Monday, July 11, 2011

WTF???Suedia impune sodomia în grădiniţele de copii



28.iun.2011

Civilizaţia occidentală iarăşi oferă un exemplu de degradare morală.
După ce a legalizat adopţia copiilor de către cuplurile homosexuale, Suedia a mers şi mai departe.

În multe din grădiniţele suedeze şi-au făcut apariţia aşa numiţii „pedagogi ai gender-ului”, aceste persoane au misiunea să ajute educatorii în identificarea copiilor ce se cred a fi băieţei sau fetiţe şi sesizează deosebirile între genuri. Aceşti copii urmează a fi reeducaţi.

În Stockholm a fost deschisă o grădiniţă, pentru copii cu vârsta între 1 şi 6 ani, în 2010, grădiniţa este finanţată din bugetul de stat şi poartă numele „Egalia”. Directoarea acestei grădiniţe nu ascunde că scopul ei este „cultivarea înclinaţiei către homosexualitate”.

În această grădiniţă nu există nici fetiţe nici băieţei, educatorii au exclus din limbajul lor pronumele „el” şi „ea”. În suedeză „el”- han, „ea”- hon au fost înlocuite cu termenul hen, un cuvânt inexistent în suedeza literară însă folosit în jargonul sodomit.


Se acordă foarte multă atenţie cărţilor, jucăriilor precum şi formelor şi culorilor tuturor obiectelor folosite în calitate de material didactic, pentru ca nu cumva ele să trezească ”stereotipurile de gender” adică conştientizarea genului.

De exemplu sunt strict interzise poveştile despre Alba ca Zăpada sau Degeţica, în schimb toată ziua le sunt citite copiilor poveşti ca cea despre două girafe de gen masculin ce sufereau mult din cauza că nu erau în stare să conceapă copii până în momentul când au găsit un ou de crocodil abandonat.

Marea majoritate a cărţilor în această grădiniţă conţin povestioare despre cupluri sodomite, părinţi solitari şi copii orfani. Toate păpuşile în această grădiniţă reprezintă nişte creaturi al căror gen nu poate fi determinat, însă este cert că aparţin rasei negroide.


Ţin să menţionez că Suedia este membră UE din anul 2005 şi stat ce a aderat la Spaţiul Schengen, 75% din populaţia ţării se declară adepţii ai luteranismului.

Ceva timp în urmă am scris despre intenţia Consiliului Europei de a exclude din actele oficiale cuvintele „mama” şi „tata”. Obiectivul UE privind sodomizarea (pervertirea homosexuala) populaţiei este evident.


Luati de cititi daca stiti suedeza sau engleza…
( http://www.sodermalmsforskolor​.se/egalia/extern/genuspolicy.​htm )
( http://www.lifesitenews.com/ne​ws/gender-madness-swedish-pre-​school-bans-him-and-her )

Atentie! Nu e "nebunie". E abjectie premeditata !

Consiliul Europei va exclude din actele oficiale cuvintele “mama “ şi “tata”

Consiliul Europei planuieşte să excludă din actele oficiale cuvintele “mama” şi “tata”. După părerea membrilor Consiliului Europei aceste cuvinte “poartă un caracter discriminatoriu ce înjosesc femeile” scrie ziarul german Die Welt.

În rezoluţia adunării parlamentare a Consiliului europei se spune că modelul de gospodină este o viziune tradiţională care îi este impusă femeii şi acest fapt împiedică procesul de instituire a egalităţii totale intre indivizii societaţii.

Propunerea de a elimina cuvintele “mama” şi “tata” a fost înaintată iniţial de către Doris Stump, reprezentanta Partidului Socialist din Elveţia. Ziarul german Bild citează din adresarea ei către membrii Consiliului Europei :” Femeile să nu fie înfăţişate ca fiinţe pasive şi de categoria a doua, mame si obiecte sexuale”.

Elveţia în cazul dat este un exemplu în folosirea unui “lexic politic corect” . Funcţionarii acestui stat evită cuvintele “mama” şi “tata “ înlocuindu-le cu “unul din părinţi” sau mai rar ”părintele”.

De luat aminte că acest nou atac asupra familiei şi valorilor tradiţionale organizat de către apologeţii fundamentalismului democratic, are loc pe fondul impunerii sodomiei în toate sferele vieţii Occidentului democratic.
Homosexualii primesc dreptul de a adopta copii, transformandu-i în semenii lor.
Ei nu numai că devin miniştri şi preşedinţi, dar îşi declară deschis şi îşi manifestă în public perversiunile lor sexuale şi prin intermediul legislaţiei impun peste tot sodomia sub masca toleranţei, democraţiei şi respectării drepturilor omului.

În paralel, dreptul la o familie normală, omenească şi relaţiile omeneşti fireşti treptat devin niste “relicve ale trecutului întunecat”.

cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0

2 comments:

"Vine sfarsitul lumii", maica!!!!

sa stii ca..tocmai m-am certat cu un bou pe fb care m-a facut crestina batuta in cap-ha- ca nu-s de acord cu sodomia, ca e boala genetica..boala genetica my ass...e distrugerea dirijata a omenirii.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites