Sunday, July 24, 2011

Magazinele morții – emisiunea Semne – Rafael Udriște


O emisiune de exceptie (un documentar video) realizat de Rafael Udriste ptr emisiunea SEMNE de pe TVR. Urmariti cu atentie si incercati sa difuzati cat mai mult aceasta informatie deosebit de bine realizata prin care se demonstreaza nocivitatea legiferarii substantelor etnobotanice.

Este un act de agresiune impotriva Poporului Român, un genocid la adresa tinerilor si copiilor din partea legiuitorilor tarii acesteia, a celor care ne conduc și sunt puși sa fie garantii prosperitatii noastre si al generatiilor viitoare.

Fenomenul consumului de droguri, dezaprobat, respins şi condamnat în mod unanim, continuă să se desfăşoare, să se dezvolte şi chiar să dobândească premise legale odată cu camuflarea conferită de aparenţa înşelătoare a noţiunii de substanţe etnobotanice.

Reportajul-documentar video demască această disimulare cu caracter eufemistic, dezvăluind consecinţele nefaste ale dependenţei faţă de drogurile etnobotanice, modificările stării de conştiinţă, precum şi resursele sociale, psiho-socio-pedagogice şi spiritual-pastorale aflate în slujba combaterii acestui flagel.


Magazinele morții

Invitaţi: dr. Lucian Vasilescu, medic psihiatru, Spitalul Clinic de Psihiatrie Alexandru Obregia, pr. conf. univ. dr. Constantin Necula, Facultatea de Teologie Ortodoxă Sibiu, Bogdan Mateciuc, director executiv “Alianţa Familiilor”, Iulian Capsali, secretar general “Forul Ortodox Român”.
Realizator: Rafael Udrişte
Producător: Dan Micu

FILMUL AICI

Sursa: http://rafaeludriste.blogspot.com, preluat de pe http://cristianstavriu.wordpress.com

cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites