mic de feromoni in ele, dar aplicate corect, imediat dupa dus, cand porii sunt deschisi, pentru a intra in acestia, vor avea persistenta dorita, chiar daca nu va mirosi atat de puternic incat sa provoace reactii adverse.

Folosirea stratificarii pentru un miros persistent

Multi oameni au o problema cu pastrarea parfumului pe corpul lor. Pentru o perioada mai mare de timp si de aceea pe la jumatatea serii trebuie sa reimprospateze mirosul. Puteti face asta prin doua moduri: ori purtati la voi un parfum , ori folositi mai multe straturi.

Stratificarea se face prin aplicarea lotiunii din aceeasi gama imediat dupa dus, apoi aplicati parfumul in punctele cheie (unde se simte cel mai bine pulsul). Astfel, parfumul ar trebui sa tina cel putin 8 ore. De asemenea, alegeti parfum si nu apa de toaleta, pentru ca primul este mai puternic, deci si mai persistent.

Feromonii feminini: cum isi atrage partea feminina a speciilor partenerii

Dorinta de a atrage sexul opus este un lucru universal. Oamenii, animalele si insectele simt nevoia de a se imperechea si reproduce si de aceea este important sa se trimita mesajul potrivit pentru a fi posibila atragerea potentialului partener.

Feromonii feminini sunt considerati a fi cea mai buna metoda pentru partea feminina a speciei in a-si atrage partenerii.

Potrivit cercetatorilor, femelele, indiferent de specia lor, pot trimite un mesaj pe calea feromonilor pentru a anunta masculii ca sunt gata de reproducere.

In cazul animalelor si insectelor, raspunsul dat de catre masculi poate fi cateodata coplesitor. In unele specii de insecte, raza de raspindire a feromonilor poate depasi 4 km.

Feromonii feminini in cazul oamenilor

Spre deosebire de situatia animalelor, unde feromonii femelelor sunt considerati a fi foarte puternici, feromonii femeilor au un efect mult mai subtil. Potrivit cercetatorilor si expertilor, femeile trimit mesaje sexuale barbatilor, dar sunt mult mai subtile.

Mai mult, spre deosebire de insecte si alte animale unde masculii sunt liberi sa raspunda invitatiei unei female, barbatii sunt, din fericire, impiedicati de conduita sa alerge dupa femei in modul in care o fac animalele si insectele.

Care sunt cei mai puternici feromoni?

Feromonii au iesit din zona chimicalelor despre care nu se stia nimic si un intrat in zona subiectelor pe care oricine poate sa le dezbata.

In regatul animalelor nu se pune problema diferentei dintre cei mai sau mai mult importanti feromoni. Pur si simplu exista. Furnicile probabil ca nu sunt constiente de faptul ca urmaresc un drum trasat cu ajutorul feromonilor pana la mancare.

Fluturii nu se gandesc la popularitate atunci cand primesc un mesaj din indepartare.

Din moment ce doar oamenii gandesc in termeni referitori la popularitate, raspunsul la intrebarea care sunt cei mai puternici feromoni este acela ca ei sunt acele chimicale care le sunt cel mai folositoare oamenilor.

Simt practic si romantism

Cel mai folositor feromon produs de insecte poate ajuta oamenii sa controleze actiunile daunatoare ale acestora. Mai multe organizatii lucreaza la produse ce contin feromoni sintetici, asemenatori cu ai insectelor.

Odata finalizate, aceste produse vor fi cele mai populare de pe piata. Unele insecte folosesc feromonii pentru a lasa o urma pentru “colegii” lor pentru a ajunge la mancare sau intr-o zona sigura.

Un produs ce le va permite proprietarilor sa creeze o urma care sa se indeparteze de casele si gradinile lor se va dovedi a fi cel mai popular feromon din moment ce va va permite sa combateti insectele fara sa folositi substante toxice sau otravitoare.

Desigur si piata feromonilor umani promite mult. Pe masura ce stiinta descopera cat mai multi feromoni si semnalele pe care le trimit fiecare, produsele care contin feromoni umani vor deveni in curand foarte populare.

Biologia este deja pregatita sa demonstreze ca feromonii umani ale femeilor pot atrage barbatii in mod din punct de vedere romantic. Acesti feromoni nu au miros si isi pastreaza puterea atunci cand sunt adaugati in parfumuri sau lotiuni.

Rezultatele testarilor arata ca aceste substante chimice maresc atractivitatea femeilor in ochii barbatilor cu care au deja o relatie.

Puterea de atractie si faptul ca acesta atractie nu ii face pe barbati agresivi face din acesti feromoni o categorie la fel de populara ca cei prezentati mai inainte.

Biologii au izolat un feromon gasit in transpiratia barbatilor care afecteaza femeile. Aceste substante chimice fara miros pot induce femeilor o stare mai romantica, facandu-le sa se simta mai relaxate si mai fericite.

Acest produs poate fi vandut atat femeilor, cat si barbatilor, facandu-l un potential feromon extrem de popular.

Problema feromonilor trebuie profund studiata pentru a ii cunoaste toate avantajele si dezavantajele. In magazinele din Romania se gasesc parfumuri cu dozaj mai mare de feromoni, pe langa parfumurile normale, care contin o doza standard din aceste substante chimice.

Incercati sa descoperiti efectele feromonilor si, daca efectul este cel scontat, nu aveti de facut decat un singur lucru: Bucurati-va de feromoni! Si povestiti-ne experienta dvs.


SI...MANUALUL DRAGOSTEI

O COMEDIE SEXY CU MONICA BELLUCCI SI ROBERT DE NIRO----2011, SUBTITRAT, AICI


cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites