Friday, August 12, 2011

Hai la târg de Sfânta Maria!

Chiar dacă abia luni e Sfânta Maria, în Capitală s-au organizat târguri pentru această sărbătoare chiar de azi. Iată unde puteţi merge şi intrarea e gratis.

Bunătăţi pentru Marii în Parcul Naţional. Cu ocazia sărbătorii de Sfânta Maria, primarul Neculai Onţanu organizează, în Parcul Naţional, târgul “Bunătăţi şi bucurii pentru Marii”, unde timp de cinci zile producători şi meşteri populari vă aşteaptă cu brânzeturi, vinuri, cozonaci, miere şi turtă, dar şi cu suveniruri, decoraţiuni, obiecte din lemn şi din ceramică şi bijuterii.

Cozonaci moldoveneşti lângă Caşin. În parcul Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice, de lângă Mănăstirea Caşin, azi şi mâine, producători români vă vor întâmpina cu peşte afumat, cozonaci moldoveneşti şi dulceţuri.

Viţel la proţap şi muzică live. În Parcul Sebastian, de astăzi până luni puteţi participa la un târg de Sf. Maria. Vă aşteaptă viţel la proţap, băuturi alese, muzică live şi dansuri.

Zilele Brâncovenilor. La Centrul Cultural “Palatele Brâncoveneşti-Mogoşoaia”, de mâine până luni veţi putea asista la un recital de muzică clasică, jazz, blues şi la piese de teatru. Pe alei vor exista expoziţii de pictură, târguri de vinuri şi de carte.

cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites